Siemens TI305206RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Fabrikant kleur(en)
edelstaal, piano zwart
Kastontwerp
vrijstaand

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erwin 31-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Topmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het apparaat is binnen 30 seconden gebruiksklaar, de koffie is top en de manier waarop je de melk kunt opschuimen (in het glas/kopje zelf, dus niet via slangetjes of zo) garandeert schimmelvrije cappuccino. Tenminste, als je dat opschuimverlengstukje goed schoonhoudt :). Topmachine.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Snel klaar

Minpunten

  • Max. 1 kopje per keer
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mat M 05-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Even wennen maar uitstekend werkende machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede, eenvoudige en stevige constructie. Werkt feilloos en goed doordacht. Het enige probleem is nu de juiste bonen te vinden naar onze smaak.

Pluspunten

  • Constructie
  • Glijdt niet weg
  • Duidelijke beschrijving

Minpunten

  • Druppelt enigszins na
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
De Koffiezetter 30-04-2017

Mocht je inmiddels nog steeds niet de juiste bonen hebben gevonden. De biologische bonen van de Aldi vinden wij perfect, niet te donker en mooi prijsje.

Reageer

Ronald Boekhout 07-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Slecht aparaat spijt

Algemene score

3,0
Vanaf het begin problemen. Als eerste werkte de instelling van de taal niet bij het aansluiten. Dan hoor je meteen in het menu taal te komen, maar dit gebeurde niet. In de gebruiksaanwijzing was het zeer onduidelijk aangegeven hoe je het moet aanpassen. Uiteindelijk is het gelukt. Nu na 2 weken lekt het aparaat en moet ik het laten ophalen, waardoor je 2 tot 3 weken geen machine hebt, want je krijgt geen vervanging. Dus waardeloos product.

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing
  • Lekkage
  • Koffieinstelling maling
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

hamelen 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede recenties+cashback.
Lekkere warme koffie en veel mogelijkheden in het apparaat.
Vertrouwde Siemens kwaliteit?
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Naima 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke design én lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang oriënteren heb ik eindelijk m’n keuze gemaakt :) Mijn keuze was o.a gebaseerd op de prijs, makkelijke onderhoud en keramische maalschijven (zodat de bonen niet verbrand worden). Een heerlijk kop koffie is een goede start van de dag! Ik heb het apparaat vandaag uitgeprobeerd en ben zeker niet teleurgesteld! Ik kan voorlopig mijn percolator opbergen ;) De koffie wordt snel bereid en is lekker heet. Het apparaat is niet al te groot, dus het neemt ook niet veel plek in beslag. Ik vind het een mooie verhouding qua prijs/kwaliteit. Ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Snelle bereiding
  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk in gebruik
  • Design is mooi

Minpunten

  • Kleine bonenresevoir
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peppie 26-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lekker koffie en makkelijk in onderhoud. Wel een kleine bonen en water bak. De mogelijkheid om cappuccino of latte machiato is heerlijk.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Makkelijk schoon te maken
  • Alles makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Kleine water en bonen bak
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marly 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere Koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Naar goede uitleg en natuurlijk een kopje koffie in de winkel te mogen proeven, hebben we gekozen voor deze koffiemachine, en wat bevalt hij ons goed thuis, ze zeggen bonen koffie is de lekkerste koffie, dat is zeker waar als je ooi een goede koffiemachine hebt.

Pluspunten

  • Simpele besturing alles met one touche
  • Snel en makkelijk in onderhoud
  • Heel veel opties voor de koffie

Minpunten

  • Helaas geen optie voor chocomelk hiji
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Robberts 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Automatic koffie machine van siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs zeer gunstig, apparaat mooie uitstraling .
Meteen uitgeprobeerd ,heerlijke soorten koffie .
Makkelijk te onderhouden
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis82 16-05-2018

Makkelijk in gebruik en lekkere koffie

Algemene score

10,0
Heb het apparaat nu een aantal weken in bezit en ben zeer tevreden over het apparaat. Vooral de cappuccino is erg lekker. Wat mij opvalt is dat de melk mooi opgeschuimd wordt en de koffie echt heet is. Daarnaast is het onderhoud van de machine een fluitje van een cent. Tip koop er wel een extra melkpijpje bij zodat je deze niet meteen hoeft te verschonen na gebruik.
Geschreven voor: Siemens TI305206RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Linda 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens volautomaat EQ3 S500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang zoeken gekozen voor de Siemens EQ3 S500. Mede vanwege de kleuren (pianolak zwart en RVS).
Het apparaat heeft alle opties die een volautomaat zich kan wensen. Het is zeer gebruiksvriendelijk. Verschillende keuzestanden voor de maalgrofheid en sterkte van de koffie.
Het melksysteem voor een cappuccino of een latte macchiato is echt super! Snel opgeschuimde en hete melk door middel van stoom, de koffie wordt daarna direct toegevoegd. Geen geknoei met een slangetje en of een melkreservoir.
Het apparaat is keurig op tijd geleverd, zoals op de website van Coolblue stond vermeld. Na het uitpakken snel geïnstalleerd, alles wijst voor zich. Lekkere koffie en vooral goed van temperatuur.

Pluspunten

  • Siemens melksysteem
  • Verschillende koffievariaties
  • Handig en gebruiksvriendelijk display
  • Zetgroep makkelijk reinigen
  • Voldoende inhoud bonenreservoir en watertank

Minpunten

  • Niet standaard meegeleverd waterfilter (intenza)
  • Spoelt automatisch door (in- en bij uitschakelen)
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex Bijleveld 28-04-2018

Top apparaat

Algemene score

10,0
Over dit apparaat is nagedacht, alles zit op een logische plaats. Maakt niet al te veel herrie. Zorgt voor een lekker bakje koffie en ook de Latte en cappuccino zijn makkelijk te maken. Een aanrader
Geschreven voor: Siemens TI305206RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

NeJ 06-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze machine heb ik nu een week in huis en ik ben er erg tevreden mee. Ik had hiervoor een Jura en ik merk dat de koffie van deze " goedkopere" apparaat hetzelfde is. Echt een genot om koffie te drinken uit deze machine.

Pluspunten

  • kopjeswarmer
  • prijs-kwaliteitsverhouding
  • Zeer hygienisch, doordat hij bij aan-uit spoelt
  • neemt weinig ruimte in, omdat hij compact is
  • Koffie is lekker op temperatuur

Minpunten

  • lekbak snel vol
  • watertank snel leeg
  • melkpijpje moet je na elk kopje schoonmaken.
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad 30-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een mooi en goed automatic coffee machine. (EQ.3) we hopen dat we er heel veel plezier van zullen hebben.
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

m.buijs 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi desin. uitstekende koffie smaak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eindelijk de stap gezet om een vol automaat te kopen.
Deze van siemens eq 3 zet voor mij het perfecte verse kopje koffie.
Makkelijk in gebruik: Reinigt automatische voor en na het zetten van koffie.
Zet groep is makkelijk te verwijderen en te reinigen.
Ook ideaal is de melk opschuimer, geen gedoe meer met melk, slangetjes en schoon maken.
Gewoon melk toevoegen in je kopje doen en de eq 3 doet de rest.
De smaak van de koffie is boven verwachting.
Een echte aanrader voor de echte koffie lief hebber.
Goede prijs kwalietijd verhouding, dat wat je gewend bent van siemens degelijkheid.

Pluspunten

  • uitstekekende smaak
  • bediening gemak
  • mooi design
  • reinigt automatische

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tran 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vorm

Algemene score

7,0
IK ben best tevreden met deze product en ik beveel anderen dit product aan .
Verder weet ik niet wat ik moet zeggen.
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Scheepsbel 20-01-2018

Heerlijke koffie en heet

Algemene score

10,0
Wij hebben drie cafeo solo,s vesleten en on laten overhalen deze machine te kopen, de koffie was altijd wat bitter.
Met dit apparaat is dat verdwenen en we gebruiken de zelfde bonen.
Geschreven voor: Siemens TI305206RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Petros 08-01-2018

Mooi en compact

Algemene score

8,0
Een week geleden gekocht als vervanging ander koffie apparaat nu dus een volautomatisch apparaat werkt geweldig ook de cappuccino lekker simpel te maken en lekker maar ook gewone koffie naar ieder zijn smaak
Geschreven voor: Siemens TI305206RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peter Valk 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

prefecte koffiebonen machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht vanwege zijn keramische maalschijven zodat je er alle soorten bonen in kan vermalen voor de lekkerste koffie.
het maken van een cappuccino is in dit apparaat een koud kunstje en een genot om te drinken .
De sterkte is makkelijk instelbaar en de machine is ook nog eens makkelijk te reinigen .
ik zou dit apparaat zeker aanraden gemak dient de mens zeg ik maar.

Pluspunten

  • bediening
  • schoonmaak
  • keramische maalschijven voor alle soorten bonen
  • vormgeving

Minpunten

  • koffie is te lekker gebruik koffie stijgt
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Kootstra 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

EQ3 Espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Machine is esthetisch symmetrisch uitgevoerd, wat vooral rust geeft. Daarnaast is bediening toonbeeld van eenvoud en werken de tiptoetsen super. Bedieningspaneel is daardoor erg makkelijk schoon te maken. Waar deze machine verder in uitblinkt is de stilte waarmee het koffieproces wordt uitgevoerd en de waanzinnig lekkere espressokoffie of café Latte of Cappuccino. De centraal geplaatste melkschuimer zorgt voor een erg lekkere romige melkschuimlaag. Deze is doordat er geen melk de machine ingaat erg hygiënisch, reinigt zich na uitschakelen van het apparaat en is makkelijk eraf te halen voor een totaalreiniging. Koffie is lekker warm. Ik hoop dat we lang van dit apparaat kunnen genieten. Een aanrader!!

Pluspunten

  • Mooi
  • stil werkend
  • maakt lekkere koffie
  • maakt super Cappucinno

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jonathan 111 03-01-2018

Koffie zoals het moet zijn

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat mede door zijn eenvoudige maar toch uitgebreide keuze mogelijkheden. De maler met keramische schijven maalt zelfs twee keer als 2 koppen is gesellecteerd. De know how die in het apparaat zit resulteert in een optimaal kop koffie. Ook de mooie vormgeving is de moeite waard. Klein min puntje is dat de lekbak een behoorlijk schuine kant heeft waardoor atentie is geboden tijdens het legen om niet te morsen.
Geschreven voor: Siemens TI305206RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews