Siemens EQ.9 s700 zwart - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.9 s700 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eazyman 05-05-2022

Heerlijke koffie

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldige koffiemachiene! Je kan de koffie helemaal naar eigen smaak aanpassen. Van mild tot extra sterk. Ook is de temperatuur van de koffie of thee aan te passen, eigen profielen aanmaken met je eigen koffie instellingen zodat je maar op de knop hoeft te drukken. En...het is een mooi apparaat op het aanrecht.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Joost 30-04-2022

Superb

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super simpel te gebruiken. Super dat je verschillende koffiesoorten kunt gebruiken. Super koffie.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Het koffie wonder 21-04-2022

Siemens koffiewonder

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zoek gewoon niet verder dit apparaat is top notch, geweldig lekkere verse koffie en snel gezet . En niet te vergeten de superhandige app die je tot je beschikking hebt om alles makkelijk in te stellen. Het enige nadeel is de andere huisgenoten die bijna nooit koffie dronken staan af en toe in de rij voor koffie. Dus al met al zeer tevreden met dit perfecte apparaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Palmer 20-03-2022

Topperrrr

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Buitengewoon goede machine die echt alles maakt. Zelf instellen barista is eenvoudig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gert-jan 17-02-2022

Super machine

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een super apparaat, geweldig veel instelmogelijkheden, lekkere warme koffie, kortom een geweldige machine
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Evelien 16-02-2022

Uitstekende koffie(s)

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Koffie zetten was nog nooit zo makkelijk geweest. Met een simpele druk op de knop kan er makkelijk uit diverse variaties gezet worden. Groot voordeel is dat je 2 verschillende bonen kunt gebruiken. Wel opletten dat je tijdig de juiste kiest want hij houd de laatste selectie vast
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wilm3006 13-02-2022

SUPER Volautomatisch Espressomachine

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een gemak.Een heerlijke kop espresso,ristretto,cappuccino,Latte Machiato en vele andere koffie's. En dat met één fruk op de knop. Had deze jaren eerder aan moeten schaffen. Mooi design
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Willem 13-02-2022

Zeer tevreden over smaak en bedieningsgemak

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het apparaat is gemakkelijk te bedienen en schoon te houden. Heerlijke koffie variaties zijn mogelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 13-02-2022

Geweldig

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heb de machine nu 3 weken in huis. Aan de dranken heb ik nog geen nadelen gevonden, temperaturen zijn goed. Er komt alleen relatief veel spoelwater uit en ondanks een glas om het op te vangen komt er ook veel in de lekbak dus die moet snel geleegd worden.
De app is ideaal, veel mogelijkheden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mariska 08-02-2022

Een droomappararaat

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een fijne machine. Vooral het weinige geluid wat hij maakt is voor ons echt een plus. Je hoort hem bijna niet. De koffie is ook heerlijk, alles is in te stellen. Je kan het zo gek niet verzinnen. Dubbel en dwars zijn geld waard.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gerard 16-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine met veel opties

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

8,0
Tot nu toe erg tevreden over het apparaat. Zou van mij iets sneller mogen. maar de smaak is erg goed. Met veel opties en mogelijkheden.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Eenvoudig reinigen
  • handige app

Minpunten

  • Snelheid
  • Temperatuur melk niet te regelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramona 15-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
Top koffiemachine duidelijk makkelijk in de bediening er zit zelfs WiFi op dat je met een app je koffie kan maken
Je kan het personaliseren en naar eigen sterkte aanpassen

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Makkelijk in de omgang

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans L 09-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische koffie mbv volautomatische barista

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

9,0
Wat een fantastisch apparaat, echt de lekkerste koffie ever!
Door de aanwezige AI barista kun je de koffie helemaal finetunen en naar jouw aak inrichten (en natuurlijk onder je eigen profiel opslaan) op afstand koffie zetten is een fluitje van een cent. 'hey Google, maak een Latte Macchiato' et voilá het apparaat gaat aan het werk. Ook onderhoud super eenvoudig en bijna helemaal automatisch.
Ook geeft het apparaat een waarschuwing als je de melk er te lang aan laat staan.

Wat het helemaal af zou maken is als de melk ook meteen gekoeld blijft, dat is wellicht de volgende stap.

Pluspunten

  • Wi-Fi
  • Alle mogelijke koffiesoorten
  • Persoonlijke profielen
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Je eigen barista (AI)

Minpunten

  • Prijzig
  • Melk niet gekoeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 12-01-2021

Fantastisch

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat is het een fantastisch APPARAAT.
je kan je koffie tot de puntjes zelf instellen hoe je de koffie het lekkerst vind .
De machine is echt heel stil als je koffie zet hoe je niet te schreeuwen naar elkaar.
We hebben vrijdag avond samen de SIEMENS T19573X9RW geinstalleerd en vol gegooid met bonen en zondag middag kwam er al in beeld dat de bonnen bij gevuld moesten worden. Zo lekker is de koffie
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nathan Snieder 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koffiemachine, de Bentley onder de koffie machines

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

9,0
Machine met twee bonenreservoirs waardoor wij verschillende krachtige bonen kunnen gebruiken, verschillende soorten koffie direct kiezen door aan de draaiknop te draaien. Melkresrevoir kan makkelijk los gehaald worden en zo in de koelkast worden geplaatst.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Melkschuim bij deCapucino zou wel wat dikker mogen
  • Eerste kopje na opstarten niet altijd heet genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sly 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ9 S700 ZWART

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
Makelijk om te installeren, setup binnen 2min klaar. Eerste koffie ervaring uitstekend in opzichte met oude koffiemachine, koffiemolen zijn echt still. Makelijk en simpel gebruik van menu jammer dat heb geen aanraakscherm. Home connect app werkt ook prima met dit apparaat.

Pluspunten

  • Makelijk om te installeren
  • Simpele menu
  • Stille molen

Minpunten

  • Prijs
  • Prijs
  • Prijs
  • Water filterpatroon moelijk te vervangen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ralph 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille Kracht, met gebruiksgemak

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
Lang getwijfeld tussen Siemens en een ander merk, de doorslag gaf de fantastische uitstraling in onze keuken. Na aankomst zonder boekje gemakkelijk door de menustructuur en na een kwartier het eerste bakkie koffie. Dit doet de machine opvallend stil, bij sommige bonenmachines moet je de conversatie stoppen. Ook goed is het melkschuim, en wat smaak betreft, dat ligt aan de boon die je kiest, aan het apparaat zal het niet liggen.

Pluspunten

  • Stil
  • handig in gebruik
  • super mooi
  • 2 verschillende bonen
  • makkelijke installatie

Minpunten

  • kan (moet) met mijn vrouw door praten
  • verder nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie zoals het hoort!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

9,0
Wat een prachtig koffieapparaat. Niet alleen staat het prachtig in de keuken vanwege de mooie strakke uitstraling, maar de koffie is ook nog eens fantastisch. Het aantal opties is eindeloos. Ook het gemak waarmee je aanpassingen maakt aan je favoriete koffie recept is top. Ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Instelmogelijkheden
  • Gebruikersgemak
  • Onderhoudsvriendelijk

Minpunten

  • Aan de prijzige kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clasen 30-11-2020
  • Product gekocht

Mooi veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
Veelzijdig en stijlvol apparaat. Veel mogelijkheden voor instellingen van temperatuur, hoeveelheid melk, hoeveelheid totaal etc. Voorverwarming van kopjes, WiFi connect.

Pluspunten

  • Variatie
  • Mogelijkheden voor hoeveelheden en sterkte
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobwD 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staat prachtig in elke woning

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

9,0
Onlangs deze espressomachine aangeschaft. De machine heeft een keur aan verschillende koffiesoorten, van een gewone kop koffie tot heerlijke een ristretto. Het hele gezin geniet hier dagelijks van zijn persoonlijke kop koffie. Je kan tot 10 persoonlijke instellingen opslaan!

Pluspunten

  • Mooie verschijning / lijn van machine
  • Vele verschillende soorten koffie
  • Ieder zijn persoonlijke smaak koffie
  • 2 Soorten bonen tegelijk
  • Warmte instelbaar

Minpunten

  • Reinigen melksysteem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews