De'Longhi ECAM 550.75.MS - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
rvs
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 550.75.MS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk van Dam 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

8,0
Door de reviews op het internet tot deze aankoop gekomen. Mooie machine een aanvulling in de keuken. Moesten even wennen aan het spoelen voor- en achter- af bij het aanzetten. Zet een prima kop(je) koffie. ZEER veel mogelijkheden om een bakkie te zetten (nog lang niet alles ontdekt, 1,5 maand in gebruik).
Drie (misschien) min puntjes:
Je kan maar 1 kop koffie maken per keer, wel 2 expressos. (Met visite is dat dan wel lastig, kost dan veel tijd.)
Het malen maakt toch wel veel geluid maar dat ligt misschien aan ons het is onze eerste expresso apparaat.
Het RVS onderblad waar de kopjes op komen te staan is ZEER kras-gevoelig jammer
Voor de rest zeer tevreden.

Pluspunten

  • ZEER veel mogelijkheden
  • Mooi apart melk deel
  • Design mag er ook wezen

Minpunten

  • 1 kop koffie per keer
  • Maal geluid ??
  • RVS blad zeer kras-gevoelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koffieleut 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker Koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

9,0
We zochten een nieuwe koffiemachine en de ze is het geworden omdat hij mooi is. Makkelijk in het gebruik en heel belangrijk het hete water voor thee komt uit een andere uitstroom dan de koffie. Dit was bij de Siemens EQ9 niet het geval dus je had bruin thee water

Pluspunten

  • Losse melkkan
  • Water reservoir makkelijk te vullen.

Minpunten

  • Geen pijlglas aan de voorkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat van een top merk met alle hedendaagse snufjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

10,0
Na 5 jaar met een eerste model van DeLonghi hebben wij besloten een upgrade aan te schaffen, waarbij het schuimen van melk een grote rol speelde. Met de Prima-donna van DeLonghi hebben wij een uitstekende keuze gemaakt. Deindividualisering van alle koffie bereidingen via de app of de machine sprak ons zeer aan en heeft ons in de praktijk niet teleurgesteld. De koffie kwaliteit van DeLonghi wisten we al te waarderen vanuit het oude model, en bij de Primadonna is dit wederom het geval. Simpelweg een top merk. Ik begrijp dat de temperatuur van melk, schuim en koffie altijd een issue zijn. Met dit apparaat is dit absoluut perfect. Het is zelfs heter mogelijk dan wij het lusten. Het aansturen via de app is eveneens een pre. De varatiemogelijkheden zijn groot.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit melkschuim
  • Temperatuur van koffie soorten instelbaar
  • Aanstuurbaar via app
  • Diverse variaties koffie én eigen creaties
  • Dubbelwandig melkreservoir

Minpunten

  • herkent kopje niet bij het aansturen vanuit de app
  • Slechts één Bluetooth verbinding tegelijk mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peetee 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine met veel mogelijkheden en lekker hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

9,0
Vorige ECAM 23.460 na verscheidenen defecten geen cappuchino melkschuim meer en deze gekozen om zijn nieuwere mogelijkheden.
Koffie is lekker en heter, ook melkschuim is beter. Meer mogelijkheden met koffie en thee varianten. Zeer prettig is het om via de APP de koffie voorkeuren per gebruiker in te stellen.
Nu nog hopen dat dit apparaat langer meegaat dan de vorige, dit keer wel 3 jaar garantie.

Pluspunten

  • Instelmogelijkheden
  • Hete en lekkere koffie
  • 3 Jaar garantie

Minpunten

  • Mogelijk degelijkheid, moet zich uitwijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M Maigret 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer mooi design , stil, makkelijk te bedienen

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

9,0
Na twee maal een koffiemachine gehad te hebben van Siemens nu voor een De Longhi gegaan omdat deze met app helemaal ingesteld kan worden en heeft waterbak aan voorzijde ( veel makkelijker dan zijkant ) en de zet groep is compacter en veel makkelijker te onderhouden, en het melkschuim is instelbaar en gewoonweg beter dan van de concurrenten,zeer tevreden tot nu toe

Pluspunten

  • waterbak aan voorzijde
  • groot bonen reservoir
  • bakje van de recidu staat niet in het water
  • water niveau melding
  • erg mooi design rondom

Minpunten

  • je ziet witte waterfilter zitten
  • lekbak geen melding vol op scherm
  • waterbak heeft geen hendel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John Koffieleut 17-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote display spannende lampjes

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

7,0
Dit product heb ik gekozen omdat ik steeds weer verse koffie wil op een gemakkelijke manier. Met de hand koffie zetten is lastiger.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Fraai
  • mooi

Minpunten

  • Veel mogelijkheden
  • Veel studeren

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Herman Drost 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en RvS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

10,0
Ik ben van een koffiepadmachine overgegaan naar een PrimaDonna Class DeLonghi met veel mogelijkheden en bedieningsgemak een andere wereld van koffie drinken, super had het veel eerder moeten doen.

Pluspunten

  • Simpele bediening en veel mogelijkheden .
  • De koffie is goed heet en mooi design .

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacques van Gorp 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oordeel over Longhi ECAM55075MS

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

9,0
Deze koffieautomaat is gemakkelijk onderhoudbaar, waardoor dit regelmatig en snel kan gebeuren.
Vooral de zetgroep is handig te demonteren. Ook is het melk reservoir handig te verwisselen.

Pluspunten

  • zetgroep snel te demonteren en schoon te maken
  • melk reservoir is tevens handig om te wisselen
  • 6 profielen: s'ochtens/s'-avonds andere sterkte

Minpunten

  • geen
  • beeldscherm zou beter verlicht kunnen worden
  • het pakket aan (veeltallige) handleidingen
  • in Duitse handleiding zat het water teststrookje
  • terwijl NL in dikke boek (alle talen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Onno Krul 13-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi aparaat met een goed gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

9,0
Al eerder een DeLonghi apparaat gehad. Deze is na 4 jaar gesneuveld. Nu dus weer een nieuwe gekocht, maar nu uitgebreider

Pluspunten

  • mooi apparaat
  • doet wat hij moet doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bedienen apparaat. Goede en hete koffie/cappuccino. Goed kwaliteit melkschuim.
Veel mogelijkheden. Door de persoonlijke instellingen heeft ieder zijn of haar "eigen" bakje koffie/cappuccino.
Het apparaat heeft een mooi design en is het geld meer dan waard.

Pluspunten

  • Meerdere persoonlijke instellingen
  • Mooi design
  • Waterreservoir makkelijk te verwijderen
  • Cappuccino goed heet en goede kwaliteit melkschuim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Old182 28-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

10,0
Met 1 druk op de knop een heerlijke espresso. Geluid arm en een prachtig design.
Daarnaast super vriendelijk in gebruik

Pluspunten

  • Geluid
  • water filter
  • Compact
  • Kwaliteit espresso

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Chique apparaat!

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

9,0
Het apparaat werkt eenvoudig en maakt goede, hete koffie. De vele instellingen voor verschillende soorten koffie en de mogelijkheid van verschillende gebruiksprofielen maakt dit apparaat voor ons een aanwinst!

Pluspunten

  • Design
  • Verschillende soorten koffie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stony 18-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

8,0
Voldoet aan alle wensen! Top. Goed bezig Tom!!!
Smaak is uitstekend. Doet datgene wat beloofd is. Snelle levering en installatie ging super vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

9,0
De vele mogelijkheden die heeft mij er te doen besluiten om dit apparaat te kopen in combinatie met het mooie design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolffie 24-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

9,0
mooie complete koffiemachine.
De cappuccino is werkelijk heel erg heerlijk.
Apparaat kan heel veel wat ik nog moet ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 15-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet meer naar Italie voor lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

8,0
Je wilt als koffie liefhebber natuurlijk best wel geld uit wil geven aan een lekker bakkie, maar ja de prijs loopt toch al snel op als je ook alle andere koffie varianten eens wilt proeven. Deze automaat bied je een hele ruime keuze gerechten en is zeker de moeite waard om eens een demo te vragen in de winkel. Eerlijk is eerlijk, het is een bak met geld maar ik heb nu thuis wel een bakkie koffie waar de gemiddelde italiaan best voor op visite zou willen komen.
Pluspunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ad 18-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voelt degelijk aan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Algemene score

7,0
Mooi en degelijk apparaat met goede kwaliteit koffie.
Erg veel mogelijkheden, persoonlijke instellingen zijn handig

Pluspunten

  • Strak uiterlijk
  • robuust
  • waterreservoir makkelijk te verwijderen
  • In hoogte verstelbaar

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer