Bosch TAS3205GB - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
servings/koffiepads
Kleur(en)
antraciet, blauw
Kastontwerp
vrijstaand
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 44 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Litavicos 01-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
lekker en snel koffie. De cups van plastic kunnen misschien nog van bio plastic gemaakt worden dan is het een top machine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Quincy18 27-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Apparaat met groot gebruiksgemak. Door de barcode weet het apparaat welke pad geplaatst is en past water, watertemperatuur etc. hierop aan. Ben blij dat we de Tassimo Suny genomen hebben vanwege het grotere waterreservoir.
Door alle beschikbare smaken is er voor iedereen wel iets bij, van verschillende soorten koffie tot thee tot diverse smaken chocolademelk en zelfs een beker warme melk is mogelijk.
Kortom zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwinnos 13-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
De pads zijn handig te gebruiken. Je hoeft het apparaat slechts met 1 knop te bedienen. De keuze is reuze. van chocolademelk tot cappucino. alles kan gemaakt worden met de tassimo. Of het appparaat lang meegaat weet ik niet. daarvoor heb ik de tassimo nog te kort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

madame1970 09-06-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Ik vind het apparaat handig,licht en mooi. Tevens neemt het niet veel ruimte. De dranken smaken ook lekker. Trouwens het maakt ook veel indruk op mijn familie en vrienden!!!! Ik maak al gratis reclame voor Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Beetje S. 09-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Prachtig apparaat, zet heerlijke koffie en diverse andere warme dranken! Na eerst bij moeders geprobeerd te hebben, nu eindelijk zelf een Tassimo aangeschaft:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl Stevensz 06-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Ik was erg blij dat eindelijk koffiemachine die altijd willen hebben en pas met mijn persoonlijkheid..
De smaak van de koffie, de varianten , de kleur die bij mij pas.. Tenslotte ben erg happy ..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ester1979 01-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Mooi vormgegeven apparaat met het gewenste resultaat! Lekkere drankjes en goed heet , wat bij andere apparaten vaak toch tegenvalt. Echt een topper deze Tassimo en een plaatje om te zien op mijn aanrecht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aroen 01-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Het is gemakkelijk in gebruik wij genieten ervan heerlijk. Het is zelf weinig te reinigen en koffie/thee enz. het is zo snel klaar wij genieten ervan ik ben heel erg blij met dit apparaat het is echter aan te raden. Smaakvol koffie, espresso, milka en nog veel meer echt heerlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steefje1202 30-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
De koffie of thee is erg goed warm.
Goede smaak en goede hoeveelheden.
We zijn er erg te vreden over en we zullen niet snel een ander apparaat kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Priscilla1988_ 29-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Wij zijn vanaf april de trotse eigenaren van de Tassimo 3205 en willen niet meer anders !! De koffie's, chocolademelk en de thee zijn supersnel klaar en heerlijk van smaak. Nog niet eerder zo'n lekkere koffie thuis gehad als van onze Tassimo en hij staat ook nog eens heel mooi in onze keuken !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eefje07 27-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Ik vind het een prettig apparaat, hij is makkelijk te bedienen en ziet er goed uit. De temperatuur van de koffie is goed. Echter smaken de producten die ik heb geprobeerd wel een beetje waterig.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laminta 25-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,5
Leuk apparaat best lekkere koffie... de thee daarentegen is erg sterk en je kan dit dus niet instellen. Niet zo groot wat erg handig is.. Gaf wel al heel snel een foutmelding maar na ontkalken deed hij t weer al had de verkoper aangegeven dat dit pas gebeurde na een ong 300 kopjes en bij ons was dit na 10 kopjes het geval

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Calcu 23-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik ben in de gelukkige positie dat ik de Bosch kan vergelijken met de Dolce Gusto van Krups. Op alle gebied smaak, bedieningsgemak etc. wint de Tassimo van de Krups.
Ik moet wel opmerken dat ook bij de Tassimo het aantal ml zoals vermeldt op de verpakking niet wordt gehaald, maar dit doet verder geen afbraak aan het apparaat, bijvoorbeeld als op de verpakking 190 ml staat dan wordt er uiteindelijk 160 tot 170 ml klaar product gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim Lente 21-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Super apparaat en makkelijk in gebruik. Mooi klein en veel mogelijkheden. Snel warm en ook te gebruiken voor alleen warm water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Noordhuis 20-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Super makkelijk apparaat heerlijke koffie en voor de kids milka choco en Oreo helemaal geweldig in 1 woord TOP!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny1979 16-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,4
Super mooi machine makelijk in gebruik
Zou het iedereen aan raden
Lekker koffie veel smaken
Mooi kleur apparaat

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

dirk slokker 14-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Het is een prima apparaat, compact en goed in gebruik. Lekker van smaak en goed schoon te houden .Ik zou anderen het ook kunnen aan raden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mkalksma 10-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
mooi apparaat maakt heerlijke koffie, thee en chocolade melk, makkelijk in gebruik. ik begrijp soms apparaten niet. maar deze is heel makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

mossi 28-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
ik ben sinds een paar dagen in het bezit van Bosch tas3205,

tot nu toe ben ik erg tevreden over de smaak van de koffie, het is makkelijk in gebruik, wel jammer dat de cupjes zo duur zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koffie26 27-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
super makkelijk ding in gebruik
smaak beter als Senseo
koffie
wij hopen dat die wel net zo lang mee gaat als de ander koffie zet apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews