De'Longhi ECAM 353.75.W - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Kleur(en)
wit
Kastontwerp
vrijstaand
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Wij hebben de Ecam 3535.75.W aangeschaft via de cashback actie waardoor de machine relatief voordelig was. Deze vervangt een oude Delonghi, waar we vele jaren plezier van hebben gehad. Het was wel even wennen. Het uitstroom pijpje van de melk is korter en spettert nogal waardoor er soms melk geknoeid wordt. De koffie uitstroom kun je verstellen maar als je deze lager zet komt het lipje hiervan voor de melkuitstroom pijp te zitten. Op het eerste gezicht niet handig ontworpen. In de praktijk valt het mee, maar je moet soms na de melkafgifte even schuiven met het kopje om de koffie niet naast het kopje te laten lopen. Hangt ook van het soort kopjes af wat je gebruikt natuurlijk. De Koffie is prima en de melk schuimt goed. Beter dan onze vorige automaat.

Pluspunten

  • Goede koffiesmaak
  • Schuimt goed

Minpunten

  • plaats van melkafgifte niet ideaal

Reageer

emje 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze machine gekozen vanwege de vele variaties en mogelijkheden. Het is wel even wennen aan alle knopjes e.d. Verder is het ook gewoon een mooi apparaat om te zien.

Pluspunten

  • Vele mogelijkheden voor lekkere koffie
  • Design

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Reageer

Een koffieliefhebber 01-11-2017
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een aanwinst in de keuken is deze volautomaat.
Een heerijke cappucino of een goed latte machiato.
Met een druk op de knop staat ie zo voor je neus.
En dan genieten maar.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Lekkere en warme koffie

Reageer

Yvet 31-10-2017
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling en lekkere koffie.
De temperatuur van de koffie is hoe warm ook van de melkproducten

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Goede temperatuur
  • Makkelijke bediening

Reageer

Dekker 20-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

koffie zetten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een mooi product met heel veel extra's. het ziet er prachtig uit maar het belangrijkste is toch wel dat er meer dan heerlijke koffie uitkomt! met het speciale pijpje voor de melk maak je het heerlijkste schuim voor geweldige cappucino

Pluspunten

  • melkpijpje
  • display

Minpunten

  • prijs

Reageer

J. De Beer 11-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi compact en super koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met een gezin met verschillende koffie wensen de manier om iedereen een lekker bakkie te schenken. Ik vind het leuk om iedereen blij aan de koffie te hebben.

Pluspunten

  • Veel verschillende mogelijkheden
  • Als ik alleen ben geen verlies van koffie meer.

Minpunten

  • Melk bij capochino maakt de koffie koud

Reageer

Michel 19-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere koffie, veel in te stellen om de smaak aan te passen en het ziet er mooi uit voor bij ons op kantoor.

Pluspunten

  • lekker
  • divers

Reageer

Werner en Dorien 25-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

op advies van de verkoper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We wilden graag een koffie volautomaat. Zeer gemakkelijk in de bediening en snel een heel lekker kopje koffie , espresso, cappucino of latte macchiato gemaakt.
Op advies van de verkoper hebben we gekozen voor een DeLonghi.
Hoop dat we er nog heel lang plezier aan mogen beleven.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer