Siemens TI313219RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
grijs

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 186 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

netty kop 04-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

koffiemachine

Algemene score

5,0
Het is een verrassing wat het apparaat gaat doen. Hij is vaak de kluts kwijt. Is daar na 4 maanden ook al voor service opgestuurd. Maar het heeft niet echt geholpem

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • goede warme koffie

Minpunten

  • gaat zijn eigen gang
  • computer programma is niet goed
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Wilco 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vet cool koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Opzoek naar de beste koffie machine, stuiten wij op de Siemens EQ3.
Wat een geweldig apparaat.
Espresso, cappuccino, crème koffie, latte macchiato, melk opschonen..alles heeft zijn knop en gaat vol automatisch.

De enigste in zijn soort die met 1 druk op de knop cappuccino voor je klaar maakt.

Pluspunten

  • Alle soorten koffie met 1 druk op de knop.
  • Temperatuur van de koffie is perfect
  • Stoompijpje eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gidion 31-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg makkelijk in onderhoud. Geeft heerlijke koffie en is erg snel in zetten. Cappuccino islam erg goed. Melkschuim islam perfect.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Goede melkschuim

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John de Jonker 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak top !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Siemens is een vertrouwd merk. Bevat keramische schijven. Over dit apparaat is goed nagedacht! Top!
De bediening lijkt ingewikkeld maar wijst echter via de display de weg. Gelukkig geen externe melkhouder met slangetjes o.i.d.
Nu is het alleen nog leuk uitproberen, welke bonen de beste smaak hebben.
In het kort hebben wij door de aankoop, ons zelf verwend.

Pluspunten

  • Keramische schijven
  • Geen "melkslangetjes" maar stoompijpje.
  • Display prima

Minpunten

  • Nwe. serie, ledlampje bij de kop? Handig !
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia van Gent 26-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Heerlijk warme cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren koffie te hebben gedronken van een koffiezatapparaat formaat campingsetje dacht ik nu is t afgelopen. Heb mn vriend meegenomen naar de Mediamarkt om als verassing een nieuw koffiemachine te kopen. Ik had maar één eis, warme cappuccino. Nou geloof me dat geeft deze! Je kan de sterkte van de bonen makkelijk bepalen met een druk op het knopje, warmtestraling in de melk en hupsakee daar komt mn cappuccino. Latte macchiato daarna uitgeprobeerd. Ik kan je vertellen dat ik daar nu helemaal verslaafd aan ben. Super keuze en we zijn er elke dag nog super blij mee

Pluspunten

  • Echte warme cappuccino en macchiato
  • Verwisselbare sterkte in koffie

Minpunten

  • Reinigt zichzelf voor en na het aanzetten
  • Geen touchscreen
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Arthur 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima apparaat, maakt heerlijke koffie, wel wat luidruchtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine ziet er mooi uit, maakt heerlijke koffie en is gemakkelijk schoon te maken. Enige minpuntjes: hij is wel erg luidruchtig, vooral tijdens het maalproces. Bovendien gaat het instellen van specifieke voorkeuren (bijv. schuimduur) wat omslachtig en is de gebruiksaanwijzing hierover ook wat vaag.
De smaak van de koffie maakt het toch een aanbevelenswaardige keus.

Pluspunten

  • smaak
  • vormgeving
  • schoonmaken

Minpunten

  • geluid, vooral tijdens malen
  • specifieke instellingen niet duidelijk
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry en Elly 26-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Blij met aankoop

Algemene score

8,0
Apparaat is gebruiksvriendelijk in zetwijze en onderhoud, koffiesmaak komt goed tot zijn recht. Helaas één minpuntje: het geluid tijdens het zetten van de koffie is erg hard, dat hadden wij jammer genoeg niet geweten (vanwege open keuken).
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sindy 23-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker......en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen toch geïnvesteerd in dit prachtige apparaat.
Nog geen dag spijt, heerlijke koffie .
Eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken.
Het filtertje was even lastig te plaatsen maar met een beetje geduld zeker te doen, een aanrader dus......
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Ballegooy 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super blij met het koffie apparaat!
Heerlijke koffie en espresso. En in een handomdraai een super lekkere cappuccino!
Gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
Handig warmhoudplaatje voor de kopjes.
Ben heel blij met deze aankoop! Absoluut geen spijt!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Heerlijke koffie
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

simpel en strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
gemakkelijk in te stellen, strak design zonder poespas.een wereld van verschil met de smaak van de senseo die we voorheen gebruikten. ECHTE KOFFIE !!!!!!

