PocketBook Touch HD 2 bruin

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 72 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.
Zelfde probleem gehad en natuurlijk geen garantie meer en Kobo reageerd er ook niet op. Nu sinds enkele maanden de Kindle Paperwhite en ben er dik tevreden over. Makkelijker in de bediening etc,
Zelfde probleem na net 2 jaar gehad en Kobo reageerd alleen door te zeggen dat de garantietijd is verstreken. Dit was bij ons de 2e al met zeldfde probleem net na 2 jaar.
Nu sins enkele maanden een Kindle Paperwhite en ben er dik tevreden mee. Voor mij geen Kobo meer.
Ik heb hem al een paar jaar. Lees ontzettend veel. Echt elke dag en heb alleen in het begin 1 keer een vastloper gehad en verder geen enkel probleem meer. Ik ben er dan ook nog steeds superblij mee. Ik blijf bij Kobo.
Bij mij ook hetzelfde probleem na net 2 kaar gebruik. Constant vastlopen en accu na een uurtje al leeg. Erg jammer, want in het begin was het een heerlijke ereader'
ooit gezien dat je met een spelt een fabrieks reset kan geven?? zoals ik al bij eerdere reactie heb gezegd. als je niet weet hoe je met dit apparaat moet werken. reageer dan niet. dit apparaat werkt prima in combinatie met het programma calibre waarmee je boeken heel makkelijk op je kobo glo kan zetten.Als je niet snapt hoe het werkt koop dan gewoon een papieren boek.
Ik heb helaas exact hetzelfde probleem. Had hiervoor een Sony, en nooit ergens problemen mee gehad. Helaas is Sony gestopt met de ereaders.
Een ander alternatief dan een Kobo blijkt er niet te bestaan....
Kijk eens naar een Tolino Shine, deze komt er in Duitsland erg goed uit en is makkelijker in gebruik dan de KOBO
Ik heb mijn KOBO al 2,5 jaar en afgezien van 1 keer problemen nergens last van.
Doe eens een fabrieksreset en kijk of je de laatste software hebt.
Ik ben werkelijk verbaasd over het aantal klachten. Wij hebben er nu 4 en eigenlijk geen klachten. Ze zijn ondertussen meer dan 2 jaar oud. Een enkele keer een reset moeten doen. Boeken laadt ik via Calibre. Het mooie van het apparaat blijft toch de verlichting en de mogelijkheid om .epub boeken te lezen.
belachelijke review. dit apparaat verdiend geen 1 als cijfer. Mijn vrouw gebruikt hem al jaren en ik heb hem een paar keer moeten resetten. dat heb je bij je mobieltje toch ook wel eens. Dit apparaat is supper fijn en in combinatie met het programma calibre heel makkelijk in gebruikt. Als je niet kunt omgaan mat deze dingen moet je ook niet reageren
Ik gebruik hem ook al jaren zonder problemen. In het begin 1 keer moeten resetten. Verder heeft hij altijd gewerkt en nog. Top apparaat.
probeer een het programma Calibre!! en zoals ik bij eerder reactie heb gezegd. als je niet weet hoe je met zon dergelijk apparaat moet werken koop dan een papieren boek. deze kobo glo werkt prima. wij hebben hem al jaren af en hebben maar een enkele keer een vastloper gehad. verder prima apparaat. vooral de verlichting is een groot plus punt
Ik had al gelijk problemen toen de reader nieuw uit de doos kwam. Na enkele dagen uitproberen of het niet aan mijn eigen onkunde lag... heb ik hem terugbezorgd in de winkel en een andere genomen de PocketBook Touch Lux 2. Geweldig apparaat en ook in het donker te gebruiken. Heb deze nu een maand en nog niets negatiefs kunnen ontdekken.
Na vijf pogingen de accu met verschillende telefoon opladers opteladen heeft geen verandering voor gebracht.
Nu hoorde ik via een collega dat hij zijn glo met de pc oplaad. Hij heeft zijn glo al ruim 1 1/2 jaar en na 500 uur lezen maar 5-6 keer moeten opladen (vaak met licht aan).
Dus heb ik besloten dit nog te proberen.
Wat mij opviel is dat dit meer tijd nodig heeft tot de accu 100% meld.
Nu lees ik al ruim 5 uur met licht aan en de accu staat nog steeds op 100%.
Rar-ra hoe kan dit?
Zijn er zo grote verschillen met het opladen???