Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
10,0
Wij hebben deze deken in november gekocht en waren er zeer tevreden over, de deken is heerlijk warm.Alleen ging de deken in februari stuk.Ik had helaas geen bon meer .Na het sturen van een mail naar Medisana met de vraag of ze iets voor ons konden doen kreeg ik zeer snel een reactie.Er werd mij gevraagd of ik de bon of het bewijs van betaling nog ergens had en toen ik dat niet kon laten zien boden ze ons als service een nieuwe deken aan die we toegestuurd kregen.Ik had nog wel de originele verpakking en daar had ik een foto van gemaild.Ik ben zeer tevreden met deze oplossing.
10,0
Bed snel opgewarmd! Zeker nu de koude nachten komen! Vaak last van spieren met koude dagen dit helpt voor mij geweldig.
2 standen is meer dan prima, afstandsbediening is eenvoudig te bedienen! zit een iets wat harde plug aan de bovenkant van het deken met een kussen er op kan je er ook niet op gaan liggen
1,0
Wij hebben deze electrische deken in gebruik genomen, en gemerkt dat we onder stroom staan snacht's. Ook al zet je de thermosstaat op nul. Als je elkaar aanraakt dan voel je dat de ander onder stroom staat en degene die aangeraakt wordt voelt een speldenprik. Alleen als je de stekker uit het stopcontact trekt gaat dit weg.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?
Heb je al een account? Log dan hieronder in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina. Klik hieronder om in te loggen.