Saeco HD8916/01 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Volautomatisch
ja (koffie)
Kleur(en)
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 50 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

uitgeest 19-07-2016 Product paar dagen in bezit

goede aankoop

Algemene score

9,0
lekker hete koffie en cappucino, apparaat nu een paar dagen in ons bezit maar nu al helemaal blij. ook de service die we bij koffiediscounter kregen draagt hier aan bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FDA 12-02-2017 Product paar weken in bezit

compact apparaat met lekkere koffie

Algemene score

9,0
We hebben voor dit apparaat gekozen omdat hij lekker compact is en meerder soorten koffie kan zetten. Hij is ook gebruiksvriendelijk en met het waterfilter hoef je niet meer zo vaak te ontkalken.
In het begin is het even wennen en moet je e.e.a. afstellen op jouw smaak. Maar tot op heden zijn we erg tevreden. Makkelijke machine voor een lekkere espresso, cappuccino en gewone koffie. Melkkan is ook handig. Heet water voor de thee vinden we niet echt lekker (waarschijnlijk niet heet genoeg).

Pluspunten

  • lekkere hete koffie
  • gebruiksvriendelijk
  • compact

Minpunten

  • thee water niet lekker / heet genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 08-06-2016 Product paar dagen in bezit

saeco incanto

Algemene score

8,6
Makkelijke machine voor een lekkere espresso of cappuccino. Geen moeilijke handelingen of ingewikkeld menu alles duidelijk weergegeven op het led scherm. Makkelijk schoon te houden en bij te vullen, heel gemakkelijk is het melkreservoir. Kortom een fijne machine voor iemand die zonder te veel poespas een lekkere cappuccino wil maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

g 13-07-2017 Product paar weken in bezit

saeco espressomachine

Algemene score

8,0
voor een heerlijk warm en vers gezet kopje koffie kan ik thuisblijven het duurt even voor hij warm is maar dan heb je ook wat lekkers

Pluspunten

  • lekker

Minpunten

  • opwarmtijd
  • klein waterresorvoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly 13-07-2017 Product paar weken in bezit

compleet apparaatmet afneembare melkkan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super apparaat voor een normale prijs.
Veel variatie koffie mogelijk heden.
Losse melkkan die na koffiezetten eenvoudig los te halen is en weer in de koelkast gezet kan worden

Pluspunten

  • veel variatie koffie
  • losse melkkan

Minpunten

  • geen draaiplateau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 12-07-2017 Product paar weken in bezit

Super apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en heerlijke koffie! Kortom, erg blij met de aanschaf! Apparaat is niet te groot en staat mooi op t aanrecht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Kranenburg 05-07-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige volautomaat Saeco HD8916

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Prachtige koffie machine met volop keuze aan specialiteiten. Echt een heerlijk puur bakkie met veel leuze mogelijkheden zoals sterkte, temperatuur, maalgraad en volume.

Pluspunten

  • Keuzes specialiteiten
  • Instelmogelijkheden
  • Klein maar krachtig
  • Altijd het perfecte kopje

Minpunten

  • inhoud waterbak aan kleine kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Erwin 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi compact disign

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi strak en niet te groot valt niet op, past mooi op aanrecht. En goed te bedienen, vullen zonder te verplaatsen door boven lade.

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi disign

Minpunten

  • Kleinere opvangbak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jessica 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

's Ochtends genieten

Algemene score

9,0
Na verschillende reviews gelezen te hebben, hebben wij uiteindelijk gekozen voor deze Saeco Incanto die onze verwachtingen zeker heeft overtroffen. Wij wilden een machine met losse melk container omdat dat makkelijker schoon te maken is. Daarnaast is de machine gebruiksvriendelijk en ziet er mooi uit op het keukenblok. Het is elke keer weer genieten van een kopje koffie of cappuccino!

Pluspunten

  • gemakkelijk schoon te maken
  • gebruiksvriendelijk
  • prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 02-07-2017 Product paar weken in bezit

Lekkere cappucino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi melkschuim en lekkere koffie. Makkelijk te bedienen en schoon te maken.
Het aparte melkreservoir is eenvoudig aan te koppelen en er af te halen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Klaphekje 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

Saeco Incanto HD8916/01

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben gekozen voor dit automaat vanwege de verschillende functies zoals aangegeven bij de "pluspunten". Het betreft een zeer compleet apparaat met een aantrekkelijke prijs. En uiteraard een goede koffiesmaak!

Simpelweg een aanrader!

Pluspunten

  • Heetwater tappen (thee)
  • Instelbare temperatuur
  • Instelbare maling
  • Instelbare sterkte
  • Volautomatische cappuchine via 1 knop

Minpunten

  • Relatief klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kanaan 30-06-2017 Product paar weken in bezit

Super espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs/Kwaliteit verhouding van een goede merk bezorging binnen belofte tijd! het is een gebruiksvriendelijke machine. de espresso smaak is heerlijk mits je goeie koffiebonnen gebruikt! (zelf gebruik ik illy koffiebonen werk goed met deze koffiemachine.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • makkelijk schoon te maken
  • de espresso is heerlijk

Minpunten

  • reservaat water aan de kleine kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sebastiaan 30-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat stil en koffie erg warm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een erg mooi apparaat om te zien prijs kwaliteit erg goed. Koffie is erg warm en hij is erg makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Stil in gebruik
  • Mooi design

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Halil 29-06-2017 Product paar dagen in bezit

8916 01 saeco incanto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
super lekkere espresso
Ik ben zeer blij met dit product . Nadat ik een kop koffie had gedronken bij familie besloten dat ik dit dagelijks wil drinken en heb daarom ook een aangeschaft

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dynasty03 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prima

Algemene score

7,0
Tot nu toe prima apparaat, even bezig om de goede verhouding qua sterkte/bonen te vinden. Handig om op te starten. Het reinigen nog uit te puzzelen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Dirk 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

Perfecte apparaat heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Perfecte apparaat maakt heerlijke koffie en is makkelijk te bedienen. Uistekend en voor een mooie prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Van Winkel 26-06-2017 Product paar weken in bezit

Op avontuur met koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
met dit apparaat maak je heerlijke koffie, alleen het menu bezorgt me nog weleens grijze haren zo hebik nog niet uitgevonden hoe ik de hoeveelheid melk in kans stellen, zodat ik nu eerst een espresso instel en daarna een cappuccino zodat ik niet teveel melk in mijn cappuccino heb, mar dat moet toch anders kunnen.....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

van dam 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

mooie koffiemachine met vele soorten verschillende koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie maar vooral praktische koffiemachine die veel verschillende soorten koffie kan geven met 1 druk op de knop. Koffie smaakt heerlijk! Wij zijn er erg blij mee zeker omdat de onderhoud ervan erg makkelijk is.

Pluspunten

  • vele mogelijkheden met 1 druk op de knop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert van der Laan 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Perfecte koffie en goed schoonmaaksysteem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren Saeco koffie bij familie te hebben gedronken, wat ons zeer goed beviel, hebben we nu zelf ook een Saeco aangeschaft. De prijs/kwaliteit en het gebruikersgemak incl. schoonmaakgemak gaven voor ons de doorslag.

Pluspunten

  • Uitstekende prijs/kwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik
  • Goed melksysteem voor cappuccino

Minpunten

  • Relatief klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nuijens 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

We zijn er super blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit en veel mogelijk heden. Voor thee en koffie drinkers. Echt fijn. Hij ziet er ook nog mooi uit. En nu ook nog met een mooie actie!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews