Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP - Reviews

Best Reviewed dec 2018 Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
zwart, zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 89 reviews die zijn achtergelaten voor de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willie Liesting 08-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Leuk model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

8,0
Het is een grappig model en ook super makkelijk in gebruik.
Water er in een cupje van je favoriete koffie in de houder en dan na een paar tellen een lekkere espresso of een lungo HEERLIJK.
Deze twee smaken zijn onze favoriet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny Geervliet 17-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

9,0
mooi en sierlijk model. Makkelijk in gebruik en onderhoud.
En de koffie is erg lekker. Koffie is wel aan de dure kant. Maar het is dan ook wel een verwen koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

harmke 12-05-2016
  • Product paar weken in bezit

plaatje in de keuken

Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

8,0
De cups zijn duur in gebruik maar het smaakt wel erg lekker.De favorieten zijn corado en cappucino.Veel smaken en voor iedereen zit er wel wat bij.Zonder al te veel gedoe s,morgens snel een heerlijk bakkie koffie.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Cindy 18-02-2017

De smaak en het gemak is zeker goed, maar de cups zijn erg duur, reken maar voor 2 personen dat je snel 45 euro per maand kwijt bent met 4 bakjes per dag in totaal. Dan zijn er ook nog smaken waarbij je 2 cups nodig hebt voor 1 bakje koffie . Ik stap ervan af.

Reageer

Nanda 17-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact design koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

8,0
Mooi koffieapparaat. Prima kwaliteit-prijsverhouding. Qua smaak voor ieder wat wils. Koffie had voor mij wel iets heter gemogen, misschien andere glazen gebruikten. Het waterpeil is inderdaad niet goed af te lezen. Ik vind het apparaat wel wat 'lawaai' maken als je koffie tapt, inmiddels aan gewend. Handig afvalbakje (geen design), geen must. Het is mijn 1e Dolce Gusto en tot heden (1 week in bezit), ben ik er erg blij mee.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijkheid
  • koffie snel klaar
  • compact apparaat

Minpunten

  • lawaai
  • aflezen waterpeil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem van den Berg 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

het model is heel mooi, een mooi weg gewerkt waterbakje.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

10,0
het model is heel modern. De bediening is heel makkelijk. Het mooi weg gewerkt water bakje heeft ook wel iets
het display lampje dat langzaam uit gaat
het is allemaal te mooi om het te beschrijven.

Pluspunten

  • model heel mooi
  • waterbakje uit het zicht

Minpunten

  • de rode draad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep & Sandra 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

10,0
Onze eerste Dolce Gusto apparaat was een Piccolo. Nu overgestapt naar de Drop. Apparaat voldoet aan alle verwachtingen en bereid alle smaken zoals we van Nestlé gewend zijn. Het is zogezegd een siraad in onze keuken. Zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • Kwaliteit zoals we gewend zijn van Krups
  • Mooi, gebruiksvriendelijk, simpel

Minpunten

  • capaciteit van het water reservoir mag groter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda v waas 16-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De drop en de picolo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

10,0
Een geweldige machine ik wordt huer zo blij van !! Elke dag weer in een keer heerlijke koffie en presies op maat !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

10,0
Mooie koffiezetter en zet heerlijke koffie, even de smaak uitproberen van de diversen soorten cups.
Jammer van het rode snoer bij de silver uitvoering. Is ook heel erg snel op temperatuur.

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • mooi design

Minpunten

  • Snoer
  • waterreservoir erg klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 08-12-2018
  • Product gekocht

eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

9,0
heb dit product aangeschaft omdat ik een iets anders wou dan een Nespresso , ik moet zeggen de koffie vind ik lekkerder ook de meerdere mogelijkheden van cups vind ik prettig Nespresso heeft o.a geen mogelijkheid voor chocomelk en je bent met dolce gusto altijd in cups vrij daar deze te halen zijn bij de supermarkt. de opwarm tijd vind ik tevens sneller en het design is ook mooier.

Pluspunten

  • snel warm
  • mooi design
  • gebruiksvriendenlijk
  • cups in de supermarkt aanwezig
  • vele smaken zelfs chocomelk

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Han Papôt 13-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed, mooi en lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

8,0
Het snel knipperende rode aan/uit lampje deed mij het ergste vermoeden: apparaat is ten dode opgeschreven. Alles geprobeerd o.a. schoonmaken, ontkalken en aan- en uitschakelen, maar helaas..... Vlak voordat ik hem wilde weggooien en een nieuwe "Drop" wilde gaan kopen, heb ik het cupshoudertje er nog even uitgehaald en het bleek dat dat aan de achterkant vol zat met resten koffie. Schoongemaakt en........ alles werkt weer!!!
Gelukkig, want het is een fantastisch apparaat, mooi, handig en heerlijke koffie die je maar wilt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bjørn 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn in te stellen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

7,0
Ik ben zeer tevreden met mijn drop koffiecapsuleapparaat.
Makkelijk in te stellen naar de gewenste hoeveelheid water. Het is ook fijn dat het apparaat uit zichzelf stop.(dat kon bij mijn oude Dolce Gusto niet) Het design is ook erg fraai.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

TjSmid 09-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pech

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

6,0
Het is een mooi product met een mooie vorm. De tijd dat we het apparaat gehad hebben (maand) smaakte de koffie echt heerlijk.

Helaas liepen we bij apparaat 1 er tegen aan dat hij vastliep in de rode knipperende standbyknopmodes ging zitten en er niks meer mee gedaan kon worden.

Terug naar de winkel waar we deze gekocht hadden en om kunnen ruilen voor eenzelfde, maar iets minder mooi exemplaar (huh? Oranje snoer ipv rood snoer? Geeenmplasticje voor in de cuphouder?). Anyway, thuisgekomen, uitgepakt en neergezet. Water in het reservoir gedaan, beker eronder en wachten tot de standby knop groen was. Daarna drukken op de knop blauw om eerst ff door te spoelen.....helaasssss.....geen aanzuiging van water. Aantal maal geprobeerd, maar ook dit apparaat gaf niet thuis.

Weer terug naar de winkel (zelfde dag) kon hem weer omruilen, maar momenteel toch maar niet voor gekozen. Geld netjes terug ontvangen.

Misschien een slechte levering bij de winkel? Wie zal het zeggen!

Winkel is overigens de Makro

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Capsules

Minpunten

  • Tot twee keer toe kapot apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Monique 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving,neemt weinig ruimte in beslag

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

9,0
Lekkere warme koffie,beter dan senseo.Veel keuze uit diverse smaken.
Snel klaar.Leuk design,makkelijk schoon te maken.

Minpunten

  • Rood snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk en handig scher.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

7,0
Ik ben zeer tevreden over de dolce gusto drop.
Het model is een eye catcher op mijn keukenblad en maakt voortreffelijke koffie, tot nu toe de lekkerste koffie die ik met me man gedronken heb.

Pluspunten

  • Goede uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennie 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het is makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

10,0
De machine staat goed bij de tijd van nu, ook vind ik het fijn dat de water reservoir onder zit.
de bediening is niet moeilijk zelfs voor iemand die niet technisch is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sacha 07-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven, fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

8,0
Deze machine is makkelijk schoon te houden en ik vind de koffie lekker. Daarbij is de machine ook mooi vormgegeven en neemt niet zoveel ruimte in. Ideaal voor als je een open keuken hebt, want het oog wil ook wat

Pluspunten

  • Mooi vormgegeven
  • Makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

10,0
Wederom een koffie machine van Dolce Gusto. Had eerst de Genio, maar deze ging kapot na een aantal jaren met plezier en genot gebruikt.
Nu gekozen voor de Drop, leuk uiterlijk, sieraad op het aanrecht en makkelijke touch bediening!
Genieten weer van een lekker bakkie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

10,0
Werkelijk een giga fantastisch apparaat. Alles is automatisch en is zeer makkelijk te bedienen. Koffie smaakt heerlijk en is goed warm.

Pluspunten

  • Bedienen
  • Automatisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maja Louwers 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top

Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

9,0
Het is een mooi apparaat heerlijke koffie , chocomel en cappuccino Zeer makelijk in gebruik en super handig ik zou hem niet meer willen missen
Zet nu veel vluger een lekkere cappuccino voor mezelf omdat het zo gemakkelijk en snel gaat

Pluspunten

  • alles

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Vloet 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP

Algemene score

9,0
Gekocht omdat deze als beste koop uit de bus kwam bij kieskeurig.
Makkelijke bediening en lekkere hete koffie.
Ook mooie vormgeving, staat mooi op het aanrecht.

Pluspunten

  • lekkere hete koffie
  • makkelijke bediening
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • waterreservoir had groter mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews