Siemens TI903209RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Volautomatisch
ja (koffie+melk)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 33 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Freddie Meulenbroek 03-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
de temperatuur is naar onze mening een beetje aan de lage kant ondanks de instelling op maximaal. de mogelijkheden zijn goed in te stellen en zijn ook tevreden over de smaak en bedieningsgemak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alain 11-07-2017 Product paar dagen in bezit

SIEMENS COFFEE MACHINE GOOD FOR NOW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I just buy the automatic coffee machine EQ.9 S300 as a birthday present to my wife and she is delighted with the new machine, you have a professional coffee after choose the kind of coffe that you want, furthermore is possible to customize your drink, choosing the intensiti level of cofee, porcentage of milk, and volume of water. I like that the machine make an automatic clean of the pipes to withdraw the remain milk and coffee form the pipes. I had a mistake because I wanted the model S500 that it's possible customize more parameters, like the grinding degree of the coffee beans and the temperature of the water, but I could not change the model because I had already open the previous one.

Pluspunten

  • Professional Coffee at your home
  • Silence
  • Clean

Minpunten

  • Price
  • I wanted the S500 model :(

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma 30-06-2017 Product paar weken in bezit

overzichtelijk scherm koffiesoorten, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn lang op zoek geweest naar een koffiemachine die goed is, makkelijk in het onderhoud en ook nog redelijk betaalbaar, vooral met zo'n goede refund actie. Wij zijn blij met het resultaat en hebben al goede bonen gevonden. Belangrijk is wel dat je het onderhoud van de koffiemachine goed in acht neemt, wil je het resultaat blijven behouden.
Heerlijk genieten elke dag weer van zo'n goed kopje koffie of latte...

Pluspunten

  • heerlijk warm
  • goed aanpasbaar in inhoud van kopjes
  • makkelijk schoon te houden
  • maalgraad van de bonen goed in te stellen

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma Lammertse 17-06-2017 Product paar weken in bezit

Super lekkere koffie! Fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie en veel varianten. Kort en eenvoudig ontkalken- en clean-programma. Beter dan de inbouw Bosch die ik had.
Bedieningspaneel heel makkelijk. Apparaat heeft een mooie en strakke uitstraling. Ik heb lang gezocht naar prijs en kwaliteit, maar dit voldoet uitstekend.

Pluspunten

  • smaak is prima
  • onderhoude zeer eenvoudig en kort

Minpunten

  • neemt ies meer ruimt in dan gedacht op aanrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lloyd2012 06-06-2017

Mooi design Stil apparaat en heerlijke koffie!!

Algemene score

10,0
Weer voor Siemens espressoapparaat gekozen super koffie, cappuccino, makkelijk schoon temaken nu 14 dagen in gebruik!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

De Haan 02-06-2017 Product paar weken in bezit

Mooi design en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is onze 2 espresso machine en weer voor Siemens gekozen, prijs t.o.v. kwaliteit is goed.
Apparaat heeft een mooi design en is zeer makkelijk in te stellen en te bedienen.
Het geluid van het malen en maken van de koffie is minimaal.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Maakt goede cappuccino
  • Weinig geluid
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Op dit moment geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carel 01-06-2017 Product paar dagen in bezit

Jaren eerder moeten kopen, heerlijke koffie

Algemene score

9,0
Na jaren van twijfelen over het kopen van een volautomaat gelukkig de juiste keuze gemaakt.
Verschillende machines vergeleken en alle voor- en nadelen langs elkaar gehouden gaf als uitslag dat deze voor ons het beste product zou zijn, en dat klopte.
Elke dag weer genieten van de ruime variatie aan koffiesoorten.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • stil
  • eenvoudig onderhoud
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Puik 30-05-2017 Product paar dagen in bezit

Zet een Prima bakje koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Meerdere koffie variaties mogelijk met een apparaat, zowel espresso, en cappuccino zijn aan te bevelen. super apparaat

Pluspunten

  • cappucino / melk reservoir is Top
  • espresso

Minpunten

  • melk kan warmer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aad 20-05-2017 Product paar dagen in bezit

Perfect Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Twijfelde eerst nog om hem te kopen vanwege de prijs maar ben echt superblij dat ik hem toch gekocht heb wat een kwaliteit echt top mooi afgewerkt apparaat is erg stil maakt heerlijke koffie hoop hier heel veel plezier van te hebben

Pluspunten

  • stille maling
  • mooi afgewerkt
  • echt kwaliteit
  • grote watertank

Minpunten

  • de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 11-01-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer gebruiksvriendelijk apparaat

Algemene score

10,0
De Siemens EQ9 300 is heel gebruiksvriendelijk met veel mogelijkheden om de gewenste koffie naar eigen smaak te zetten. Hij geeft precies aan wat er gedaan moet worden, vergissen is uitgesloten. Het apparaat geeft tijdig een waarschuwing als bijvoorbeeld het water bijna op is. Het aanmaken van een eigen profiel is makkelijk en bespaart veel handelingen als je met verschillende smaken rekening moet houden. Ook de optie voor losse poeder is fijn voor het zetten van b.v.b decade.
De lekbak is snel vol omdat het apparaat even voor en na het zetten even doorspoeld. De melk voelt niet heel warm. Je kunt er twee kopjes tegelijk mee zetten en wordt de melktuit na elk gebruik doorgespoeld d.m.v. een stoomstoot beide kanten op. Dit apparaat zet een heerlijke kop koffie en is daarnaast een lust voor het oog. Zeker een apparaat die wij zouden aanraden.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • degelijk uitgevoerd
  • mooi om te zien
  • Stil

Minpunten

  • prijs
  • lekbak snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid Dijk 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijke MACCHIATO

Algemene score

9,0
Het is een geweldig koffie apparaat.
De koffiesoorten zijn zeer uitgebreid en ook de smaken zijn onwijs goed.

Het is geweldig. Geen spijt van deze mooie aankoop!

Pluspunten

  • kwaliteit
  • uitstraling
  • smaak
  • uitgebreide keuze
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frans Bulkens 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere koffie .
Super makkelijk te bedienen.
Makkelijk schoon te maken.
Alles bij elkaar een prima apparaat.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Hete koffie

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Mans 12-12-2016 Product paar weken in bezit

Met deze Siemens koffiemachine is iedere dag een koffiefeest

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig volautomatisch koffieapparaat, makkelijk te bedienen door de handige displayinformatie. Alles koffiesoorten zijn naar persoonlijke voorkeur in te stellen. Een dikke aanrader dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miranda 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

heerlijke alles in 1 machine.

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, makkelijk alles in 1 apparaat. De koffie is heerlijk warm, alles wordt aangegeven, echt een super koffie machine.

Pluspunten

  • alles in een
  • goed warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JanW 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

JanW

Algemene score

9,0
Gemakkelijke bediening; goed schoon te maken en vol automatisch. Vormgeving is uitstekend. Onderdelen zijn gemakkelijk te bereiken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harry 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Wereld Machine

Algemene score

9,0
Heb Koffiemachine aantal dagen in mijn bezit nu zelf. was al bekend met de EQ8. maar deze machine voldoet aan alle verwachtingen wat je van een koffie machine zou verwachten.

Pluspunten

  • stil
  • ruime keuze aan variatie dranken
  • mooie afwerking
  • persoonelijke instellings mogelijkheden

Minpunten

  • invoer tule melk uitkijken in koelkast. steekt uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gijs van der kruit 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens EQ 9

Algemene score

9,0
Subliem, binnen 5 minuten geïnstalleerd en de heerlijkste koffie met dit geweldige apparaat. Eenvoudige bediening met zeer goede resultaten voor allerlei koffievarianten.

Pluspunten

  • display
  • bedieningsgemak
  • smaak
  • mooi apparaat

Minpunten

  • geen
  • een klein beetje te hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel van Beek 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie, uitgebreide mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jarenlang koffie met pads en cups nu een machine voor bonen. Machine zet heerlijke koffie, biedt veel mogelijkheden en is eenvoudig in gebruik. Echt een aanrader voor de liefhebber van koffie.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Design
  • Gebruikersgemak
  • Instelmogelijkheden

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 26-11-2016 Product paar weken in bezit

d.m.v. een simpele bediening een heerlijk bakje koffie

Algemene score

9,0
Door het vergelijken van verschillende koffiemachines kwam voor ons de Siemens EQ9 als beste uit de bus.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Keramische maalschijven
  • Melk toevoeging gebeurt in de machine

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anita 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijk koffie en lekker warm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen en de koffie smaakt heerlijk. En voordeel is je kan twee cappuccino's tegelijk zetten.

Pluspunten

  • Veel keuzes
  • Twee cappuccino's tegelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews
>