Oral-B iO Series 7N wit / duo pack - Reviews

Specificaties
Poetsstand
standaard/clean
Extra Body
Ja
Pack
duo pack
Bekijk 4 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 94 reviews die zijn achtergelaten voor de Oral-B iO Series 7N wit / duo pack op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

VB 17-07-2020
  • Product getest

Slimme tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Series 7W wit

Algemene score

9,0
De iO serie 7 heeft een mooie strak design, met een OLED-display en licht lekker in de hand doordat hij niet zwaar is. Hij wordt geleverd met een reisetui en tasje voor de oplader.
Het opladen via de magnetische ‘klik’-oplader gaat snel en in 3 uur is hij volledig opgeladen.
Met een volle accu kan je wel even vooruit, wel afhankelijk van de hoeveelheid mensen die hem gebruiken.
De serie 7 heeft 5 verschillende poetsstanden en heeft een aangenaam zoemend geluid en gaat vanzelf aan als je hem pakt.
De tandenborstel heeft een poetsdruksensor en licht groen op bij goed poetsen en rood bij te hard poetsen.
De Oral-B app die via Bluetooth werkt is beschikbaar voor Android of IOS. Hiermee kan je de bevindingen volgen van het tanden poetsen en eventueel verbeteren, dit werkt prima.
De display van de tandenborstel kan je in verschillende talen zetten. Jammer genoeg niet in het Nederlands, dit was voor mij geen nadeel en beïnvloed verder het gebruik niet
De gebruiksaanwijzing en de app zijn beide wel in het Nederlands.
Al met al ben ik zeer tevreden met deze nieuwe Oral-B iO serie 7 tandenborstel.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Verschillende poetsstanden
  • Oral-B app
  • Prettig geluid

Minpunten

  • Display niet in Nederlands.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francisco 04-08-2020
  • Product gekocht

Het nieuwe ‘digitale poetsen’!

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Geschreven voor: Oral-B iO - 7n - Elektrische Tandenborstel Wit Powered By Braun wit

Algemene score

9,0
Heb je iets met apps dan wordt het saaie tandenpoetsen een waar feest! Tijdens het poetsen neemt de app, die je eerst download uit de AppStore, je mee in de eerste uitdaging. 100% dekking van je hele gebit tijdens het poetsen.
Eenmaal de nieuwe borstel opgeladen, wat overigens niet lang duurde(!), ben ik de app gaan downloaden, zo gevonden. De app en de functies op het digitale scherm op de borstel heb je zo onder de knie. Want dat doet Oral B leuk, tijdens t poetsen wordt op de app je gebit weergegeven en waar je wel en niet hebt gepoetst. Ook hoe lang je poetst. Bij 100% dekking ontvang je je eerste medaille! Daarna ook bij nog meer activiteiten. Verder kun je nog uitdagingen instellen zoals frisse adem, etc.
De accu gaat lang mee, ondanks dat de borstel trilt en licht weergeeft. Verder heeft de borstel een mooi design, staat mooi design en het led scherm geeft duidelijk de functies weer, ook tijdens gebruik van de app communiceert de borstel met good night, etc. :) Oplaadtijd is overigens kort.
De borstelkop die er standaard bij zit reinigt uitgebreid en komt op alle plekken. Een echte aanrader voor wie een keer anders wil (leren) poetsen!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • App werkt direct

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Limootje 04-08-2020
  • Product getest

Fijne tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Geschreven voor: Oral-B iO Series 7W wit

Algemene score

7,0
Wat een prachtige tandenborstel! Hij staat supermooi in onze badkamer. Mijn dochtertje is uiteraard helemaal blij dat ze zelf een (roze) lichtje kan kiezen.

Ik heb de tandenborstel nu een tijdje getest en merk een aantal dingen:

- de batterij gaat sneller op dan ik had verwacht. Gelukkig zit er een snelle oplader bij die er ook nog eens mooi uit ziet, dus als de batterij op lange termijn lang meegaat, vind ik dat verder geen probleem.
- mijn tanden zijn schoner dan met de vorige tandenborstel die ik had. Dat vind ik een groot pluspunt, want dat is dus goed voor mijn mondgezondheid.
- de app is een leuke toevoeging. Jammer dat hij via Bluetooth werkt, want dat heb ik niet standaard aan. Daardoor heb ik in een paar weken pas 2x de app gebruikt als coach. Ook denk ik dat er nog wel wat winst te behalen valt als er meer feedback op komt. Zo staat er dat je met swipen de poetsstanden kunt wisselen, maar op de tandenborstel blijft het gewoon staan zoals het stond. En je kunt (voor zover ik weet) niet per persoon een coach hebben. Wat betekent dat als mijn partner de borstel gebruikt, die resultaten ook mijn score bepalen. En dat is jammer voor de motivatie.
Wat vind ik wel fijn aan de app? Dat je gevraagd wordt of je bijvoorbeeld bloedend tandvlees hebt en hebt geflost. Zeker dat laatste zorgde ervoor dat ik bijna elke avond floste, ook al zag ik het maar 1x. Daar ben ik dus erg blij mee!

Ook is het superhandig dat je kunt zien waar je wel en niet goed hebt gepoetst. Zowel voor mijzelf als voor mijn oudste dochtertje, die nog wel eens te snel wil poetsen.

Voor mij is de sensitive stand met de gentle care borstel wel de fijnste, met de whitening en de gewone borstel kreeg ik last van pijnlijk tandvlees. Met sensitive niet, en door de poetsdruk feedback gaat dat nog steeds goed.

Dat vind ik trouwens een hele nuttige toevoeging, want daar had ik altijd discussies over met mijn partner.

Tot slot: ik heb daadwerkelijk schonere tanden en flos nu veel vaker. Daarom vind ik het erg fijn dat ik ermee kan poetsen!

Pluspunten

  • Design
  • Schone tanden
  • App coaching voor bijv. Flossen
  • Zelf kleuren kiezen
  • Laadt snel op

Minpunten

  • App werkt alleen als Bluetooth aanstaat
  • App heeft geen individuele scores

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Super fijne tandenborstel 03-08-2020
  • Product getest

Super strakke tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Series 7W wit

Algemene score

10,0
Wat een hypermoderne tandenborstel is dit zeg! Nieuwere opzetborstels die wat groter zijn. Een fijn design waardoor de tandenborstel fijn in de hand ligt en meteen al een knipoog geeft als je hem aanraakt. Ik ben enorm blij dat ik deze tandenborstel heb mogen testen.
De tandenborstel gaat opgeladen bijna 2 weken mee, en de poetskwaliteit is enorm goed. Zelfs de oplader is fijntjes en en binnen 3 uur een opgeladen tandenborstel.
Met behulp van de app zie je precies hoe je poetst, de tandenborstel zelf geeft ook aan dmv een verlichte ring of het goed gaat. Het is fijn dat je verschillende poetsstanden kunt gebruiken. En de smiley op het digitale display, die maakt het toch wel af.

Pluspunten

  • Design
  • Snel opgeladen
  • Poetskwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DebbieKet 02-08-2020
  • Product getest

Super fijne tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO - 7n - Elektrische Tandenborstel Wit Powered By Braun wit

Algemene score

10,0
Tandenpoetsen was nog nooit zo makkelijk! Met 5 verschillende smart modes is er altijd wel 1 die op dat moment het beste bij je aansluit. Ik heb dit product mogen testen en ben hier zeer tevreden over! Strak design, makkelijk in gebruik en een super gaaf display (welke ook laat zien hoelang je poetst!) zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Design
  • Gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 02-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Tandenborstel die het poetsen leuker maakt

Geschreven voor: Oral-B iO Series 7W wit

Algemene score

9,0
Ik heb de iO7W elektrische tandenborstel van Oral-B nu twee weken in huis. Toen ik de doos opende vond ik de behuizing/design van de tandenborstel iets wat goedkoop overkomen en zo voelt het ook aan. Deze eerste indruk heeft snel plaats gemaakt voor een nieuwe ontdekking voor de technische snufjes die deze tandenborstel heeft.

De tandenborstel is zelf al ‘SLIM’ gemaakt. Er zit een klein digitaal schermpje op de tandenborstel die de poetsduur aangeeft en na het tandenpoetsen een smiley laat zien (bijv. een teleurgestelde smiley als er poetsduur te kort is). Ook wordt op het digitale schermpje van de tandenborstel het batterijpercentage van de tandenborstel getoond, handig! Dit helpt bij de keuze om de tandenborstel op te laden of niet (om zo de levensduur van de batterij te optimaliseren. Daarnaast kan op het digitale schermpje gekozen worden voor de verschillende standen bij het tandenpoetsen.

Het digitale schermpje is dus zeker een pre. Het helpt bij de beleving van tandenpoetsen. Je kan dus veel meer halen uit je poetsbeurt.

De performance van de tandenborstel is zeer goed. De tandenborstel laat verschillende lichtjes zien tijdens het tandenpoetsen. Deze verschillende kleuren licht laten zien of je te hard, te zacht of precies goed poetst (druk op je tanden/tandvlees). Zo word je tijdens het gebruik van de tandenborstel continue getriggerd je tanden optimaal te verzorgen.

De tandenborstel is opvallend stiller dan eerdere versies elektrische tandenborstels. Dit vind ik een zeer grote vooruitgang, omdat ik mijzelf eerder vaak irriteerde aan het, indringende, hard, geluid.

Daarnaast kan ook gebruik worden gemaakt van de Oral-B app waarop o.a. de poetsresultaten weergegeven worden. De app kan onder andere helpen bij het inzichtelijk maken van het poetsritme (hoe vaak per dag), de kwaliteit van de poetsbeurten en de verschillende tandvlakken die geraakt zijn.

De batterij gaat ongeveer 20 volledige poetsbeurten mee. Een weekendje weg met de tandenborstel zou dus kunnen volstaan zonder het meenemen van de lader.

Pluspunten

  • Interactief
  • Te koppelen met telefoon
  • Tanden voelen perfect schoon aan
  • Vele poetsstanden

Minpunten

  • Oogt wat goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mana1994 31-07-2020
  • Product getest

Mooi design!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Series 7W wit

Algemene score

9,0
Sinds twee weken maak ik gebruik van de Oral-B iO serie 7W tandenborstel en ik ben enorm tevreden!

Te beginnen bij de doos waar de elektrische tandenborstel in verpakt zit. Een mooie verpakking met een luxe uitstraling. De verpakking bevat een iO7-handvat met ultimate clean opzetborstel, een premium reisetui, oplader en opzetborstelhouder.

De tandenborstel zelf heeft ook een mooie luxe uitstraling met een goed afleesbaar display. De tandenborstel is niet zwaar en ligt prettig in de hand.

Voor de Oral-B iO serie 7W tandenborstel zijn verschillende opzetborstels verkrijgbaar. Zo is de Ultimate Clean opzetborstel voor een volledige reiniging en het verwijderen van tandplak. De Gentle Care opzetborstel is speciaal ontworpen voor het reiniging van gevoelige zones en tandvlees. Deze heb ik getest. Een zachte poetservaring en na het poetsen voelen je tanden en tandvlees professioneel schoon aan.

Het interactieve display op de tandenborstel geeft essentiële informatie weer: inclusief poetsstanden en herinnering voor het vervangen van de de borstelkop. Het displaytje begroet wanneer je hem opstart en beloont je met een glimlach als je goed hebt gepoetst.

De Oral-B iO serie 7W heeft 5 slimme poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Gevoelig, Tandvleesverzorging, Intense reiniging en Whitening. De slimme poetsdruksensor signaleert rood, wit of groen om te waarschuwen of u te hard, te zacht of met de juiste hoeveelheid druk poetst. De tandenborstel trilt naar iedere 30 seconden. Ideaal om te weten hoe lang je aan het poetsen bent.

Je kunt de tandenborstel via Bluetooth synchroniseren met de Oral-B-app. In de app is af te lezen waar in je mond je aan het poetsen bent en hoe goed je deze zones poetst. Ook is in de app af te lezen hoeveel druk je uitoefent.

Het oplaadsysteem is magnetisch. Erg praktisch en goed schoon te houden. De magnetische lader heeft een vergrendelbare stabiliteit en kan de tandenborstel in slechts 3a 4 uur tijd opladen. De batterijduur is opvallend goed! De tandenborstel hoeft slechts 1x per anderhalve week opgeladen te worden, met 3x per dag ruim 2 minuten tandenpoetsen.

Pluspunten

  • App
  • Mooi design
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Snel opgeladen
  • Lange batterij duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mier3 28-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Innovatieve tandenborstel

Geschreven voor: Oral-B iO - 7n - Elektrische Tandenborstel Wit Powered By Braun wit

Algemene score

8,0
Deze nieuwe Oral-B elektrische tandenborstel is zeer innovatief. De tandenborstel ligt fijn in de hand. De accuduur gaat, in vergelijking met zijn voorgangers, een stuk langer mee. Het vernieuwde laadstation staat fraai op je badkamer. Wat een handige toevoeging is, zijn de kleurindicatoren die groen of rood kleuren wanneer je goed of te hard poetst. De bijgeleverde reisetui is handig om de tandenborstel veilig en schoon op te bergen, wanneer je op vakantie gaat. Mijn tanden voelden nog nooit zo schoon en fris na het tanden poetsen. Ik zal de nieuwe Oral-B tandenborstel zeker aanreden.

Pluspunten

  • Handige accessoires
  • Gebruiksgemak
  • Fraai laadstation

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mariekeoss 28-07-2020
  • Product getest

Veel opties en toch makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO - 7n - Elektrische Tandenborstel Wit Powered By Braun wit

Algemene score

9,0
Deze tandenborstel ziet eruit als een gewone tandenborstel maar dat is schijn. Er zitten allerlei verschillende poetsmogelijkheden in waartussen je heel makkelijk kunt switchen. Uiteraard heb ik ze allemaal getest! Zo vind ik het erg fijn om een keer per week de intense stand te gebruiken omdat je tanden dan eigenlijk licht gepolijst worden. De sensitieve stand is fijn om je tong voorzichtig een keer mee te nemen.
Het gebruik van de app is erg gemakkelijk en je krijgt feedback bij iedere poetsbeurt zonder dat je voor de camera hoeft te poetsen. De chique doos om je tandenborstel mee op reis te nemen is een leuke extra. Eenmaal opgeladen gaat de tandenborstel lang mee.

Pluspunten

  • Mooi en ligt fijn in de hand
  • Makkelijk aan te melden bij de app

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fisla 28-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een andere poetservaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Series 7W wit

Algemene score

7,0
De iO 7W series is een model met een mooi, modern, maar bovenal handig design. Het product heeft een poetsdruksensor, dat geeft aan als je te hard of te zacht poetst doormiddel van het OLED-display, dat kleurt dan rood of groen. De tandenborstel heeft meerdere poetsstanden, waaronder whiten en sensitive. In vergelijking met de oudere modellen was de eerste paar dagen een beetje wennen, omdat de tandenborstel anders trilt (zachter). Ook heeft het product een heel lange batterijduur, ik heb de tandenborstel nu voor een week gebruikt en is na een keer opladen pas kwart leeg, ook heeft het product een korte oplaadtijd, vooral als je het vergelijkt met de oudere modellen! De Oral-B app kan je met dit apparaat koppelen en geeft advies over je poetssterkte en poets efficiëntie, dat is zeer leerzaam en geeft een positief effect af.

Pluspunten

  • mooi design
  • batterijduur
  • veel poetsopties
  • kwaliteit

Minpunten

  • prijzig
  • andere opzetborstels nodig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Danielle Beukman 27-07-2020
  • Product getest

Mooi design, prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO - 7s - Elektrische Tandenborstel Wit Powered By Braun wit

Algemene score

9,0
Afgelopen twee weken heb ik deze tandenborstel kunnen testen en ben ik er achter gekomen dat het een fijn apparaat is. Het design is ontzettend mooi, je kan zelfs verschillende licht kleurtjes kiezen, het kopje van de tandenborstel past op het opzetstukje, het apparaat is goed schoon te houden en de trillingen/draaiingen van de tandenborstel zijn prettiger dan mijn vorige tandenborstel. Een nadeel is dat de kopstukjes wel echt heel erg anders zijn dan die van de gemiddelde elektrische tandenborstel, zijn dus erg specifiek om aan te schaffen. Ook goed te koppelen aan je mobiel. Je kan dan letterlijk zien wat je allemaal al hebt gehad met poetsen en het wordt dan steeds witter. Leuk om eens uit te proberen. Op de tandenborstel zelf zit een timer en na elke halve minuut geeft het een seintje om te gaan wisselen van kant. Als je het geld voor een elektrische neer wilt leggen is dit absoluut een aanrader!

Pluspunten

  • Design
  • App/Bluetooth
  • Fijne draaiing
  • Goed schoon te houden

Minpunten

  • Speciale kopjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Biebelke 26-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooie borstel, fijne app!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Series 7W wit

Algemene score

9,0
Design
De verpakking straalt luxe uit. Het wekt meteen de indruk dat je kwaliteit koopt. Rustig, met een beetje bling, de benodigde informatie en strakke kleuren. Als je de verpakking vervolgens uitpakt voelt het echt als een cadeau aan jezelf. De tandenborstel heeft een modieus design. Strak wit met een modern scherm.

Gebruik
Tandenborstel ligt lekker in de hand en voelt degelijk aan zonder zwaar te zijn. Er zitten slechts twee knoppen op die verrassend makkelijk navigeren door het menu. Elke stand heeft een andere 'trilling', dit merk je tijdens het poetsen. Hoewel je na elke stand niet veel verschil voelt, voelen je tanden met glad en schoon aan, De standen kunnen niet harder of zachter worden gezet, maar je kunt wel tussendoor tussen de diverse standen switchen. De tandenborstel maakt een vrij hard geluid. Je kunt het beste met de (bad)kamerdeur dicht poetsen.

App
Ik vond het meteen prettig dat je geen account hoeft aan te maken om de app te gebruiken. Dit kan uiteraard wel. De borstel maakt gebruik van bleutooth om te verbinden met de telefoon/app. Dat was binnen 2 seconden gebeurd. De app heeft toestemming nodig tot je locatie om de verbinding te kunnen maken.

De app houdt vrij goed bij waar je met de tandenborstel in je mond beweegt en hoeveel druk je uitoefent. Je kunt meteen een 'proefrun' doen waarmee je een beeld van je poetsroutine schetst. Daarnaast kun je aangeven of je ook flost, te tong reinigt of je mond spoelt.

Je kunt diverse routines plannen die je aan een schema houden om een doel te bereiken. Doelen zoals 'Gum health' en 'een frisse adem' bijvoorbeeld, maar ook een Orthodontische verzorging routine.

De uitdagingen (achievements) zijn op zich wel leuk en stimuleren een goede reiniging van de mond. Ik vraag mij echter wel af waarom er een uitdaging bij zit die verwacht dat je 5 dagen tussen 0:00 uur en 3:00 uur s'nachts poetst. Maar goed, dat zal vast wel eens voorkomen na een drukke avond.

Pluspunten

  • App kan zonder account
  • Mooi design
  • Diverse standen

Minpunten

  • Niet stevig op de lader
  • Maakt veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne van de Werken - Elzen 26-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een innovatieve tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO - 7s - Elektrische Tandenborstel Wit Powered By Braun wit

Algemene score

9,0
Waar ik me bij Oral-B steeds weer over verbaas, is hoe ze elke keer opnieuw een tandenborstel weten te ontwikkelen die toch weer meerwaarde heeft ten opzichte van zijn voorganger. Twee jaar geleden startte ik met (toen) een van de nieuwste modellen en nu testte ik de iO 7S. Dit model blijkt nog weer net iets beter. Zo synchroniseert hij via bluetooth met de Oral-B-app en hierdoor houdt hij precies bij waar in je mond je aan het poetsen bent en geeft hij informatie over de poetsdruk. Ook mijn vorige tandenborstel synchroniseerde met de app, maar dan kon je enkel bijhouden hoelang je aan het poetsen was en nu dus ook hoe goed je poetst. Voor mij was dit een eyeopener, omdat ik blijkbaar bepaalde plekken in mijn poetsroutine oversloeg. De tandenborstel trilt na 30 seconden, maar als je poetst met de app aan, dan doet hij dit niet. Dit vind ik wel jammer, want je probeert toch ‘blind’ te poetsen en pas naar de app te kijken hoe goed je gepoetst hebt als je voor je gevoel klaar bent. Zo’n trilling helpt je om op tijd over te schakelen naar een ander deel van je mond. De tandenborstel geeft geregeld een melding hoe vol de batterij nog is, zodat je tijdig kunt gaan opladen. Met een volle batterij doe ik, met 2x 2,5 minuut poetsen per dag, meer dan een week.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Tijdsindicatie
  • Synchroniseert met de app

Minpunten

  • Te veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

E.J. 26-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Next level tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Series 7W wit

Algemene score

9,0
Deze tandenborstel tilt het tandenpoetsen naar het volgende level, een tandenborstel die je met een app allerlei nuttige info geeft en je stimuleert om nog beter te poetsen en met een goed doordacht design. Met de app wordt je d.m.v. medailles die je kunt verdienen gestimuleerd en je krijgt o.a. informatie over wanneer je de borstel moet vervangen en hoe goed je hebt gepoetst.
Je kunt verschillende poets-instellingen kiezen d.m.v. het ingebouwde OLED display op de tandenborstel en krijgt door de kleurenring op de borstel te zien of je te hard of juist te zacht poetst. Er zijn verschillende opzetborstels verkrijgbaar, de Ultimate Clean opzetborstel is voor een doeltreffende reiniging en verwijdering van tandplak en de Gentle Care is speciaal ontworpen voor reiniging van gevoelige zones en tandvlees.
Qua accuduur valt op dat je de borstel maar eens per week op hoeft te laden, dat is ook mooi meegenomen. Het opladen zelf is ook in een paar uur gebeurd.

Ik heb deze borstel nu 2 weken en ben er erg tevreden over

Pluspunten

  • poetst goed
  • stiller dan mijn oude borstel
  • de terugkoppeling over je poetsgedrag in de app
  • lange accuduur en snel opladen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 26-07-2020
  • Product getest

Gebruiksvriendelijke tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO - 7s - Elektrische Tandenborstel Wit Powered By Braun wit

Algemene score

9,0
Ik heb de Oral-B 7s tandenborstel nu ruim een week in gebruik.
Poetsen bevalt erg goed. De juiste druk op de tanden wordt aangegeven en de 2 minuten timers stimuleert om langer te poetsen. Ik had al een oude elektrische tandenborstel. Kan nog weinig verschil in resultaat zien van mijn gebit. Maar het poetsen zelf is veel fijner.
Tandenborstel is mooi en ligt lekker in de hand.
Na ca. 18 poetsbeurten is de batterij nog voor 30% gevuld.
Ik kan niet goed overweg met de app.

Pluspunten

  • Licht van gewicht
  • Prettig bij het poetsen
  • Geen ribbels dus goed schoon te houden
  • Batterij gaat lang mee

Minpunten

  • Gebruik van de app

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Judith-Anna 24-07-2020
  • Product getest

Zeer prettige tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO - 7s - Elektrische Tandenborstel Wit Powered By Braun wit

Algemene score

9,0
Het eerste wat opvalt aan de tandenborstel van Oral-B is het mooie design. Met name het display valt hierin op. Daarnaast vind ik het erg prettig dat het oplaadstation zo klein is, dat scheelt ruimte op het badkamerplankje. Ondanks het kleine oplaadstation is de tandenborstel erg snel opgeladen, bij mij in minder dan 3 uur.
In combinatie met de Oral-B app zorgt de tandenborstel voor een enorm schoon tandgevoel. Dit omdat je in de app goed kunt volgen waar je nog moet poetsen.De verschillende poetsstanden en poetsdruksensor zorgen ervoor dat je écht goed poetst, zonder te veel druk op je tanden/tandvlees te leggen.
Kortom; Ik vind het een enorm prettige tandenborstel. Hij ligt fijn in de hand en is makkelijk mee te nemen op reis. Een aanrader!

Pluspunten

  • Goede accuduur
  • Reinigt erg goed
  • Ligt gemakkelijk in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Younes 24-07-2020
  • Product getest

Mooie/goede tandenborstel met wat verbetepunten

Geschreven voor: Oral-B iO - 7s - Elektrische Tandenborstel Wit Powered By Braun wit

Algemene score

7,0
Ik ben al met al tevreden met de elektrische tandenborstel. Ik moest in het begin wel ff wennen, omdat er een ander soort opzetborstel op zit dan ik zelf gewend ben. Tijdens het testen van de tandenborstel ben ik erachter gekomen dat deze tandenborstel verschillende poets mogelijkheden heeft. Die zijn ook gemakkelijk te kiezen via het menu en mooie scherm.
Het heeft ook een handige led lamp die aangeeft wanneer je te zacht of te hard drukt/poetst. Hij kleurt namelijk wit als je te zacht drukt, groen als je goed zit en rood als je te hard drukt.
Er zit verder Reisetui bij. Handig voor als je een weekendje weg gaat.
Over de Oral B app ben ik minder positief te spreken. De app vraagt best veel toegang tot gegevens op je telefoon waaronder je GPS locatie. Dat lijkt mij niet echt nodig. Maar het frustrerende van alles is dat bij mij de app met geen mogelijkheid de tandenborstel weet te herkennen. Er viel dus geen verbinding te maken via Bluetooth. In de app store kwam ik hier trouwens meerdere klachten over tegen.
De batterijduur is best goed. Na 5 minuten poetsen heb je nog 80% batterij over. De tandenborstel stopt automatisch na 5 minuten poetsen. Ben je dan nog niet klaar dan kun je verder gaan door nogmaals op de aan/uit knop te drukken.
Wat ik verder ook een minpuntje vind is dat de reguliere Oral B opzetborstels niet te gebruiken zijn op deze tandenborstels. Mijn voorraadje Oral B Cross action opzetborstels zijn dus helaas niet te gebruiken in combinatie met deze tandenborstel. Dat is best jammer. Over het algemeen ben ik dus tevreden met deze tandenborstel. Ik hoop dat Oral-B de klachten over de app nog wel meeneemt in de verdere ontwikkelingen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snel opgeladen
  • Lange batterijduur
  • Verschillende poets mogelijkheden
  • Goed poetsresultaat

Minpunten

  • "Oude" Oral B opzetborstels niet te gebruiken
  • Oral B app vraagt veel gegevens
  • Oral B app werkt niet naar behoren

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

RianneB1982 24-07-2020
  • Product gekocht

Deze tandenborstel helpt mij goed poetsen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO - 7n - Elektrische Tandenborstel Wit Powered By Braun wit

Algemene score

8,0
Sinds ik de Oral-B 7N elektrische tandenborstel heb voelen mijn tanden heerlijk glad aan. Door de app houdt de tandenborstel bij hoe je poetst en begeleid de tandenborstel met een optimale poetsbeurt. Ik hoef niet meer na te denken of wel goed poets, het gaat nu helemaal vanzelf. De batterij is ook snel opgeladen. Al na 10 minuten is de tandenborstel voor meer dan 70% opgeladen. Ik neem de tandenborstel dus ook mee op tripjes in het mooie bijgeleverde reisetui. Ik ben helemaal happy met deze mooie design tandenborstel!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marjolijne 23-07-2020
  • Product getest

Handige app!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO - 7n - Elektrische Tandenborstel Wit Powered By Braun wit

Algemene score

9,0
Na de eerste keer poetsen voelden mijn tanden al meteen gladder aan. Met de app krijg je duidelijk te zien waar je te hard poetst en of je overal bij komt. Ik vond het prettig dat deze nieuwe tandenborstel een minder hard geluid maakt dan mijn oude. De batterij gaat zeer lang mee, maar is ook zeker snel opgeladen. Verder is het een mooi design, in een een handig en compact reisdoosje.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Oral-b app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poetser 23-07-2020
  • Product getest
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO - 7s - Elektrische Tandenborstel Wit Powered By Braun wit

Algemene score

9,0
Een tandenborstel met app en ledschermpje? Dat is toch helemaal niet nodig? Maar na het eerste gebruik is mijn sceptische blik toch een beetje bijgedraaid.
Het geïntegreerde OLED scherm in het handvat van de ORAL-B iO series 7 borstel is toch best aangenaam en via de drukknoppen onder en boven het scherm kun je op een overzichtelijke manier kiezen tussen de verschillende poetsstanden.

De ORAL-B app voor je telefoon registreert realtime je poetsactiviteit en maakt dit inzichtelijk door het geven van 'poetsscores'. Als er te hard wordt gepoetst wordt de led-verlichting in de borstel direct rood. Dit als aanweizing dat er te hard wordt gepoetst.

Ook zie je tijdens het poetsen in de app welke plekken in je mond je wellicht minder hebt gepoetst. Dit is een handige functie om je mond gelijkmatig te behandelen.

De borstel zelf ligt goed in de hand en voelt aan zoals een hoogwaardige tandenborstel zou moeten aanvoelen. De ronde borstelkop komt makkelijk bij elke plek in je mond. Ook fijn is dat je aan het eind van de poets beurt een reminder krijgt voor extra mondverzorgings handelingen zoals het spoelen met mondwater en flossen.

Resultaat: Super schone en gladde tanden.
Al met al een fijne borstel!

Pluspunten

  • Poetsondersteuning
  • Verschillende poets functies
  • Mooi design
  • Batterij gaat sowieso een week mee
  • Reminder voor verdere mondverzorging (mondspoelen)

Minpunten

  • Poetsondersteuing enkel met verbonden app
  • Nog geen extra opzet borstels te koop

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews