MovaNext Lux - Reviews

Specificaties
Aantal fietsen
2
Laadvermogen
60 kg
Bevestiging
trekhaak
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de MovaNext Lux op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jan van den berk 13-10-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
een makkelijke fietsendrager en daarbij ook de lichtste in zijn soort.
is gemakkelijk te monteren en de fietsen staat stevig op de drager.
een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Dian 26-06-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Dit is echt een super drager. De bevestiging dmv het klemsysteem werkt heel gemakkelijk waardoor ik nu zelfstandig de drager kan bevestigen. Daarbij is de drager licht en heel makkelijk opklapbaar. Een handige drager voor vrouwen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim O 16-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte fietsdrager

Geschreven voor: MovaNext Lux

Algemene score

9,3
Zeer lichte fietsdrager, waar je je geen breuk aan tilt. Ook lekker compact wanneer hij ingeklapt is. Ik raad hem iedereen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan Frederik 03-07-2016

Helemaal mee eens,perfect apparaat!

Reageer

fietsdrager 10-08-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Een perfecte fietsdrager, een nadeel het gewicht kan een probleem zijn.
maar verder een prima fietsdrager, ben blij dat ik deze gekocht hebt.
,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.F. Karsten 19-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: MovaNext Lux

Algemene score

9,0
Fijne fietsdrager, gemakkelijk te bevestigen door uitklappen op de trekhaak. Compact in opklapbare toestand, waardoor ik bij het trekken van de cavan de drager in de kofferbak kan opbergen. Ik gebruik deze fietsendrager voor onze electrische fietsen zo,n 2 jaar tot alle tevredenheid!

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bevestigen en op te klappen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G Keizer 25-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Movalux lux fietsendrager

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: MovaNext Lux

Algemene score

9,0
Produkt gekozen vanwege aanschaf electrische fietsen drager is geschikt tot 60kg. Stevige drager opklapbaar,lichtgewicht en makkelijk op de trekhaak te bevestigen, komt ook goed uit andere testen. Nu twee jaar in gebruik en bevalt nog steeds

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Opklapbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 03-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke fietsdrager

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: MovaNext Lux

Algemene score

9,0
Weinig en eenvoudig werk zowel voor, tijdens als na het gebruik.
Stevige, gemakkelijke en lichte drager.

Pluspunten

  • weinig werk
  • licht
  • degelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Mergel 10-10-2019 10-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

product nu 3 jr. in gebruik.

Geschreven voor: MovaNext Lux

Algemene score

6,0
Was tot nu toe heel erg tevreden. Tot vanmiddag toen ik de drager achter op de auto wou doen.
Zet hem op de trekhaak en duw de zij kanten naar buiten . Breekt hij af bij een van de scharnieren. Weg fietsen drager. niet blij dus! Waar hij scharniert is hij van kunststof dus kon hij gemakkelijk afbreken. Conclusie mag u zelf trekken.

Pluspunten

  • opvouwbaar
  • gemakkelijk weg te hangen

Minpunten

  • Het kunststof gedeelte
  • Wat nogal breekbaar is zo blijkt

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Henk 24-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: MovaNext Lux

Algemene score

9,0
Ivm elecktrische fietsen deze gekocht. Niet zwaar, makkelijk te bevestigen, klein inklapbaar, stekker heel goed bereikbaar. Fietsen mooie tussenruimte. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer