Siemens TI313219RW zwart, zilver - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 385 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TI313219RW zwart, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thijs 08-07-2019

De vooruitgang zelf

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

8,0
Sinds twee weken zijn we in het bezit van dit gloednieuwe apparaat. De look and feel klopt helemaal, de bediening is simpel en vanzelfsprekend, en de mogelijkheden zijn uitgebreid t.o.v. het laatste apparaat dat we hadden. Overigens....dat het oude apparaat (TK52001) het 12 jaar heeft volgehouden is op zich al bijzonder. Zegt iets over de kwaliteit van Siemens-apparatuur! Oh ja, de koffie (en alle afgeleiden als Latte Macchiato) smaakt ook veel beter. Wel even de juiste bonen uitzoeken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fabian 09-01-2020

Siemens volautomaat

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

10,0
Herelijke koffie. Voor deze hadden we Senseo maar als we wisten hoe deze koffie smaakt hadden we deze veel eerder aangeschaft. Echt een aanrader en maakt ook lekkere cappuccino. Zeer makkelijk in onderhoud. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Debrhebest 20-12-2019

Top machine

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

10,0
Heerlijke koffie, geen extra apparaten voor de melk. Makkelijk schoon te maken. Nu 1 jaar in bezit [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Robo75 13-12-2019

Beste keus voor ons

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

10,0
We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe espressomachine. Na veel onderzoek op deze Siemens uitgekomen. Waarom:
Geen gedoe met onzinnige knopjes en dingetjes. Gewoon strak ontwerp.
Super makkelijk melk opschuimen.
Compact maar heeft alles.
Zetgroep is apart schoon te maken
En uiteindelijk komt er gewoon hele lekkere koffie uit! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens top apparaat 10-12-2019

Super apparaat

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

10,0
Wat een mooi apparaat heb hem nu 2 weken en doet het na behoren. Geen problemen mee. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Koopman 23-11-2019

Supermachine

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

8,0
Machine doet wat hij moet doen: lekkere koffie maken ! De tijd tussen ontkalken en waterfilter vervangen lijkt wel aan de korte kant, maar zal wel correct zijn. Machine nu een jaar in gebruik en werkt probleemloos. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

JJ52 21-07-2019

mooie machine

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

10,0
Prachtige koffiemachine en makkelijk in gebruik. Hij is mooi en strak vorm gegeven en zet een heerlijke bakkie koffie. Of het nu koffie zwart/creme, cappucino of latte machiato is. het is heerlijk. Melkopschuimer wil af en toe wel eens falen, maar niet getreurd. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Roland 02-07-2019

Siemens Q3 espressomachine

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

8,0
Espresso machine aangeschaft en gelijk in gebruik genomen. Koffie is goed en het apparaat is makkelijk te bedienen en schoon te maken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

JoopJ 12-06-2019

Mooi vormgegeven

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

10,0
Heb hem al een week in gebruik en moet zeggen dat het geluid erg meevalt en de koffie heerlijk de goede smaak geeft. Makkelijk in gebruik en onderhoud.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MLLW 28-05-2019

eenvoudig in gebruik

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

10,0
de koffie van deze machine smaak heerlijk , en je hebt in 1 druk op de knop een geweldige cappuccino
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ad en Di 25-05-2019

Een hele fijne machine.

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

10,0
Een expresso machine die doet wat Siemens beloofd.
Met een druk op de knop krijg je de lekkerste en hete koffie die je kiest.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 21-05-2019

Geweldige koffie espresso machine

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

10,0
Vorige week aangeschaft en al een week heerlijke koffie.
Prima machine makkelijke bediening.
En snel schoon te maken.
Aan te bevelen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Senisa 17-05-2019

Prachtig mooi apparaat

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

10,0
Ik heb het 14 dagen geleden gekocht en ben er super blij mee. Heerlijke koffie, genoeg keuze voor ieder wat wils. Prachtig design
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MarianneR 15-05-2019

Super apparaat!!

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

10,0
Vorige week heb ik dit apparaat gekocht voor mijn vriend zijn verjaardag en wij zijn enorm tevreden !
Eindelijk weer lekkere koffie!
Ook het schoonmaken van het apparaat is zo makkelijk en snel te doen..

Een echte aanrader
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Appie 73 13-05-2019

Uitstekende koffiemachine

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

8,0
We hebben dit apparaat nu ca
2 weken in huis
Na wat aanloopproblemen gaat het nu
Super
De koffie is echt genieten
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jacobus1974 10-05-2019

Apparaat waar ik jaren naar heb gezocht!

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

10,0
Veel keuzemogelijkheden, makkelijk in gebruik, mooi design en werkt prima! Makkelijk te reinigen. Echt een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bren1311 29-04-2019

EQ.3 koffiemachine

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

10,0
Heerlijk heet bakje koffie!
Super makkelijk in gebruik, en heerlijke cappuccino's met het melkschuimpijpje te maken... Deze is praktisch en handig om
schoon te maken. Prijs/kwaliteit verhouding prima!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Herco 28-04-2019

Geweldig

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

10,0
Vorige maand aangeschaft en zeer tevreden!
Heerlijke hete koffie, ook cappuccino, latte macchiato enz behoren tot de mogelijkheden.
Bediening zeer eenvoudig dmv tiptoetsen en veel mogelijkheden.
En niet onbelangrijk ook een lust voor het oog.
Legen bakjes en schoonmaken gaat via voorkant waardoor apparaat op plaats kan blijven staan
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

wendy1987 13-04-2019

Lekkere koffie

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

10,0
Heb dit 2 weken geleden gekocht en ben zeer tevreden.
De koffie is lekker, het melk opschuimen werkt perfect.
Is makkelijk te bedienen.
Helaas lekte het apparaat water aan de onderkant, opgestuurd voor reparatie.
Hopen dat hij gauw terug komt mis de lekkere koffie wel.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Samirkh99 10-03-2019

Zeer goed kenmerk

Geschreven voor: Siemens TI313219RW zwart, zilver

Algemene score

10,0
Ik heb de apparaat vorige maand gekocht en ik ben zeer tevreden , makkelijk om te gebruiken en schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews