Siemens TI305206RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, edelstaal

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 50 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TI305206RW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erwin 31-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Topmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

10,0
Het apparaat is binnen 30 seconden gebruiksklaar, de koffie is top en de manier waarop je de melk kunt opschuimen (in het glas/kopje zelf, dus niet via slangetjes of zo) garandeert schimmelvrije cappuccino. Tenminste, als je dat opschuimverlengstukje goed schoonhoudt :). Topmachine.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Snel klaar

Minpunten

  • Max. 1 kopje per keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mat M 05-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Even wennen maar uitstekend werkende machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

9,0
Goede, eenvoudige en stevige constructie. Werkt feilloos en goed doordacht. Het enige probleem is nu de juiste bonen te vinden naar onze smaak.

Pluspunten

  • Constructie
  • Glijdt niet weg
  • Duidelijke beschrijving

Minpunten

  • Druppelt enigszins na

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
De Koffiezetter 30-04-2017

Mocht je inmiddels nog steeds niet de juiste bonen hebben gevonden. De biologische bonen van de Aldi vinden wij perfect, niet te donker en mooi prijsje.

Reageer

Ronald Boekhout 07-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Slecht aparaat spijt

Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

3,0
Vanaf het begin problemen. Als eerste werkte de instelling van de taal niet bij het aansluiten. Dan hoor je meteen in het menu taal te komen, maar dit gebeurde niet. In de gebruiksaanwijzing was het zeer onduidelijk aangegeven hoe je het moet aanpassen. Uiteindelijk is het gelukt. Nu na 2 weken lekt het aparaat en moet ik het laten ophalen, waardoor je 2 tot 3 weken geen machine hebt, want je krijgt geen vervanging. Dus waardeloos product.

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing
  • Lekkage
  • Koffieinstelling maling

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jos 22-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

9,0
mooi apparaat heerlijke koffie makkelijk te bedienen veel mogelijkheden.fijn dat je de sterkte goed in kan stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 16-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design, mooi afgewerkte espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

9,0
Misstaat in geen enkele keuken. Eenvoudig te bedienen. Super lekkere koffie. Uitstekende cappuchino en latte die heel eenvoudig gezet kan worden, Prima apparaat.

Pluspunten

  • Design
  • Energie zuiniger dan concurrenten
  • Bediening
  • Smaak koffie

Minpunten

  • Prijs aan de hoge kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martha 08-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Volautomatische espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

8,0
Wij zijn erg blij met onze nieuwe espressomachine. De machine zet goede cremakoffie/capuccino/latte machiato en espresso. Verder is het gemakkelijk te bedienen, bij het reinigen krijg je goede ondersteuning en het display is goed afleesbaar.
Goede ontwikkeling en vooruitgang, als ik het vergelijk met onze vorige volautomatische espressomachine.

Pluspunten

  • aanraaktoetsen
  • timer die de machine uitschakeld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tjeerd 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed prijs kwaliteit verhouding / handige melk opschuimer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding, makkelijk te reinigen en makkelijk melk opschuimen. Door ‘opschuimstaafje’ geen gedoe met aparte melkreservoir en handig schoon te maken /houden.

Pluspunten

  • Melkopschuimen
  • Prijs / kwaliteit

Minpunten

  • Tamelijk groot aparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

RK 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

8,0
Prima keus, complete machine en heel eenvoudig het opschuimen van de melk door het pijpje in het glas of kopje te stoppen. De machine doet de rest.

Pluspunten

  • Goede temperatuur
  • Eenvoudig in gebruik
  • Redelijk stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HCvL 10-11-2018

Goede hete koffie

Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

10,0
Dit apparaat zet goede hete koffie.
Er zitten verschillende koffie mogelijkheden op.
Makkelijk schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dinxperlose 09-11-2018

Overheerlijke koffie binnen binnen enkele seconden

Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

10,0
Dit product na veel overwegingen, vergelijkingen en proefsessies aangeschaft. Wat een heerlijke smaaksensatie, snelheid en een eenvoud.

Voornaamste reden om voor dit apparaat te kiezen was de unieke melkopschuimer, zodat mijn vriendin de koffie kan zetten met haar amandelmelk, ik met de gewone melk zonder dat smaken elkaar beïnvloeden.

Daarbij het gemak om het apparaat schoon te maken, het design en de heerlijke koffie. Momenteel zijn wij de juiste koffiebonen aan het selecteren.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Frank 31-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect apparaat met veel mogelijkheden, lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

10,0
Het apparaat is heel makkelijk te bedienen, heerlijke koffie/ cappuccino/ espresso/ latte macchiato. Heel makkelijk schoon te maken. Geeft op tijd aan wanneer je de bakjes moet legen

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • Goede hete koffie
  • Makkelijk schoon te maken
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 04-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

10,0
Apparaat een jaar in gebruik, probleemloos bij mij, als het niet naar je zin is even resetten en naar wens instellen, zeer eenvoudig. Wel regelmatig ontkalken en cleanen met de tabletten van Siemens die werken uitstekend veel beter dan andere merken, een echt zeer groot verschil, het spoelwater na aan- en uitzetten is duidelijk lichter van kleur en de smaak van de espresso en andere soorten is dan veel beter, de machine geeft aan wanneer dat moet gebeuren is ook erg eenvoudig.

Pluspunten

  • de tel. help bij Siemen is prima.
  • meschuimer is erg handig ook het schoon maken

Minpunten

  • geen gevonden
  • is niet echt stil, malen is alijd luidruchtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W A 15-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

2 maal een een maand kwijt voor reparatie binnen 10 maanden.

Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

1,0
Product voldoet niet aan de verwachting. Na goede recensies kieskeurig en omdat we in het verleden ook een Siemens espressoapparaat hebben gehad, voor deze gekozen. Hier hebben we veel spijt van. Na een maand was hij al kapot. Geen warme cappuccino en er kwam alleen warm water uit als je voor espresso had gekozen. We zijn hem een maand kwijt geweest. 7 maanden later weer problemen. De zetgroep liep vast en dan deed de espressomachine deed het niet meer. Inmiddels weer een maand kwijt….. Kortom; ik zou het product niet aanbevelen.

We zijn zowel teleurgesteld in de service van Art en Craft als in Siemens.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Alex 08-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens TI305206RW koffiezet apparaat de beste die er is.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

10,0
als je een lekker bakje koffie wil en heet raad ik je dit apparaat gelijk aan.
goede en regelbare smaak zelf in te stellen naar sterkte.
eenvoudig iedereen kan het instellen en zelf de smaak instellen..
maar waar voor het geld goede prijs kwaliteit/verhouding ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • bediening
  • eenvoudig
  • apparaat is niet te robuust

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S.Otten 05-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideaal voor de meervoudige koffiedrinkers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een mooie, strakke, kleine espressomachine waar een automatische opschuim functie op zat. Na lang zoeken kwamen we bij deze machine uit. Nu een tijdje in gebruik en het is ideaal. De melk heeft een goede schuimlaag en is gemakkelijk in te stellen. De machine is een heel stuk kleiner dan onze vorige dus dat scheelt weer op het aanrecht.

Pluspunten

  • Automatische opschuim functie
  • Koffiesterkte gemakkelijk te wijzigen
  • Duidelijk display
  • Gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 29-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

10,0
ik heb voor deze koffiemachine gekozen omdat het makkelijk is om een cappuccino of een latte macchiato te maken glas melk stoompijpje erin machine doet de rest en de koffie die uit het apparaat komt is super heerlijk ik heb niks anders als alleen maar pluspunten voor deze Siemens TI305206RW EQ3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 28-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke fij bedienbare machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

10,0
We wilde een koffiebonen machine en deze sprak ons aan. We willen nooit meer anders, wat een top apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miasanmia 28-06-2018

Duits Degelijk en ook nog lekkere koffievarianten.

Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

10,0
Nu ca 2 weken in intensief gebruik en zeer tevreden met de Siemens koffiemachine. Ziet er degelijk uit, makkelijk en duidelijk in gebruik en de Dahlmeier koffie smaakt zeer goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Tuerlings 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

9,0
Zet heerlijke koffie, cappucino en latte in een handomdraai. Fijne smaak en geluidsarm. Prachtig apparaat in iedere keuken. Zeker een aanwinst voor ieder gezin.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie José Rietdijk 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruik gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW

Algemene score

10,0
We zijn erg blij met deze espressomachine. Erg makkelijk in gebruik. Zelfs mijn kleindochter van 10 jaar kan er alle soorten koffie mee maken. En heel belangrijk... de koffie smaakt heerlijk. Ik houd van cappuccino en mijn man van espresso. Beiden zijn we heel tevreden.

Pluspunten

  • gemakkelijk koffie make
  • gemakkelijk schoonmaken
  • verschillende koffies mogelijk
  • erg lekker

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews