Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Garmin Edge 800

7,0 Lees 13 reviews

Vergelijkbare producten

Sigma BC 12.12 STS

Draadloos
Ja
Tijdfuncties
klok, stopwatch
Snelheidfuncties
huidig, gemiddeld
Sigma BC 12.12 STS

Garmin Edge Touring Plus

Draadloos
Ja
Tijdfuncties
klok
Snelheidfuncties
huidig
Garmin Edge Touring Plus

Polar M450

Draadloos
Ja
Snelheidfuncties
gemiddeld
Afstandfuncties
rit (afgelegd)
Polar M450

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

7,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kolpo 04-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

2,0
Ik heb deze een maand geleden gekocht bij Coolblue en heb spijt dat ik deze heb gekocht. Indien het begin en het einde van de route dicht bij elkaar liggen zal hij de route negeren en direct naar het einde willen navigeren. Geen enkel instelling lijkt dit te verhelpen en heel veel mensen op internet blijken ook dit probleem te hebben zonder dat ik ergens een echte oplossing las.

Wel kan je je route natuurlijk in twee splitsen om het zo op te lossen, maar dat is een hoop extra gedoe om een inferieur apparaat te doen werken. Mijn advies: koop eender welke ander merk fiets GPS, het zal bijna zeker beter zijn, want slechter is moeilijk!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Onvoldoende
Gerrie L 21-08-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,0
Mijn 3e Garmin. Eerst met een Forerunner 305 begonnen, dit zal rond 2007/ 2008 zijn geweest.
Ik was hier zeer tevreden over, want hij gaf de terugweg adh van aanwijzingen weer. En dat was wel zo gemakkelijk in het buitenland waar je niet bekend bent.
Toen gekozen voor de Garmin Edge 500, maar ik mis hier enige vorm van route herkenning, dus wel gemakkelijk voor in de omgeving, maar niet voor als je de weg terug wil vinden.
Ik heb nu 3 maanden geleden voor de Garmin Edge 800 gekozen om zijn relatieve eenvoud vergeleken met zijn opvolger de 810 die voor mij te geavanceerd, en te duur is.
Ik heb bij de Edge 800 al meerdere malen gehad dat het micro SD kaartje los was gekomen en daardoor ook geen kaartgegevens meer had, hier heb onderweg lekker mee lopen sukkelen eer ik daar achter was. Hij bleek tegen mijn stuur aan te trillen waardoor het kaartje uit zijn slot wipte.
Edge verzet en probleem leek verholpen, echter door de trillingen is hij nog 1X losgekomen.
Na mijn laatste rit te hebben afgesloten de Edge uitgezet, bij thuiskomst aan de computer gehangen om mijn rit te saven, helaas kende de computer het apparaat niet meer? De Garmin gaf ook geen enkel teken van leven meer. Volgens mij is hij overleden, want de achterkant was heet zonder dat hij aanstond. Garmin opgestuurd en in afwachting hoe nu verder?
Ik hoop dat hij gemaakt kan worden, of een vervangende Edge 800 krijg. Ik heb namelijk ook de dure SD map, en kan hier verder niets mee. Ook was ik dik tevreden tot het moment dat hij euthanasie pleegde. En zo slecht was ik niet voor hem…,
Oh ja, deze werkte feilloos met de trapsensor en hartslagband…, I mis him……,+++

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Voldoende
Slecht
bruce jones 13-08-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,2
Ben best wel tevreden van de navigatie van dit toestel,maar om hem te combineren met een hartslagmeter dat is weggesmeten geld, werkt meer niet dan wel, heb al alles geprobeerd. Rij een drietal keer per week en telkens probeer ik. Op het gebruik van meer dan een jaar is hij 2 maal juist gegaan, dat op het moment dat ik met mijn andere hartslagmeter (Polar)ook reed. Heb reeds al een andere band toegestuurd gekregen van de firma waar ik hem gekocht heb, maar dat deed ook niks uit. Het enige wat ik nog kan doen is het toestel laten nazien, maar zal dat iets opleveren?

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Goed
Goed
tetelepta 23-03-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,6
Erg fijne fietscomputer alleen wanneer je naar het kaartscherm gaat zakt hij door het eis. Hoe kan het dat een merk als Garmin zo'n toestel uitrust met zo'n slecht scherm. Bij zonlicht is de kaart gewoon niet afleesbaar, zeker niet met zonnebril op. Ook de resolutie is ver onder de maat voor deze tijd. De E810 heeft een iets hoger contrast maar ook hier dezelfde lage resolutie.
Ik heb spijt van mijn aankoop!!!!

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed
Goed
Almuric 24-08-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Ik heb de Garmin nu twee maanden in gebruik en ben ermee op vakantie geweest in Zwitserland en Italie.
Ooit had ik de Garmin etrex. Dit toestel is zoveel beter! Ik heb er wel gelijk open streetmap kaarten bij genomen. Dat kan je zelf downloaden, maar ik kocht ze voor 20 euro erbij.(heel Europa). Ik heb mijn vakantie gereden op gpx routes, na een ombouw op Garmin formaat via website, direct gesleept van Imac in toestel. Werkt echt perfect. Goed beeld, snel swipen door de schermen en goede batterijduur. Ik kon er 10 uur op rijden. Opladen, als er geen mogelijkheid was, via een zonnepaneeltje van de Aldi.
Het navigeren op adres is mi wat lastiger, ik gebruik dit niet veel maar ik zie dan wel eens een omweg waar ik denk dat dat niet hoeft. Kan ook aan de kaart liggen.
Kortom een goed toestel waarmee relatief eenvoudig te navigeren valt. En Mac compattible!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
luxaflex1956 12-04-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,5
Ik heb hem nu een poosje in bezit. Doordat het apparaat vrij klein is vergeleken bij andere navigatiesystemen heb je natuurlijk ook een klein lees scherm. Bij het intoetsen van een plaatsnaam/straat is het behelpen. De toetsen waar je op moet drukken zijn zo klein dat je regelmatig een verkeerder toets aanraakt, dit is lastig. Verder zoals bij veel beeldschermen is het zodra er zon staat bijna niet of slecht leesbaar. Ik ben er niet echt tevreden over.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
luxaflex1956 23-12-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,5
Ik heb dit apparaatje nu 1 week, maar het is een rotding. Ten eerste staat er niet bij dat je apart nog eens een fietskaart moet kopen 129 euro, dus voor de goedkoopste prijs ben je dan klaar voor ruim 400 euro. Het scherm is moeilijk leesbaar,de toetsen zijn klein, je zit vaak op de verkeerde toets, het GPS systeem werkt slecht, hij is steeds maar aan het zoeken, waar je ook staat. Je kunt beter een Tom Tom voor 120 euro kopen met alle straatnamen er op. Het leesscherm is veel beter en je hebt er vaak nog spraak bij ook. Dit toestel is zijn geld absoluut niet waard.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
tjee 13-03-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Je kunt ook zonder, maar het is wel een heel leuk en handig apparaat. Heb de bundel met hartslag / cadans meter en City Navigator. Als je beter wilt gaan fietsen en dus gaat letten op hartslagzones en cadans is dit een perfect apparaat. Je kunt zelf beslissen hoeveel gegevensvelden je ziet en wat erin staat. GPS werkt snel en tot nu toe feilloos. Down-/uploaden van tracks van talloze gratis sites (gpstracks.nl)Bekijken/bewerken in Basecamp. Gebruik in Nederland bijna uitsluitend OpenFietsMap als kaart(ook weer gratis).
Accu gaat lang mee (i.i.g.) een hele fietsdag. Op meerdere fietsen te gebruiken d.m.v. voor in te stellen fietsprofielen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Leonard1506 02-01-2012 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,4
Ik ga nooit meer fietsen zonder mijn Garmin 800. Geeft het fietsen echt een extra dimensie. Routes maken en uitwisselen met fietsvrienden gaat prima met de website GPSIES. Alle informatie over gereden ritten gaan via een kabeltje naar Trainingscenter op de PC.
Jammer, maar de basiskaart in het apparaat heb je niks aan. Kaarten die je nodig hebt zijn op micro SD te koop op Marktplaats.
In Nederland en Belgie gebruik ik de Fietskaart en TOPO. In buitenland is City Navigator prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Doniaclan 30-10-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Ik heb er nu na 1 dag 60 km mee gefietst en ben laaiend enthousiast. Duidelijk display, gemakkelijk de verschillende functies te programmeren op je voorkeurscherm. Ik heb nog lang niet alle functies getest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Bartbart99 05-07-2011 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Een paar maanden in bezit en helemaal tevreden. De eerste stap is om de juiste te kaart te vinden die past bij je doelstelling van het apparaat.
Ik fiets graag op vreemd terrein maak daarom gebruik gebruik van het fietsknooppunten netwerk.
De openstreetmap bevat deze gegevens en de routes worden op het scherm met een stippel lijn weergegeven.
Ook meegenomen naar het buitenland waar ik het apparaat als routeplanner heb gebruikt voor in de auto.
Ideaal vindt ik het touchscreen, het kunnen aanpassen van de belichting zodat je ook op een zonnige dag het scherm goed kunt aflezen. Gemakkelijk in en uitzoomen.
relatief eenvoudig allerlei kaarten te installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
melis1 11-05-2011 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
De beeldkwaliteit is goed hiermee bedoel ik helder en duidelijk. Het gebruiksgemak is ruim voldoende,maar je moet wel even stoeien om volledig gebruik te maken van alle functies. De mogelijkheden zijn veel maar soms moet je via internet ergens achterkomen wat ik niet terug gezien heb in handleiding. Ik bedoel als je de ritgegevens opslaat op de interne sd kaart en niet op het intern geheugen dan worden deze gegevens niet ingelezen in trainingscenter software. Dus dat is wel lastig moet je net weten.

Verder is het een klein zeer makkelijk bedienbaar gps fietscomputer/navigatie systeem.

Geen overbodige knoppen maar het meeste touchscreen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Klaas233 09-04-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Het beeldscherm is te donker, zelfs bij maximale helderheid, en reflecteert verschrikkelijk. Echt een teleurstelling na de 60 Csx. Wel handig als je je haar wilt doen... Veel mogelijkheden, dat wel. Maar het scherm is zo belangrijk, ik overweeg om die reden het toestel te retourneren.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende