Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips SatinSoft HP 6521/01

8,2 Lees 11 reviews

Vergelijkbare producten

Braun Silk-epil 7181 Legs

Bruikbaar onder de douche
Ja
Aantal snelheden
2
Oplaadbaar
Ja
Braun Silk-epil 7181 Legs

Braun Silk-épil 7 7-751

Bruikbaar onder de douche
Ja
Aantal snelheden
2
Afspoelbaar
Ja
Braun Silk-épil 7 7-751

BaByliss Epliator Duo 730 - Epliator

Bruikbaar onder de douche
Ja
Aantal snelheden
2
Ijsmethode
Nee
BaByliss Epliator Duo 730 - Epliator

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mustafatma 18-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Een topproduct die degelijk werkt. Hiernaast voldoende mogelijkheden wat het apparaat je biedt. Sinds ik deze apparaat in mijn bezit heb werkt deze prima en voldoet het aan al mijn verwachtingen. Hieruit blijkt dat ik een juiste keuze heb gemaakt tijdens de aankoopdatum van dit product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
sweetdex 22-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Een fijn epileer apparaat. Wanneer het op de natte huid gebruikt wordt, plakken de haartjes soms wat aan de huid en werkt het minder goed dan op een droge huid. Verder een degelijk apparaat wat fijn in de hand ligt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
J. Nicolai 12-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ben blij met de aankoop. Vooral doordat het product waterbestendig is! In het begin wel pijnlijk, maar dat is een kwestie van wennen. Het apparaat geeft overigens wel twee kapjes mee die het minder pijnloos maken. Ook geeft het apparaat best veel lawaai!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
remcofried 06-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
We hadden een hele oude, de nieuwe is 3 x zo snel en glad.
Mogelijkheden zijn naar wens.
Simpel in gebruik en makkelijk hanteerbaar.
Is moeilijk te zeggen na kort gebruik maar lijkt in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Babs pronk 05-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Gebruiksgemak. Ligt makkelijk in de hand
Resultaat: Gladde benen.
Mogelijkheden: de accu laadt snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Dive88 29-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Mijn eerste epilator en het resultaat is boven mijn verwachtingen! Pakt alle haartjes snel en pijnloos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
jannie1995 16-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
op zoek naar een betaalbare epilator. Na positieve reviews deze Philips besteld.Net in mijn bezit, eerste keer gebruikt. Lijkt prima te werken..Met de cashback actie van Philips een goede epilator voor een hele leuke prijs!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Sabri66 15-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
erg fijn en gemakkelijk gebruik. ik heb eerder altijd Philips gebruikt. Ik raad het iedereen aan. ook vind ik het fijn dat hij veel opties heeft. ik ga zeker een paar meenemen naar turkije.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
B. v. E. 12-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Erg fijn product, voldoet aan de specificaties en ergonomisch in de hand. Het massage hulpstuk is niet zo fijn als wat ik bij mijn vorige epilady had, maar dat is ook prijs-kwaliteit verhouding. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Marthe0207 05-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het formaat is gebruiksvriendelijk, praktisch en makkelijk op te bergen. De verschillende onderdelen zorgen ervoor dat er diverse mogelijkheden zijn om het te gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed