Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA FGV160WIT wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ga 07-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160WIT wit

Algemene score

10,0
Dit is een goed betaalbaar product. Ook wat betreft prijs/kwaliteit verhouding. Gebruik het voor dagelijks gebruik

Pluspunten

  • Goed product
  • Betaalbaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-07-2022

Beste heer / mevrouw,

een 10, wat een topscore! Bedankt.
Wij zijn blij dat het fornuis zo goed bevalt.
Daar doen wij het natuurlijk allemaal voor, tevreden klanten.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Bree 06-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160RVS rvs

Algemene score

10,0
Grote oven, snel warm. Kan ook op hoge temperatuur bakken. Goede afmeting gaskookplaat. Staat mooi in de keuken. En niet onbelangrijk… makkelijk schoon te maken.
Mijn vorige fornuis was een ETNA en nu opnieuw een ETNA!

Pluspunten

  • Grote oven
  • Hoge temperaturen
  • Makkelijk schoon maken
  • Staat mooi die RVS look
  • Afstand gaspitten goed

Minpunten

  • Geen tijd klok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dat is waar wij het voor doen, tevreden klanten!
Wat leuk om te lezen dat het fornuis jou zo goed bevalt.
Fijn dat jij zo tevreden bent over de ruimte van de oven en kookplaat, het mooie design en niet te vergeten het eenvoudige schoonmaken.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

w**1@g**l.com 14-04-2022
  • Product gekregen

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160WIT wit

Algemene score

9,0
De bezorging was fantastisch, de monteurs hebben het fornuis netjes aangesloten. Het fornuis / oven werken prima, hoogte is goed. En ik kan de pannen goed kwijt. Hoef niet te puzzelen waar ik welke ( grootte vd pan) pan neer zet.

Pluspunten

  • Alles is perfect

Minpunten

  • Er zijn geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 15-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat alles perfect is! Dat is waar wij het uiteindelijk allemaal voordoen, een tevreden klant! Bedankt voor de enthousiaste feedback.

Wij wensen je veel bak- en kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Laur 10-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160WIT wit

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat de prijs-kwaliteitverhouding erg goed is. Het is gemakkelijk te gebruiken en zeer gemakkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-12-2021

Beste Laur,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat je tevr4eden bent over het gebruik van je fornuis.
We wensen je veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Wim 02-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kookkunst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160RVS rvs

Algemene score

9,0
Sinds gisteren in het bezit van dit mooie rvs gasfornuis. Degelijk gemaakt en perfect voor 2-4 personen. Koken wordt een feest vooral de komende feestdagen!

Pluspunten

  • degekijkheid
  • RVS
  • Grote oven

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-12-2021

Beste Wim,

Bedankt voor deze mooie reviewscore. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze ETNA fornuis. Wij wensen u veel kook- en bakplezier toe en alvast fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

b**k@o**k.com 19-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie koop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160RVS rvs

Algemene score

9,0
Gekocht bij van Bemmel & Kroon super snelle service ook van Etna ivm met garantie activeren dat lukte namelijk niet op de site

Pluspunten

  • Snel warm
  • Mooie toevoeging aan de keuken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-08-2021

Geachte heer/mevrouw,

Wij waarderen het dat je als klant de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen.
We wensen je veel plezier met je aankoop.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Peppy 17-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote praktische oven & waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160WIT wit

Algemene score

8,0
Het Etna gasfornuis FVG160wit is een net gasfornuis met mooie grote praktische oven.
Keurig gasfornuis voor een nette prijs waar je weer jaren mee vooruit kunt.
Bevalt prima !.

Pluspunten

  • grote oven
  • praktisch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-12-2020

Beste Peppy,

We stellen het zeer op prijs dat je de moeite neemt om deze enthousiaste review te schrijven.
Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat het fornuis zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Caroline 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en modern

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160RVS rvs

Algemene score

8,0
Oven is ruim. Kunnen meerdere dingen tegelijk in. Fornuis fijn in gebruik, kunnen makkelijk 4 pannen op staan. Daarnaast een mooi modern design.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-07-2020

Beste Caroline,

Hartelijk bedankt voor de moeite en tijd die je hebt genomen om een review te geven over de FGV160RVS. Het is fijn om te lezen dat dot fornuis je zo goed bevalt, ik wens je veel kookplezier toe!

Groet Heidi,
Webcareteam ETNA

Reageer

A.Hoornweg 09-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie afwerking,werkt zoals het hoort.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160RVS rvs

Algemene score

9,0
Goede oven en mooie afwerking.
Prijstechnisch een aanrader.
Oven zeer snel warm.
Gril werkt ook goed.

Pluspunten

  • Zeer mooi.
  • De prijs
  • Oven snel warm.

Minpunten

  • Geen.
  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-04-2020

Beste heer/mevrouw Hoornweg,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het fornuis. Heel veel kook en bakplezier!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

eikenaar 07-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160WIT wit

Algemene score

9,0
Een top fornuis voor een fijne prijs, doet wat hij moet doen zonder veel extra's, simpel maar degelijk en ziet er ook nog eens mooi uit, heb eerder al een Etna vaatwasser gekocht die bevalt goed dus daarom nu de keuze voor een Etna fornuis, ben tot nu zeer tevreden met het fornuis

Pluspunten

  • degelijk
  • doet wat die moet doen
  • waar voor je geld
  • ziet er prima uit

Minpunten

  • zelf koppelstuk 1/2 m24 en slang aanschaffen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-02-2020

Beste heer/mevrouw Eikenaar,
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent en bedankt dat je voor ons mooie merk ETNA hebt gekozen. Wij wensen je veel kook kook en bak plezier toe
Met vriendelijke groet, Alice Webcareteam ETNA

Reageer

M.Oosenbrug 28-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

4 pits gasfornhuis ETNA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FGV160WIT wit

Algemene score

8,0
Eenvoudig, degelijk, net gasfornhuis, voor mensen met n kleine beurs!
Makkelijk te bedienen, oven is zeer snel op temperatuur!
Makkelijk schoon te houden!
Het enige wat ik mis is een displayklokje maar wat wil je voor deze prijs!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-07-2019

Beste heer/mevrouw Oosenburg, bedankt voor deze review. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent.
Met een kookwekkertje in de buurt zult u minstens zoveel plezier hebben met dit fornuis. :-)
Groet, Ursula webcareteam ETNA

Reageer