Pluspunten

  • compact
  • weinig geluid
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • waterreservoir mag groter
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud Kisters 11-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Altijd een vers gezet kopje koffie, van vers gemalen koffie bonen. Ook de moge;ijkheren tussen de verschillende soorten cappuccino latte-machiato enz . zonder vele handelingen. kopje met melk eronder en de rest gaat vanzelf.
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en goed koffie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Denk dat het een top apparaat is heb de koff8e geproefd was zalig
En simpel schoon te houden en makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • Mooie stijl
  • Geen gekletter met melk
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 05-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De EQ 3 is veel beter dan de oude Siemens TK53009 Surpresso

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 9 jaar een Siemens Surpresso te hebben gebruikt begon deze te lekken en na zo'n lange tijd zonder problemen vonden wij het wel tijd voor een nieuwe machine. Ons oog viel op deze EQ3 versie van Siemens. Na een aantal reviews van professionals te hebben gelezen, besloten wij deze machine aan te schaffen. Na twee maanden gebruik kunnen wij nu wel zeggen dat dit een prima opvolger is van de oude. Op veel punten is hij sterk verbeterd. De koffie is nu echt heet dat was bij de oude een minpuntje. Het zetten van een Capuccino is veel makkelijker en bedrijfzekerder dan bij de vorige. Schoonmaken nu vanaf de voorzijde, is echt veel makkelijker. Bakjes zijn niet zo gauw vol, mits je tijdens het spoelen bij starten en stoppen even een kopje of bakje er onder zet om het spoelwater op te vangen. De koffie is nu veel beter van temperatuur en heerlijk. Het enige minpuntje kan zijn dat je wel goed de gebruiksaanwijzing moet lezen om de machine naar eigen smaak te programmeren, maar daarmee kun je echt alles kiezen wat jouw specifieke voorkeur heeft. Mooi strak modern product minder lomp dan zijn voorganger.
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L.Stienstra 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie in mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi design, heerlijke koffie. Hij maakt meer geluid dan de duurdere EQ series van Siemens, maar de koffie is er niet minder door.

Pluspunten

  • design is prachtig en rustig
  • eenvoudige bediening
  • makkelijk zelf te onderhouden
  • eerste ontkalking,reiniging en brita meegeleverd
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

majazel 31-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi gestileerd, geluidsvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De prijs-/kwaliteitverhouding is uitstekend; ziet er mooi uit; ; gebruiksvriendelijk systeem; koffie is goed heet!
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke van Kouwen 30-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij met mijn koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een geweldige koffiemachine. Prima schuimende cappuccino. Even zoeken naar de juiste koffie maar dan heb je ook wat.
Makkelijk schoon te houden. Klein nadeel: beetje lawaaierig met malen. Wel wat prijzig, maar dat is ook afhankelijk hoe lang hij mee gaat. En dat is afwachten natuurlijk.

Pluspunten

  • pijpje voor melkschuim zo schoon
  • instelbaarheid sterkte van de koffie

Minpunten

  • beetje lawaaierig met malen
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Klaver 30-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ieder z’n eigen koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik houd van een lekker cappuccino, mijn man van een sterke bak koffie of een keer een lekker latte.. dit apparaat biedt deze mogelijkheden allemaal.
Ook het opschuiven van de melk is makkelijk. Door de melk rechtstreeks in de kop te gieten heb je altijd verse melk in je koffie.

Pluspunten

  • Soorten koffie
  • Eenvoudige bediening
  • Waterfilter

Minpunten

  • Tijdsduur maken kop koffie
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden met het apparaat. Deze is makkelijk te bedienen en zet goede koffie. Het enige verbeterpuntje is dat het apparaat nog iets minder geluid zou mogen maken.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Zou iets stiller mogen zijn
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IJde 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

espresso Q3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit apparaat geeft waar het voor gemaakt is. Heerlijke cappaccino en een latte macchiato zoals je dat in een restaurant verwacht. Super apparaat. Ook de koffie is uitstekend. Alles is zelf te regelen. Schuimtijd, sterkte van de koffie, de hoeveelheid. Ik kan het iedereen, die van goede koffie houd, aanbevelen
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog maar net in bezit maar tot nu toe lekkere koffie en goed heet.
Mooie koffiemachine voor een mooie prijs
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews