Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

De'Longhi EN 520.R

Vergelijkbare producten

De'Longhi Nespresso Vertuo Lattissima Touch

De'Longhi Nespresso Vertuo Lattissima Touch
Bekijk alle Espressomachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi EN 520.R op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

willemtevreden 04-02-2012
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Wij hadden een DeLonghi EN660. Daar waren we over de temperatuur ontevreden over en lazen positieve reacties over dit apparaat. Daarom deze aangeschaft met de Nespressokorting van 70 euro. Van de aanschaf hebben we geen spijt van gekregen. Voordelen, melk is veel heter en smaakt veel romiger/beter/steviger/is compacter, maakt aanzienlijk minder geluid, maakt makkelijker schoon en is compacter. Nadelen: heet water voor thee-voorziening ontbreekt. Waterresorvoir is kleiner.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Primeur 10-04-2012

De Espressokorting hoe heeft u die gekregen?
Of zat het bij de verpakking?
Wij willen ook dezelfde nespresso N520 aanschaffen en met een leuke korting is dit meegenomen.

Peet73 15-05-2012

http://www.nespresso.com/promo/NL_nl/yep/offer.html

Reageer

pjsmit 19-09-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,8
Heerlijke koffie en makkelijk te bedienen. Groot nadeel is de duurzaamheid. In totaal is ons apparaat 3 keer voor reparatie opgestuurd. Maar na 2 jaar is de garantie over en kost reparatie €115.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Wilco 22-05-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

6,4
Mooi apparaat, lekkere koffie. Maar niet echt duurzaam. Na 4 maanden deed de Lungo knop het niet meer. Na bijna 6 maanden werkt de opschuimer niet meer. Gaat straks de vuilnisbak in... Jammer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Slecht
Mr. Acapulco 23-05-2015

Jammer, want die van mij heb ik al jaren en werkt nog steeds naar vollen tevredenheid.
Maar goed dat je nog garantie hebt.
Dus prullenbak is niet nodig.

Reageer

Roel vd List 28-03-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,4
Na ongeveer twee jaar een Lattissima Premium EN 720.M te hebben gehad nu sinds iets meer dan een half jaar in het bezit van de EN520.
Een prima apparaat. Makkelijk in het gebruik, prima schoon te houden en geweldige koffie. Ontkalken is ook een makkie. Een hele vooruitgang in vergelijking met de vorige De Longhi.

Lang getwijfeld of het wel weer een DeLonghi moest worden. Onze ervaringen met de EN720 waren belabberd. Ettelijke keren terug naar Nespresso, nog meer keren gebeld met de -overigens uitermate vriendelijke en behulpzame- medewerkers van de helpdesk. Ook het ophalen van het apparaat voor reparatie verliep correct en snel, een vervangend apparaat werd altijd ter beschikking gesteld. Daar lag het dus niet aan. Prima service bij Nespresso. Waar het wel aan ligt is het bedrijf waar Nespresso de apparaten laat 'repareren'. Totaal ongeïnteresseerde medewerkers, niet capabel om bij deze apparaten een correcte foutanalyse te stellen en goed te repareren. Uiteindelijk heeft de prima service van Nespresso ons doen besluiten toch weer voor een DeLonghi te gaan. Tot nu toe zonder enige spijt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Diggelo 21-02-2013
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
In november 2012 dit apparaat aangeschaft in het zilver. Voorheen maakten we gebruik van een senseo apparaat. Wat een verschil. Omdat ik graag cappucino drink hebben we voor deze machine gekozen. Heerlijk koffie en volop keuze. Mijn echtgenoot wil geen sterke koffie, geen probleem je kunt de sterkte zelf bepalen. Ik gebruik nu cappucino melk van AH, na de nodige testen vind ik dat het lekkerst. Een mooi machine, klein dus makkelijk op het aanrecht te plaatsen. Ik kan geen negatieve punten bedenken. Een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
petanque 22-02-2013

Mooi apparaat! Vraag: is het schuim bij de bereiding van Cappucino mooi dik? Ik hoorde dat dit bij de Lattissimo dunner is dan bij het opschuimen met een aparte Aerocinno van Nespresso

Reageer

Bram Schlosser 02-02-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Sinds een paar dagen dit apparaat in bezit, hiervoor had ik een simpeler Nespresso-machientje. Ik ben zeer enthousiast, vraag mezelf af waarom ik dit niet eerder aangeschaft heb. De espresso en lungo zijn van goede kwaliteit, zoals gewend bij Nespresso. Ik merk dat de koffie iets hoger van temperatuur is dan mijn oude machine, de smaak komt beter tot zijn recht. Maar het gaat bij dit model natuurlijk om de cappuccino en latte macchiato. De hoeveelheid melkschuim en espresso is apart in te stellen, maar de standaard instelling is al erg goed. De melkschuim is vol van structuur en dikwijls van betere kwaliteit dan in een cafe/restaurant. Ik gebruik halfvolle, houdbare melk, dit geeft mijns inziens een prima resultaat. Esthetisch gezien, zien de cappuccino's en macchiato's er prima uit en bovenal smaken ze goed.
Gemakkelijker en praktischer qua schoonmaken gaat het maken van een cappuccino niet worden. Voor de smaakpuristen zal een authentiek espressomachine wellicht een betere cappuccino/espresso etc.. maken, maar dit komt goed in de buurt en voor zo'n prijs en gemak, zou ik hem veel mensen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
jopie15 17-02-2012

Wij zijn sinds eind december ook in bezit van dit schitterende apparaat, brandweerautorood, staat schitterend tegen onze zwarte tegels.
De koffie is heerlijk, we hebben nog wel even gestoeid met het juiste melkschuim. Gebruiken nu halfvolle, langhoudbare melk, direkt uit de koelkast.
Elke bakkie is een feestje!

Reageer