De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
rvs
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk van Dam 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

8,0
Door de reviews op het internet tot deze aankoop gekomen. Mooie machine een aanvulling in de keuken. Moesten even wennen aan het spoelen voor- en achter- af bij het aanzetten. Zet een prima kop(je) koffie. ZEER veel mogelijkheden om een bakkie te zetten (nog lang niet alles ontdekt, 1,5 maand in gebruik).
Drie (misschien) min puntjes:
Je kan maar 1 kop koffie maken per keer, wel 2 expressos. (Met visite is dat dan wel lastig, kost dan veel tijd.)
Het malen maakt toch wel veel geluid maar dat ligt misschien aan ons het is onze eerste expresso apparaat.
Het RVS onderblad waar de kopjes op komen te staan is ZEER kras-gevoelig jammer
Voor de rest zeer tevreden.

Pluspunten

  • ZEER veel mogelijkheden
  • Mooi apart melk deel
  • Design mag er ook wezen

Minpunten

  • 1 kop koffie per keer
  • Maal geluid ??
  • RVS blad zeer kras-gevoelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koffieleut 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker Koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
We zochten een nieuwe koffiemachine en de ze is het geworden omdat hij mooi is. Makkelijk in het gebruik en heel belangrijk het hete water voor thee komt uit een andere uitstroom dan de koffie. Dit was bij de Siemens EQ9 niet het geval dus je had bruin thee water

Pluspunten

  • Losse melkkan
  • Water reservoir makkelijk te vullen.

Minpunten

  • Geen pijlglas aan de voorkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat van een top merk met alle hedendaagse snufjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

10,0
Na 5 jaar met een eerste model van DeLonghi hebben wij besloten een upgrade aan te schaffen, waarbij het schuimen van melk een grote rol speelde. Met de Prima-donna van DeLonghi hebben wij een uitstekende keuze gemaakt. Deindividualisering van alle koffie bereidingen via de app of de machine sprak ons zeer aan en heeft ons in de praktijk niet teleurgesteld. De koffie kwaliteit van DeLonghi wisten we al te waarderen vanuit het oude model, en bij de Primadonna is dit wederom het geval. Simpelweg een top merk. Ik begrijp dat de temperatuur van melk, schuim en koffie altijd een issue zijn. Met dit apparaat is dit absoluut perfect. Het is zelfs heter mogelijk dan wij het lusten. Het aansturen via de app is eveneens een pre. De varatiemogelijkheden zijn groot.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit melkschuim
  • Temperatuur van koffie soorten instelbaar
  • Aanstuurbaar via app
  • Diverse variaties koffie én eigen creaties
  • Dubbelwandig melkreservoir

Minpunten

  • herkent kopje niet bij het aansturen vanuit de app
  • Slechts één Bluetooth verbinding tegelijk mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michelle 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

10,0
Deze machine is een vervanging van een De'Longhi volautomaat. Deze gekozen om de uitgebreide instelmogelijkheden en de bediening mbv een app op de telefoon. De app werkt perfect. Ik hou van cappuccino maar de standaard instellingen vond ik niet lekker. Het is dan heel makkelijk om dan de instellingen qua hoeveelheid water, aroma, melk en temperatuur via de app in te stellen en op te slaan zodat ik nu de perfecte cappuccino heb. De mogelijkheden zijn ongekend zodat je alle soorten koffie geheel aan je eigen smaak kan aanpassen, al moet je dan wel wat experimenteren. Het grootste voordeel is t.o.v. een standaard apparaat waar je maar moet hopen dat de fabrikant de instellingen goed heeft je bij de De'Longhi nooit bang hoeft te zijn dat het apparaat slechte koffie zet omdat je dit tot in detail kan regelen.

Het melkreservoir is heel erg fijn. Eerst moest ik de melk zelf opschuimen maar dat kan deze De'Longhi zelf en je kan dan met 3 standen instellen hoeveel schuim je krijg. Zelf prefereer ik met maximaal schuim!

Het schoonmaken is ook erg gemakkelijk maar dat was ik al gewend van mijn vorige De'Longhi.

Ten opzichte van mijn vorige De'Longhi maakt deze nieuwe weinig geluid.

Het enige negatieve wat ik kan noemen dat deze machine erg prijzig is maar daar krijg je wel heel wat voor terug.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden en de app
  • Thee
  • Warme Melk
  • Melkschuimer
  • Instellen water, aroma, melk en tempratuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Muntz 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Koffiemachine

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

8,0
Prima koffiemachine, duidelijk display, makkelijk te bedienen, veel instelmogelijkheden waardoor voor iedere koffiedrinker de juiste drank is te bereiden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

IP 03-04-2019
  • Product gekocht

net gekocht

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

8,0
Na het lezen van reviews en testen, bekijken van You tube de keuze gemaakt voor dit De'longhi apparaat. Uitstraling is mooi. We gaan er vanuit dat we hier lang kunnen genieten.

Review criteria:

Goed

Reageer

John 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, komt dat echt van dezelfde koffieboon?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

10,0
Apparaat een week in huis en we willen nu al niet anders meer. Wat een verschil met de vorige en al oudere Delongi apparaat. Met de app is alles helemaal makkelijk om naar eigen wens in te stellen. Wat een verschil wat een goed apparaat met onze zelfde koffiebonen kan doen. Heerlijke soorten koffies en mooi warm en vol melkschuim.

Pluspunten

  • Heerlijk warm en perfect melkschuim
  • Koffie's makkelijk via app of apparaat instelbaar
  • Echte warme koffie
  • Goed reinigingsprogramma
  • Grote water en koffiebonen opslag

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

5,0
Warme heerlijke koffie. Genieten dus. Deze machine voldoet aan onze verwachtingen en overtreft het zelfs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

San 22-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik ook voor cappuccino. Mooi apparaat. En heerlijke hete koffie. Makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

8,0
Pas 2 dagen in huis, maar eerste kopjes koffie zijn heerlijk. Ook het melkschuim is mooi van structuur.

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • lekkere koffie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rien 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koffiemachine!

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Een apparaat met alle mogelijke dranken, gemakkelijk in onderhoud, duurzaam en bovendien stijlvol vormgegeven. En niet onbelangrijk: de koffie smaakt meer dan prima. Prijs en kwaliteit zijn naar onze mening goed in balans. Wij hebben dan ook precies gevonden wat we zochten!

Pluspunten

  • prima smaak
  • gemakkelijk in onderhoud
  • stijlvol

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peetee 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine met veel mogelijkheden en lekker hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Vorige ECAM 23.460 na verscheidenen defecten geen cappuchino melkschuim meer en deze gekozen om zijn nieuwere mogelijkheden.
Koffie is lekker en heter, ook melkschuim is beter. Meer mogelijkheden met koffie en thee varianten. Zeer prettig is het om via de APP de koffie voorkeuren per gebruiker in te stellen.
Nu nog hopen dat dit apparaat langer meegaat dan de vorige, dit keer wel 3 jaar garantie.

Pluspunten

  • Instelmogelijkheden
  • Hete en lekkere koffie
  • 3 Jaar garantie

Minpunten

  • Mogelijk degelijkheid, moet zich uitwijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M Maigret 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer mooi design , stil, makkelijk te bedienen

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Na twee maal een koffiemachine gehad te hebben van Siemens nu voor een De Longhi gegaan omdat deze met app helemaal ingesteld kan worden en heeft waterbak aan voorzijde ( veel makkelijker dan zijkant ) en de zet groep is compacter en veel makkelijker te onderhouden, en het melkschuim is instelbaar en gewoonweg beter dan van de concurrenten,zeer tevreden tot nu toe

Pluspunten

  • waterbak aan voorzijde
  • groot bonen reservoir
  • bakje van de recidu staat niet in het water
  • water niveau melding
  • erg mooi design rondom

Minpunten

  • je ziet witte waterfilter zitten
  • lekbak geen melding vol op scherm
  • waterbak heeft geen hendel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John Koffieleut 17-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote display spannende lampjes

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

7,0
Dit product heb ik gekozen omdat ik steeds weer verse koffie wil op een gemakkelijke manier. Met de hand koffie zetten is lastiger.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Fraai
  • mooi

Minpunten

  • Veel mogelijkheden
  • Veel studeren

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Herman Drost 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en RvS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

10,0
Ik ben van een koffiepadmachine overgegaan naar een PrimaDonna Class DeLonghi met veel mogelijkheden en bedieningsgemak een andere wereld van koffie drinken, super had het veel eerder moeten doen.

Pluspunten

  • Simpele bediening en veel mogelijkheden .
  • De koffie is goed heet en mooi design .

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacques van Gorp 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oordeel over Longhi ECAM55075MS

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Deze koffieautomaat is gemakkelijk onderhoudbaar, waardoor dit regelmatig en snel kan gebeuren.
Vooral de zetgroep is handig te demonteren. Ook is het melk reservoir handig te verwisselen.

Pluspunten

  • zetgroep snel te demonteren en schoon te maken
  • melk reservoir is tevens handig om te wisselen
  • 6 profielen: s'ochtens/s'-avonds andere sterkte

Minpunten

  • geen
  • beeldscherm zou beter verlicht kunnen worden
  • het pakket aan (veeltallige) handleidingen
  • in Duitse handleiding zat het water teststrookje
  • terwijl NL in dikke boek (alle talen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Onno Krul 13-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi aparaat met een goed gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Al eerder een DeLonghi apparaat gehad. Deze is na 4 jaar gesneuveld. Nu dus weer een nieuwe gekocht, maar nu uitgebreider

Pluspunten

  • mooi apparaat
  • doet wat hij moet doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bedienen apparaat. Goede en hete koffie/cappuccino. Goed kwaliteit melkschuim.
Veel mogelijkheden. Door de persoonlijke instellingen heeft ieder zijn of haar "eigen" bakje koffie/cappuccino.
Het apparaat heeft een mooi design en is het geld meer dan waard.

Pluspunten

  • Meerdere persoonlijke instellingen
  • Mooi design
  • Waterreservoir makkelijk te verwijderen
  • Cappuccino goed heet en goede kwaliteit melkschuim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Old182 28-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

10,0
Met 1 druk op de knop een heerlijke espresso. Geluid arm en een prachtig design.
Daarnaast super vriendelijk in gebruik

Pluspunten

  • Geluid
  • water filter
  • Compact
  • Kwaliteit espresso

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Chique apparaat!

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.75.MS rvs

Algemene score

9,0
Het apparaat werkt eenvoudig en maakt goede, hete koffie. De vele instellingen voor verschillende soorten koffie en de mogelijkheid van verschillende gebruiksprofielen maakt dit apparaat voor ons een aanwinst!

Pluspunten

  • Design
  • Verschillende soorten koffie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews