Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

ETNA FKV760RVS rvs

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Fornuizen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA FKV760RVS rvs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruan 24-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi keramisch rvs fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FKV760RVS rvs

Algemene score

8,0
Fornuis uitgekozen vanwege de strakke uitstraling én de keramische kookplaat.
Doet zijn werk zoals verwacht. Verbruikt stuk minder energie dan mijn vorige fornuis. Pas in bezit maar doet wat we er van verwachten en ziet er duurzaam uit.

Pluspunten

  • zeer mooi rvs
  • makkelijk schoonmaken
  • geen gas nodig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans 15-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi rvs keramisch fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FKV760RVS rvs

Algemene score

9,0
Het karamisch fornuis ziet er super uit. Alle kookzones werken perfect. Zijn snel warm. Is gewoon geweldig.
De oven met de verschillende functies werkt ook helemaal perfect. We hebben zowel de oven als ook de kookzones elke dag in gebruik.
De rvs kleur hebben we speciaal gekozen omdat het super in onze keuken past.

Pluspunten

  • Diverse functies vd oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Catharina 21-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi fornuis

Geschreven voor: ETNA FKV760RVS rvs

Algemene score

8,0
Erg fijn fornuis, makkelijk in gebruik. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook nog een handige lade onder de oven voor eventuele bak spullen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tenzin 15-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi RVS design!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FKV760RVS rvs

Algemene score

8,0
Zeer goed fornuis met een fraai design. Wordt snel warm en met een mooie opberglade onderin. Goede degelijke ovendeur en mooie verlichting.

Pluspunten

  • Design
  • RVS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. Lammertsma 13-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi en fijn fornuis!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FKV760RVS rvs

Algemene score

8,0
Erg fijn fornuis, makkerlijk te gebruiken. Wat ook erg fijn is dat er onder de oven nog een opruimplek is voor eventuele bakspullen.

Pluspunten

  • Makkerlijk van gebruik
  • Opbergruimte
  • Digitaal scherm (tijd)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Richard 11-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FKV760RVS rvs

Algemene score

8,0
Ziet er zeer goed uit, zeer makkelijke bediening en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De Oven is een hete lucht oven heeft meerdere keuze programma's. Tevens is er standaard een aansluitsnoer bevestigd, zonder stekker.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anjo 29-09-2016
  • Product paar weken in bezit

mooi apparaat, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FKV760RVS rvs

Algemene score

8,0
gekozen vanwege zijn uiterlijk, mooie plaat en bedieningsgemak. Gebruiksaanwijzing goed te lezen, klok op display

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Peter 31-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer compleet fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FKV760RVS rvs

Algemene score

9,0
Zeer compleet fornuis voor een hele schappelijke prijs. Hij is zeer makkelijk in gebruik en schoon te houden

Pluspunten

  • Veel functies
  • Makkelijk schoon te maken
  • Geheel electrisch
  • gegeek RVS

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pat. 27-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi fornuis, vertrouwde kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FKV760RVS rvs

Algemene score

8,0
Ik had nog geen ervaring met keramisch koken, maar met dit fornuis went dat snel. Mooi en functioneel design, vertrouwd merk - gaat naar verwachting jarenlang mee. Van harte aanbevolen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C-Karin 30-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Perfect fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FKV760WIT wit

Algemene score

10,0
Goede prijsverhouding ten opzichten van andere fornuizen mooie uitvoering, werkt perfect.
ik zou dit fornuis zeker aan bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. Ali 16-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Etna FKV760WIT Stijlvol en strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FKV760WIT wit

Algemene score

10,0
Paar maanden in mijn bezit en nog steeds erg tevreden over! Ik ben blij met dit fornuis. De kookplaat is snel warm en alles is eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • strakke vormgeving
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R 30-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design!

Geschreven voor: ETNA FKV760WIT wit

Algemene score

10,0
Deze had ik veel eerder moeten aanschaffen! Ik ben 89 en bak elke dag mijn eigen brood, de oven werkt fantastisch. Ook de kookplaat is snel warm en alles is eenvoudig te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. van der Knaap 23-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Lekker groot oppervlak, mooie strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FKV760WIT wit

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met het fornuis. De kookplaat is een stuk sneller dan mijn oude fornuis en is erg makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van Vuuren 17-12-2016
  • Product paar weken in bezit

goed fornuis

Geschreven voor: ETNA FKV760WIT wit

Algemene score

9,0
mooi groot fornuis voor 2 personen, ruime oven. past goed bij onze keuken, prijs kwaliteitsverhouding is prima.

Pluspunten

  • grote oven

Minpunten

  • aparte stekker kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 01-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Goede aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FKV760WIT wit

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijk en het lampje in de oven is zeker een plus! Nu bijna twee maanden in mijn bezit en nog steeds erg tevreden over!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Lampje in de oven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Irene 21-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Etna FKV760WIT Stijlvol en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FKV760WIT wit

Algemene score

9,0
In het verleden heb ik een zilverkleurige Etna gasfornuis gehad. Hier heb ik ruim 15 jaar mee gedaan. Maar door de verhuizing was ik genoodzaakt deze weg te doen. In de nieuwe woning is er namelijk geen gas maar elektra koken. Vandaar dat de keuze op deze Etna FKV760WIT viel. Etna is uit ervaring een betrouwbaar merk gebleken. De kleur wit vind ik stijlvol. Hij is gemakkelijk schoon te houden. Heeft een handige opberg ruimte onderin . Het aansluiten gaat d.m.v. een Perilex stekker. Warmt redelijk snel op. Op de kookplaat zie je of de pitjes aanstaan en warm zijn. Heeft een goede timer voorop met display. Ben blij met de aankoop. Aanrader!

Pluspunten

  • Display met timer
  • Opbergruimte onderin

Minpunten

  • Perilex stekker los

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Achie 16-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijke dienbare fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FKV760WIT wit

Algemene score

9,0
Super makkelijke bedienbare fornuis. Veel functies vergeleken met me oude fornuis. Ook is deze groter. Hij wordt ook heel snel warm. Me oude fornuis moest ik zeker wel 5 minuten wachten voordat een pit warm werd. Makkelijk schoon te maken.

Super fijn!

Pluspunten

  • wordt snel warm
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shay 29-10-2016
  • Product paar weken in bezit

goed fornuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FKV760WIT wit

Algemene score

8,0
Een prima fornuis zeker gezien de prijs die je betaald.Hij is netjes afgewerkt en zeer praktisch in gebruik.Grote plus natuurlijk zijn zuinigheid.Kan hem zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

F 26-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooie strakke uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA FKV760WIT wit

Algemene score

8,0
Wij hebben dit fornuis gekocht omdat het ten eerste goede prijsverhouding heeft ten opzichten van andere fornuisen mooie strakke uitvoering en afgewerkt,werkt perfekt en geruisloos.
ik zou dit fornuis zeker aan bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer