Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP zwart, zilver - Reviews

Best Reviewed jun 2019 Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP zwart, zilver
Best Reviewed - juni 2019
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
zwart, zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver, zwart
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 98 reviews die zijn achtergelaten voor de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP zwart, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sandra 12-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie in een handomdraai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

9,0
We hebben de Drop gekocht in de actie van Nescafé, dus we hebben niet teveel betaald. Direct heel veel soorten koffie bijbesteld. Ikzelf houd het meest van de cappucino en chococino. Lekker luchtig schuim. Het is heel eenvoudig koffie zetten met een minimum aan afwas. De Drop past dankzij zijn vormgeving heel mooi op ons aanrecht. Het apparaat werkt goed, geen problemen. Dankzij het handige afvalbakje erbij hebben we haast nooit koffie in het lekbakje. Super tevreden!

Pluspunten

  • Snel en eenvoudig
  • Weinig afwas

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willie Liesting 08-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Leuk model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

8,0
Het is een grappig model en ook super makkelijk in gebruik.
Water er in een cupje van je favoriete koffie in de houder en dan na een paar tellen een lekkere espresso of een lungo HEERLIJK.
Deze twee smaken zijn onze favoriet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny Geervliet 17-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

9,0
mooi en sierlijk model. Makkelijk in gebruik en onderhoud.
En de koffie is erg lekker. Koffie is wel aan de dure kant. Maar het is dan ook wel een verwen koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

harmke 12-05-2016
  • Product paar weken in bezit

plaatje in de keuken

Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

8,0
De cups zijn duur in gebruik maar het smaakt wel erg lekker.De favorieten zijn corado en cappucino.Veel smaken en voor iedereen zit er wel wat bij.Zonder al te veel gedoe s,morgens snel een heerlijk bakkie koffie.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Cindy 18-02-2017

De smaak en het gemak is zeker goed, maar de cups zijn erg duur, reken maar voor 2 personen dat je snel 45 euro per maand kwijt bent met 4 bakjes per dag in totaal. Dan zijn er ook nog smaken waarbij je 2 cups nodig hebt voor 1 bakje koffie . Ik stap ervan af.

Reageer

Diana 26-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

9,0
Heeft een mooi uitstraling.
Is erg makkelijk in gebruik.
Zit degelijk in elkaar, niet te fragiel.
Het apparaat trilt een beetje waardoor een kleiner kopje kan verschuiven.
Wij gebruiken het vooral voor een "verwen kopje" cappuccino, vind de cups wel prijzig.
Maar kwaliteit van smaak vinden wij erg lekker.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Kopje verschuift door trilling van apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erika 23-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een design model, heette kofiie, smaakvol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

9,0
Ik heb deze aangeschaft, omdat er zoveel verschillende smaken koffie verkrijgbaar zijn.
Mijn huidige apparaat ging stuk, en dacht wat koop ik weer. het is de drop geworden, om zijn design en goede referenties.
De koffie smaken zijn eindeloos, ook voor de niet koffie drinkers is er keuze genoeg.

Pluspunten

  • Heet water
  • mooi design

Minpunten

  • maakt redelijk veel geluid
  • rode kabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koffie leut 14-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

HEEEEEEEEERLIJK

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

10,0
Super , heerlijke en hete koffie , cappuccino ect.
Mooi apparaat .
Nadeel : code koffie tegoed klopt niet , telefonisch contact , medewerkster niet klantvriendelijk en onprofessioneel. Na een mail nog geen juiste code , nu weer gemaild en wacht weer af....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Liarobin 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

leuk en handig model niet te groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

8,0
dit is mijn 3e dolce gusto in ongeveer 8 jaar en ben erg blij met deze drop.
kopjes passen goed onder het apparaat water reservoir is makkelijk eruit te halen en te vullen ( jammer dat het alleen maar 0.8 liter is )

snel warm !!!

wat ik alleen erg lelijk vond maar dat is bij alle nieuwe apparaten het rode snoer wie dat verzonnen heeft moeten ze ontslaan.
(ik heb de mijne al zwart gespoten )

Pluspunten

  • snel warm
  • waterreservoir makkelijk uitneembaar

Minpunten

  • rode snoer ( wie verzint dat )
  • maar 0.8 liter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerdub 23-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke machine

Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

9,0
We hebben voor deze “drop” gekozen omdat we het een prachtige uitvoering vonden van ons favoriete koffiemerk.
We hebben al vijf jaar een Dolce gusto machineonderdelen ons huis, en genieten nog dagelijks van de meer dan lekkere koffie.
De “Drop” is hier ook nog een verbetering in, de koffie is heter, zeker net zo smaakvol als zijn voorgangers in ons huis.
En geloof me, de voorgaande modellen, (Circulo) hebben we echt versleten.
Nu dus de Drop, en ook hier gaan wij weer heel veel heerlijke kopjes koffie uit verkrijgen.

Pluspunten

  • Temperatuur van de koffie
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Boon 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste koffiezetapparaat in jaren!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

10,0
Het koffiezetapparaat is makkelijk te bedienen door het touchpaneel op de voorzijde van het apparaat. Ook het grote aanbod aan koffie is ideaal, zo heb je altijd voor iedereen lekkere koffie in huis. Zelf ben ik groot fan van de cappuccino en de latte macchiato en zou dit apparaat dan ook aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • koffie is altijd op de juiste temperatuur
  • makkelijk te bedienen dankzij het touchpaneel
  • mooi design
  • veel verschillende koffie smaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

erik 26-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

te gek mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

9,0
deze dropper is een goed uitziende modieus koffie perser.
makkelijk in gebruik en heerlijke koffie of chocomelk om op te drinken.
snel je bakkie krijgen en op de goede tempratuur.
kan hem iedereen aan bevelen zou geen andere meer willen.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te maken
  • goede tempratuur
  • en ziet er mooi uit

Minpunten

  • water waterreservoir beetje te klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Conny 10-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ontkalken van de drop

Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP zwart, zilver

Algemene score

3,0
Vreselijk apparaat om te ontkalken de hele boel ligt onder water .
Je moet de houder erin houden en die spuit tijdens het ontkalken tegen de machine aan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Nanda 17-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact design koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

8,0
Mooi koffieapparaat. Prima kwaliteit-prijsverhouding. Qua smaak voor ieder wat wils. Koffie had voor mij wel iets heter gemogen, misschien andere glazen gebruikten. Het waterpeil is inderdaad niet goed af te lezen. Ik vind het apparaat wel wat 'lawaai' maken als je koffie tapt, inmiddels aan gewend. Handig afvalbakje (geen design), geen must. Het is mijn 1e Dolce Gusto en tot heden (1 week in bezit), ben ik er erg blij mee.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijkheid
  • koffie snel klaar
  • compact apparaat

Minpunten

  • lawaai
  • aflezen waterpeil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem van den Berg 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

het model is heel mooi, een mooi weg gewerkt waterbakje.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

10,0
het model is heel modern. De bediening is heel makkelijk. Het mooi weg gewerkt water bakje heeft ook wel iets
het display lampje dat langzaam uit gaat
het is allemaal te mooi om het te beschrijven.

Pluspunten

  • model heel mooi
  • waterbakje uit het zicht

Minpunten

  • de rode draad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep & Sandra 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

10,0
Onze eerste Dolce Gusto apparaat was een Piccolo. Nu overgestapt naar de Drop. Apparaat voldoet aan alle verwachtingen en bereid alle smaken zoals we van Nestlé gewend zijn. Het is zogezegd een siraad in onze keuken. Zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • Kwaliteit zoals we gewend zijn van Krups
  • Mooi, gebruiksvriendelijk, simpel

Minpunten

  • capaciteit van het water reservoir mag groter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda v waas 16-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De drop en de picolo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

10,0
Een geweldige machine ik wordt huer zo blij van !! Elke dag weer in een keer heerlijke koffie en presies op maat !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

10,0
Mooie koffiezetter en zet heerlijke koffie, even de smaak uitproberen van de diversen soorten cups.
Jammer van het rode snoer bij de silver uitvoering. Is ook heel erg snel op temperatuur.

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • mooi design

Minpunten

  • Snoer
  • waterreservoir erg klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 08-12-2018
  • Product gekocht

eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

9,0
heb dit product aangeschaft omdat ik een iets anders wou dan een Nespresso , ik moet zeggen de koffie vind ik lekkerder ook de meerdere mogelijkheden van cups vind ik prettig Nespresso heeft o.a geen mogelijkheid voor chocomelk en je bent met dolce gusto altijd in cups vrij daar deze te halen zijn bij de supermarkt. de opwarm tijd vind ik tevens sneller en het design is ook mooier.

Pluspunten

  • snel warm
  • mooi design
  • gebruiksvriendenlijk
  • cups in de supermarkt aanwezig
  • vele smaken zelfs chocomelk

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Han Papôt 13-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed, mooi en lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups NESCAFÉ Dolce Gusto DROP zwart, zilver

Algemene score

8,0
Het snel knipperende rode aan/uit lampje deed mij het ergste vermoeden: apparaat is ten dode opgeschreven. Alles geprobeerd o.a. schoonmaken, ontkalken en aan- en uitschakelen, maar helaas..... Vlak voordat ik hem wilde weggooien en een nieuwe "Drop" wilde gaan kopen, heb ik het cupshoudertje er nog even uitgehaald en het bleek dat dat aan de achterkant vol zat met resten koffie. Schoongemaakt en........ alles werkt weer!!!
Gelukkig, want het is een fantastisch apparaat, mooi, handig en heerlijke koffie die je maar wilt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bjørn 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn in te stellen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Multi-beverage Drop rood KP3505 zwart, rood

Algemene score

7,0
Ik ben zeer tevreden met mijn drop koffiecapsuleapparaat.
Makkelijk in te stellen naar de gewenste hoeveelheid water. Het is ook fijn dat het apparaat uit zichzelf stop.(dat kon bij mijn oude Dolce Gusto niet) Het design is ook erg fraai.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews