Inventum HNK153 - Reviews

Specificaties
Kleur(en)
rood
Materiaal
fleece
Diepte
30,00 cm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HNK153 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.Cobben 28-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Elektrisch kussen in kruikvorm

Geschreven voor: Inventum HNK153

Algemene score

10,0
Het Inventum elektrisch kussen HNK 153 laat me denken aan vroegere jaren. Wanneer het koud was in mijn jeugdjaren gingen we met de een warme rubberen zak naar bed. Ik was op zoek naar een elektrisch kussen om mijn voeten op te warmen. Maar de uitstraling van de rode kruikvorm gaf me de doorslag om voor het elektrisch kussen in kruikvorm te gaan. Je kunt het op drie standen instellen. En een fijne bijkomstigheid is dat het kussen na 90 minuten automatisch wordt uitgeschakeld. Dit geeft ook nog een veilig gevoel. Daarnaast kun je 'de kruik' wassen in de wasmachine. Kortom een echte aanrader. Warme voeten en mooie herinneringen.

Pluspunten

  • Comfortabele warmte met een veilig gevoel
  • Leuke uitstraling, de kruikvorm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Boxmeer 25-11-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Inventum verwarmingskussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK153

Algemene score

8,0
Een geweldig produkt de HNK 153
Heeft een goede warmteregeling, wat automatisch uitslaat na 90 minuten
Goede vorm wat betreft op je kussen voor de nek tijdens het slapen en heerlijk zacht
Kan zelfs gewassen worden op een wolwasprogramma 30 graden
2 jaar garantie dat is toch helemaal top. van de inventum.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sylvia Schreuder 15-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elektrisch warmte kussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK153

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit voor een leuke prijs. Handig plat kussentje wat makkelijk onder kleding te verbergen is. Is snel op temperatuur en voelt aangenaam aan op de huid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

warmte kussen 17-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

afmeting heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK153

Algemene score

9,0
vanwege rugklachten heel fijn in te stellen en te doseren maten heel goed en de kleur is ook heel mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Iva 19-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Succesverhaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK153

Algemene score

9,0
Wat een weldaad voor wat oudere en af en toe strammere spieren, een uitkomst, na een dagextra inspanning voel je je herboren na gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arisha Bakx 14-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Verwarmingskussen HNK153

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK153

Algemene score

9,0
Ik heb eerder van dit merk een kussen gekocht, wat mij zeer bevallen is. Nu heb ik een tweede gekocht en ook deze werk uitstekend. Hij verwarmd snel en het is erg fijn dat je hem kan uitwassen. Ook de loskoppel functie werkt goed, de kabel valt er niet zomaar uit en het maakt inpakken stukken makkelijker.

Pluspunten

  • Verwarmd snel
  • Makkelijk in te pakken
  • Fijn formaat
  • Timer ( 90 minuten )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Neeltje Wagenaar 24-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warmte kussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK153

Algemene score

10,0
Het is een heerlijk warm kussen, wat uitkomst bied met deze kou.
Ook het kussen in de rug als je op de stoel zit is fijn.

Pluspunten

  • Loskoppelen vh kussen
  • Wasbaar in de wasmachine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch warmte kussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK153

Algemene score

8,0
Praktisch en simpel te gebruiken warmte kussen. Snel op een van de drie gewenste temperatuur standen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mary 14-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK153

Algemene score

10,0
Fijn warmtekussentje, had er al een die na vele jaren trouwe dienst kapot ging. Kan niet zonder dus snel een nieuwe gekocht en nu dus dit leuke kussentje in de vorm van een kruik.
Gebruik hem voor mijn rug, heerlijk!

Pluspunten

  • Snel wam
  • Wasbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer