Philips DryCare BHD177/00 - Reviews

8,4 Lees 38 reviews
Best Reviewed okt 2016 Philips DryCare BHD177/00
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Vermogen
2300 watt
Aantal warmtestanden
3
Aantal blaasstanden
2
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 38 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heel erg tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dik en lang haar. Voorheen was ik altijd 30 minuten bezig met föhnen en dan was het nog steeds niet helemaal droog. Met deze föhn is het binnen 10 minuten helemaal droog! Wel een beetje zwaar en maakt ook erg hard geluid, maar de rest maakt het goed.

Pluspunten

  • Snel droog

Minpunten

  • Zwaar
  • Hard geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Lwai 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige fohn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze fohn heeft een zeer goede blaaskracht, een lekker lang snoer en een mooie vormgeving. De verschillende standen zijn makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Goede blaaskracht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
YMen 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede blaaskracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de föhn gekocht vanwege de goede recensies. Hij is zwaar, maar ik vind dit zelf prettig. De blaaskracht is goed, voor dik & zwaar haar is dit ideaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Judit 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goed werkende fohn!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed werkende fohn, heel goed voor mijn haar en werkt heel snel!
Zit er mooi uit, beetje zware product!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
suzan 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima fohn, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er goed uit, werkt fijn, en mijn haar droogt snel. Fijn diffuser opzetstuk voor mijn krullen, top!

Pluspunten

  • design
  • extra tools
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
T 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede ac motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Blaast hard en warm genoeg. Koppen blijven goed zitten en ziet er mooi uit. Zou wel graag naast de twee bestaande standen nog een zwakkere willen hebben.

Pluspunten

  • Hitte
  • Sterkte

Minpunten

  • Standen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Janine 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zelf heb ik de föhn nog niet vaak gebruikt, maar ik vind hem wel fijn vasthouden en me haar droogt snel en ik krijg er een mooie glans is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Mariëtta 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker windje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ligt goed in de hand, prima mondstuk. Haar is in no time droog. Uitstekende aankoop tegen uitstekende prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
lena 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

Heel goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt goede kwaliteit. Ik vind het echt leuk dat deze fohn heeft koele lucht. Ook een difussor is echt goed.

Pluspunten

  • Koele luch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Ronald 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Power

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fraaie- en degelijke vormgeving en een lang snoer. uitgekozen op het flinke vermogen, en de warmtestanden. Mijn vrouw was blij vooral met de kleur ;). De ionentechniek zal zich nog moeten bewijzen, maar heb er alle vertrouwen in. Dankzij de cashbacktie ook nog relatief voordelig.

Pluspunten

  • vermogen
  • Snoerlengte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Anne 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne föhn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne krachtige föhn. Goede blaaskracht door de verschillende standen. Bijgevoegde opzetstukken erg handig.

Pluspunten

  • Krachtig

Minpunten

  • Zwaar in gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
MarianneR 23-04-2016 Product paar dagen in bezit

mooie stevige fohn

Algemene score

8,8
De fohn van Philips heb ik nu sinds een week in gebruik, droogt het haar snel en goed en het haar krijgt een mooie glans. Gebruiksvriendelijk, makkelijk te bedienen. Wel een beetje zwaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Lavanya 17-04-2016 Product paar weken in bezit

Nice product

Algemene score

8,0
The options and functions are clear in this philips product. powerfull and funtions are easy bit heavier when used for long time.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Phone Drycare Advanced 16-04-2016 Product paar dagen in bezit

Phone Drycare Advanced

Algemene score

8,8
Het is een mooie phone die zwart is met paarse details. Hij is niet zwaar om vast te houden. Dankzij de ionentechnologie wordt je haar glanzend en zacht. Het haar is ook snel droog. Daarnaast zijn de twee kopstukken makkelijk wisselbaar. Overigens is de handleiding bijna overbodig, gezien het apparaat zo gebruiksvriendelijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Peter Verhoeven 16-04-2016 Product paar dagen in bezit

Haardroger BHD177

Algemene score

8,0
Ik kan nog niet een volledige revieuw geven, daar ik het produkt nog maar net heb aangekocht. Aangezien ik toch een hoge cijfer heb gegeven verwacht ik van Philips dat betreffende produkt naar wens mag zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Mark 01-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Heb deze fohn twee weken geleden gehaald en vorige week terug gebracht. Maakt ongeloofelijke herrie, is zwaar en droogt de haren niet goed. Las veel goede recenties over deze fohn, maar ik ben blij dat ik hem heb omgewisseld voor een ander.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
LS 12-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Het is een prima apparaat van goede kwaliteit. De föhn heeft verschillende standen voor temperatuur, maar wordt nooit té warm. Ik vind hem qua gewicht wel wat aan de zware kant.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Melanie 11-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
prima fohn. blaast erg hard. heerlijk. Het gewicht is inderdaad iets zwaarder dan andere fohn's, maar is prima te doen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Madelon 05-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Veel opties, mooi vorm gegeven, wel zwaar. Ligt daardoor wat zwaar in de hand, wat het föhnen moeilijker maakt. Ondanks dat wel enorm veel droogkracht, goed regelbare temperatuur en de snoer is lang genoeg (2m)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Ons Rian 27-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Hele fijne föhn met veel mogelijkheden en een mooi uiterlijk.
Goede krachtige motor, en fijne opzet stukken.
Snoer is lang genoeg.
Kortom een geweldig product en een echte aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews