Siemens TI903209RW - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Siemens TI903209RW
Best Reviewed - maart 2018
Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Volautomatisch
ja (koffie+melk)

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 79 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johnoo9116 21-03-2018

Iedere ochtend snakkend naar deze koffie !

Algemene score

10,0
Dit apparaat maakt het weer leuk om op te staan ! We hadden een Siemens Q7 van 8 jaar oud en we twijfelden of we hem zouden laten repareren of een nieuwe Q9 te kopen.Na alles te hebben overwogen toch voor een nieuwe Q9 serie gegaan we hebben hem nu 3 weken en hij overtreft mijn verwachtingen niet alleen het uiterlijk is super geweldig met de vormgeving en het mooie display maar de koffie is ook veel beter van smaak wat een aroma komt hier vrij klasse Siemens ! Je kunt alles naar u perfecte smaak instellen echt voor de fijn proevers (proffs)dit is echt met
verrassend resultaat.Ook het reinigen is veel makkelijker geworden bv het melkreservoir spoelen hoeft maar 1 keer in de week verder regelt het app.het zelf ook de zetgroep is veel makkelijker schoon te maken en een flink stuk verbetert.Al bij al is het een juiste keuze geweest om het oude apparaat te vervangen dit is weer een verrijking van het begin van mijn dag .Niet twijfelen zoals ik gewoon doen dit apparaat is een top inverstering als u van genieten en verwennen houd.
Geschreven voor: Siemens TI903209RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Blauwvinger 01-02-2018

Hemelse koffie en lust voor het oog.

Algemene score

10,0
Zet echt fluwelen koffie en met je eigen instellingen altijd de juiste kop. Of het nu cappuccino, latte machiato of espresso is met de juiste bonen creëer jij zo je lekkerste koffie.
Geschreven voor: Siemens TI903209RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Raoul Maas 07-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ9 S300

Algemene score

10,0
Apparaat aangeschaft omdat we een handmatige barista hadden. Tijdens de mediamarkt actiedagen nog eens 21% korting kunnen krijgen op het apparaat (en ja, deze machine was wel degelijk goedkoper dan normaal\elders). Afwerking is top, Formaat is acceptabel, geluid is zeer stil te noemen en bovendien is de smaak van alle opties erg goed te noemen.

Pluspunten

  • Afwerking
  • Stil
  • Smaak v.d. koffie
Geschreven voor: Siemens TI903209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ACPM 27-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espressomachine Q9

Algemene score

8,0
als vervanger van de Q7 is dit apparaat veel stiller, reinigen stuk simpeler, jammer van het waterreservoir dat rechts zit , apparaat moet nu iets verder naar links geplaats worden, is in ons geval niet een super oplossing maar te doen.
prachtige afwerking, kopinhoud goed af te stellen

Pluspunten

  • stil
  • goed instelbaar
  • simpel in gebruik

Minpunten

  • mis het klokje als toestel uitstaat
Geschreven voor: Siemens TI903209RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Freddie Meulenbroek 03-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
de temperatuur is naar onze mening een beetje aan de lage kant ondanks de instelling op maximaal. de mogelijkheden zijn goed in te stellen en zijn ook tevreden over de smaak en bedieningsgemak.
Geschreven voor: Siemens TI903209RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LizzyP 18-09-2018

Geweldig apparaat!

Algemene score

8,0
De machine heeft een mooi design, waardoor die in iedere keuken geplaatst kan worden. Het opstarten van de machine is heel eenvoudig, naar mijn mening heb je handleiding niet perse nodig, maar dat is ieder voor zich natuurlijk. De espressomachine is heel eenvoudig te bedienen en je kiest makkelijk je favoriete drank uit het menu. De koffie die de machine maakt is heerlijk en is ook nog eens snel klaar. Er zijn eigenlijk geen minpunten te noemen in onze ogen. Wij zijn heel tevreden met deze aankoop en vinden dit echt een aanrader voor koffieliefhebbers!
Geschreven voor: Siemens TI903209RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ruud Cransveld 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design en lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De keuze om dit apparaat te kopen is gevallen door de vele goede reviews of internet. Ik heb dit apparaat nu bijna 2 weken en het voldoet aan alle wensen. Het persoonlijk kunnen instellen van de sterkte van de koffie vind ik super.

Pluspunten

  • degelijk
  • lekkere koffie

Minpunten

  • best prijzig
Geschreven voor: Siemens TI903209RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicoo 15-04-2018

Geweldig apperaat

Algemene score

10,0
Ik heb dit machine bijna 14 dagen en ik ben er heel tevreden over hij geeft alles aan wat je moet doen dus een lekbak kan nooit overstromen.
Geschreven voor: Siemens TI903209RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nico 08-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch espressoapperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele goede koffie div mogelijkheden makkelijk te bedienen div soorten koffie makkelijk schoon te maken en ontkalken word helemaal uitgelegd hoe dat moet.

Minpunten

  • lekbak
Geschreven voor: Siemens TI903209RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Math69 07-04-2018

Heerlijke koffie

Algemene score

8,0
Prachtig apparaat met volop keuze uit heerlijke koffiespecialiteiten. Absoluut een aanrader!

Het enige dat ik mis is een verwarmingselement om kopjes voor te verwarmen.
Geschreven voor: Siemens TI903209RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Moer Uitvaartplanners 21-03-2018

Tot heden zijn wij tevreden..

Algemene score

8,0
Deze automaat staat in onze kleine rouwcentrum in de familie kamer en wordt veel gebruik van gemaakt, familieleden zijn ondanks hun verdriet zeer tevreden over de koffie....
Geschreven voor: Siemens TI903209RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hester 18-03-2018
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere koffie. De melk schuimt goed waardoor er lekkere cappuccino’s gemaakt kunnen worden. Gebruiksvriendelijk en alles is goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Alles is schoon te maken
  • Mooi design
Geschreven voor: Siemens TI903209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 10-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aantal maandenlang bezit , top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfecte cappuccino en goed van smaak , erg makkelijk is de persoonlijke voorkeur die in te stellen is . Iedereen geeft zijn eigen instelling en kunt er je naam aan geven .
Ook in het onderhoud erg makkelijk , dit apparaat is erg goed en makkelijk schoon te maken , niet geheel onbelangrijk .

Pluspunten

  • Onderhoud
  • Smaak
Geschreven voor: Siemens TI903209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smul 06-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine met heerlijke koffie

Algemene score

10,0
Mooie stille machine , makkelijk en divers in te stellen geheel naar eigen smaak met een persoonlijke menu. De producten smaken overheerlijk en zeer makkelijk in onderhoud

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijke bediening
  • Schoonmaken is kinderspel
  • Afneembare melkkan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffieleutje 04-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke perfecte koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is onze 2de koffiemachine van hetzelfde merk en type omdat we in ons 2de huis ook van een heerlijke cappuccino willen genieten. Alles is helemaal naar jouw smaak instelbaar, in je eigen profiel kan je van elk product de instelling opslaan.
Dit is koffiedrinken zoals het bedoeld is.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Zelfreinigende melk functie na gebruik
  • Zet groep makkelijk reinigen onder de kraan
  • Makkelijke bediening
  • Uitneembare melkkan in 1klik

Minpunten

  • Je blijft koffie drinken, zo lekker
Geschreven voor: Siemens TI903209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patje62 12-02-2018

EQ9 S300

Algemene score

6,0
Deze al een 5 tal maanden in mijn bezit en dit zal de laatste siemens zijn die ik koop nog nooit zo een vervelend toestel gehad. Dit is mijn derde koffiemachine wilde eens een ander merk proberen maar daar heb ik al veel spijt van ze geeft telkens melding zetgroep reinigen aan ik word er zot van ga ze verkopen en weer naar een deftig merk gaan die weten hoe ze deze toestellen moeten maken
Geschreven voor: Siemens TI903209RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wendy_rene 06-02-2018

Heel te vrede met koffie apparaad

Algemene score

10,0
Hij is aardig stil zet heerlijk koffie

Koffiebonen maler mag wel wat groter merk dat we behoorlijk wat koffie weg drinke en aardig snel bij kunnen vullen en ook de lekbak mag wat groter ook die kunnen vaker leeg gooie

Maar ach min punten neme we voor lief want hij zet heerlijk koffie je hoort heel zachtjes
Geschreven voor: Siemens TI903209RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Maikel 01-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer functionele koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben het apparaat nu een week en het is fantastisch. De koffie is van goede kwaliteit je kan zelf je eigen koffievoorkeur instellen. De melkproducten zijn ook van goede kwaliteit. Het is niet dat het een echte barista cappuccino is maar het komt aardig in de buurt. Makkelijk schoon te houden en reinigt automatisch bij het opstarten en uitschakelen. Kortom zeer tevreden met dit apparaat!

Pluspunten

  • Goede kwaliteit koffie
  • voorkeur progameren
  • veel mogelijkheden; hoeveelheid instellen,enz
Geschreven voor: Siemens TI903209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 30-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat, heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een Saeco die binnen korte tijd aan een 2e kostbare reparatie toe was maar eens serieus verdiept in espressomachines. Deze Siemens is heel stil, heeft een eenvoudige bediening, lekker ruim waterreservoir en een aparte melkhouder. Het allerbelangrijkste: de koffie is er in heel veel varianten en smaakt bijzonder goed! Alles ziet er prachtig uit en voelt degelijk. Of alles heel blijft kan ik natuurlijk nog niet zeggen. Wat ik alleen een beetje vreemd vond was dat een waterfilter wordt aanbevolen, maar dat die er vervolgens niet bij zit.

Pluspunten

  • Heel goede koffie
  • Meerdere variaties
  • Apart melkreservoir
  • Groot waterreservoir
  • Uitstraling

Minpunten

  • Waterfilter niet inbegrepen
Geschreven voor: Siemens TI903209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Claudia 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat heel veel soorten koffie en erg mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het product gekocht en het is een hele mooie machine met heel veel verschillende soorten koffie en veel mogelijkheden
Makkelijk schoon te maken
Ik ben er zeer tevreden over

Pluspunten

  • Veel soorten koffiev
  • Uitgebreid menu
  • Makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Siemens TI903209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews