Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens TI305206RW zwart, rvs

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Espressomachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 60 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TI305206RW zwart, rvs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erwin 31-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Topmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

10,0
Het apparaat is binnen 30 seconden gebruiksklaar, de koffie is top en de manier waarop je de melk kunt opschuimen (in het glas/kopje zelf, dus niet via slangetjes of zo) garandeert schimmelvrije cappuccino. Tenminste, als je dat opschuimverlengstukje goed schoonhoudt :). Topmachine.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Snel klaar

Minpunten

  • Max. 1 kopje per keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mat M 05-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Even wennen maar uitstekend werkende machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

9,0
Goede, eenvoudige en stevige constructie. Werkt feilloos en goed doordacht. Het enige probleem is nu de juiste bonen te vinden naar onze smaak.

Pluspunten

  • Constructie
  • Glijdt niet weg
  • Duidelijke beschrijving

Minpunten

  • Druppelt enigszins na

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
De Koffiezetter 30-04-2017

Mocht je inmiddels nog steeds niet de juiste bonen hebben gevonden. De biologische bonen van de Aldi vinden wij perfect, niet te donker en mooi prijsje.

Reageer

Ronald Boekhout 07-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Slecht aparaat spijt

Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

3,0
Vanaf het begin problemen. Als eerste werkte de instelling van de taal niet bij het aansluiten. Dan hoor je meteen in het menu taal te komen, maar dit gebeurde niet. In de gebruiksaanwijzing was het zeer onduidelijk aangegeven hoe je het moet aanpassen. Uiteindelijk is het gelukt. Nu na 2 weken lekt het aparaat en moet ik het laten ophalen, waardoor je 2 tot 3 weken geen machine hebt, want je krijgt geen vervanging. Dus waardeloos product.

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing
  • Lekkage
  • Koffieinstelling maling

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

John 15-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

9,0
Ik heb bewust voor de EQ3 TI305206RW gekozen. Dit is het model wat koffie extra sterk kan maken. De overige EQ3's doen dit NIET.
De koffie is erg lekker. Wij hebben nog steeds een Nespresso voor de snelle bak, maar het verschil is enorm.
Let wel op: je moet elke keer dat je klaar bent voor die dag, het allemaal goed schoonmaken. Elke keer...altijd.
Je kunt in tegenstelling tot veel van dit soort machines bij deze GEEN gemalen koffie gebruiken voor een keer afwisseling. Ook een kopje heet water begint deze niet aan. Het is koffie. punt.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • makkelijk in te stellen

Minpunten

  • elke keer schoonmaken van boven tot onder
  • geen optie tot gemalen koffie
  • geen optie voor kopje warm water voor thee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

liefhebber 27-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige en goede bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

9,0
Gebruiken de machine nu een week en hebben heerlijke koffie.Compacte machine en vol automatisch, opschuimen melk perfect en een laag geluid niveau. Goede prijs kwaliteit verhouding


EEN AANRADER !!!!!!!!!!!!

Pluspunten

  • compact en compleet
  • goede prijs kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

9,0
Sterkte van de koffie makkelijk naar ieder zijn smaak te regelen. Geen aparte bekers meer om je melk op te schuimen, dit gaat gelijk in je koffiebeker. Dikke melkschuimlaag. Perfect. Ben erg blijk met mijn nieuwe aankoop.

Pluspunten

  • makkelijk schoon maken

Minpunten

  • Zulk soort apparaten blijven relatief groot

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 02-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

8,0
Aanbevolen door een professional uit de zakelijke markt, eenvoudige bediening, goede prijs kwaliteit verhouding.
Heerlijke cappuccino met lekker dik schuim, een echte aanrader voor de koffie liefhebber die niet in je keuken mag ontbreken

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Makkelijke te reinigen
  • Koffie sterkte instelbaar
  • Groot water reservoir
  • Div koffie's - latte macchioto-crema-cappuccino

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eleonora 21-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super lekkere koffie, snel gezet

Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

9,0
Fantastisch product, zeer goede melk opschuimer, makkelijk schoon te houden. De koffie is perfect!
Kwaliteit van het apparaat is prima, we zijn er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

9,0
Koffie als in een goede horica gelegenheid, goed van smaak, prima melkschuim.
Zeer tevreden over deze aankoop

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Makkelijke bediening
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Water filter zou er bij moeten zitten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vasc093 04-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik volautomaat

Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat, de eyecatcher van mijn keuken. Met het stoompijpje kun je makkelijk je melk opschuimen. Met veel mogelijkheden zoals de maalgraad instellen en de koffiesterkte kun je veel variëren met dit apparaat. Nu al een aantal kopjes mee gezet, en ik vind dit persoonlijk stukken beter dan een Dolce, Senseo of Nespresso. Een heerlijke bak met de echte bonensmaak!

Pluspunten

  • looks
  • koffie
  • schoonmaken is eenvoudig

Minpunten

  • nnb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon 02-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi elegant goed werkende volautomatisch koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen goede koffie eenvoudige bediening .
Weinig onderhoud makkelijk schoon te maken.
En de juiste look

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke 28-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetten met Siemens TI305206RW Gaat heel goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

9,0
De Siemens Siemens TI305206RW model, ziet er goed uit en we zijn erg enthousiast over de smaak van de koffie en hoe makkelijk het is om een kopje koffie, latta, expresso en cappuccino te maken. Bij het reinigen van het tuitje wel even het stangetje er af halen met het reinigen om de melk te verwijderen want daar achter zit dan ook melk, maar dat is geen probleem je moet het even weten.

Pluspunten

  • gemakkelijk en lekker
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • dat je het melk stangetje ook
  • achter het plaatje schoon maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly en Peter 24-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

8,0
Na lang zoeken tot dit apparaat besloten. Het is zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk te onderhouden en duidelijk in aanwijzingen.
Koffie smaakt ook heerlijk. Fijn dat de opschuimer zo makkelijk schoon te houden is.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • eenvoudig te bedienen
  • makkelijk schoon te houden
  • heerlijke koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jos 22-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

9,0
mooi apparaat heerlijke koffie makkelijk te bedienen veel mogelijkheden.fijn dat je de sterkte goed in kan stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 16-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design, mooi afgewerkte espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

9,0
Misstaat in geen enkele keuken. Eenvoudig te bedienen. Super lekkere koffie. Uitstekende cappuchino en latte die heel eenvoudig gezet kan worden, Prima apparaat.

Pluspunten

  • Design
  • Energie zuiniger dan concurrenten
  • Bediening
  • Smaak koffie

Minpunten

  • Prijs aan de hoge kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martha 08-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Volautomatische espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

8,0
Wij zijn erg blij met onze nieuwe espressomachine. De machine zet goede cremakoffie/capuccino/latte machiato en espresso. Verder is het gemakkelijk te bedienen, bij het reinigen krijg je goede ondersteuning en het display is goed afleesbaar.
Goede ontwikkeling en vooruitgang, als ik het vergelijk met onze vorige volautomatische espressomachine.

Pluspunten

  • aanraaktoetsen
  • timer die de machine uitschakeld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tjeerd 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed prijs kwaliteit verhouding / handige melk opschuimer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding, makkelijk te reinigen en makkelijk melk opschuimen. Door ‘opschuimstaafje’ geen gedoe met aparte melkreservoir en handig schoon te maken /houden.

Pluspunten

  • Melkopschuimen
  • Prijs / kwaliteit

Minpunten

  • Tamelijk groot aparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

RK 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

8,0
Prima keus, complete machine en heel eenvoudig het opschuimen van de melk door het pijpje in het glas of kopje te stoppen. De machine doet de rest.

Pluspunten

  • Goede temperatuur
  • Eenvoudig in gebruik
  • Redelijk stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 31-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect apparaat met veel mogelijkheden, lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

10,0
Het apparaat is heel makkelijk te bedienen, heerlijke koffie/ cappuccino/ espresso/ latte macchiato. Heel makkelijk schoon te maken. Geeft op tijd aan wanneer je de bakjes moet legen

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • Goede hete koffie
  • Makkelijk schoon te maken
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 04-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI305206RW zwart, rvs

Algemene score

10,0
Apparaat een jaar in gebruik, probleemloos bij mij, als het niet naar je zin is even resetten en naar wens instellen, zeer eenvoudig. Wel regelmatig ontkalken en cleanen met de tabletten van Siemens die werken uitstekend veel beter dan andere merken, een echt zeer groot verschil, het spoelwater na aan- en uitzetten is duidelijk lichter van kleur en de smaak van de espresso en andere soorten is dan veel beter, de machine geeft aan wanneer dat moet gebeuren is ook erg eenvoudig.

Pluspunten

  • de tel. help bij Siemen is prima.
  • meschuimer is erg handig ook het schoon maken

Minpunten

  • geen gevonden
  • is niet echt stil, malen is alijd luidruchtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews