Siemens TI903209RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Volautomatisch
ja (koffie+melk)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 59 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Freddie Meulenbroek 03-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
de temperatuur is naar onze mening een beetje aan de lage kant ondanks de instelling op maximaal. de mogelijkheden zijn goed in te stellen en zijn ook tevreden over de smaak en bedieningsgemak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LvS 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat met veel keuzemogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een zeer stil apparaat, in tegenstelling tot eerdere espressomachines die we gehad hebben. Lekkere koffie en makkelijk in gebruik te nemen. Het duurt wel even voordat je de juiste instelling voor het perfecte kopje koffie hebt gevonden in verband met de veelzijdigheid van de mogelijkheden.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Veel keuzemogelijkheden

Minpunten

  • Erg duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bjor 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat wij als als klein bedrijfje geen barista in dienst kunnen nemen moesten wij een andere goede oplossing vinden. Deze hebben wij zeker gevonden in de Siemens TI903209RW. En ook de vormgeving geeft extra allure aan ons bedrijf.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Groot water reservoir
  • Heerlijke koffie
  • In te stellen naar persoonlijke voorkeur

Minpunten

  • Ietwat klein afval bakje voor koffie prut
  • klein bonen reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

carla 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker bakkie koffie, jongens ik lust wel een kop!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
na even te hebben nagedacht, want het kost best wat dit apparaat, besloten er toch één aan te schaffen, met name voor mijn man die een echte koffieliefhebber is.
en zowaar...ook ik ben een koffieliefhebber aan het worden, echt heerlijke koffie komt eruit het apparaat.

Pluspunten

  • lekker koffie, makkelijk in te stellen.
  • stil, snel, veel "soorten bakkies"in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat, makkelijk in gebruik en schoonmaken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top apparaat, makkelijk in gebruik en schoonmaken. Je kunt er makkelijk 2 koppen koffie (of iets anders) mee zetten. Tevens maakt de machine weinig herrie. Een aanrader.

Pluspunten

  • geluid
  • koffiekwaliteit

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ArjenH 03-01-2018

tot op heden echt een topper!

Algemene score

10,0
in gebruik genomen en vanaf de 2e kop perfecte koffie ! wat een heerlijke machine! Hij maakt alles; je bent even bezig e.e.a. in te stellen maar dit is zo simpel dat 'een kind de was kan doen'. Echt een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Marco van Harten 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat, lekkere koffie, zeer goede keus!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na grondig onderzoek een keuze gemaakt voor dit apparaat van Siemens. Het resultaat is heerlijke koffie producten. Groot voordeel is het los te nemen reservoir voor de melk. Ideaal, bij toepassing van verse melk, kan het reservoir eenvoudig in de koelkast worden bewaard. Het apparaat staat erg chique in de keuken, een werkelijke eye-catcher.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Los te nemen melk-reservoir
  • Zeer moderne bediening

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LVH 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een super koffiezetapparaat !!! Erg stil, makkelijk in gebruik en in een handomdraai twee heerlijke koppen cappuccino of latte macchiato ... erg lekker..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel erg stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie en het ziet er allemaal heel goed uit.
Maakt bijna geen geluid,heerlijk,we hadden eerst een Philips maar die maakt vreselijk herrie.
Deze is fluisterstil!

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Fluisterrstil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 22-12-2017
  • Product gekocht

Fijn espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik, en lekker bakkie koffie ook zoveel keuzes. Vanaf het eerste moment een pareltje in de keuken

Pluspunten

  • Goed display
  • Makkelijk in gebruik
  • Persoonlijke instelling vast te leggen

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marcel van brummen 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig design en kwaliteit kan dus prima samen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik kocht deze schitterende siemens koffie automaat met een achterliggende gedachten hij kan eigenlijk alles, inmiddels nu in gebruik genomen en super makkelijk te installeren , en het gebruik van de keuze is echt simpel.

ik vind het een geweldig designvolle koffieautomaat

Pluspunten

  • makkelijk te installeren
  • nederlandse taal

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TBU 11-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prachtig apparaat, goede producten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi apparaat, aanwinst voor de keuken. geef heerlijke koffiespecialiteiten die mooi presenteren. alleen tempratuur van de dranken vinden wij wat ´koel´. is wel in te stellen, staat bij ons op heetste tempratuur, maar dan nog niet erg hete koffie. dus snel opdrinken ! schijnt wel iets typisch Siemens te zijn hoorde wij in winkel. verder echt een top apparaat die ik niet meer kwijt wil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Makkelijker kan niet 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kind kan de koffie doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben dit apparaat gekocht omdat hij makkelijk, snel, stil, mooi en erg gebruiksvriendelijk is.
Hij voldoet aan alle wensen .

Pluspunten

  • compact
  • melk makkelijk op te ruimen
  • goed overzichtelijk

Minpunten

  • tot nu toe nog geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MSpikker 04-12-2017

Fantastisch apparaat

Algemene score

10,0
Apparaat is stil, snel en de bediening is eenvoudig en wijst zich vanzelf.
Als ik dan een (klein) nadeel mag noemen is dat de lekbak snel vol zit omdat het apparaat zichzelf veel spoelt (wat aan de andere kant wel weer zo prettig is).
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Aron 02-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig, makkelijk, stil, mooi!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een compact apparaat, zonder losse slangen of losstaande elementen. Zo gebruiksvriendelijk dat schoonmaken en onderhoud geen drempel gaan worden om een genietmoment uit te stellen.. Liefst zo stil dat het apparaat geen ‘Ear catcher’ in huis wordt. De Q9 is ‘alles in 1’, de stilste én ziet er goed uit. Ruime keuze aan instellingen en producten. Producten onderscheiden zich qua smaak ook echt. Temperatuur van producten met melk is een discussiepunt. Lauw / warm niet heet. Valt binnen de marge. Volgens Siemens de Italiaanse ‘voorkeur’. Maar we wonen in NL en daar is de voorkeur eerder heet. Onderhoud is eenvoudig en niet hinderlijk. De Q9 is duur maar even zoeken levert veel korting, extra cadeau en cashback op.

Pluspunten

  • Productkeuzemogelijkheden
  • Diversiteit in (persoonlijke) instellingen
  • Smaak
  • Disign
  • Onderhoud

Minpunten

  • Temperatuur melk (geïntrigeerd systeem)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WB 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie luxe koffiemachine

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat het precies past in mijn nieuwe keuken. De uitstraling is prachtig een beetje industrieel wat mijn nieuwe keuken ook is. De prijs was behoorlijk hoog maar dat kun je verwachten voor zo'n uitgebreid apparaat met zoveel mogelijkheden en een mooie look.

Pluspunten

  • vele mogelijkheden
  • instelbaar voor ieders keuze
  • prachtig design

Minpunten

  • melk zou wat warmer mogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dico 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

EQ9 volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met veel mogelijkheden. Lekkere koffie en cappuccino's en nog veel meer. Aanwinst voor in de keuken en nog stil ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sjef 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldig apparaat, goede smaak van koffie. Bedieningsgemak is uitstekend.
Jammer dat er nog wat water uit melkpijpje komt alvorens de melk eruit komt.
Hiervoor altijd een JURA gehad. Deze Siemens is beter.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • melk reservoir is super

Minpunten

  • komt nog wat water uit pijpjes alvorens melk komt
  • temperatuur koffie met melkschuim wat laag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffie-automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 7 jaar tevreden bezitter te zijn geweest van een Siemens S50 nu weer een Siemens. Prima apparaat, heel stil en makkelijk te bedienen. Gezien het aantal koffidrinkers hier in huis met verschillende smaken is het makkelijk om profielen in te kunnen stellen. Het grote waterreservoir is ook prettig. Is het geld wat mij betreft meer dan waard.

Pluspunten

  • Koffie is goed op temperatuur
  • Apparatuur is stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Hemelrijk 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een geweldig apparaat

Algemene score

10,0
Je betaald misschien wat wat meer voor deze machine. Maar het geweldige resultaat mag er zijn. Heel stil in gebruik en tal van instellingen mogelijk om jou perfecte koffie te krijgen.

Pluspunten

  • stil in gebruik
  • tal van persoonlijke instellingen mogelijk
  • mooi design

Minpunten

  • iets wat aan de hoge kant qua prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews