Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips SatinSoft HP6521

Vergelijkbare producten

Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Braun Face Spa Pro Face Spa Pro Best Reviewed nov 2018
7,7 (30)

Braun Silk-épil SensoSmart 5/890 Epilator

Braun Silk-épil SensoSmart 5/890 Epilator Best Reviewed mei 2018
8,6 (15)

Braun Silk-épil 5 5/500 SensoSmart

Braun Silk-épil 5 5/500 SensoSmart
9,2 (9)
Bekijk alle Epilatoren

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SatinSoft HP6521 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mustafatma 18-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Een topproduct die degelijk werkt. Hiernaast voldoende mogelijkheden wat het apparaat je biedt. Sinds ik deze apparaat in mijn bezit heb werkt deze prima en voldoet het aan al mijn verwachtingen. Hieruit blijkt dat ik een juiste keuze heb gemaakt tijdens de aankoopdatum van dit product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sweetdex 22-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Een fijn epileer apparaat. Wanneer het op de natte huid gebruikt wordt, plakken de haartjes soms wat aan de huid en werkt het minder goed dan op een droge huid. Verder een degelijk apparaat wat fijn in de hand ligt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

J. Nicolai 12-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ben blij met de aankoop. Vooral doordat het product waterbestendig is! In het begin wel pijnlijk, maar dat is een kwestie van wennen. Het apparaat geeft overigens wel twee kapjes mee die het minder pijnloos maken. Ook geeft het apparaat best veel lawaai!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

remcofried 06-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
We hadden een hele oude, de nieuwe is 3 x zo snel en glad.
Mogelijkheden zijn naar wens.
Simpel in gebruik en makkelijk hanteerbaar.
Is moeilijk te zeggen na kort gebruik maar lijkt in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Babs pronk 05-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Gebruiksgemak. Ligt makkelijk in de hand
Resultaat: Gladde benen.
Mogelijkheden: de accu laadt snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dive88 29-11-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Mijn eerste epilator en het resultaat is boven mijn verwachtingen! Pakt alle haartjes snel en pijnloos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannie1995 16-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
op zoek naar een betaalbare epilator. Na positieve reviews deze Philips besteld.Net in mijn bezit, eerste keer gebruikt. Lijkt prima te werken..Met de cashback actie van Philips een goede epilator voor een hele leuke prijs!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sabri66 15-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
erg fijn en gemakkelijk gebruik. ik heb eerder altijd Philips gebruikt. Ik raad het iedereen aan. ook vind ik het fijn dat hij veel opties heeft. ik ga zeker een paar meenemen naar turkije.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

B. v. E. 12-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Erg fijn product, voldoet aan de specificaties en ergonomisch in de hand. Het massage hulpstuk is niet zo fijn als wat ik bij mijn vorige epilady had, maar dat is ook prijs-kwaliteit verhouding. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marthe0207 05-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het formaat is gebruiksvriendelijk, praktisch en makkelijk op te bergen. De verschillende onderdelen zorgen ervoor dat er diverse mogelijkheden zijn om het te gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer