Siemens TE809201RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Type
espresso machine
Soorten koffie
koffie
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 34 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jamie86 27-12-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Wij hebben gekozen voor deze machine gezien zijn uitstraling en functies. Prijs kwaliteit vind ik minimaal. Als je een kop heet water zet spetterd het behoorlijk. Door het rvs zie je elke vinger aanraking op de machine. De machine spoelt na elke kop. Je moet er dus aan denken dat je een kopje of bakje eronder zet anders heb je alles onder zitten. Ik vind de warmte van de cappuccino erg tegenvallen. Deze is nagenoeg koud te noemen. Koffie daarentegen is warmer. Voor de cappuccino dus even de uitproberen wat werkt zoals hieronder beschreven het kopje verwarmen in de magnetron. Echter voor de prijs vind ik het schandalig om niet rechtstreeks een warme cappuccino te kunnen zetten. Tips zijn welkom.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

koffieleutje 10-01-2017 Product paar maanden in bezit

moderne koffiemachine

Algemene score

7,0
Een moderne machine voor de echte koffieliefhebber. Verschillende soorten koffie mogelijk zoals cappuccino, macchiato en espresso. De reiniging is helaas wat minder gedetailleerd dan de vorige machine (ook van Siemens) zodat ik de eerste keer bij het ontkalken geen tablet erin had gedaan maar de machine gelijk met het spoelen begon. Voorts vind ik het spoelen van het melksysteem, na het maken van b.v. een cappuccino, minimaal en is het buisje, om de melk op te zuigen moeilijk te plaatsen.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • mogelijkheden

Minpunten

  • uitleg bij reiniging
  • stroeve opening buisje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

engel 24-06-2016 Product jaar of meer in bezit

nooit meer siemens

Algemene score

5,6
4 jaar een voorganger van deze siemens gehad, deze kostte toen €1050.
erg lekkere koffie in meerdere varianten.
maar....
binnen een paar weken mocht hij terug voor de melktemperatuur. daar werd niets aan gedaan door siemens, 45 graden is OK zegt men. na een half jaar was het aan/uit knopje stuk, hij moest steeds twee keer aanschakelen - door de winkel (niet door siemens!) is hij toen omgeruild. na vier jaar ging de keuzeknop stuk: reparatie €275. na tussenkomst winkel niet hoeven betalen. nu, een paar maanden verder, kwam het water een paar keer uit de verkeerde opening en vervolgens doet hij niets meer: "storing bel de hotline a.u.b."
total loss dus.
doei siemens.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

MM 12-06-2016 Product paar weken in bezit

heerlijke koffie uit veelzijdig apparaat!

Algemene score

9,0
De mogelijkheden van de machine zijn legio, alles wat je maar kunt bedenken lukt ermee. Zelfs je eigen koffie instellen! Het apparaat werkt eenvoudig, is superstil. Maar het belangrijkste... de koffie is superrrr.... van creme tot machiato... wow!
Hij is wat groot, dat wel. Dus in een kleine keuken misschien wat overheersend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ernest Jager 12-06-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische volautomaat van Siemens, lekker bakje troost!

Algemene score

8,4
Degelijke koffiemachine
Mooi vormgegeven en stevig rvs huis.
De koffie smaakt super! Zelf bij te stellen in sterkte.
Volop keus aan type koffie.
Handleiding m.b.t het waterfilter kan beter, echter dat doet niets af aan de smaak en de machine.
Tevens een stil apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SiemensEQ8 08-06-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker Kopje koffie

Algemene score

9,2
Een tijdje moeten sparen voor de Siemens EQ8 serie 900. Maar dan heb je ook wat.
Mooie machine en veel belangrijker,voor het eerst van mijn leven een fatsoenlijke en hete cappuchino kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jamie86 09-06-2016

Wij hebben deze koffie automaat ongeveer een half jaar maar hete cappuccino hebben wij nog niet kunnen maken. Hoe doet u dat? Wij hebben al verschillende dingen geprobeerd zoals kopjes verwarmen, melk verwarmen enz maar met zo'n koffie apparaat als deze moet je toch in 1 keer warme cappuciono kunnen maken?

Reageer

Trudy 29-05-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens TE809201RW

Algemene score

9,8
Vanmiddag gekocht,vanavond wat vrienden uitgenodigd.....ze waren laaiend enthousiast.Lang gezocht naar een apparaat die onze koffie wensen kon vervullen.Deze Siemens TE809201RW kan alle mogelijke varianten maken en ziet er robuust en solide uit.De bediening is super eenvoudig,een groot display waarop alle mogelijke koffie varianten,melkschuim,warme melk en heet water voor thee te zien zijn.Ondanks dat we hem pas kort hebben,het gebruiksgemak is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leenhouwers 27-05-2016 Product paar dagen in bezit

Het ultieme kopje koffie uit het dito apparaat!

Algemene score

10,0
Al vanaf het begin is het genieten van deze in het oog springende volautomaat en is ieder kopje koffie met klasse bereidt. Het smaakt nog eens heerlijk en de temperatuur is top! Het RVS en het display maken de machine een high end kwaliteittproduct onder alle machines. Super stil en met een bonen en water reservoir om U tegen te zeggen. Makkelijk schoon te houden! Kortom: 10+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjaak4321 22-05-2016 Product paar dagen in bezit

super apparaat

Algemene score

9,0
goede smaak, veel mogelijkheden en een groot gebruiksgemak. Na mijn vorige Siemens koffiemachine getwijfeld tussen Jura en Siemens. Siemens heeft een betere prijs/kwaliteitverhouding en is beter zelf te reinigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tilanusstraat 19-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Fantastische aankoop! Wat een geweldig gebruiksgemak en prachtige vormgeving. Wij zijn helemaal tevreden met dit volautomatische espresso apparaat. Het nodigt elke keer opnieuw uit tot een heerlijk bakje koffie :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marco 19-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ook al heb ik hem maar een paar dagen in bezit, en wellicht nog enigszins te vroeg voor een representatieve review, toch ben ik nu al lovend over dit apparaat. De koffie is echt lekker. Natuurlijk draagt de keuze van bonen zeker bij aan de smaak, maar de machine doet het werk. De bediening van het apparaat vind ik persoonlijk erg makkelijk en duidelijk. Het schoonmaken, dat zeker goed voor de levensduur is, is ook erg eenvoudig. Ik heb hier ook zeker naar gekeken omdat ik dit nu juist het minst leuke werkje vindt. De cappuccino evenals de latte krijgen een mooie schuimlaag maar overtreft de koffiesmaak niet. Verder kan ik beamen dat het apparaat ook erg stil is tijdens het malen van de bonen. Ik had hier toch mijn bedenkingen over maar wat door andere gebruikers is beschreven klopt. Misschien dat het allemaal nogal lovend overkomt, maar als iets gewoon goed is, dan is het ook gewoon goed. Nu maar hopen dat we erg lang plezier van kunnen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia vdV 15-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Slechts enkele dagen in bezit maar erg tevreden over smaak van de diverse koffievarianten en het gebruiksgemak. Wat vormgeving betreft zou ik het fraaier vinden als het bonenreservoir meer geïntegreerd zou zijn geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

johan 12-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Super machine zeer duurzaam afgewerkt prima smaak
top mogelijkheden en zeer belangrijk hete koffie ]
met een super aroma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens q8 01-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een heel fijn apparaat. Makkelijk te bedienen. Heerlijke koffie. Nu nog uitzoeken welke smaak van de bonen het lekkerst is. We hebben het nog maar 1week dus over de duurzaamheid kunnen we nog niet veel zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dora 25-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Hel veel keuzemogelijkheden, daarom in het begin even zoeken naar ieders voorkeur. Voor Capucino is het verstandig je kopje van te voren even in de magnetron voor te verhitten. Mooi apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hens 23-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Super machine; in het begin even zoeken naar de voor jou beste keuze/smaak. Waterfilter aanbrengen kan niet met grote handen, dat is jammer. Duurzaamheid moet zich bewijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MAal 20-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Sinds twee weken in het bezit van Siemens espresso volautomaat (type TE809201RW). We zijn zeer tevreden over dit apparaat, ontzettend lekkere koffie. De koffie is goed warm, je kunt de koffie niet direct drinken zo warm is het. Het apparaat is zeer gemakkelijk te bedienen en vrijwel direct te gebruiken na aankoop. Er word een stick bijgeleverd om de hardheid in het water te controleren, op basis daarvan kan het apparaat ingesteld worden (staat exact omschreven in het bijgeleverde boekje).

De verschillende mogelijkheden op het apparaat zijn erg fijn, espresso, cappuccino, latte machiatto en creme koffie zijn allemaal even goed. Het is nu uitzoeken welke koffiebonen het beste smaken. We zijn zeer tevreden en we raden het apparaat dan zeker aan! Het is even een investeren maar dan heb je ook een zeer goed apparaat.

*Duurzaamheid heb ik niet gescoord, daar we het apparaat reeds in het bezit hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertje123456 08-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Dit apparaat sinds een paar dagen in bezit, was even uitzoeken hoe alles werkte, en eenmaal onder de knie, een fluitje van een cent, helemaal top ! Hadden dit apparaat veel eerder moeten aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cver 01-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Afgelopen maand de Siemens TK76009 na ruim 6,5 jaar trouwe dienst vervangen door de TE809201RW.
De nieuwe machine voldoet weer aan onze verwachtingen, daarnaast nog enkele extra instel mogelijkheden en ergonomische verbeteringen.
In het verleden hebben we Saeco gehad en hebben zeer serieus een Jura overwogen als opvolger. Het eerste merk had veel mechanische problemen en de tweede zou regelmatig terug moeten naar de service afdeling voor regulier onderhoud. Bij deze Siemens producten is dat gelukkig anders, zij verzorgen een goede smaak in combinatie met betrouwbaarheid, weinig lawaai en ze zijn onderhoud vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Coosje48 13-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Prima koffie, gemakkelijke bediening, ook voor het maken van een cappuccino is het een fluitje van een cent! Tot dusver ben ik er erg tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews