Siemens TI313219RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Kastontwerp
vrijstaand
Aansluitwaarde
1300 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 171 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilco 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vet cool koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Opzoek naar de beste koffie machine, stuiten wij op de Siemens EQ3.
Wat een geweldig apparaat.
Espresso, cappuccino, crème koffie, latte macchiato, melk opschonen..alles heeft zijn knop en gaat vol automatisch.

De enigste in zijn soort die met 1 druk op de knop cappuccino voor je klaar maakt.

Pluspunten

  • Alle soorten koffie met 1 druk op de knop.
  • Temperatuur van de koffie is perfect
  • Stoompijpje eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gidion 31-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg makkelijk in onderhoud. Geeft heerlijke koffie en is erg snel in zetten. Cappuccino islam erg goed. Melkschuim islam perfect.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Goede melkschuim

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

netty kop 04-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

koffiemachine

Algemene score

5,0
Het is een verrassing wat het apparaat gaat doen. Hij is vaak de kluts kwijt. Is daar na 4 maanden ook al voor service opgestuurd. Maar het heeft niet echt geholpem

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • goede warme koffie

Minpunten

  • gaat zijn eigen gang
  • computer programma is niet goed
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

John de Jonker 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak top !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Siemens is een vertrouwd merk. Bevat keramische schijven. Over dit apparaat is goed nagedacht! Top!
De bediening lijkt ingewikkeld maar wijst echter via de display de weg. Gelukkig geen externe melkhouder met slangetjes o.i.d.
Nu is het alleen nog leuk uitproberen, welke bonen de beste smaak hebben.
In het kort hebben wij door de aankoop, ons zelf verwend.

Pluspunten

  • Keramische schijven
  • Geen "melkslangetjes" maar stoompijpje.
  • Display prima

Minpunten

  • Nwe. serie, ledlampje bij de kop? Handig !
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia van Gent 26-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Heerlijk warme cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren koffie te hebben gedronken van een koffiezatapparaat formaat campingsetje dacht ik nu is t afgelopen. Heb mn vriend meegenomen naar de Mediamarkt om als verassing een nieuw koffiemachine te kopen. Ik had maar één eis, warme cappuccino. Nou geloof me dat geeft deze! Je kan de sterkte van de bonen makkelijk bepalen met een druk op het knopje, warmtestraling in de melk en hupsakee daar komt mn cappuccino. Latte macchiato daarna uitgeprobeerd. Ik kan je vertellen dat ik daar nu helemaal verslaafd aan ben. Super keuze en we zijn er elke dag nog super blij mee

Pluspunten

  • Echte warme cappuccino en macchiato
  • Verwisselbare sterkte in koffie

Minpunten

  • Reinigt zichzelf voor en na het aanzetten
  • Geen touchscreen
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Arthur 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima apparaat, maakt heerlijke koffie, wel wat luidruchtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine ziet er mooi uit, maakt heerlijke koffie en is gemakkelijk schoon te maken. Enige minpuntjes: hij is wel erg luidruchtig, vooral tijdens het maalproces. Bovendien gaat het instellen van specifieke voorkeuren (bijv. schuimduur) wat omslachtig en is de gebruiksaanwijzing hierover ook wat vaag.
De smaak van de koffie maakt het toch een aanbevelenswaardige keus.

Pluspunten

  • smaak
  • vormgeving
  • schoonmaken

Minpunten

  • geluid, vooral tijdens malen
  • specifieke instellingen niet duidelijk
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry en Elly 26-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Blij met aankoop

Algemene score

8,0
Apparaat is gebruiksvriendelijk in zetwijze en onderhoud, koffiesmaak komt goed tot zijn recht. Helaas één minpuntje: het geluid tijdens het zetten van de koffie is erg hard, dat hadden wij jammer genoeg niet geweten (vanwege open keuken).
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sindy 23-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker......en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen toch geïnvesteerd in dit prachtige apparaat.
Nog geen dag spijt, heerlijke koffie .
Eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken.
Het filtertje was even lastig te plaatsen maar met een beetje geduld zeker te doen, een aanrader dus......
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Ballegooy 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super blij met het koffie apparaat!
Heerlijke koffie en espresso. En in een handomdraai een super lekkere cappuccino!
Gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
Handig warmhoudplaatje voor de kopjes.
Ben heel blij met deze aankoop! Absoluut geen spijt!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Heerlijke koffie
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 19-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

HR S

Algemene score

8,0
MM ik vind dat je hem te vaak moet schoon maken of op nieuw moet opstarten dat is niet normaal vind we en dan doet die af en toe wel weer maar ook vaak niet dan open en weer dicht en als je ge leuk heb dan doet die het weel en dat voor zo bedrag

Pluspunten

  • wel goede koffie

Minpunten

  • te vaak op starten
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Gebru13 09-08-2018

Prima koffie

Algemene score

8,0
We hebben deze machine nu een week in gebruik en zijn door de eerste zak bonen heen. Het apparaat doet zijn werk goed maar we zijn nog wel op zoek naar de lekkerste boon ;-). Cappuccino en latte machiate gaan heel gemakkelijk en geven mooi stevig schuim. Puntje van kritiek: het apparaat geeft wel snel een melding dat de bakjes geleegd moeten worden. Dan blijkt er maar heel weinig drab in het bakje te zitten. Verder erg eenvoudig en snel schoon te maken.
Geschreven voor: Siemens TI313219RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Koffieleut 21-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot water- en bonen reservoir

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nu een maand in gebruik en ben er zeer tevreden over. Groot genoeg water en bonenreservoir. Melkopschuimen werkt prima en heel hygiënisch doordat de melk alléén door het tuitje gaat en eraf te halen is. Het tuitje maak ik wel direct erna schoon door afspoelen en even in een kopje heet water te zetten. Blijft er een klein restant melk in zitten dan lukt het opschuimen niet (overigens bij ieder apparaat).
Het apparaat is gebruiksvriendelijk en je kunt er fantastische Latte mee maken met 4 verschillende koffielagen!!
1/3 melk in glas, tuitje omlaag en de rest gaat vanzelf!!
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FM 13-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Nice product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Very nice automatic coffeemaker for the price. A little bit slow and noisy. I can totally recommend it.

Pluspunten

  • Price
  • Easy cleaning
  • Coffee taste

Minpunten

  • Slow
  • Noisy
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijssen 07-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Taste sensation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De verschillende type koffies zorgen voor een ware taste sensation. Daar komt bij dat het apparaat vrij eenvoudig te bedienen is. Ook het schoon maken is goed te doen.

Pluspunten

  • lekker koffie
  • eenvoudig in onderhoud

Minpunten

  • vrij veel geluid
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Siemens espresso machine net geïnstalleerd erg makkelijk en duidelijk goede hete koffie, nog niet alles uitgeprobeerd maar volgens mij gaat dat goed komen ik ben blij met deze aankoop

Minpunten

  • 1 kopje te gelijk
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Snelle Jelle 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te installeren, gebruiksklaar te maken! Het gebruiksgemak is top, super makkelijk en overzichtelijk. Schoonmaken is easy en tot slot; de koffie is heerlijk (gebruik wel goeie bonen aub!!)

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Gebruiksgemak
  • Prijs / kwaliteit

Minpunten

  • Afneembaar melkopschuimertje
  • Machine is niet heel snel
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Michel 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijk apparaat, echt een aanrader.... Koffie is lekker vijf verschillende sterktes melk is wel wat koud maar komt ook uit de koelkast. Melkpijpje is zo makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • zeer warme koffie
  • kopjeswarmer
  • twee kopjes tegelijk zetten
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • melk is iets te koud in de cappuccino
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jamy 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat, mooi design en superhandig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi strak design, niet teveel toeters en bellen, maar toch mogelijkheden genoeg en simpel te bedienen. Koffie op maat, voor elk wat wils. Handig schoon te maken door het openen aan de voorkant.

Pluspunten

  • voldoende mogelijkheden
  • koffie op elke sterkte
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

boven verwachting!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hadden al een tijdje oog voor dit apparaat, en uiteindelijk gekocht omdat de prijs ons beviel. Het bedieningsgemak (schoonmaak meegerekend) en de mogelijkheden (instellingen van oa de bonen en de sterkte vd koffie) waren boven verwachting. Natuurlijk goede bonen erbij gekocht en alle smaken geprobeerd. Zeer positief over de smaak van alle vormen koffie. We kunnen het iedereen aanraden!!

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • instellingen, veel mogelijkheden
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anecia1993 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend Siemens TI313219RW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben blij met dit product. Mijn koffiemachine maakt de beste koffie in het woord. Eindelijk in de ochtend kan ik goede koffie drinken. Koffiezetapparaat is gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk te reinigen.
Ik raad dit product aan.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • maak smakelijke koffie
Geschreven voor: Siemens TI313219RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews