Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens TI915M89RW zwart

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Espressomachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 129 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TI915M89RW zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dingena 24-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Modern stijlvol compact Nespresso machine vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

9,0
Een aanwinst in mijn moderne keuken, met vele lekkere koffiezet mogelijkheden, ook geschikt voor een kop thee water.

Pluspunten

  • modern
  • compact
  • geluidsarm
  • groot waterreservoir
  • koffie bonen en gemalen gebruiksmogelijkheid

Minpunten

  • water spoeling bij uit en aanschakelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

OMYA 08-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat voor de echte liefhebbers!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

9,0
Dit product onderscheid zich van de overige apparaten door zijn geruisloosheid (geen traktorgeluiden bij het zetten van koffie), hoge kwaliteit van de gebruikte materialen tbv apparaat, zeer onderhoudsvriendelijk en het belangrijkste is heerlijke koffie voor je gasten en natuurlijk jezelf. Prijstechnisch scherp in zijn categorie. Met 1 druk op de knop diverse koffie mogelijkheden van espresso tot latte machiato, melkbeker uitschuifbaar zodat je deze in de koelkast kan opbergen. Zeer blij mee en elke uitgegeven euro waard!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Zeer Onderhoudsvriendelijk
  • Geruisloos
  • Prijs
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hotwheels 04-05-2019

Hoe is het melkschuim? Zitten er grote bellen in of is het meer foam?

Reageer

EQ9 S500 15-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prachtig vormgegeven

Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

9,0
Mooie machine. werkt goed, maar vindt het eigenlijk een miskoop, geeft zeer veel werk om alles iedere keer te reinigen. Snap dat zoiets schoongemaakt moet worden maar na iedere 6 tot 8 kopjes? Als iemand €750,00 biedt op marktplaats is ie verkocht.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • schitterend om te zien
  • Zet 2 kopjes tegelijkertijd
  • Veel instellingen
  • redelijk geruisloos

Minpunten

  • Lekbak na 6 kopjes vol, behoorlijk irritant
  • Om de haverklap melding waterfilter vervangen
  • na ca 8 kopjes melding zetgroep reinigen
  • kleinwaterreservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Deniz 29-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

10,0
Het product voldoet aan alle eisen van een goede espressomachine. Het apparaat is allereerst goed te bedienen, op het scherm kun je makkelijk aflezen wat er nodig is. Reinigingssysteem is perfect, onderdelen zijn makkelijk schoon te maken. Koffie is warm, melkschuim laag is prima, aroma is heerlijk. Kortom, ik ben superblij met de aankoop!!!

Pluspunten

  • Makkelijk te biedenen
  • Koffie goed warm
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.W. van den Berg 29-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een heerlijke espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

9,0
Een puik apparaat, na verschillende soorten bonen te hebben gebruikt. Nu de, voor ons, juiste bonen te hebben gevonden, want daar zijn er gelukkig niet zo heel weinig van in omloop, hebben we uiteindelijk een heerlijke koffie gevonden, waarna we de persoonlijke settingen voor een ieder van ons gezin hebben ingevoerd.

Pluspunten

  • zeer makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Lekbak moet relatief vaak geleegd worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 27-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top Koffie Machine. Heerlijke koffie en super stil

Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

9,0
Deze machine is zijn geld dubbel en dwars waard. Veel keuze's in verschillende manieren van zetten van koffie. Maar daarnaast wat wij heel belangrijk vonden hij is bijna niet te horen. En voor een koffie machine is dat heel wat. Top gedaan Siemens. Daarvoor hadden we ook een Siemens maar deze heeft het na 5 jaar opgegeven, ook top machine voor die tijd. Maar na zoveel bakken koffie mag dat dan ook.

Pluspunten

  • Verschillende settings
  • Eigen profielen
  • Stil !!!

Minpunten

  • nog niet ontdekt..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.R.W. 25-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkerste koffie, veel keuzes en ook nog een mooi design!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

10,0
Ontzettend lekkere koffie, haalt het meeste uit de bonen of gemalen koffie. Wij waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe espressomachine en toen we dit tegenkwamen waren we spontaan verliefd. Je kan letterlijk alles naar wens aanpassen aan je kopje koffie of melkspecialiteit en het ook opslaan in je profiel. Ben je niet van lang zoeken en aanpassen, dat kan ook heel simpel met een druk op de knop.
Het apparaat is daarnaast best stil tijdens het malen en daarnaast een plaatje om naar te kijken. Het onderhoud is daarnaast ook heel simpel. Het apparaat is volledig automatisch in schoonmaken van het melksysteem en het melkreservoir kan ook in het vaatwasser.
Ja, wij bevelen dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Mooi desing
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Eigen profiel (meer personen)
  • Makkelijk onderhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana Brussee 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stille koffiemachi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

10,0
Prachtige mooie koffiemachine, de enorme keus uit diverse soorten koffie. De Maling is niet hinderlijk.(Bijna Geluidloos)
Cappuccino goed van temperatuur , alles zelf in te stellen o.a. temperatuur, hoeveelheid water en melk ,koffie sterkte, je eigen voorkeur in programmeren en vast zetten. Spoelt automatisch schoon ,geweldig een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 20-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

10,0
Het is een perfect apparaat, ben er heel tevreden mee, gebruik hem nu bijna een maand, wat vooral fijn is is de eenvoudige bediening en het weinige onderhoud wat je er aan hebt, ik zou graag nog wel een vaste wateraansluiting willen, wat het nog minder bewerkelijk zou maken.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Verschillende gebruikers standaard in te stellen
  • goede koffie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FvM'Design 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, mooie, degelijke behuizing, veel koffievariatie-opties, gemakkelijk in gebruik.
Niet goedkoop, maar goed prijs/kwaliteit verhouding. Koffiezetten duurt iets langer dan gewend, even uitzoeken wat alle barvista-opties nu werkelijk zijn, maar 'in the end' dan heb je ook je persoonlijke barista-koffie!

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Gemakkelijk schoon te houden/maken
  • Veel (barista)koffie-opties

Minpunten

  • Niet goedkoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 17-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil werkend apparaat met fraai uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

9,0
Door de vele mogelijkheden voor ieder een heerlijke kop koffie of cappuccino. Maakt voor een machine die ook de bonen maalt zeer weinig geluid. Wat bij sommige machines een minpunt is, de temperatuur van de koffie is hier geen enkel probleem.

Ook door de persoonlijke instellingen perfect internet regelen voor ieder gezinslid. Enig te noemen nadeel zou de aanschafprijs kunnen zijn, het is geen goedkope espressomachine.

Pluspunten

  • Instelbaarheid
  • Geringe geluidsproduktie
  • Vormgeving
  • Ruim waterreservoir
  • Scherm

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F. Sikkema 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi strak apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

8,0
Onze vorige koffiemachine was ook een Siemens EQ7 deze heeft 21.000 kopjes lekkere koffie, cappuccino gezet. Vandaar dat onze keuze weer op een Siemens is gevallen. Prachtig apparaat, lekkere koffie en zeer vriendelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AR 12-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

10,0
Dit product nu een aantal weken in gebruik en ik kan zeggen dat deze verreweg de beste vol automatisch apparaat is dat ik heb gezien en ik heb in de loop der jaren al een aantal ander merken uitgeprobeerd. Je kunt letterlijk je koffie helemaal instellen zoals je dat zelf wilt. Verder is het makkelijk in gebruik en schoonmaken is verder ook niet heel lastig. Voor mij geen andere meer.

Pluspunten

  • luxe uitstraling
  • perfecte latte machiatto
  • heet water functie
  • groot water reservoir

Minpunten

  • lekbak is snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ismail 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Koffiemachine werkt uitstekend! Hoge kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

10,0
Super tevreden over het apparaat. Gebruiksvriendelijk! Gisteren gekocht en meteen in gebruik!
Een echte aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M-II 11-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste koffieapparaat ooit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

10,0
Met zo'n uitgebreide keuzemogelijkheid is dit toch de koffie apparaat van de eeuw. Wij drinken per dag zo'n 3 tot 4 verschillende koffies (Cappuccino, normaal, espresso, koffieverkeerd.. en noem maar op). Met één druk op de knop is dat met deze machine zo geregeld en in elk gewenste maat/hoeveelheidsverhouding die je maar wil.

Hiervoor hadden we 4 verschillende koffiezetapparaten thuis (Nespresso, Senseo, Tassiomo... van alles) en dan kwam je nog niet eens in de buurt van wat dit apparaat allemaal wel niet kan.

We zijn erg blij met deze investering.

Pluspunten

  • Uitgebreide keuzemogelijkheden
  • Volautomatisch en eenvoudig in gebruik/onderhoud
  • Geweldige baristafunctie modus
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Te veel pluspunten om op te noemen

Minpunten

  • klein beetje prijzig maar is wel de moeite waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smiith 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect voor de koffie liefhebber

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

9,0
Veel opties en eindelijk een goede bak koffie thuis kunnen drinken! Goede temperatuur en bij de cappuccino een goede schuimlaag.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Olejek 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffieautomaat EQ9 TI915M89RW

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

10,0
Vele mogelijkheden, alle koffiesoorten apart in te stellen ook barista mode (alles zelf instellen).
Ziet er zeer mooi uit, en heeft een zeer overzichtelijk display.
Goede handleiding, veel zaken spreken voor zich.
Ik hoop mijn familie en kennissen te overtuigen met de kwaliteit van de geleverde koffie.

Pluspunten

  • goede en degelijke kwaliteit
  • garantie van 2 jaar en max. 15.000 koppen koffie
  • mooie afwerking
  • heel lekkere koffie, zoals in een goed restaurant
  • vorige machine S50, 8 jaar zonder problemen

Minpunten

  • nog niet bekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens WQ 9

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

10,0
Mooi en goed functionerende espresso machine, weinig decibels bij gebruik, veel keuze mogelijkheden, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. Gewoon en geweldig apparaat. Pas 2 weken in gebruik.

Pluspunten

  • Mooi apparaat, mooi diplay
  • Instelling favoriete soort/smaak/sterkte koffie
  • Eenvoudig te bedienen en reinigen
  • Diverse soorten koffie keuzes
  • Stil tijdens gebruik

Minpunten

  • prijzige kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

9,0
Zeer mooi apparaat, en de bediening is super eenvoudig. Daarbij is het een sierraad in je keuken dit komt mede door de afwerking en het prachtige scherm

Pluspunten

  • Scherm
  • Bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ali ozturk 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW zwart

Algemene score

8,0
Super mooi ding en lekker handig de eq9 makkelijk in onderhoud ben er blij mee koffie komt er lekker warm uit goed om elke ochtend van wakker te worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews