Bosch TAS1254CH - Reviews

8,6 Lees 59 reviews
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
combi-apparaat
Soorten koffie
caffe crema, cappuccino, chocolademelk, espresso, koffie, latte macchiato, thee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 59 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BGoud 14-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Dit apparaat had ik veel eerder aanmoeten schaffen, super makkelijk in gebruik. En wat ik heel belangrijk vindt is dat hij super makkelijk schoon te maken is. Ook is de koffie snel klaar zelfs als je het reservoir net hebt gevuld. Niet super lang te wachten totdat het water heet is. Echt top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
DyllanS 12-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
De smaak van de koffie is perfect, het smaakt zoals koffie hoort te smaken.

De mogelijkheden van dit apparaat zijn zoals verwacht. Je kan er veel verschillende soorten warme dranken mee maken, en dat vind ik een enorm pluspunt.

Het apparaat is enorm simpel om te gebruiken. Je doet water erin, dan de disc met de smaak erin, 1 druk op de knop en hij begint te lopen.

De vormgeving van het apparaat is goed. Het ziet er leuk uit en hij is best klein, dus het staat niet in de weg.

Al met al is de Tassimo TAS1254 een superhandig apparaat waarmee je bijna al je favoriete warme dranken mee kan maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
HoekstraF 05-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Hij ziet er heel mooi uit, strakke vormgeving, en heel makkelijk te bedienen, de smaak is iets minder, maar verder wel goed te doen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
koffielekker 03-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
We vonden het even lastig, om de eerste 'latte macchiato' te maken. We hadden niet goed begrepen, dat we dat in 2 etappes moesten doen en we hadden van het kuipje melk, de verpakking opengemaakt. Maar nu we weten hoe het moet, is het heel erg gebruiksvriendelijk.
Duurzaamheid kan ik uiteraard nog niets over zeggen, maar onze verwachtingen zijn hoog. Er zijn voldoende mogelijkheden met chocolademelk etc. en die gaan we zeker allemaal uitproberen. Het apparaat neemt niet veel ruimte in beslag en kan lekker makkelijk op het aanrecht blijven staan. Ideaal! De smaak is tot nu toe ook top, dus vandaar allemaal negens. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
aafke 2015 02-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
ik vind de gebruiksaanwijzing niet duidelijk,omdat er
eigenlijk alleen maar plaatjes op staan.
zo ben ik zonder de plaatjes er achtergekomen dat ik
eerst de stekker in het stopcontact moet doen,het appa
raat aanzetten, en dan pas de T DISK erin.
terwijl ik eerst dacht dat het apparaat het niet deed.
nu vind ik het een fijn apparaat dat snel werkt,alleen
de beschrijving vind ik onduidelijk.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
yvquee 02-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super apparaat.. kan zoveel verschillende smaken mee maken! Snel en eenvoudig in gebruik. Nu al verslaafd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
JayaS 01-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik drink niet heel vaak koffie maar de smaken die verkrijgbaar zijn bij de tassimo zijn erg lekker. Momenteel vind ik de cappuccino van jacobs erg lekker. De machine heeft op zich niet veel mogelijkheden. Er is een knop om de koffie te zetten en andere om het apparaat te onderhouden. Desondanks is het wel geavanceerd omdat de verschillende mogelijkheden in het apparaat zijn ingebouwd. De t-discs bepalen automatisch de juiste instellingen voor temperatuur, hoeveelheid water etc. Vandaar dat ik het voor gebruiksgemak een dikke 9 geef. Het is verder een klein apparaat met een mooie vorm. Over de duurzaamheid kan ik nog geen uitspraak doen. Het is in ieder geval een aanrader. U zult er geen spijt van hebben zeker niet als u gebruik maakt van de cashback actie die nu gaande is bij media markt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Melis12 30-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Fijn apparaat om lekkere koffie en andere dranken te maken. Het is zeker een aanrader en ik zal dit zeker aanraden bij familie of vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mijnbren 30-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Heerlijke compacte machine. Staat mooi in de keuken en maakt echt heerlijke dranken. Natuurlijk is een kop koffie duurder dan een pad maar het is ook wel echt lekker. De machine werkt rustig en geruisloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Robbee 28-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
In 1 woord: Fantassimo.
De koffie is gewoon veel smakelijker dan een kopje koffie gemaakt met koffiepads voor een Philips Senseo.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Jaimy2711 28-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Super apparaat, lekkere smaken, genakkelijk in gebruik, simpele bediening en ik wacht nu al op meer smaken discs! Leuk apparaat ook voor kinderen, die vinden de chocomel natuurlijk geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
D Oude Alink 28-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Smaak, mogelijkheden en gebruiksgemak maken dat ik dit apparaat gekocht heb. Dat het apparaat er goed uitziet is meegenomen. Duurzaamheid zal de tijd uitwijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Saarr22 28-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,6
Top apparaat! eerder gehad en zeer tevreden, nu een nieuwere uitvoering gekocht maar in een klein formaat. Ben er superblij mee en geniet er vollop van.

mvg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rianne en Bas 27-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
We waren eigenlijk op zoek naar een machine die zelf bonen maalt, maar hebben uiteindelijk gekozen voor de Bosch Tassimo. De koffie is erg lekker en het mooie is dat je er veel verschillende soorten dranken mee kunt maken (Latte Machiato, Cappucino, Espresso, caffe creme, thee en verschillende soorten chocomel).

We hoeven er maar een pad in te stoppen en de machine bepaalt aan de hand van de barcode welk drankje er bereid moet worden, erg gebruiksvriendelijk dus.

Over de duurzaamheid kunnen we niet veel zinnigs zeggen aangezien we het apparaat nog maar een paar dagen in ons bezit hebben. Wat betreft de vormgeving tenslotte geldt dat we dik tevreden zijn. Zelfs het goedkoopste basismodel ziet er al compact en leuk uit met verschillende frisse kleuren om uit te kiezen, de wat duurdere modellen zien er ook nog weer mooier uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Siemen Jan 27-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Past automatisch de hoeveelheid water wat in het kopje moet (voor espresso minder dan voor koffie). Is ook veel sneller dan concurrenten in het zetten van een lekker bakje koffie.

Minpuntjes zijn dat wanneer je thee wil je een theepad erin moet doen (je kan niet alleen maar heet water krijgen) en dat je de pad er precies goed in moet doen anders wordt het één grote kliederboel (check altijd even of je hem er goed in hebt!)

Voor de rest echt een superding, kwaliteit/prijs verhouding goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
wchris 26-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Het is lekkere koffie maar wel omslagtig om dat je steed moet verandere van vulling maar voor de rest is het een goed en betaalbare koffie zetter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Tans 25-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Lekkere koffie en handig bedienbaar apparaat.
Ook is het fijn dat je er thee mee kan zetten.
Alleen dit laatste hebben we nog niet geprobeerd.
Verder ziet het apparaat er degelijk uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sabina11 25-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Hiervoor vaker lekkere koffie uit de tassimo bij vrienden op nu zelf ook 1 gekocht. Super blij mee en zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Aynil 25-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Nog niet lang in bezit, maar als dik tevreden. Het gemak van de bediening, de eenvoud van reinigen apparaat. En de overheerlijke koffie, maken het voor mij weer een feestje om koffie thuis koffie re drinken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
naam 732 25-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Het apparaat ziet er netjes en zeer stabiel uit.
De smaak van de koffie is perfect.
De mogelijkheden zijn m.i. ruim voldoende.
En het is een gemakkelijk apparaat.
Over de duurzaamheid kan ik na een dag geen oordee lover geven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews