Siemens TI305206RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Fabrikant kleur(en)
edelstaal, piano zwart
Kastontwerp
vrijstaand

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erwin 31-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Topmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het apparaat is binnen 30 seconden gebruiksklaar, de koffie is top en de manier waarop je de melk kunt opschuimen (in het glas/kopje zelf, dus niet via slangetjes of zo) garandeert schimmelvrije cappuccino. Tenminste, als je dat opschuimverlengstukje goed schoonhoudt :). Topmachine.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Snel klaar

Minpunten

  • Max. 1 kopje per keer
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mat M 05-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Even wennen maar uitstekend werkende machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede, eenvoudige en stevige constructie. Werkt feilloos en goed doordacht. Het enige probleem is nu de juiste bonen te vinden naar onze smaak.

Pluspunten

  • Constructie
  • Glijdt niet weg
  • Duidelijke beschrijving

Minpunten

  • Druppelt enigszins na
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
De Koffiezetter 30-04-2017

Mocht je inmiddels nog steeds niet de juiste bonen hebben gevonden. De biologische bonen van de Aldi vinden wij perfect, niet te donker en mooi prijsje.

Reageer

Ronald Boekhout 07-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Slecht aparaat spijt

Algemene score

3,0
Vanaf het begin problemen. Als eerste werkte de instelling van de taal niet bij het aansluiten. Dan hoor je meteen in het menu taal te komen, maar dit gebeurde niet. In de gebruiksaanwijzing was het zeer onduidelijk aangegeven hoe je het moet aanpassen. Uiteindelijk is het gelukt. Nu na 2 weken lekt het aparaat en moet ik het laten ophalen, waardoor je 2 tot 3 weken geen machine hebt, want je krijgt geen vervanging. Dus waardeloos product.

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing
  • Lekkage
  • Koffieinstelling maling
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

W A 15-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

2 maal een een maand kwijt voor reparatie binnen 10 maanden.

Algemene score

1,0
Product voldoet niet aan de verwachting. Na goede recensies kieskeurig en omdat we in het verleden ook een Siemens espressoapparaat hebben gehad, voor deze gekozen. Hier hebben we veel spijt van. Na een maand was hij al kapot. Geen warme cappuccino en er kwam alleen warm water uit als je voor espresso had gekozen. We zijn hem een maand kwijt geweest. 7 maanden later weer problemen. De zetgroep liep vast en dan deed de espressomachine deed het niet meer. Inmiddels weer een maand kwijt….. Kortom; ik zou het product niet aanbevelen.

We zijn zowel teleurgesteld in de service van Art en Craft als in Siemens.
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Alex 08-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens TI305206RW koffiezet apparaat de beste die er is.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
als je een lekker bakje koffie wil en heet raad ik je dit apparaat gelijk aan.
goede en regelbare smaak zelf in te stellen naar sterkte.
eenvoudig iedereen kan het instellen en zelf de smaak instellen..
maar waar voor het geld goede prijs kwaliteit/verhouding ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • bediening
  • eenvoudig
  • apparaat is niet te robuust

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S.Otten 05-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideaal voor de meervoudige koffiedrinkers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een mooie, strakke, kleine espressomachine waar een automatische opschuim functie op zat. Na lang zoeken kwamen we bij deze machine uit. Nu een tijdje in gebruik en het is ideaal. De melk heeft een goede schuimlaag en is gemakkelijk in te stellen. De machine is een heel stuk kleiner dan onze vorige dus dat scheelt weer op het aanrecht.

Pluspunten

  • Automatische opschuim functie
  • Koffiesterkte gemakkelijk te wijzigen
  • Duidelijk display
  • Gemakkelijk in gebruik
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 29-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik heb voor deze koffiemachine gekozen omdat het makkelijk is om een cappuccino of een latte macchiato te maken glas melk stoompijpje erin machine doet de rest en de koffie die uit het apparaat komt is super heerlijk ik heb niks anders als alleen maar pluspunten voor deze Siemens TI305206RW EQ3
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 28-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke fij bedienbare machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We wilde een koffiebonen machine en deze sprak ons aan. We willen nooit meer anders, wat een top apparaat.
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miasanmia 28-06-2018

Duits Degelijk en ook nog lekkere koffievarianten.

Algemene score

10,0
Nu ca 2 weken in intensief gebruik en zeer tevreden met de Siemens koffiemachine. Ziet er degelijk uit, makkelijk en duidelijk in gebruik en de Dahlmeier koffie smaakt zeer goed.
Geschreven voor: Siemens TI305206RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tuerlings 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zet heerlijke koffie, cappucino en latte in een handomdraai. Fijne smaak en geluidsarm. Prachtig apparaat in iedere keuken. Zeker een aanwinst voor ieder gezin.
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie José Rietdijk 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruik gemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We zijn erg blij met deze espressomachine. Erg makkelijk in gebruik. Zelfs mijn kleindochter van 10 jaar kan er alle soorten koffie mee maken. En heel belangrijk... de koffie smaakt heerlijk. Ik houd van cappuccino en mijn man van espresso. Beiden zijn we heel tevreden.

Pluspunten

  • gemakkelijk koffie make
  • gemakkelijk schoonmaken
  • verschillende koffies mogelijk
  • erg lekker
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hamelen 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede recenties+cashback.
Lekkere warme koffie en veel mogelijkheden in het apparaat.
Vertrouwde Siemens kwaliteit?
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Naima 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke design én lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang oriënteren heb ik eindelijk m’n keuze gemaakt :) Mijn keuze was o.a gebaseerd op de prijs, makkelijke onderhoud en keramische maalschijven (zodat de bonen niet verbrand worden). Een heerlijk kop koffie is een goede start van de dag! Ik heb het apparaat vandaag uitgeprobeerd en ben zeker niet teleurgesteld! Ik kan voorlopig mijn percolator opbergen ;) De koffie wordt snel bereid en is lekker heet. Het apparaat is niet al te groot, dus het neemt ook niet veel plek in beslag. Ik vind het een mooie verhouding qua prijs/kwaliteit. Ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Snelle bereiding
  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk in gebruik
  • Design is mooi

Minpunten

  • Kleine bonenresevoir
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peppie 26-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lekker koffie en makkelijk in onderhoud. Wel een kleine bonen en water bak. De mogelijkheid om cappuccino of latte machiato is heerlijk.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Makkelijk schoon te maken
  • Alles makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Kleine water en bonen bak
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marly 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere Koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Naar goede uitleg en natuurlijk een kopje koffie in de winkel te mogen proeven, hebben we gekozen voor deze koffiemachine, en wat bevalt hij ons goed thuis, ze zeggen bonen koffie is de lekkerste koffie, dat is zeker waar als je ooi een goede koffiemachine hebt.

Pluspunten

  • Simpele besturing alles met one touche
  • Snel en makkelijk in onderhoud
  • Heel veel opties voor de koffie

Minpunten

  • Helaas geen optie voor chocomelk hiji
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Robberts 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Automatic koffie machine van siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs zeer gunstig, apparaat mooie uitstraling .
Meteen uitgeprobeerd ,heerlijke soorten koffie .
Makkelijk te onderhouden
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis82 16-05-2018

Makkelijk in gebruik en lekkere koffie

Algemene score

10,0
Heb het apparaat nu een aantal weken in bezit en ben zeer tevreden over het apparaat. Vooral de cappuccino is erg lekker. Wat mij opvalt is dat de melk mooi opgeschuimd wordt en de koffie echt heet is. Daarnaast is het onderhoud van de machine een fluitje van een cent. Tip koop er wel een extra melkpijpje bij zodat je deze niet meteen hoeft te verschonen na gebruik.
Geschreven voor: Siemens TI305206RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Linda 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens volautomaat EQ3 S500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang zoeken gekozen voor de Siemens EQ3 S500. Mede vanwege de kleuren (pianolak zwart en RVS).
Het apparaat heeft alle opties die een volautomaat zich kan wensen. Het is zeer gebruiksvriendelijk. Verschillende keuzestanden voor de maalgrofheid en sterkte van de koffie.
Het melksysteem voor een cappuccino of een latte macchiato is echt super! Snel opgeschuimde en hete melk door middel van stoom, de koffie wordt daarna direct toegevoegd. Geen geknoei met een slangetje en of een melkreservoir.
Het apparaat is keurig op tijd geleverd, zoals op de website van Coolblue stond vermeld. Na het uitpakken snel geïnstalleerd, alles wijst voor zich. Lekkere koffie en vooral goed van temperatuur.

Pluspunten

  • Siemens melksysteem
  • Verschillende koffievariaties
  • Handig en gebruiksvriendelijk display
  • Zetgroep makkelijk reinigen
  • Voldoende inhoud bonenreservoir en watertank

Minpunten

  • Niet standaard meegeleverd waterfilter (intenza)
  • Spoelt automatisch door (in- en bij uitschakelen)
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex Bijleveld 28-04-2018

Top apparaat

Algemene score

10,0
Over dit apparaat is nagedacht, alles zit op een logische plaats. Maakt niet al te veel herrie. Zorgt voor een lekker bakje koffie en ook de Latte en cappuccino zijn makkelijk te maken. Een aanrader
Geschreven voor: Siemens TI305206RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

NeJ 06-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine heb ik nu een week in huis en ik ben er erg tevreden mee. Ik had hiervoor een Jura en ik merk dat de koffie van deze " goedkopere" apparaat hetzelfde is. Echt een genot om koffie te drinken uit deze machine.

Pluspunten

  • kopjeswarmer
  • prijs-kwaliteitsverhouding
  • Zeer hygienisch, doordat hij bij aan-uit spoelt
  • neemt weinig ruimte in, omdat hij compact is
  • Koffie is lekker op temperatuur

Minpunten

  • lekbak snel vol
  • watertank snel leeg
  • melkpijpje moet je na elk kopje schoonmaken.
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews