Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Thule EasyFold 932

9,2 Lees 7 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

janborghuis 17-04-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Toen wij onze Koga's hadden omgebouwd met een goed E-pakket
(FMH voor de insider) was onze fietsendrager NIET meer geschikt voor dit werk. Wat nu ? Na lang nadenken enz. gekozen voor deze: ja duur, maar je hebt m.i. iets goeds: degelijk, simpel, beantwoordt dus aan mijn wensen ! Dus Thule, ook na de 5 jaar garantie wens ik z.m. niet in de kou te worden gezet, reken minimaal op 10 jaar feilloos functioneren !!!
Oja, het cijfer 10 geef ik nooit, heb ik van mijn onderwijzeres op de lagere school geleerd, m.v.g.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coleman29 06-08-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
De fietsendrager is solide gebouwd hoewel er veel kunstof is gebruikt hoe dit zich gaat houden is afwachten,
Fietsen staan snel en stevig op de drager bewegen wel iets tijdens het rijden , ingeklapt is hij makkelijk op te bergen
en is met 16 kg niet licht te noemen,al met al een goede drager is misschien wel aan de dure kant even goed rond kijken voor aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ariella 19-03-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Zeer degelijk en prima fietsendrager. Gemakkelijk op de trekhaak monteren. Is ook geschikt voor e-bikes.
De nummerplaatbevestiging zou wel iets beter kunnen.
Ik heb de nummerplaat met extra tie-ribs vastgemaakt. Met bevestiging in de klemmetjes alleen kunnen ze zo je nummerbord meenemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Krijnen 23-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

elektrische fietsen SPARTA 2 fietsen samen 54 kg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
alles is er goed aan ook t kleiner maken en zo in de koffer, hij is zijn geld waard alles kan op slot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 15-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Thule 932

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne Fietsendrager makkelijke bediening
Makkelijk op de trekhaak met één beweging en de fietsen erop zetten is ook erg makkelijk door zijn brede goten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 27-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Duurzame Fietsendrager

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een duurzame makkelijke bedienende Fietsendrager!
Goede verlichting, fietsen staan goed stabiel.
Makkelijk op te bergen

Pluspunten

  • Goed product

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JDumortier 20-08-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Ik zou dit product een tien geven indien de nummerplaatbevestiging beter zou zijn. Nu moet ik met koord of tie ribs de nummerplaat vastbinden. Zoniet ben je zo je kenteken kwijt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
janborghuis 21-08-2015

Ben het met deze opmerking helemaal eens !

Reageer