Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

De'Longhi ECAM 44.620.S

8,3 Lees 15 reviews

Vergelijkbare producten

Krups Fully Auto Two-in-One Touch Cappuccino TFT Touchscreen EA88

Krups Fully Auto Two-in-One Touch Cappuccino TFT Touchscreen EA88
9,0 (1)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

johngroenheijde 05-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Sinds een week in gebruikt. Heel makkelijk te bedienen doordat het een digitaal scherm heeft. Geeft precies aan wat je moet doen.
Alles wat je wenst te kunnen doen, kun je met dit apparaat voor elkaar krijgen.
Sterkte en hoeveelheid koffie zeer eenvoudig in te stellen waardoor de smaak altijd goed te krijgen is.
Koffie is goed heet en dan heb ik hem nog niet eens op zijn warmst staan.
Melkopschuimer werkt ook perfect. En hij ziet er ook nog eens gelikt uit.
Beoordeling over duurzaamheid is natuurlijk moeilijk te zeggen na 1 week, maar het is de opvolger van de ECAM 22.110.B en dit is de beste koop volgens consumentenbond van december 2014.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan V 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat. Zet heerlijke koffie. De waterbak aan de voorkant is echt ideaal . Ook het grote bonenreservoir is een pluspunt. Je hoeft het apparaat niet veel te verschuiven of bij te vullen met water of bonen. Wij zijn er erg blij mee

Pluspunten

  • Groot bonen reservoir
  • Water bak aan de voorkant
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.T. 03-07-2017 Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit en tevredenheid volgens vriendenkring

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Gekozen vanwege goede naam en tevredenheid bij vrienden en kennissen. Gebruiksgemak en mooie vormgeving zijn aantrekkelijke aspecten. Gunstige kwaliteit/prijs-verhouding. Pas enkele dagen in ons bezit, waardoor nog niet voldoende lange ervaring is opgedaan. Hopelijk volgen in de komende jaren nog meer lekkere kopjes cappucino, latte machiato en koffie verkeerd.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit/prijsverhouding
  • Gebruiksgemak
  • Mooie vormgeving
  • Service aan huis bij onverhoopte reparaties

Minpunten

  • Nog te kort in het bezit; niet goed te beoordelen

Reageer

Patrick 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Net gekocht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Product oogt mooi en werkt met instellen snel en gemakkelijk. Alleen jammer dat het model er uit gaat (ik heb het als aanbieding gekocht in de koopjeskelder).

Pluspunten

  • Oogt mooi
  • Veel instelmogelijkheden
  • Redelijk stil bij het zetten van koffie
  • Waterverzachter toegevoegd

Minpunten

  • Geen

Reageer

Hanny Nooijens 22-05-2017 Product paar dagen in bezit

heerlijke koffie snel gezet. .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de koffiemachine nu bijna een week.
Ben dik tevreden. Snel een lekker kopje koffie die goed op temperatuur is.
Mijn dochter is helemaal blij want zij houdt van cappuccino.
Met het stoompijpje zo gefikst.

Reageer

Maurice Wekx 29-04-2017 Product paar dagen in bezit

Italiaanse schoonheid en smaak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prachtige stijlvolle espresso- / koffiemachine waaruit een heerlijk crèmige kop koffie tevoorschijn komt.
Opties om te variëren zijn ruimschoots aanwezig, te kiezen via het overzichtelijke en eenvoudig te bedienen display.
Bellisima DeLonghi!

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Schitterende vormgeving
  • Eenvoudig te bedienen
  • Groot reservoir voor de koffiebonen

Reageer

JM 25-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi strak model espressoapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat, gemakkelijk in gebruik. Veel mogelijkheden om je favoriete kopje koffie te maken.

Pluspunten

  • Simpel in te stellen, volg gewoon het menu.

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Reageer

Marga 15-03-2017 Product paar dagen in bezit

Vol automaat koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi koffieautomaat watertank 2 liter grote inhoud. Voor koffiebonen 400 gram.
Maakt weinig lawaai met malen doordat de deksel afgezet is met rubber sluitingsring geluiddicht.
Water temperatuur goed heet wat ook apart is in te stellen,net zo als persoonlijke voorkeur.
Geweldig apparaat.

Pluspunten

  • Groot waterreservoir 2 liter tank.
  • persoonlijke instelling
  • koffie 400 gram
  • weinig lawaai

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Soepkip 20-12-2016

Stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mogelijkheid om meerdere soorten koffie te maken.
Groot waterreservoir .
Stoompijpje.
Mooi van uiterlijk.
Het waterreservoir komt er aan de voorkant uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 16-12-2016 Product paar dagen in bezit

super apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is onze derde machine sinds 2001. Deze hebben we gekozen, omdat hij niet "teveel" mogelijkheden heeft. Enkel waar wij hem voor willen gebruiken: espresso/koffie. En voor die keren dat we melk willen gebruiken, nemen we er even de tijd voor. Voorraad koffiebonen/inhoud van de watertank: super! Daarnaast is het ook een stille machine en is de koffie veel warmer/heter. Onze eerste indruk is zeer tevreden en en hopelijk gaat hij lang mee (ziet er in ieder geval zeer degelijk uit).

Pluspunten

  • stille machine
  • inhoud watertank
  • voorraad bonen
  • prima espresso

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stolwijk 14-12-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie en makkelijk te maken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben dit apparaat nog niet zo lang, maar we zijn zeer tevreden! Het duurt niet lang om een heerlijke cappuccino, latte machiato of een koffie american te maken. Het schoonmaken is daarnaast ook een fluitje van een cent. Hij geeft alles netjes aan via een melding op het beeldscherm en geluiden voor een melding kan je aan en uit zetten. Het apparaat is zelfs goed te bedienen voor een eerste keer zonder het boekje door te nemen. Het beeldscherm geeft alles zeer goed weer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos kroon 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goede espressomachine

Algemene score

9,0
Een fraaie machine die prima koffie zet. Grote water- en koffiebonenreservoirs zijn een (Eletta) plus!

Pluspunten

  • prima koffie
  • veel mogelijkheden
  • groot waterreservoir

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steef 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooie uitstraling en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
grote inhoud water en bonen reservoir.
gemakkelijk verschillende keuzes te maken in koffie grootte en sterkte.
mooie uitstraling.
mogelijkheid tot cappuccino.

Pluspunten

  • grote inhoud water en bonen reservoir.
  • verschillende keuzes in koffie grootte en sterkte

Minpunten

  • machine is vrij groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

ronald 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, stil. Duidelijke makkelijk in gebruik. Schitterende vormgeving. Kortom....fantastisch aparaat. 2 liter water erg handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer