Siemens TI915M89RW - Reviews

Specificaties
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TI915M89RW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Zelissen 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

10,0
Eerder getwijfeld ivm prijs van apparaat. Nu toch door gezet en we hebben ons dit als kerst geschenk gegeven. Apparaat geeft geweldige latte,caputino,koffie creme en zeer zeer warme koffie. Tevens is apparaat zeer geruisloos met bonen malen en heeft een groot water reservior. Gewoon een woord. geweldig apparaat.

Pluspunten

  • Zeer warme koffie
  • Geruisloos
  • Heerlijke koffoe
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maelee 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie complete espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine voor mijn verjaardag gekregen. Erg mooi en lekker ook. Je kunt er vanalles mee maken! Super blij mee en elke dag een heerlijk bakje koffie. Een aanrader!!

Pluspunten

  • Geen herrie
  • Zelf je eigen koffie personaliseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simonie 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, makkelijk te bedienen. Helder display .Div. temperatuur instellingen. Goede hete cappuccino wat hier veel gedronken wordt. Zeer weinig geluid met koffie malen en in gebruik name. Melkkan zet je zo in de koelkast. Heet water functie tot 96 graden, ook voor de koffie in te stellen. Mijn oude Dolce Gusto maakte veel meer lawaai.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • 4 profielen aanmaken
  • Aanrader

Minpunten

  • afvalbakje na 10 á 12 kopjes vol (koekjes)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 11-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, gebruiksvriendelijk, veel keuzes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

10,0
Mooie uitstraling, gebruiksvriendelijk, geluid stil, veel keuze mogelijkheden, handig profiel aan te maken per persoon, gemakkelijk in onderhoud.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • vele keuzes
  • stil
  • makkelijk in onderhoud schoon maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een fantastische koffie (machine)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

9,0
Wat een coole machine en lekkere koffie kan je ermee maken. Ik heb hem eigenlijk echt gekocht om een goede cappuccino te kunnen maken, nou dat lukt wel hoor, de barista mode is geweldig.
Als ik dan toch verbeter puntjes zou willen benoemen zijn het de volgende: het warmhoudplaatje voor kopjes kan alleen vanuit het menu aan en uit gezet worden. En het apparaat heeft aan alle zijden (links, rechts en boven) een vul opening, dat maakt het lastig om hem tegen een bv een muurzijde neer te zetten, of onder het aanrecht kastje..

Maar boven alles een geweldige machine!

Pluspunten

  • Lekkere koffie!
  • Simpele bediening
  • Veel in te stellen

Minpunten

  • plaatsen wat lastig door openingen aan drie zijden
  • warmhoudplaatje alleen via menu aan/uit zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroentje_p 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, goede koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, duur. maar ga er vanuit dat het ook een aantal jaren mee zal gaan. Mijn vorige apparaat Krups EA907D was binnen een half jaar 3 maal stuk, vandaar nu gekozen voor kwaliteit in de vorm van SIEMENS EQ9

Pluspunten

  • Geluid, heel stil
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mellina Beukema 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig appparaat

Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

10,0
Het is een makkelijk en stil apparaat en voorzien van 2 soorten koffiebonen. Ik had hiervoor ook een Siemens en wij zijn er super blij mee, want het apparaat is makkelijk schoon te maken en te ontkalken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens eq9 s500 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

10,0
Zeer mooie apparaat, met overheerlijke koffie. vandaag opgehaald in de winkel en nog geen uur later al genoten van een lekker bakje koffie.
Eenvoudig bedienspaneel waar je snel keuze uit kan maken voor verschillende koffie specialiteiten.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Reiniging

Minpunten

  • Duur
  • Lekbak snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judit Deb. 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

9,0
Absoluut een aanrader, voldoet aan alle verwachtingen. gebruiksvriendelijk, levert een hoogwaardig espresso, stil en een uitstekend design.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W.J. 02-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

9,0
Het is een prijzige koffiemachine, maar de machine is het geld waard.
Makkelijk in gebruik, voor veel wensen in te stellen, koffie is goed warm en de cappuccino en latte zijn met goed melkschuim.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arjan 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn sinterklaaskado :-)

Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

9,0
Ons 3e volautomatische espresso apparaat, en wederom een Siemens!
Moesten wij een nieuwe dan? Eigenlijk nog niet, onze oude machine (ook van Bosch/Siemens) heeft al wel 9750 kopjes koffie gezet en doet het eigenlijk nog steeds goed. Alleen wilde we nu een machine welke ook cappuccino en latte's met 1 druk op de knop kan maken, en dat gaat bij de oude niet.
Nog even rondgekeken bij andere merken (zoals Jura) maar toch gekozen voor deze EQ9 S500, om de eenvoudige reden dat we al jaren lang zonder enige problemen gebruik maken van dit merk. Op zijn tijd goed reinigen en ontkalken met de juiste tabletten en ontkalkvloeistof en hij gaat jaren mee.
Hij staat nog in het kadopapier, maar ik heb al zoveel goede recensies gelezen van dit apparaat dat ik niet kan wachten totdat ik hem kado krijg op 5 december, ik kan niet wachten!
Op naar heel wat jaren genieten van heerlijke koffie!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Degelijkheid
  • Stil tijdens malen (gehoord in de winkel)
  • bediengemak
  • Betrouwbaarheid

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Segers 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke verse koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

9,0
Het apparaat is gemakkelijk in gebruik, zo zet je een kop thee en daarna net zo makkelijk een cappuccino. Altijd verse gemalen koffie. Dit is ook waarom we deze espresso hebben gekocht.

Pluspunten

  • Verschillende smaken
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen melk direct uit de koelkast gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S.Stokvis 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Daar is hij dan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

9,0
Na veel wikken / wegen en afwegingen, besloten om dit apparaat te kopen.
Nu de vele instellingen aan het uit testen en tot nu toe gaat het uitstekend , gemakkelijk te bedienen en het eerste bakje
cappuccino was al redelijk op smaak.
Nu diverse soorten koffie gekocht en gaan dit nu lekker uit proberen.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Al vrij snel een goede instelling kunnen vinden

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brouwer 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

9,0
Om een exclusiever apparaat te hebben die echt hete koffie maakt met meerdere variaties.
Een koffiesensatie

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Mooi design
  • Geluidsarm

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JV 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ.9 TI915M89RW koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

9,0
Mooi disign, gemakkelijk te installeren, praktisch in gebruik en (heel) veel lekkere koffiemogelijkheden.

Pluspunten

  • Praktisch in gebruik
  • Heel (veel) lekkere koffiemogelijkheden
  • Programmeerbare koffievoorkeuren

Minpunten

  • Temperatuurinstelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith Deb. 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

9,0
Absoluut een aanrader, voldoet aan alle verwachtingen. gebruiksvriendelijk, levert een hoogwaardig espresso, stil en een uitstekend design.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

10,0
Mooi strak design van Siemens welke de perfecte koffie zet! Zeer makkelijk in gebruik en onderhoud is simpel.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Commandeur 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne Espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

9,0
Fijne machine, Eenvoudig in het gebruik en zeer makkelijk schoon te maken. Veel instelmogelijkheden waardoor iedereen koffie naar zijn eigen smaak kan maken

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel soorten koffies te maken
  • grote watertank

Minpunten

  • wat klein koffie reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ronald 15-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

10,0
Zeer mooie machine heel makkelijk te bedienen en De koffie is erg lekker wat hij zet de waterbak is lekker groot waardoor je niet al teveel omkijken heb hij is zeker aan te raden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda van der Wal 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

EQ9 S500 Volautomaat Espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI915M89RW

Algemene score

9,0
Nadat ons eerste Siemens Volautomaat Espressomachine wat kuren begon te vertonen en we eigenlijk wel vonden dat deze zijn dienst genoeg bewezen had, ontstond de zoektocht naar een nieuwe Volautomaat. Zoveel keuze, zoveel merken maar toch ook zoveel verschillen. Uiteindelijk bleven Siemens en Jura over, beiden voldeden aan onze wensen, echter bij de Jura kun je de zetgroep niet zelf reinigen. Dit was doorslaggevend voor een nieuwe Siemens. Al snel werd duidelijk dat het de EQ9 moest worden vanwege de Barista modus, de S500 omdat 1 bonenreservoir voor ons voldoende is en in de kleur Pianoblack omdat geheel RVS niet zo ons ding is. In de winkel hebben we het showmodel bekeken, de verkopers waren aardig maar de meeste informatie hebben we vooraf gevonden op internet en op de Siemens

Eenmaal thuis draaide het apparaat binnen 5 minuten en beiden stonden we versteld hoe lekker de koffie rook! Dat was lang geleden met onze oude machine. Inmiddels zijn we 2 weken verder en hebben we de Café Crème, Cappucino, Espresso, Espresso Doppio uitvoerig getest. Allebei met ons eigen Barista profiel waarin we afstellen met aantal ML, sterkte van de koffie en % melk.

Het RVS is inderdaad vingerafdruk vrij, heel prettig, en het schoonmaken is zo gedaan. Wekelijks even de zetgroep en overige kunststof onderdelen afspoelen met lauwwarm water. Deze onderdelen zijn een stuk degelijker en praktischer als in onze oude machine. Verder is in de instellingen precies te zien wanneer het reinigen of ontkalken nodig is.

Al met al zijn wij heel erg tevreden met deze nieuwe Volautomaat Espressomachine van Siemens. Het is even een uitgave maar we gaan er vanuit dat deze weer minstens net zolang mee gaat als onze vorige (7 jaar)!

Pluspunten

  • Barista modus
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews