Krups Pixie XN3006 Electric Red - Reviews

8,6 Lees 8 reviews
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe lungo, espresso
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Niek_2010 04-06-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,2
Prima apparaat. De originele cups smaken toch wel wat beter als die van de DE. Daarnaast loopt het apparaat soms niet door met de cups van DE. Verder nog steeds erg tevreden over het apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
marieke215 01-05-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Via het trnd project kregen wij een krups pixie thuisgestuurd. Het apparaatje is ontzettend makkelijk in gebruik, heel compact, snel schoon te maken en geeft heerlijke koffie. Aangezien wij niet hele grote koffiedrinkers zijn is het betaalbaar.
De koffiecups zijn duur maar als je niet te vaak/veel koffie drinkt is het een aanrader omdat je dan niet te vaak koffie moet weggooien.
Het apparaatje heeft grote voordelen ten opzichte van een senseo. Je gebruikt wat je nodig hebt aan koffie en de rest wordt niet minder in smaak wat wel gebeurd als je een pak pads opentrekt. Die zijn na een maand niet echt lekker meer.
Daarnaast is het schoonmaken van een senso omslachtiger als die van de pixie. Ideaal apparaat en aan te bevelen voor iedereen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
marbow 20-04-2013 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
de smaken die je rijgen zijn echt heerlijk dacht er eigenlijk dat het niet lekker was maar ik drink geen andere koffie meer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
akker12 24-03-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Sinds een paar weken zijn we in het bezit van de Pixie via het trnd.nl project team, en het is een mooi en fantastisch apparaat.

de Pixie is snel op temperatuur, en de koffie is goed heet, en zeer smakelijk. Uit het proefpakket heb ik al een aantal lekkere smaken naar boven getoverd die voor herhaling vatbaar zijn en vol van smaak zijn. Ben zeer tevreden over dit product en het ziet er naar uit dat we deze Pixie gaan houden bin ons huishouden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
stampinwitch 17-03-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Mocht voor trnd deze machine uitproberen. Het is een prachtige compacte machine. Zeer snel klaar voor eerste gebruik. Uiteraard hebben we gelijk de koffie geproefd en deze is zeer lekker. Wel een wat lawaaierige machine dat viel even tegen, maar ook de koffiepad machines zijn erg luid. Dus dat zien we door de vingers. Je kan mindere sterke koffie maken door de knop vast te houden zodat je wat meer koffie krijgt.
Voor de echte koffiedrinker die op een dag veel koffie drinkt is deze koffie behoorlijk duur. Wel voor speciale gelegenheden zoals naar een etentje zal die uitermate geschikt zijn, dus dat gaan we van de week even verder testen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Niek_2010 14-02-2013 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Aangekocht bij BCC via de BTW actie. Prima apparaat. Heerlijke koffie. Apparaat zelf maak bij de eerste momenten het nodige geluid. Maar uiteindelijk wordt dat minder.
Tot nu toe geen spijt van gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
marcel12345 21-12-2011 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
De smaak van senseo begon mij steeds meer tegen te staan, daarom naar alternatieven gezocht. Dit nespresso apparaat voldoet prima, want ik heb snel een lekker bakje koffie. Voordeel is inderdaad dat het app. snel warm is en erg compact is.
Nadeel is dat het app. wat lawaai maakt en dat ook bij mij het kopje weg loopt van het plaatje.
De kosten zijn voor mij acceptabel en waren bekend bij aanschaf, de lage aanschafprijs (via wehkamp en de 50 euro terug actie van nespresso) maken een hoop goed. Ik ben thuis de enige die koffie drinkt en dan nog alleen 's avonds (decaf) en in weekenden dus ach ...........
De DE-cups zijn mij niet goed bevallen, de smaak is aanzienlijk minder (lijkt wel iets op senseo), het app. maakt meer lawaai en geeft kleinere hoeveelheden koffie. Het prijsverschil is idd minimaal dus ik koop geen DE-cups meer maar de echte Nespresso.
Leuk detail, mijn vriendin die geen koffie lust vindt Nespresso beter ruiken dan Senseo.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
falcon 1 20-09-2011 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
dit is m'n 2e Nespresso apparaat, hiervoor had ik een Magimix "le cube" waarvan bekend is dat deze binnen 3 jaar stuk zijn.en dat is helaas uitgekomen. Dit apparaat is een stuk kleiner dan z'n voorganger,maar de kwaliteit van de koffie is nog steeds als vanouds: super. Toch zijn er enkele minpuntjes; de bedieningsknoppen zitten nu achterop i.p.v. voor, de opvangbak voor cups is nogal klein, en de watertank is ook niet bepaald groot. Pluspunt is een automatische uitschakeling na 9 minuten,en een snelle opwarmtijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed