Siemens TI313219RW - Reviews

Specificaties
Type/soort
koffiezetter
Hoogte
37,80 cm
Breedte
24,70 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 49 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patricia van Gent 26-06-2017 Product paar maanden in bezit

Heerlijk warme cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren koffie te hebben gedronken van een koffiezatapparaat formaat campingsetje dacht ik nu is t afgelopen. Heb mn vriend meegenomen naar de Mediamarkt om als verassing een nieuw koffiemachine te kopen. Ik had maar één eis, warme cappuccino. Nou geloof me dat geeft deze! Je kan de sterkte van de bonen makkelijk bepalen met een druk op het knopje, warmtestraling in de melk en hupsakee daar komt mn cappuccino. Latte macchiato daarna uitgeprobeerd. Ik kan je vertellen dat ik daar nu helemaal verslaafd aan ben. Super keuze en we zijn er elke dag nog super blij mee

Pluspunten

  • Echte warme cappuccino en macchiato
  • Verwisselbare sterkte in koffie

Minpunten

  • Reinigt zichzelf voor en na het aanzetten
  • Geen touchscreen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Arthur 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat, maakt heerlijke koffie, wel wat luidruchtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine ziet er mooi uit, maakt heerlijke koffie en is gemakkelijk schoon te maken. Enige minpuntjes: hij is wel erg luidruchtig, vooral tijdens het maalproces. Bovendien gaat het instellen van specifieke voorkeuren (bijv. schuimduur) wat omslachtig en is de gebruiksaanwijzing hierover ook wat vaag.
De smaak van de koffie maakt het toch een aanbevelenswaardige keus.

Pluspunten

  • smaak
  • vormgeving
  • schoonmaken

Minpunten

  • geluid, vooral tijdens malen
  • specifieke instellingen niet duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry en Elly 26-01-2017 Product paar weken in bezit

Blij met aankoop

Algemene score

8,0
Apparaat is gebruiksvriendelijk in zetwijze en onderhoud, koffiesmaak komt goed tot zijn recht. Helaas één minpuntje: het geluid tijdens het zetten van de koffie is erg hard, dat hadden wij jammer genoeg niet geweten (vanwege open keuken).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sindy 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Lekker......en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen toch geïnvesteerd in dit prachtige apparaat.
Nog geen dag spijt, heerlijke koffie .
Eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken.
Het filtertje was even lastig te plaatsen maar met een beetje geduld zeker te doen, een aanrader dus......

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Ballegooy 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super blij met het koffie apparaat!
Heerlijke koffie en espresso. En in een handomdraai een super lekkere cappuccino!
Gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.
Handig warmhoudplaatje voor de kopjes.
Ben heel blij met deze aankoop! Absoluut geen spijt!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Heerlijke koffie
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gidion 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg makkelijk in onderhoud. Geeft heerlijke koffie en is erg snel in zetten. Cappuccino islam erg goed. Melkschuim islam perfect.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Goede melkschuim

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 01-08-2017 Product paar dagen in bezit

Veel lawaai

Algemene score

6,0
Product nu week in bezit. Zet goede en warme koffie, maar maakt heel veel lawaai. Niet alleen bij het malen van de bonen maar ook bij het aanzetten. Voor deze prijs had ik wel wat anders verwacht. Contact gehad met Siemens over dit probleem. Antwoord: U heeft het basismodel EQ3, deze maakt wat meer geluid dan de luxere modellen. Ik heb spijt van de aanschaf.

Pluspunten

  • Goede koffie

Minpunten

  • Veel lawaai
  • 2 x malen bij instelling 2 kopjes

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Ferrie 16-07-2017

Mooi en lekkere koffie alleen lekt veeeel

Algemene score

6,0
Heb deze nu bijna 1 week goeie koffie mooi apparaat alleen veel waterlekkage binnen 1 uur moet de opvangbak weer leeggemaakt worden zonder dat deze aan staat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Bert 12-07-2017 Product paar dagen in bezit

MOOI DESIGN

Algemene score

6,0
Na lang twijfelen voor deze machine gekozen wegens mooi design en geïntegreerde melkschuimer. De melkschuimer functioneert echter niet naar wens. Ik slaag er niet in een mooie schuimlaag op de cappuccino te krijgen. Beetje tegenvaller dus.

Pluspunten

  • mooi design
  • geintegreerde melk schuimer

Minpunten

  • melkschuimer werkt onvoldoende
  • de zelfreinigingsfunctie wordt te vaak uitgevoerd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JM 09-07-2017 Product paar maanden in bezit

Super koffieautomaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat ziet er heel prachtig uit. De koffie smaakt echt lekker. Hij maakt een perfecte schuim. De watertank is groot genoeg.

Pluspunten

  • werkt perfect
  • hoog kwaliteit

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 06-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Algemene score

5,0
Het apparaat valt erg tegen. Het maakt veel lawaai, blijft maar spoelen, telkens weer, ook als je het apparaat uitzet, dan wordt er weer gespoeld. Als je het apparaat dan weer aanzet, wordt er weer gespoeld. Het duurt eigenlijk lang voordat er echt een kopje koffie is gezet. Wij vinden het een mooi apparaat om te zien, maar voor ons is het een miskoop !

Pluspunten

  • mooi apparaat

Minpunten

  • veel lawaai
  • blijft maar spoelen
  • het duurt lang voordat er een kopje koffie is

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M. van Dregt 28-06-2017 Product paar weken in bezit

Geweldige vol automatische koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze Siemens koffiemachine onlangs aa geschaft. De keuze is op deze machine gevallen, omdat hij zeer makkelijk in gebruik is. Er zit een display op die aangeeft, wat en wanneer je iets moet doen, zoals bakje legen, water vullen enz. Angezien de bar 15 is, dat is vrij hoog krijg je een heerlijke bak koffie, keuze genoeg, cafe crema, espresso, cappucino, latte macchiato en nog een aparte optie voor melk. De koffie machine is vol automatisch en niet zo groot, dus hij past in alle keukens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Pleiter 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijke koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel eenvoudig te bedienen en te reinigen. Heerlijke koffie en voldoende keus. Koffiesterkte per kopje te bepalen. Koffie is goed heet.

Pluspunten

  • Geen apart melkbakje
  • Stoompijpje verstelbaar en simpel te reinigen.
  • Meldingen over schoonmaken/legen automatisch
  • Sterkte simpel in te stellen per kopje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Dag Senseo Hallo Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerste kopjes koffie erg lekker. Makkelijk verschillende sterktes in te stellen. Nu op zoek naar alle mogelijkheden. Maakt wel meer geluid dan dat ik had verwacht.

Pluspunten

  • Design
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens TI313219RW top apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Topproduct zeer eenvoudig te bedienen en schoon te maken.
Het kost wat maar dan heb je ook wat.
Goede uitleg verkoper mediamarkt Zwolle.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Masteromg038 22-06-2017 Product paar dagen in bezit

Goede koffie voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zeer lekkere koffie, kom regelmatig in tankstations vanwege mijn baan en drink dus regelmatig koffie uit dure volautomatische koffiezetapparaten. Nu heb ik zelf deze siemens aangeschaft en ik moet zeggen dat ik het verschil niet proef (met zelfde bonen + melk)

Pluspunten

  • Snel
  • Goede prijs/kwaiteit verhouding.

Minpunten

  • Meer schoonmaakwerk dan verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

m.lieshout 20-06-2017 Product paar dagen in bezit

heerlijk hete kop koffie

Algemene score

9,0
een apparaat met een duidelijke gebruiksaanwijzing; zet hete goede koffie, maar wel wat lawaaierig; ideale manier om cappuccino of latte machiato te zetten, zonder daarvoor veel te hoeven betalen. een aanrader

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • mogelijkheden

Minpunten

  • lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Herman 16-06-2017

Eindelijk een goed koffie apparaat gevonden blij blij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi en handig apparaat in gebruik. Technisch goed voorgelicht en makkelijk schoon te houden. Geen lawaai bij het maken v d koffie. Zeer goede pluspunt. ..

Review criteria:

Goed

Reageer

Kamil 15-06-2017 Product paar weken in bezit

Lekker koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Koffie is lekker en alles werk goed😀ik kan erze product 100% anbevolen. Apparat werk prima. Echt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanke 14-06-2017 Product paar maanden in bezit

Geweldige koffie machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dankzij deze koffie machine genieten we iedere dag van heerlijke koffie! Ook mensen die op bezoek zijn worden erg blij van deze koffie! ideaal dat je met dit apparaat ook cappuccino's en latte kan maken! Het apparaat spoelt na als je hem aan en uit doet, ideaal! Wij zijn erg tevreden en raden dit apparaat zeker aan!

Pluspunten

  • Reinigt zichzelf
  • Veel opties

Minpunten

  • je moet even geduld hebben voor je kopje koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews