Siemens TI313219RW - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Type/soort
koffiezetter
Hoogte
37,80 cm
Breedte
24,70 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry en Elly 26-01-2017 Product paar weken in bezit

Blij met aankoop

Algemene score

8,0
Apparaat is gebruiksvriendelijk in zetwijze en onderhoud, koffiesmaak komt goed tot zijn recht. Helaas één minpuntje: het geluid tijdens het zetten van de koffie is erg hard, dat hadden wij jammer genoeg niet geweten (vanwege open keuken).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sindy 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Lekker......en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen toch geïnvesteerd in dit prachtige apparaat.
Nog geen dag spijt, heerlijke koffie .
Eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken.
Het filtertje was even lastig te plaatsen maar met een beetje geduld zeker te doen, een aanrader dus......

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.H 17-01-2017 Product paar weken in bezit

Koffie, zoals koffie hoort te zijn

Algemene score

10,0
werkt makkelijk en voldoende keuze in verschillende soorten koffie.
makkelijk in onderhoud en schoon te houden.

Pluspunten

  • gebruikersgemak
  • echte koffie
  • makkelijk schoon houden

Minpunten

  • meer geluid
  • geeft te vlug aan dat afvalbakje volzit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Ballegooy 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super blij met het koffie apparaat!
Heerlijke koffie en espresso. En in een handomdraai een super lekkere cappuccino!
Gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
Handig warmhoudplaatje voor de kopjes.
Ben heel blij met deze aankoop! Absoluut geen spijt!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Heerlijke koffie
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens EQ.3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor dit apparaat gekozen omdat we ervaring hadden met Siemens, de vorige ging na 5 jaar helaas stuk. Eenvoudig te bedienen en weinig poespas. De zetgroep zit aan de voorzijde van het apparaat en is eenvoudig schoon te maken. Zet lekkere koffie en heel mooie/lekker latte.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • zetgroep zit aan voorzijde

Minpunten

  • kleine watertank en bonen voorraad
  • prijs (619 euro)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gidion 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg makkelijk in onderhoud. Geeft heerlijke koffie en is erg snel in zetten. Cappuccino islam erg goed. Melkschuim islam perfect.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Goede melkschuim

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

simens koffiezet EQ.3 s300

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
na het lang zoeken van een goede koffiezet heb ik eindelijk gevonden. Stille, goed reinigbare geen gedoe om melkschuim gewoon fantastisch. Deze machine heeft alle goede kwaliteiten van alle voorgangers, ideaal voor thuis en echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 28-12-2016

Wat een geweldig espressomachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goede espressomachine. Simpel in gebruik qua bediening en schoonmaken. Aan de voorzijde makkelijk te openen. koffie warmte is oké. Meerdere smaken instelbaar. De vormgeving is mooi en ook iets minder breed waardoor hij ook goed in een kleinere keuken past. Indien je de juiste koffiebonen gevonden hebt dan heb je een heerlijke koffie. Want de juiste bonen is wel een persoonlijke smaak.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • warmte koffie
  • mooi design
  • aan voorzijde te openen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tom 26-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super koffie apparaat voor een heerlijke kop koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben dit koffie apparaat aangeschaft en zijn er Zeer over te spreken , hij is makkelijk schoon te houden en de bediening is eenvoudig , geeft heerlijke koffie, echt een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny Welzen 23-12-2016 Product paar maanden in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design, eenvoudige bediening en makkelijk schoon te houden. Zeer tevreden met dit volautomatische koffie apparaat

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Lekkere koffie
  • Eenvoudige manier voor het maken van cappuccino

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric 20-12-2016 Product paar dagen in bezit

Strakke afwerking = handig schoonmaken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vandaag deze machine gekozen uit de vele machines van de Mediamarkt. Wat ons opviel was de strakke vormgeving en de gladde oppervlakten zonder randjes. Dit leek ons erg makkelijk schoonhouden in vergelijking tot de machines met allerlei slangetjes en knopjes. Thuis direct geïnstalleerd en geprobeerd. Dat is toch wel andere koffie en latte macchiato als een Senseo apparaat. De bediening is met de verlichte tiptoetsen erg gemakkelijk. Ook het warm houd plaatje gaat zorgen dat de kopjes al lekker warm zijn bij gebruik.

Pluspunten

  • Strakke vormgeving, dus makkelijk reinigen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed warme koffie, eenvoudig en overzichtelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product gekozen omdat het een nieuw systeem om water warm te houden heeft in het apparaat. Na geïnstalleerd te hebben en getest, blijkt dit ook echt zo te zijn. Ook de melkopschuimer werkt erg handig. Van de voorzijde het apparaat schoonmaken is ook handig.

Pluspunten

  • goed warme koffie
  • voorzijde schoonmaken
  • eenvoudig duidelijk gebruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens EQ3 volautomatische koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed ontworpen product. Duidelijk en groot display zonder kieren. Strakke afwerking. Geen overbodige toeters en bellen maar wel functioneel. Heerlijke koffie met prima crema laagje. Handig in het onderhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M Staal 12-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een geweldig apparaat. zeer gebruiksvriendelijk en echt geweldig heerlijke koffie. Een aanwinst voor in de keuken en een mooie vormgeving. Siemens een zeer betrouwbaar merk en tot op heden nog nooit problemen mee gehad met een product van siemens.

Pluspunten

  • gebruikdsvriendelijk
  • mooie vormgeving
  • eenvoudig in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Peters 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Uitstekend koffieapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voordat we een nieuw koffieapparaat gingen kopen, hadden we voor ons zelf enkele criteria opgesteld: goede koffiesmaak, gemakkelijk te bedienen, degelijk, gemakkelijk schoon te houden, lager geluidsniveau en het budget. Deze Siemens voldoet aan alle onze criteria. We hebben alleen meer geld uitgegeven dan we van tevoren van plan waren. Maar dit kwam door het professionele dichte binnenwerk van het apparaat waardoor volgens ons de kans op storingen gering zal zijn. Bij ons oude apparaat hadden we na iedere drie kopjes koffie een storing. Door de goede uitleg van de medewerker van de Mediamarkt kregen we een goed vergelijk te zien tussen een gesloten en open binnenwerk van een koffieapparaat.
Daarnaast heeft dit apparaat enkele mogelijkheden waar we van tevoren niet aan hadden gedacht. Dan kun je denken aan het afstemmen van de vulhoeveelheid koffie in verhouding tot je eigen kopje, de koffiemaalgraad en het automatisch uitschakelen.
Wij vinden de prijs kwaliteit verhouding prima.

Pluspunten

  • Goed smaak van de koffie
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Degelijkheid
  • Gebruiksgemak
  • Weinig geluid bij het malen van de koffie

Minpunten

  • Vormgeving
  • Hogere prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Super expressomachine👍 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen voor jong en oud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben deze koffiemachine gekocht omdat je er verschillende soorten koffie mee kan maken en het melkopschuimsysteem is gelijk te gebruiken terwijl je koffie gemaakt wordt.ideaal voor ons gezin om makkelijk en snel een cappuccino en latte machiato te maken. Wij zijn blij met de aankoop van deze super all in expressomachine. En heel belangrijk( maakt niet zoveel herrie tijdens het malen)👍👍👍👍👍😍

Pluspunten

  • Snel en makkelijk te bedienen
  • Maakt niet zoveel herrie tijdens het malen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Siemens T1313219RW 26-11-2016 Product paar weken in bezit

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog nooit zo heerlijke koffie gedronken
Geweldig super koffiemachine
Van gewone koffie tot cappuccino
en een heerlijke late-macchiato
Een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien Kovacs 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

...geweldig koffiemachine!

Algemene score

9,0
Ondanks de wat hogere aanschafprijs is deze volautomaat het zeker waard. Goede hete koffie, een hete cappuccino en een sterke espresso! Super eenvoudige bediening en een heel mooie vormgeving. Een aanwinst in de keuken. Warmt heel snel op, maalgeluid niet hinderlijk. Nog een heel groot voordeel is dat zetgroep en lekbakjes aan de voorzijde bereikbaar zijn.

Pluspunten

  • Lelekkere, hete koffie of cappuccino
  • bediening
  • design
  • geluid

Minpunten

  • nog geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer