Siemens TI903209RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Volautomatisch
ja (koffie+melk)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 43 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Freddie Meulenbroek 03-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
de temperatuur is naar onze mening een beetje aan de lage kant ondanks de instelling op maximaal. de mogelijkheden zijn goed in te stellen en zijn ook tevreden over de smaak en bedieningsgemak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldig apparaat, goede smaak van koffie. Bedieningsgemak is uitstekend.
Jammer dat er nog wat water uit melkpijpje komt alvorens de melk eruit komt.
Hiervoor altijd een JURA gehad. Deze Siemens is beter.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • melk reservoir is super

Minpunten

  • komt nog wat water uit pijpjes alvorens melk komt
  • temperatuur koffie met melkschuim wat laag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffie-automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 7 jaar tevreden bezitter te zijn geweest van een Siemens S50 nu weer een Siemens. Prima apparaat, heel stil en makkelijk te bedienen. Gezien het aantal koffidrinkers hier in huis met verschillende smaken is het makkelijk om profielen in te kunnen stellen. Het grote waterreservoir is ook prettig. Is het geld wat mij betreft meer dan waard.

Pluspunten

  • Koffie is goed op temperatuur
  • Apparatuur is stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Hemelrijk 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een geweldig apparaat

Algemene score

10,0
Je betaald misschien wat wat meer voor deze machine. Maar het geweldige resultaat mag er zijn. Heel stil in gebruik en tal van instellingen mogelijk om jou perfecte koffie te krijgen.

Pluspunten

  • stil in gebruik
  • tal van persoonlijke instellingen mogelijk
  • mooi design

Minpunten

  • iets wat aan de hoge kant qua prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jemo 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Genieten van de smaak, de eenvoud... en de stilte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze vorige machine, de Siemens S60 heeft het bijna 10 jaar volgehouden. Deze heeft wel twee keer helemaal uit elkaar gelegen, maar hij is het blijven doen. Laatste tijd veel tijd van lekkage, dus tijd voor een nieuwe...
Van te voren een uitgebreid onderzoek gedaan van de specificaties van verschillende machines. Concurrenten waren Saeco Xelsis en Seaco Granbaristo. Allemaal machines rond dezelfde prijs, al was de Xelsis wat duurder. Vanwege aanbieding bij leverancier en de cashback, kwam de Siemens op 900 euro uit. Voor ons had de Siemens qua uiterlijk de voorkeur. Ook al was de Xelsis misschien mooier en de Granbaristo compacter, de Siemens was de beste allrounder qua uiterlijk en sluit ook nog es mooi aan bij onze oven.

De stilte, ingebouwde melkreservoir, uitgebreide instelmogelijkheden (inclusief profielen), eenvoudige schoonmaakprogramm's zijn pluspunten. Na een kopje of 8 dient lekbak geleegd te worden. Vind ik acceptabel. Het legen van de lekbak is niet heel prettig. Opletten dat er niet geknoeid wordt.
Apparaat is fors, maar dat is met de meeste andere apparaten net zo.

Pluspunten

  • Stilte
  • instelmogelijkheden
  • uiterlijk
  • smaak en schuim

Minpunten

  • lekbak knoeit snel met legen
  • fors apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super apparaat , erg makkelijk in de bediening .
De 6 persoonlijke instellingen is echt geweldig , nu heeft iedereen zijn eigen koffie .
Erg stille machine , mooie schuimkraag op de cappucino .

Pluspunten

  • Persoonlijke Instellingen
  • Bedienings gemak
  • Heerlijke cappucino met goede schuimkraag

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boek2.nl 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig in gebruik, super stil, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding, ik heb hem vooral gekocht omdat hij kwalitatief tot de top hoort, erg stil is en het melksysteem goed zelfreinigend is. Hij bevalt uitstekend! Aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig in gebruik
  • Veel mogelijkheden
  • Goed melksysteem

Minpunten

  • Vrij groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ido Bormann 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Koffie Machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben vandaag de Siemens EQ9 S300 Koffie machine gekocht.
We hebben nu alle opties getest en we zijn zeer onder de indruk.
Buitengewoon makkelijk te bedienen en dus zeer gebruiksvriendelijk.
Ook het installeren is een fluitje van een cent.
Prachtig design en een sieraad op het aanrecht.
We zijn erg blij dat we voor deze hebben gekozen.
Een echte aanrader

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijk in gebruik nemen
  • Prachtig design
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Nog geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Breuer 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig volautomatisch koffieapparaat, makkelijk te bedienen door de handige displayinformatie. Alles koffiesoorten zijn naar persoonlijke voorkeur in te stellen. Een dikke aanrader dus.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • uitgebreide keuze
  • makkelijk in gebruik
  • smaak
  • uitstraling

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

drums2play 11-09-2017

Mooi Design en Makkelijke bediening

Algemene score

10,0
Erg gebruiksvriendelijk apparaat. Het water is ook goed in te stellen op de temperatuur dus ook geschikt voor mensen die speciale thee drinken. Hoeveelheid water per kopje is goed en simpel in te stellen. Alles bij elkaar kun je dus echt erg snel en makkelijk uit het menu voor iedereen het perfecte bakje koffie of thee zetten en dat opslaan in het menu van persoonlijke profielen. TOP !!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Henk1962 19-07-2017

Uitstekend product wat doet wat belooft

Algemene score

10,0
Maand geleden deze machine gekocht, met een gemak wanneer iemand om een cappuccino vraagt of een Latte. Het gaat gewoon echt vanzelf, meer dan tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Alain 11-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

SIEMENS COFFEE MACHINE GOOD FOR NOW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I just buy the automatic coffee machine EQ.9 S300 as a birthday present to my wife and she is delighted with the new machine, you have a professional coffee after choose the kind of coffe that you want, furthermore is possible to customize your drink, choosing the intensiti level of cofee, porcentage of milk, and volume of water. I like that the machine make an automatic clean of the pipes to withdraw the remain milk and coffee form the pipes. I had a mistake because I wanted the model S500 that it's possible customize more parameters, like the grinding degree of the coffee beans and the temperature of the water, but I could not change the model because I had already open the previous one.

Pluspunten

  • Professional Coffee at your home
  • Silence
  • Clean

Minpunten

  • Price
  • I wanted the S500 model :(

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma 30-06-2017
  • Product paar weken in bezit

overzichtelijk scherm koffiesoorten, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn lang op zoek geweest naar een koffiemachine die goed is, makkelijk in het onderhoud en ook nog redelijk betaalbaar, vooral met zo'n goede refund actie. Wij zijn blij met het resultaat en hebben al goede bonen gevonden. Belangrijk is wel dat je het onderhoud van de koffiemachine goed in acht neemt, wil je het resultaat blijven behouden.
Heerlijk genieten elke dag weer van zo'n goed kopje koffie of latte...

Pluspunten

  • heerlijk warm
  • goed aanpasbaar in inhoud van kopjes
  • makkelijk schoon te houden
  • maalgraad van de bonen goed in te stellen

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma Lammertse 17-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Super lekkere koffie! Fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie en veel varianten. Kort en eenvoudig ontkalken- en clean-programma. Beter dan de inbouw Bosch die ik had.
Bedieningspaneel heel makkelijk. Apparaat heeft een mooie en strakke uitstraling. Ik heb lang gezocht naar prijs en kwaliteit, maar dit voldoet uitstekend.

Pluspunten

  • smaak is prima
  • onderhoude zeer eenvoudig en kort

Minpunten

  • neemt ies meer ruimt in dan gedacht op aanrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lloyd2012 06-06-2017

Mooi design Stil apparaat en heerlijke koffie!!

Algemene score

10,0
Weer voor Siemens espressoapparaat gekozen super koffie, cappuccino, makkelijk schoon temaken nu 14 dagen in gebruik!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

De Haan 02-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is onze 2 espresso machine en weer voor Siemens gekozen, prijs t.o.v. kwaliteit is goed.
Apparaat heeft een mooi design en is zeer makkelijk in te stellen en te bedienen.
Het geluid van het malen en maken van de koffie is minimaal.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Maakt goede cappuccino
  • Weinig geluid
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Op dit moment geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carel 01-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Jaren eerder moeten kopen, heerlijke koffie

Algemene score

9,0
Na jaren van twijfelen over het kopen van een volautomaat gelukkig de juiste keuze gemaakt.
Verschillende machines vergeleken en alle voor- en nadelen langs elkaar gehouden gaf als uitslag dat deze voor ons het beste product zou zijn, en dat klopte.
Elke dag weer genieten van de ruime variatie aan koffiesoorten.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • stil
  • eenvoudig onderhoud
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Puik 30-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zet een Prima bakje koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Meerdere koffie variaties mogelijk met een apparaat, zowel espresso, en cappuccino zijn aan te bevelen. super apparaat

Pluspunten

  • cappucino / melk reservoir is Top
  • espresso

Minpunten

  • melk kan warmer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aad 20-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Twijfelde eerst nog om hem te kopen vanwege de prijs maar ben echt superblij dat ik hem toch gekocht heb wat een kwaliteit echt top mooi afgewerkt apparaat is erg stil maakt heerlijke koffie hoop hier heel veel plezier van te hebben

Pluspunten

  • stille maling
  • mooi afgewerkt
  • echt kwaliteit
  • grote watertank

Minpunten

  • de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 11-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer gebruiksvriendelijk apparaat

Algemene score

10,0
De Siemens EQ9 300 is heel gebruiksvriendelijk met veel mogelijkheden om de gewenste koffie naar eigen smaak te zetten. Hij geeft precies aan wat er gedaan moet worden, vergissen is uitgesloten. Het apparaat geeft tijdig een waarschuwing als bijvoorbeeld het water bijna op is. Het aanmaken van een eigen profiel is makkelijk en bespaart veel handelingen als je met verschillende smaken rekening moet houden. Ook de optie voor losse poeder is fijn voor het zetten van b.v.b decade.
De lekbak is snel vol omdat het apparaat even voor en na het zetten even doorspoeld. De melk voelt niet heel warm. Je kunt er twee kopjes tegelijk mee zetten en wordt de melktuit na elk gebruik doorgespoeld d.m.v. een stoomstoot beide kanten op. Dit apparaat zet een heerlijke kop koffie en is daarnaast een lust voor het oog. Zeker een apparaat die wij zouden aanraden.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • degelijk uitgevoerd
  • mooi om te zien
  • Stil

Minpunten

  • prijs
  • lekbak snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews