Canon PowerShot SX730 HS zilver - Reviews

Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Canon PowerShot SX730 HS zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

claudia 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zilver

Algemene score

9,0
Mooie compacte camera, ligt goed in de hand, stevig uiterlijk. Heel fijn scherm, kantelbaar waardoor je leuke videootjes en selfies kunt maken. Maakt mooie foto's, goede zoomfunctie

Pluspunten

  • Stevig
  • makkelijk mee te nemen
  • mooi helder scherm

Minpunten

  • nog niks gevonden....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave S 19-08-2019
  • Product gekocht

Prima camera met geweldige zoom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zilver

Algemene score

9,0
Mooie camera, met een prima kwaliteit foto.
De zoom werkt perfect! Bizar dat zo’n kleine camera zo ver kan zoomen.
Ook foto’s overzetten naar je smartphone met WiFi is prima!

Pluspunten

  • Compct
  • Zoombereik

Reageer

geasjo 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zilver

Algemene score

9,0
Een handzame camera met grootse mogelijkheden. Geeft prachtige foto's in mooie kleuren en is zeer eenvoudig te bedienen. Ideaal, niks niet lang instellen maar gewoon foto's nemen van en op momenten die er toe doen!

Pluspunten

  • Prima foto kwaliteit
  • eenvoudig in gebruik
  • accuduur is prima
  • oplaadtijd accu is goed
  • goede burst-modus

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot zoombereik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zilver

Algemene score

8,0
Mooie camera. Ligt lekker in de hand. Maakt mooie foto's met een fijn zoombereik. Goede instel mogelijkheden. Diverse manieren van draadloos foto's verzenden. Al met al zeer tevreden met dit toestel.

Pluspunten

  • Groot zoombereik.
  • Mooie Foto's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernito 22-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam alleskunnertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zilver

Algemene score

9,0
Ben er echt tevreden mee. Wilde eerst een zilveren maar nam toch een zwarte. Valt minder op.
Nog wel een externe acculader.

Pluspunten

  • Klein
  • Digitale zoom
  • Optische zoom 40x

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime zoom mogelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zilver

Algemene score

8,0
Op zoek naar een compactcamera met iets meer mogelijkheden als mijn Canon Ixus een Canon Powershot 730HS gekocht bij Kamera Express in Zwolle. Nog geen gebruikers ervaring met dit toestel maar ben prima geholpen door een vakkundige en vooral geduldige verkoper die zich niet gek liet maken door mijn vragen.

Reageer

Esther 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, handig voor selfies of filmen

Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zilver

Algemene score

8,0
Mooie camera, heb deze nog niet zo lang, maar eerste indruk is goed. De gebruikshandleiding moet gedownload worden en is maar liefs 190 pagina's, belachelijk lang dus.

Pluspunten

  • zoom
  • beeldscherm

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

R.S. 26-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

werkt oke

Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zilver

Algemene score

7,0
Camera werkt oke, maar als je deze gekocht hebt met de bedoeling om van het constante geklooi met de data kabel af te zijn komt bedrogen uit. Bluetooth verbinding werkt alleen op een smartphone via een canon sofwareprogramma en dat geld het zelfde met de WIFI verbinding, deze werkt traag en ook alleen via een smartphone dus direct op je computer overzetten van je foto's gaat het niet worden zonder datakabel.

Pluspunten

  • degelijk en overzichtelijk
  • alle benodigde functies zijn aanwezig

Minpunten

  • Bluetooth en wifi werkt niet direct op computer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Joke 18-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

zeer practische kamera

Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

9,0
Deze kamera heb ik gekocht nadat mijn vorige canon S100 defect is geraakt. De kamera gebruik ik bij stedenbezoeken en natuurfoto's. Veel loop ik in bos en bergen met rugzak. Deze fijne kamera zit in een Lowe Pro tasje dat ik heb bevestigd aan de schouderband van mijn rug zak. Altijd bij de hand om mooie foto's te maken. Grote verbetering ten opzichte van mijn vorige kamera is de veel grotere zoonfunctie en de veel hogere gevoeligheid. Deze kamera maakt werkelijk fantastische scherpe foto's. Kleine details vallen haarscherp op. Bijvoorbeeld gefotografeerde vogels. Maar ook de bladeren van bomen en bloemen worden tot in klein detail vastgelegd. Een genot om terug te kijken.

Pluspunten

  • groot zoombereik
  • haarscherpe beelden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ernie Hell 26-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot (klap)scherm,40 x zoom en goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

9,0
Heeft Wifi met nfc en ondersteunt GPS via je telefoon. hij schiet erg mooie plaatjes bij een acceptabele lichtgevoeligheid. Nadeel: HIJ IS ZO NIEUW, dat er nog geen Nederlandse gebruikershandleiding te downloaden is.

Pluspunten

  • maakt goede fotos en videos
  • goede accuduur
  • nieuwste model

Minpunten

  • Nog geen mogelijkeid om hem te registrerenren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henny K. 30-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot (klap)scherm, 40x Zoom, mooie nachtopnamen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

9,0
Na eerst wat reviews op diverse sites bekeken te hebben over de SX720HS besloten de 730 met klapscherm aan te schaffen.Produkt 22.08.17 in de late avond bij Kamera-express.nl gekocht incl. extra accu, sd-card en hoesje en de dag erna alles al in huis. Al snel werd duidelijk dat dit een hele goede aankoop blijkt, scherpe fotos, mooie nachtopnamen, superzoom met scherpe details enz. ook de accuduur is oke. Een originele reserveaccu aanschaffen is te duur, een goedkopere variant werkt ook prima. Heb nu mooie vakantiefotos kunnen maken en ben zeer tevreden over het produkt en de service van Kamera-Express.nl. Kortom: aanrader!

Pluspunten

  • superzoom
  • scherpe en mooie nachtopnamen
  • makkelijke handleiding
  • goede accuduur
  • klapscherm voor selfies

Minpunten

  • ingebouwde flitser wat fragiel, werkt wel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jack Marijs 30-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne compacte camera met vele mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

8,0
Onze spiegelreflex die erg groot was , vervangen voor deze mooie compact camera met mooi beeld en groot bedienings gemak.

Pluspunten

  • Compact
  • Scherpe foto's
  • Dmv de wifi makkelijke beeldoverdracht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

CJ 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

8,0
Goede Camera. Klein maar krachtig, precies wat je van een Canon Powershot verwacht. Makkelijk om mee te nemen op reis. Handig voor selfies/Vlogs met het kantelbaar scherm. Geen 4k, maar bijna geen enkele tv ondersteunt dit dus de Full-HD is voldoende. 20.3 megapixel. 40 keer zoom, wordt helaas niet scherp in de hand maar wel met statief. Als je met de hand tot 30 keer inzoomt is de beeldstabilisatie erg welkom. Wel onhandig is de aparte oplader (niet direct een snoer in de camera), als je licht wil reizen tellen alle kilo's. Samen met de compactheid en de Wifi aansluiting maakt het tot de Ideale reiscamera. Helaas geen Touchscreen.

Pluspunten

  • Klein, compact
  • Mooie foto's
  • Beeldstabilisatie
  • Ideale reiscamera

Minpunten

  • Geen 4k
  • Geen touchscreen
  • Aparte oplader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera voor redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

9,0
Een goede camera met veel mogelijkheden. Hoge zoom (40x) en grote range ISO waarde, Mooi compact, ligt goed in de hand. Het klapbare display is een pre. Je kunt reflecties op voorkomen en dus niet "gokken" of je het plaatje hebt zoals je wil.

Pluspunten

  • grote zoomfactor
  • klapbaar display

Minpunten

  • geen panorama mogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Danielle 11-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne compacte camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

8,0
Enkele jaren geleden overgestapt van een spiegelreflex naar een Powershot. Helaas was deze kapot en nu dus de sx 730 aangeschaft. Wel wat zwaarder maar veel meer mogelijkheden.

Pluspunten

  • Compact

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Holtman 15-09-2019
  • Product gekocht

indrukwekkende zoom ook tijdens filmopnames

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

10,0
ik heb de compactcamera Canon Powershot SX730 gekocht bij Kamera express en ben zeer goed en prettig geholpen
Ik ben gelijk al onder indruk van de kwaliteit van het product alles voelt stevig/stabiel aan en het apparaat werkt snel en soepel.
De zoom van 40x is indrukwekkend en stabilisatie werkt uitstekend dus scherpe opnames.
Ook tijdens filmen is de zoom te gebruiken, dat had ik nog nergens gelezen, zeer blij mee.
Te kort in bezit voor meer info maar zeer tevreden tot zover.

Reageer

lcr 07-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze camera gekocht voor mijn vrouw omdat haar camera kapot was. Ik heb gekozen voor deze camera vanwege het zoombereik en eenvoudige bediening. Hiervoor ook een Canon gehad waar ze ook tevreden mee was.

Pluspunten

  • Zoombereik
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Makkelijk foto's over te zetten naar bv smartphone

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andre 27-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker in de hand liggende camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen camera me duidelijke knoppen. Hiervoor ook een Canon Powershot gehad maar dit is toch wel wat beters! En prima geholpen in de winkel van Kamera Express in Amsterdam. Hier heeft men verstand van de spullen die ze verkopen.

Pluspunten

  • handzaam fomaat
  • lange batterijduur
  • goed zoombereik

Minpunten

  • Infoknop is even wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R.P. 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische