Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Oral-B Professional Care 550

8,3 Lees 20 reviews

Vergelijkbare producten

Oral-B TriZone 2500 + Travel Case Elektrische Tandenborstel

Timer
Ja
Laadstation
Ja
Pulserende bewegingen
40000 per minuut
Oral-B TriZone 2500 + Travel Case Elektrische Tandenborstel

Braun Oral-B Vitality Sensitive

Poetsstand
sensitive, standaard/clean, grondige reiniging, gum care, whitening
Timer
Ja
Laadstation
Ja
Braun Oral-B Vitality Sensitive

Philips Sonicare HealthyWhite HX6732/37

Poetsstand
standaard/clean
Timer
Ja
Elektrische flosser
Nee
Philips Sonicare HealthyWhite HX6732/37

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob den hoorn 18-03-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,5
Slecht apparaat al binnen twee jaar gaat het mechanisme draaideel kapot. Mijn vorige Oral b (een goedkope) heeft het wel vier jaar volgehouden, Waarna de accu het begaf, vrij logisch. Ik ga op zoek naar een ander merk, want borstels zijn vrij prijzig.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Dhr Evers 27-03-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Sinds een jaar in bezit en nog steeds super tevreden. Het ding poetst snel en zéér grondig, met als gevolg een schoon en plak vrij resultaat!

De borsteltjes vind ik redelijk aan de prijs. Aan de andere kant: die pluminus 25 euro per jaar voor borsteltjes zijn natuurlijk een schijntje vergeleken bij de kosten van een tandartsverzekering en extra tandartsbezoek. Met deze borstel, krijg je díe gelukkig niet meer "voor je kiezen"!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
VanNieuwpoort 22-01-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Was de vorige Oral-B helemaal zat, accu laadde niet goed meer op en dat al na 2 jaar gebruik! Stopte er mee tijdens het poetsen ondaks 24 uur opladen.

Op basis van de reviews hier een andere Oral-B uitgeprobeerd met een extra body ivm duo-gebruik erg handig.

Tot nu tevreden, prima prijs-kwaliteit verhouding. Handige batterij indicator en rijsetui is ook makkelijk. Over de levensduur van deze kan ik nog niets zeggen maar Oral-B geeft een jaar extra garantie bij online registratie (3 jr totaal) en dat geeft vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Moniquevsta 18-01-2010 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Fijne tandenborstel! Geeft aan wanneer hij opgeladen moet worden en je hebt echt een schoner gevoel dan bij mijn oude tandenborstel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Jehanhoekstra 14-01-2010 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Aangezien ik vantevoren erg sceptisch was over het nuttige van een electrische tandenborstel. Sinds ik er een heb, wil ik niet meer terug naar een gewone hand-tandenborstel. Ik denk dat veel mensen niet door hebben hoe schoner en frisser je gebit aanvoelt na het gebruik van een electrische tandenborstel!

Review criteria:

Goed
Goed
fiblootje 11-01-2010 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Fijne tandenborstel. Jammer dat de batterij niet zo lang mee gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Burggraaf 09-01-2010 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
wij zijn na de kerst met onze borstel begonnen op verzoek van onze paradontoloog en zijn nu al erg tevreden onze tanden en kiezen voelen gladder aan hebben al minder tandplak het is even wennen maar hij is toch wel gebruiks vriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
19588591 06-01-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Ik gebruik al jaren de Oral-B tandenborstel naar volle tevredenheid. Hoe goed hij me beviel ontdekte ik pas op vakantie. Toen gebruikte ik een handtandenborstel. Ik moest veel langer poetsen en dan nog was de tandplak niet helemaal verdwenen. Ook mijn tandvlees bloedde weer, dat heb ik jaren niet meer gehad.
Het maakt echt verschil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
petra181 02-01-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,5
Heel gemakkelijke no nonsense tandenborstel zonder piepjes of deuntjes.
lekker makkelijk poetsen. tot de trilling gaan poetsen en zelf niet na hoeven denken.
heerlijk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
MdenB 01-01-2010 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
een erg prettig apparaat om het gebit goed mee te kunnen reinigen. geeft aan wanneer er 2 minuten verstreken zijn.
goede rotatiensnelheid.

Review criteria:

Goed
Goed
naamloos0705 28-12-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Hele fijne tandenborstel.
De indicatie voor de batterij is heel fijn. ik poetste altijd met een gewone tandenborstel, maar met een elektrische kom je er beter bij. Dus je poetst ook beter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
BasvanZ 28-12-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Met deze tandenborstel kan ik ook goed achter mijn verstandskiezen en binnenkant van de voortanden komen. Met een gewone tandenborstel lukte dat niet goed.

Ook fijn dat het apparaat aangeeft wanneer je te hard duwt (je moet het apparaat zijn werk laten doen).

Daarnaast zit er een signaal op dat aangeeft wanneer je van vlak moet wisselen, zodat je niet te kort poetst.

Over de levensduur kan ik niets zeggen, maar gezien de ervaring van kennissen zit het wel snor! Het apparaat voelt in ieder geval degelijk aan, is eenvoudig te bedienen en ziet er netjes uit.

De eerste keer opladen duurt lang, maar na iedere poetsbeurt mag je 'm meteen weer op de oplader zetten en dan heb je er geen omkijken meer naar. De handleiding adviseert wel om de tandenborstel 2x per jaar helemaal te ontladen.

Mijn gebit voelt zonder enige inspanning na het poetsen erg schoon aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Jiswalda 26-12-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
werkt prima. had eerst mijn twijfels met de timer, maar dat is eigenlijk heel prettig. je poetst toch langer dan je denkt. tanden voelen heerlijk schoon en glad na gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
15.Ruud.15 26-12-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
de oude is bijna 9 jaar oud, gebruikgemaakt van aanbieding, kunnen we er weer een jaar of tien tegen.
gewoon goed apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
erniethepernie 25-12-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Eindelijk een goed werkende elektrische tandenborsteld, die doet wat hij belooft.
De timerfunctie is erg handig, en het levert een goed gepoetst gebit op.
De tandenborstel is relatief stil. De opzetborstels zijn erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
wolter01 20-12-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
de tandenborstel ligt goed in de handen als je aan het poetsen bent geef hij het duidelijk aan wanneer je an je volgende deel van je gebit toe bent en hij verslapt niet , poetst stevig dor .
Al met al een goed apperaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
willie1977 10-12-2009 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
ik ben erg tevreden en mijn tandarts ook.
poets dus goed. het voelt ook lekker fris na een poetsbeurt. voor mij geen gewone tandenborstel meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Henksmile 09-12-2009 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,5
Ik ben op zig dik tevreden over mijn oral-B product. Al vind ik de opzet-borsteltjes niet bepaald goedkoop te noemen. Als deze iets goedkoper zouden zijn zou ik ze absoluut vaker vervangen..
Goed poetsen doe je met een goede borstel.., maar op deze (prijs-)manier van Oral-B is het toch wel eens even bijten om het opzet borsteltje te vervangen.. Het "Handvat gedeelte" gaat al jaren mee.., en bijffffttt het maar doen.. :-) Klasse..!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
franka1976 08-12-2009 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,5
Wij hebben zeer veel plezier van deze elektrische tandenborstel. Het is ook ontzettend makkelijk want je glijdt gewoon met de borstel langs je hele gebit en het borsteltje doet zijn werk.
Zo weet je ook zeker dat je je hele gebit goed en grondig schoonmaakt.
Het wordt niet voor niks door je tandarts aangeraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
hubairke 08-12-2009 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,5
sinds ik deze tandenborstel gebruik heb ik geen last meer van tandvlees problemen en tandsteen is zo goed als niet meer aanwezig. De tandarts is bij mij binnen twee minuutjes klaar met de controle.

Review criteria:

Voldoende
Goed