Melitta CAFFEO BARISTA T BLACK Volautomatische espressomachine F730-102 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Volautomatisch
ja (koffie+melk)
Kleur(en)
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

klusenco 22-05-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
prima apparaat zet lekkere koffie en cappuccino latte eenvoudig in gebruik nu ongeveer 5 weken in gebruik, nog geen negatieve dingen tegen gekomen
hij doet wat hij moet doen goede koffie zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henzen 19-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Boven verwachting goed. Naast mooie vormgeving veel keuze mogelijkheden. Koffie zeer smaakvol en een genot om naar te kijken in de mooie koffie mokken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CarolinaC 15-05-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

4,8
Ik ben helaas niet zo tevreden. Van een apparaat waar ik 1100 euro voor betaald heb, had ik echt meer verwacht. De schuimlaag op de cappuccino en latte macchiato is ongeveer 1 cm dik. Er is een optie om meer schuim toe te voegen, maar dan krijg je meer melk. De schuimlaag wordt niet dikker. In het filmpje op internet wordt een echt dikke schuimlaag voorgespiegeld met een dikke kop op het glas.

Daarnaast vind ik de cappuccino en latte niet heet genoeg. Bij een klein kopje (standaard hoeveelheid) koelt deze te snel af. De melk wordt onvoldoende verhit. Mijn zoon vindt de thee niet heet genoeg.

Het apparaat maakt veel lawaai.

Voor extra garantie moet je een bericht achterlaten op kieskeurig. Omdat ik een bedrijf niet negatief wil neer zetten, heb ik Melitta de kans gegeven om mijn klacht serieus te nemen. Ik heb doorgegeven aan Melitta dat ik niet zo tevreden ben. De dame die ik sprak gaf aan dat de schuim laag wel dikker moet zijn, maar het filmpje op internet was inderdaad wel overtrokken. Een schuimlaag van 1 cm was wel iets te weinig. De dame van Melitta zou mij binnen een week terugbellen. Zij zou contact opnemen met België hierover. Tot op heden ( ik wacht al een maand) heb ik geen enkele reactie gehad.

Er is ook veel onderhoud aan het apparaat, met dure artikelen. De melk eenheid krijg ik zelf niet uitelkaar. Dit moet mijn zoon demonteren.

Ik zou dit apparaat echt niet aanraden. Ik heb koffie uit een ander apparaat nadien geproefd en die cappuccino was echt beter. Helaas zit ik aan het apparaat vast.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Uitstekend

Reageer

margrietjee147 25-04-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Gisteren gekocht en binnen 10 minuten mijn eerste capuccino gedronken, zo simpel kan het zijn, kost misschien wat meer, maar vind het super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koote207 25-04-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, vooral de latte macchiato is een verademing vergeleken met onze vorige!
Koffie is goed warm en heerlijk van smaak, uiteraard ook ideaal voor cup a soep en thee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 22-04-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De ideale machine voor de professionele kop koffie, cappuccino of Latte Macchiato bij je thuis! Ideaal voor de echte koffieliefhebber. In aanschaf kost het wel wat meer maar dan heb je wel wat. Het gebruik is bovendien vele male voordeliger dan een machine met cups of pads.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 22-04-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
We wilden graag de overstap maken naar een automaat met koffiebonen en verse melk voor een cappuccino. Deze machine kan naast een Cappuccino met schuimende melkkraag ook heerlijke Latte Macchiato's maken. Hij is gebruiksvriendelijk met het zetten van je kop koffie maar ook in reiniging. We zijn erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

biers42 17-04-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
LANG NAAR UITGEKEKEN. ERG TEVREDEN MET ALLE MOGELIJKHEDEN.
GENIETEN ER DAGELIJKS VAN.
VISSITE KOMT EXTRA OMDAT ONZE KOFFIE ZO LEKKER IS.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manuela155 10-04-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
lang naar uit gekeken een uitstekend apparaat
voldoet aan de verwachting,makkelijk in gebruik.
beschrijving makelijk te volgen
twee soorten koffie bonen te gebruiken ideaal voor div sterke
en smaak verscheel..
div soorten koffie makelijk te berijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rimoko 09-04-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Dit is een mooi en makkelijk apparaat, je kunt alle recepten en verhoudingen naar eigen smaak instellen en dat is een groot voordeel ten opzichte van veel andere apparaten. Ook zijn alle onderdelen gemakkelijk te demonteren en schoon te maken. Ik werkte altijd met een Rancilio Sylvia espresso apparaat met een handmatige bonenmaler. De smaak daarvan vondt ik wel beter, maar ik ben dan ook nog op zoek naar de ideale instelling van deze Melitta die ik nu een paar weken in bezit heb. Al met al ben ik heel tevreden met dit apparaat. Hij is prachtig vormgegeven en gemakkelijk in de bediening.
Over de duurzaamheid kan ik nog weinig melden gezien mijn korte ervaringen. Het apparaat ziet er deugdelijk uit ondanks dat de meeste onderdelen van plastic zijn, maar dat is meestal zo. Ik kan dit apparaat aanraden als je een makkelijk programmeerbaar en mooie koffiemachine wilt hebben.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

paulwagtmans 04-04-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,6
prima apparaat!eenvoudig te bedienen, goede smaak, veel mogelijkheden.Mooi vormgegeven. Goede gebruiksaanwijzing.Mogelijkheid voor twee soorten bonen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Consumenten Joop 10-03-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Gekocht bij de Mediamarkt Rotterdam Centrum waar ik uitstekend ben geholpen door Peter VERKOPER met hoofdletters van de koffieafdeling wat een vakman.

Prima espresso, café crème, cappuccino en macchiato met voldoende crema en stevig melkschuim (we gebruiken koffie en halfvolle houdbare melk van Lidl). Koffie is goed van temperatuur maar zou van mijn iets heter mogen zijn.

Bijzonder fraaie machine, plezierig in gebruik en uitstekend kopje koffie.Een flinke investering, maar absoluut de moeite waard!

Ik kan hem iedereen aanbevelen een ware verademing na jaren Senseo ik weet nu weer hoe koffie hoort te smaken.

Duurzaamheid en reparatie gevoeligheid kan ik nog niet over oordelen maar over ongeveer 3 maanden ben ik van plan een aanvulling op deze review te maken.
Mocht er onverhoopt eerder wat valt te vermelden dan zal ik dat zeer zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Consumenten Joop 18-07-2014

Inmiddels vier maanden verder en nog steeds super tevreden.

Reageer