De'Longhi ECAM 550.75.MS - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
rvs

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Herman Drost 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en RvS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben van een koffiepadmachine overgegaan naar een PrimaDonna Class DeLonghi met veel mogelijkheden en bedieningsgemak een andere wereld van koffie drinken, super had het veel eerder moeten doen.

Pluspunten

  • Simpele bediening en veel mogelijkheden .
  • De koffie is goed heet en mooi design .

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk van Dam 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Door de reviews op het internet tot deze aankoop gekomen. Mooie machine een aanvulling in de keuken. Moesten even wennen aan het spoelen voor- en achter- af bij het aanzetten. Zet een prima kop(je) koffie. ZEER veel mogelijkheden om een bakkie te zetten (nog lang niet alles ontdekt, 1,5 maand in gebruik).
Drie (misschien) min puntjes:
Je kan maar 1 kop koffie maken per keer, wel 2 expressos. (Met visite is dat dan wel lastig, kost dan veel tijd.)
Het malen maakt toch wel veel geluid maar dat ligt misschien aan ons het is onze eerste expresso apparaat.
Het RVS onderblad waar de kopjes op komen te staan is ZEER kras-gevoelig jammer
Voor de rest zeer tevreden.

Pluspunten

  • ZEER veel mogelijkheden
  • Mooi apart melk deel
  • Design mag er ook wezen

Minpunten

  • 1 kop koffie per keer
  • Maal geluid ??
  • RVS blad zeer kras-gevoelig.
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koffieleut 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker Koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zochten een nieuwe koffiemachine en de ze is het geworden omdat hij mooi is. Makkelijk in het gebruik en heel belangrijk het hete water voor thee komt uit een andere uitstroom dan de koffie. Dit was bij de Siemens EQ9 niet het geval dus je had bruin thee water

Pluspunten

  • Losse melkkan
  • Water reservoir makkelijk te vullen.

Minpunten

  • Geen pijlglas aan de voorkant
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacques van Gorp 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oordeel over Longhi ECAM55075MS

Algemene score

9,0
Deze koffieautomaat is gemakkelijk onderhoudbaar, waardoor dit regelmatig en snel kan gebeuren.
Vooral de zetgroep is handig te demonteren. Ook is het melk reservoir handig te verwisselen.

Pluspunten

  • zetgroep snel te demonteren en schoon te maken
  • melk reservoir is tevens handig om te wisselen
  • 6 profielen: s'ochtens/s'-avonds andere sterkte

Minpunten

  • geen
  • beeldscherm zou beter verlicht kunnen worden
  • het pakket aan (veeltallige) handleidingen
  • in Duitse handleiding zat het water teststrookje
  • terwijl NL in dikke boek (alle talen)
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Onno Krul 13-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi aparaat met een goed gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al eerder een DeLonghi apparaat gehad. Deze is na 4 jaar gesneuveld. Nu dus weer een nieuwe gekocht, maar nu uitgebreider

Pluspunten

  • mooi apparaat
  • doet wat hij moet doen
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bedienen apparaat. Goede en hete koffie/cappuccino. Goed kwaliteit melkschuim.
Veel mogelijkheden. Door de persoonlijke instellingen heeft ieder zijn of haar "eigen" bakje koffie/cappuccino.
Het apparaat heeft een mooi design en is het geld meer dan waard.

Pluspunten

  • Meerdere persoonlijke instellingen
  • Mooi design
  • Waterreservoir makkelijk te verwijderen
  • Cappuccino goed heet en goede kwaliteit melkschuim
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Old182 28-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Met 1 druk op de knop een heerlijke espresso. Geluid arm en een prachtig design.
Daarnaast super vriendelijk in gebruik

Pluspunten

  • Geluid
  • water filter
  • Compact
  • Kwaliteit espresso
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Chique apparaat!

Algemene score

9,0
Het apparaat werkt eenvoudig en maakt goede, hete koffie. De vele instellingen voor verschillende soorten koffie en de mogelijkheid van verschillende gebruiksprofielen maakt dit apparaat voor ons een aanwinst!

Pluspunten

  • Design
  • Verschillende soorten koffie

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stony 18-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voldoet aan alle wensen! Top. Goed bezig Tom!!!
Smaak is uitstekend. Doet datgene wat beloofd is. Snelle levering en installatie ging super vlot.
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vele mogelijkheden die heeft mij er te doen besluiten om dit apparaat te kopen in combinatie met het mooie design
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolffie 24-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie complete koffiemachine.
De cappuccino is werkelijk heel erg heerlijk.
Apparaat kan heel veel wat ik nog moet ontdekken.
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 15-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet meer naar Italie voor lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Je wilt als koffie liefhebber natuurlijk best wel geld uit wil geven aan een lekker bakkie, maar ja de prijs loopt toch al snel op als je ook alle andere koffie varianten eens wilt proeven. Deze automaat bied je een hele ruime keuze gerechten en is zeker de moeite waard om eens een demo te vragen in de winkel. Eerlijk is eerlijk, het is een bak met geld maar ik heb nu thuis wel een bakkie koffie waar de gemiddelde italiaan best voor op visite zou willen komen.
Pluspunten
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ad 18-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voelt degelijk aan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi en degelijk apparaat met goede kwaliteit koffie.
Erg veel mogelijkheden, persoonlijke instellingen zijn handig

Pluspunten

  • Strak uiterlijk
  • robuust
  • waterreservoir makkelijk te verwijderen
  • In hoogte verstelbaar

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Thomas 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat van een top merk met alle hedendaagse snufjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 5 jaar met een eerste model van DeLonghi hebben wij besloten een upgrade aan te schaffen, waarbij het schuimen van melk een grote rol speelde. Met de Prima-donna van DeLonghi hebben wij een uitstekende keuze gemaakt. Deindividualisering van alle koffie bereidingen via de app of de machine sprak ons zeer aan en heeft ons in de praktijk niet teleurgesteld. De koffie kwaliteit van DeLonghi wisten we al te waarderen vanuit het oude model, en bij de Primadonna is dit wederom het geval. Simpelweg een top merk. Ik begrijp dat de temperatuur van melk, schuim en koffie altijd een issue zijn. Met dit apparaat is dit absoluut perfect. Het is zelfs heter mogelijk dan wij het lusten. Het aansturen via de app is eveneens een pre. De varatiemogelijkheden zijn groot.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit melkschuim
  • Temperatuur van koffie soorten instelbaar
  • Aanstuurbaar via app
  • Diverse variaties koffie én eigen creaties
  • Dubbelwandig melkreservoir

Minpunten

  • herkent kopje niet bij het aansturen vanuit de app
  • Slechts één Bluetooth verbinding tegelijk mogelijk
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer