Saeco HD8916/01 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Volautomatisch
ja (koffie)
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 36 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FDA 12-02-2017 Product paar weken in bezit

compact apparaat met lekkere koffie

Algemene score

9,0
We hebben voor dit apparaat gekozen omdat hij lekker compact is en meerder soorten koffie kan zetten. Hij is ook gebruiksvriendelijk en met het waterfilter hoef je niet meer zo vaak te ontkalken.
In het begin is het even wennen en moet je e.e.a. afstellen op jouw smaak. Maar tot op heden zijn we erg tevreden. Makkelijke machine voor een lekkere espresso, cappuccino en gewone koffie. Melkkan is ook handig. Heet water voor de thee vinden we niet echt lekker (waarschijnlijk niet heet genoeg).

Pluspunten

  • lekkere hete koffie
  • gebruiksvriendelijk
  • compact

Minpunten

  • thee water niet lekker / heet genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

uitgeest 19-07-2016 Product paar dagen in bezit

goede aankoop

Algemene score

9,0
lekker hete koffie en cappucino, apparaat nu een paar dagen in ons bezit maar nu al helemaal blij. ook de service die we bij koffiediscounter kregen draagt hier aan bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 08-06-2016 Product paar dagen in bezit

saeco incanto

Algemene score

8,6
Makkelijke machine voor een lekkere espresso of cappuccino. Geen moeilijke handelingen of ingewikkeld menu alles duidelijk weergegeven op het led scherm. Makkelijk schoon te houden en bij te vullen, heel gemakkelijk is het melkreservoir. Kortom een fijne machine voor iemand die zonder te veel poespas een lekkere cappuccino wil maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

van dam 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

mooie koffiemachine met vele soorten verschillende koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie maar vooral praktische koffiemachine die veel verschillende soorten koffie kan geven met 1 druk op de knop. Koffie smaakt heerlijk! Wij zijn er erg blij mee zeker omdat de onderhoud ervan erg makkelijk is.

Pluspunten

  • vele mogelijkheden met 1 druk op de knop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert van der Laan 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Perfecte koffie en goed schoonmaaksysteem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren Saeco koffie bij familie te hebben gedronken, wat ons zeer goed beviel, hebben we nu zelf ook een Saeco aangeschaft. De prijs/kwaliteit en het gebruikersgemak incl. schoonmaakgemak gaven voor ons de doorslag.

Pluspunten

  • Uitstekende prijs/kwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik
  • Goed melksysteem voor cappuccino

Minpunten

  • Relatief klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nuijens 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

We zijn er super blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit en veel mogelijk heden. Voor thee en koffie drinkers. Echt fijn. Hij ziet er ook nog mooi uit. En nu ook nog met een mooie actie!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A berkers 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie koffiemachine

Algemene score

7,0
Weet ik nog nog niet heb hem 1 dag
Op advies van de verkoopster
Ze gaf ons naar mijn gevoel een eerlijk advies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 20-06-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne volautomatische expressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog maar net geïnstalleerd maar al wel enthousiast over gebruiksgemak en smaak. Hoop nog lang van dit apparaat te mogen genieten.

Pluspunten

  • Installatiegemak
  • Gebruiksgemak
  • Mogelijkheden
  • Smaak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lenie 20-06-2017 Product paar dagen in bezit

mooi uiterlijk handige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
tevreden met mijn aankoop vrij eenvoudig in te stellen, koffie en water is goed warm.
koffie sterkte is goed regelbaar dit geld ook voor espresso en cappucino en latte machiato

Pluspunten

  • goede temperatuur
  • handig schoon temaken

Minpunten

  • beperkt waterresevoir

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

djghia 19-06-2017 Product paar weken in bezit

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed apparaat. is redelijk stil. Snel opgewarmd. Het reservoir van water en de opvangbak van restwater en koffieprut zijn wel iets beperkt maar voldoende voor 6 bakjes. zeer tevreden
iets minder voor mensen die veel cappuccino willen drinken door los melkreservoir. wel goed opschuimen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miranda 17-06-2017 Product paar weken in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede melkschuimlaag, goed en makkelijke aroma instelling! Heel makkelijk te bedienen. Kortom, hele goede aankoop!

Minpunten

  • Calc water filter lastig aan te brengen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sen 17-06-2017

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele lekkere koffie en mooi apparaat. Heel gemakkelijk in onderhoud en ziet er mooi uit. Ben er erg blij mee

Reageer

Astrid 16-06-2017 Product paar dagen in bezit

Apparaat voldoet volledig aan de verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vervanging oude machine en gekozen voor machine die ook meteen melk opschuimt. Koffie is lekker heet en cappuccino is prima.

Pluspunten

  • Koffie altijd vers en lekker heet
  • Geen losse melkopschuimer meer nodig

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 16-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top machine heerlijke koffie en cappuccino of latte. Snel warm makkelijk schoon te houden aqua filter is ook prettig hoef je niet te ontkalken. Al met al geen moment spijt van mijn aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aad 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi en gemakkelijk

Algemene score

9,0
Werkt gelijk goed is makkelijk te bedienen en was makkelijk te installeren gebruiksaanwijzing mAG iets uitgebrijder maar is verder goed te doen mooi uiterlijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

heerlijke latte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Schitterende machine erg geschikt om lekkere lattes mee te maken. Een minpuntje vind ik dat het standbylampje blijft flikkeren na uitschakelen toestel.

Pluspunten

  • stevige machine
  • mooi design
  • werkt zoals het hoort
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • lampje blijft flikkeren na uitschakelen toestel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

heerlijke koffie/cappuchino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke koffievarianten, makkelijk in gebruik. De cappuccino smaakt heerlijk en je hebt snel en makkelijk een espresso te pakken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Verhoeven 12-06-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg tevreden over het apparaat, zowel gewone koffie als cappuccino en latte smaken geweldig!

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooie uitstaling

Minpunten

  • knipperend lampje standby modus
  • melkkan reiniging niet handmatig te starten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aziz 12-06-2017 Product paar weken in bezit

Gebruiks gemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede apparaat en zeer gebruik rienselijke menu.
Makkelijk aanpaasbaar naar je eigen smaak en sterkte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

henk 11-06-2017 Product paar weken in bezit

heerlijke koffie, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de koffie smaakt prima en is goed op temperatuur. dit geldt ook voor de andere varianten zoals espresso of cappuccino. de bediening is duidelijk en eenvoudig dus een koffieapparaat geschikt voor iedereen.

Pluspunten

  • goede temperatuur
  • het formaat

Minpunten

  • ietwat lawaaiig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews