Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal - Reviews

Specificaties
Soort kookplaat
gas
Aantal kookzones
4
Hoogte
85 cm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tjalling 28-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Mooie gasfornuis handig in gebruik
Ook doormiddel van de elf oven programma's
Fijne indeling van de gaspitten goeie prijs kwalitijd verhouding

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • De elf programma's

Minpunten

  • Geen wokring bij de wokbrander

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees H. 26-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topfornuis met handige ovenfuncties en wokbrander

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een fornuis met een wokbrander én een ruime oven en toen ik de VFG6034WGRVS van Inventum tegenkwam voelde dat gelijk goed na het lezen van de reviews. Het apparaat werd binnen 1 dag netjes afgeleverd in de keuken en ik was aangenaam verrast door het mooie strakke design. De oven beschikt over een hoop functies die goed beschreven staan in de handleiding en ook zit er een handige baktabel aan de binnenkant van de ovendeur. Je ziet dat het apparaat tot in de details goed is uitgewerkt.

Let wel even op, want tijdens het uitpakken en plaatsen van het fornuis sneed ik mijzelf in mijn hand aan een heel venijnig scherp metalen randje aan de achterkant! Verder ben ik gelijk aan het koken geslagen en erg blij na mijn eerste week gebruik.
e sticker

Kortom: heel erg blij met dit apparaat dat een uitstekende kwaliteit biedt voor deze prijsklasse.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dave 10-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GOEDE PRIJS / KWALITEIT

Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Ziet heel mooi uit. Echter zeer goed kwaliteit aangezien het kost. Moeilijk ergens anders een mooi fornuis voor dit geld te krijgen

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • functies

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

d.veenstra 01-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

VFG6034WGRVS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

10,0
strakke gasfornuis. makkelijk schoon te maken. heel snel op temperatuur zowel in de oven als in de pan!

Pluspunten

  • gietijzer pannenhouder
  • glas afdekplaat
  • snelle service
  • opgeleide en menselijke klantenservice

Minpunten

  • glasplaat liever van veiliger materiaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 10-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Vandaag deze top gasfornuis gekocht bij bcc. Zag er goed uit. Mooie grote oven voorlekkere cakes en pizza's

Pluspunten

  • Snel warm
  • Grote oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimmel 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi breed gasfornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

7,0
Erg fijn om mee te koken. Was wel nog een dingetje om hem te monteren op de gaskraan, maar nu dat gelukt is, werkt hij fijn. Pannen glijden niet weg en de ruime oven biedt mogelijkheden!

Pluspunten

  • Breed
  • Grote oven

Minpunten

  • Losse moer gaskraan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Laura 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi Fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit is goed, ziet er mooi uit. Handig dat er een wokbrander op zit en een heteluchtoven.

Pluspunten

  • er zijn geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo 01-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

5,0
Mooi oer nederlands fornuis , strak desing en mooi afgewerkt
Goede koop mee gedaan voor weinig geld.
Staat mooi in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marko Radder 29-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super luxe fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

8,0
De prijs kwaliteit verhouding van die geweldige fornuis en de 5 jaar garantie dat maakt het compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

marjan 17-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inventum gasfornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Super fornuis
heel mooi afgewerkt
oven is heel prima alles vlug klaar en het is een grote oven kan je meerdere gerechten tegelijk in de oven doen
Al met al een super fornuis voor een niet al te dure prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Henk en Tiny Wetterhahn 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fornuis VFG6034WGRVS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Fornuis VFG6034WGRVS voldoet aan alle van mij gestelde eisen
Goed overzichtelijk en ruime plekken op het fornuis voor grote pannen.
Oven voldoet tot nu aan alle gestelde eisen...

Pluspunten

  • Goed overzichtelijk knoppen patroon
  • Ruim kijkvenster van de oven
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HD44 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VFG6034WGRVS roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Aangezien ik mijn rechterarm mis heb ik gekozen voor dit fornuis i.v.m. de gietijzeren pannendragers, pannen glijden nu niet weg. Ook de vonkontsteking is fijn geen gehannes om de vlam te ontsteken. De oven is ruim en werkt 200% al verschillende gerechten hierin bereid. De oven is ook gemakkelijk te reinigen. Al met al een goed fornuis van Hollandse bodem.

Pluspunten

  • gietijzeren pannendragers
  • vonkontsteking
  • hoogte gemakkelijk in te stellen
  • uitstekende oven gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer