Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Autovision AV-606 zwart

6,0 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

PocketBook Ultra grijs, Metallic

Scherm technologie
E Ink
Touchscreen
Ja
Formaat scherm
6 inch
PocketBook Ultra grijs, Metallic

ICARUS Illumina blauw, zwart

Touchscreen
Ja
Formaat scherm
6 inch
Kleurenscherm
Nee
ICARUS Illumina blauw, zwart

ICARUS Illumina bruin, zwart

Touchscreen
Ja
Formaat scherm
6 inch
Verlichting
Ja
ICARUS Illumina bruin, zwart

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

6,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gausje 04-02-2016 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,7
Op het moment dat het apparaat werkt, geldt het bovenstaande. Helaas werkt hij meestal niet. Dit is overigens de tweede die ik heb. De eerste (een voorganger van de 606) had hetzelfde euvel. Het blijkt dat de software van het apparaat veel te wensen overlaat. Updaten is bijvoorbeeld "a hell of a job" en zeker voor leken op it-gebied. Die zou ik een e-reader van Autovision ook zeker niet aanraden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Elsje76 11-07-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,3
Heb deze gekregen bij een abbo van de volkskrant. Dit is mijn eerste enige ervaring met een e-reader. Heb er een stuk of 250 boeken op staan. Geen muziek oid. Hij bevalt mij prima
af en toe moet hij gereset worden. Dan slaat hij even vast. Batterij gaat lang mee. Ook pal in de zon kan ik mij er prima mee vermaken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
b.aalders 03-11-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,3
Troep is het. Heb twee apparaten bij een krantenabonnement gekregen. Bij één heb ik nog maar een kwart van het beeldscherm over en is dus niet te lezen. Het andere is het menu niet meer te benaderen.
Daarnaast zijn (waren) ze ook nog eens super traag. Zeker als je redelijk wat ebooks op je sd kaartje hebt staan. Kun je eerst een half uur wachten voordat je ziet wat je hebt.
Aanmelden voor reparatie heeft ook geen zin, reageren ze gewoon niet eens op. Waarschijnlijk omdat ze vanuit een abo komen.
kortom: Bagger, niet kopen is mijn advies

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
tooren400 26-09-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,7
Prima e-reader als je hem gewoon gebruikt waar hij voor is bedoeld, lezen dus.
Makkelijk menu, goed in te stellen lettergrootte en regelafstand, geen touchscreen maar gewoon navigeren met de knoppen. Accu heeft een heel lange levensduur en heeft een duidelijk en helder scherm (zwart-wit uiteraard). De negatieve ervaringen van de vorige recensies zijn voor mij absoluut niet herkenbaar, ik vind het na anderhalf jaar nog steeds een prima e-reader voor een prima prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Jolandaa 16-06-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb deze ereader gratis gekregen bij een abonnement van de Volkskrant bijna 2 jaren geleden. Ik was niet van plan om er ooit een aan te schaffen omdat ik toen nog een voorkeur voor boeken had. Inmiddels ben ik helemaal verknocht aan mijn ereader.

Deze Autovision werkt prima voor mij. Ik gebruik hem heel frequent. Ik heb er ongeveer 40 boeken op staan en daarnaast nog iets van 50 songs. Het beeld is duidelijk en de lettergrote is makkelijk instelbaar. Ook fijn dat hij in de zon goed te lezen is. Dat lukt met mijn Ipad niet. Maar goed, dat zullen denk ik alle inktreaders wel hebben. De batterij gaat lang mee. Het geluid is uitstekend.

Vorige maand zijn we op vakantie geweest en heb ik voor mijn zoon ook deze autovision gekocht. Ook hij is er heel tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
leesopreis 10-12-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

4,0
Start heel traag op. Heb al diverse keren moeten resetten (met een opengevouwen paperclip het contactje aan de achterzijde indrukken). Ook een tijd problemen gehad met het onthouden van het recente boek en/of bladzijde. is vanzelf weer overgegaan.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Bonhof21 28-10-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

4,0
Wat een flutapparaat. Ben ondertussen aan mijn derde bezig en het spijt dat ik deze heb aangeschaft: opstarten duurt enorm lang, blijft regelmatig hangen tijdens het starten. Verder een eenvoudig apparaat met niet al te beste beeldschermkwaliteit. Ik zou zeggen: bedenk je nog even goed voor je deze aanschaft.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
watervlo 26-09-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

4,0
Zeer goedkoop alternatief. Lezen gaat prima, jammer is dat je door middel van knoppen moet navigeren. Niks geen geswipe!

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht