Philips Satinelle Advanced BRE630 - Reviews

Specificaties
Aantal snelheden
2
Bedrijfstijd
40 min.
Oplaadtijd
2 uur

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Grietje 23-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Top epileerset

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is makkelijk in de hand voor onder de douche. Niet duur en toch goed. Heb al eerder een epileerset van een ander merk gehad maar deze is overtreffend.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Inge81 27-08-2016

Spijt van de aankoop

Algemene score

2,0
Heb deze gekocht in juli omdat mijn oude (geen Philips) na 10 jaar wel een keer aan vervanging toe was. Ik heb nu 3 keer een poging gedaan om hem te gebruiken, maar van ellende de oude toch gepakt omdat die WEL alle haartjes (lang of kort) pakte.
Ik ben het ding echt beu en heb van ellende weer een andere gekocht (niet van Philips). Geen woorden die op een nette manier kunnen beschrijven hoe ik dit apparaat vind... gewoon triest!
10 keer over het zelfde haartje heen voordat het apparaat het pakt en ik overdrijf niet. Heb het zelfs gefilmd omdat mensen het niet geloofde. En d9t nog maar 1 van de klachten die ik heb.
Ik had de reviews eerder moeten lezen, maar wie verwacht dat zo'n apparaat zo slecht kan presteren.
Echt teleurgesteld! Hij gaat zo de prullenbak in.
Mvg inge
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Bianca78 26-07-2016

Mooi, snoerloos maar helaas niet krachtig

Algemene score

6,0
Mooi design, vormgeving helaas niet op alle plekken even praktisch. Oksels zijn een uitdaging. Geeft uitslag,ingegroeide haren, breekt haren af en je moet tig keer over dezelfde plek. Snoerloos is handig. Zou hem omruilen als dat kon. Zonde van mijn geld. Wat heb je aan zoveel plukrotaties als hij de haartjes toch niet pakt
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

janssen1976 07-07-2016
  • Product maand in bezit

goed genoeg

Algemene score

7,5
Ik heb samen met vriendinnen deze super fijne Philips epilader mogen uitproberen. Zowel onder de douche als droog werkt hij goed. Wel heb ik de ervaring mogen hebben dat ik twee keer over mijn benen heen moest. Oksel en schaamstreek is een no go met dit apparaat mits je een hoge pijngrens hebt. Maar onze beentjes zijn allemaal weer heerlijk glad! Bedankt dat wij deze hebben mogen testen!
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dainichi 04-07-2016

Pijnloos maar niet altijd efficiënt

Algemene score

8,0
Voor zover epilators gaan... Zo goed als pijnloos. Handig lampje, verrassend praktisch. Wel slecht in het oppikken van kleine, dunne haartjes... Maar nog steeds veruit de beste epilator die ik ooit gehad heb
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

KP 04-07-2016
  • Product maand in bezit

Mooi voor het oog

Algemene score

6,8
Het design van dit product is prachtig. Deze ligt ook lekker in je hand en is daarom goed om te gebruiken. Een groot pluspunt is dat het zowel nat als droog te gebruiken is. Slecht omgevingslicht maakt niet uit door het lampje wat op het product zit. Het enige wat mij tegenvalt is het gewenste resultaat. Ik moet te vaak over een plek om de haartjes te verwijderen. Voorheen gebruikte in een zelfde soort product van een ander merk die de haartjes veel beter en sneller verwijderde. Als dat met de Philips variant ook was geweest had ik deze zeker aangeraden. Helaas is dat niet het geval.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed

Reageer

KdeP 04-07-2016

Mooi design maar helaas minder resultaat

Algemene score

6,0
Het design van de Satinelle is prachtig. Deze ligt ook lekker in je hand. Het lampje op het apparaat is een goede toevoeging wanneer je geen goed licht hebt. Het is jammer dat je meerdere keren over dezelfde plek moet om het gewenste resultaat te krijgen. Hierdoor duurt het te lang. Wanneer je de haartjes sneller kan verwijderen zou ik dit product zeker aanraden. Dit is nu helaas niet het geval.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Demmy 02-07-2016

Super slecht

Algemene score

2,0
Deze epilatie ziet er mooi uit leuke kopstukjes maar daar is ook alles mee gezegd.
Hij haald niet alle haren weg en ik krijg er verstopte haarzakjes van
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Adriane 28-06-2016
  • Product maand in bezit

Handig in gebruik, kleine 'flaws'

Algemene score

7,8
Het is een zeer handig en gemakkelijk epilator, doordat je het snoerloos tijdens het douchen kunt gebruiken. Ook zijn de verschillende opzetstukjes voor elk lichaamsdeel erg handig en fijn in gebruik. Wel is het door de 'gebogen' vorm wat onhandig in gebruik, zoals bij de oksels.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

MoontjeHK 25-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Vormgeving is beter dan de prestatie

Algemene score

5,2
Via Insiders heb ik dit product getest, dit is mijn review:
Mooie vormgeving, ligt lekker in de hand.
De rond van de kop is alleen te rond en daardoor maakt het wat lastiger om een oppervlak goed te ontharen.
Het apparaat is ook niet erg kracht, dat maakt 'm langzamer en haalt ook niet alle haartjes weg.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

testertje 25-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

heerlijk product!

Algemene score

8,0
zo ideaal dat het onder de douche te gebruiken is! en het ligt geweldig in de hand! bovendien zijn het mooie vrouwelijke kleuren.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Samantha31 24-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Erg tevreden!

Algemene score

8,2
Na een aantal jaar toch maar mijn oude epilator ingeruild voor deze nieuwe. Geen seconde spijt van gehad! Erg gemakkelijk in gebruik, pijnloos en erg nauwkeurig. Zelfs de kleinste haartjes worden verwijderd. Zelfs meegenomen tijdens de vakantie, voor het geval dat... Na twee weken wel m'n benen wat bij moeten werken, maar dat is voor mij prima. Tussendoor heb ik t apparaat niet opnieuw op hoeven laden. Ik heb de speciale opzetstukken nog niet gebruikt, dat komt misschien nog. Ik ben Erg tevreden!
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Desireevw 24-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Werkt niet

Algemene score

4,0
Ik gebruikte hiervoor een epilady van een ander merk, waar ik heel tevreden over ben. Hier zaten alleen heel weinig opties op. Deze heeft veel opties, qua standen, een lady shave en kan onder de douche worden gebruikt. Het duurt heel lang voor het apparaat een haartje te pakken heeft. Waar ik met het oude apparaat in zo'n 15 minuutjes (ligt aan hoelang ik niet gedaan heb) klaar ben, duurt het met dit apparaat zeker 45 minuten en dan zitten de kortste haartjes er nog. Niet fijn.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Miellaa 23-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Goed apparaat

Algemene score

9,0
Scheer goed en epileert goed,
Jammer dat hij alleen draadloos kan
Ook erg handig voor onder de douche
Gewoon een goed apparaat die fijn in de hand ligt
En zn werk goed doet!!
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 23-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi apparaat, pijnloos epileren van de benen

Algemene score

8,0
Het apparaat ziet er mooi uit en ligt prettig in de hand. Wat ik fijn vind, is dat het snoerloos werkt.
Toen ik het apparaat de eerste keer gebruikte, was ik verbaasd, het motortje loopt langzamer dan ik gewend ben. Daardoor ben ik veel langer met mijn benen bezig. Van mij had hij dus krachtiger gemogen.

Het apparaat pakt niet meteen alle haartjes, soms moet ik meerdere keren over een haartje gaan voor deze wordt meegenomen en soms lukt het helemaal niet.

Haren blijven niet lang weg, ik moet nu vaker aan de slag dan met mijn vorige apparaat.

Ik gebruik het alleen droog, voor mijn benen en oksels. De vorm en de grote scheerkop zijn handig voor de benen. Helaas is de vorm minder handig voor de oksels.

Ookal epileer ik al jaren, toch had ik na het gebruik huidirritatie. Het is wel pijnloos.

De accessoires die erbij zitten (scheerkop, gevoelige zones, massageroller) heb ik niet nodig,

Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AnkeH 23-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijn en makkelijk apparaat

Algemene score

8,5
Het epileergedeelte is erg fijn en bijna pijnloos. Het kan zowel droog als nat (onder de douche) mijn voorkeur gaat uit naar droog, het effect is dan beter. Zachte en korte haartjes gaan iets lastiger mee. Voordeel is dat het bijna pijnloos is en makkelijk zonder draad/ snoer.
Het scheergedeelte kan makkelijk droog en nat. Je krijgt er verschillend stukjes bij voor de verschillende zones.
Scheren is iets meer werk dan met een scheermesje.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerritsen 22-06-2016

Werkt goed

Algemene score

6,0
Ik heb hem nu 2x gebruikt 1x droog en 1x in bad maar hij pakt niet alle haartjes je moet vaak over hetzelfde stukje huid gaan verder werkt die perfect ligt lekker in de hand
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Germaine 19-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Review Philips Satinelle Advanced BRE630/00

Algemene score

8,2
De Philips Satinelle Advanced ziet er leuk uit en is mooi vormgegeven. Het apparaat laadt snel op en is zowel nat als droog te gebruiken. Omdat ik bijna elke dag sport is het voor mij belangrijk om er altijd verzorgd uit te zien. Ik onthaar mijn onder benen, oksels en bikinilijn. Door het lampje is goed te zien of alle haren worden meegenomen. Ik heb gemerkt dat ik soms meerdere keren over een haartje moet gaan voor deze wordt meegenomen en soms lukt het helemaal niet om een haartje te laten meenemen. Helaas is mijn pincet dus niet werkloos. Het apparaat heeft wat moeite met de haartjes op mijn knieën en het lukt me nog niet om mijn oksels volledig haarloos te krijgen door de vorm van de Satinelle De opzetstukken zijn handig, maar blijven niet altijd goed zitten. Het is fijn dat er een scheerhoofd en trimkam bij zit die ik gebruik voor het overige lichaamshaar. Ik heb totaal geen last van huidirritatie en vindt de prijs/kwaliteit verhouding goed.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Babybecca 17-06-2016
  • Product maand in bezit

Beter dan oude apparaat

Algemene score

7,8
Ik heb nu de epilator 2 x gebruikt. Het is een fijn apparaat voor ontharen van benen en oksels. Het epileren is minder pijnlijk In vergelijking met mijn oude apparaat van meer dan 15 jaar oud. Heb je nog een oude epilator dan is het zeker de moeite waard om deze te vervangen. Je gebruikt het apparaat snoerloos, het laadt in 1,5 uur op. Verder maakt het minder lawaai dan mijn oude apparaat, en speciaal aan dit apparaat is dat er een lichtje op zit zodat je de haartjes goed kan zien.

Minder vind ik aan het apparaat dat het epilatorgedeelte wat aan de binnenkant zit waardoor ik op sommige plekken moeilijk bijkom of het product maar op 1 manier kan gebruiken (1 richting op) maar dit kan ook een kwestie van gewenning zijn denk ik. Verder worden niet alle haartjes gepakt, maar dit was bij mijn oude apparaat ook zo. De accessoires die erbij zitten (scheerkop, gevoelige zones, massageroller) heb ik niet nodig, en het scheelt misschien in prijs als deze worden weggelaten. Daarnaast vind ik ook dat het tasje wat erbij zat wel wat luxer zou mogen gezien de prijs van het apparaat.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Roussia 17-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Handige epilator

Algemene score

8,0
De Philips Satinelle BR630 is mooi vormgegeven en licht prettig in de hand. Het apparaat houdt erg makkelijk vast tijdens het epileren. Met een handig trimhoofd om de haartjes op een goede lengte voor het epileren te krijgen. Het apparaat heeft 2 snelheden en een handig smartlight. Ik zou geen epilator meer zonder smartlight willen hebben, je ziet het zoveel beter. Het apparaat is droog en nat te gebruiken. Droog epileren heeft wel mijn voorkeur. De power van het apparaat valt mij een beetje tegen, van mij had hij iets krachtiger gemogen. De haartjes worden goed weggehaald, alleen de zachtere haartjes worden wel eens niet goed gepakt waardoor je er nog een keer overheen moet. Met de Philips Satinelle is het echt pijnloos epileren op de benen! De oksels en bikinilijn zijn iets gevoeliger. Ik heb helemaal geen last van irritaties! Het is ideaal dat het apparaat draadloos te gebruiken is, de batterij gaat erg lang mee. Al met al een prachtige en handige epilator!
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE630

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews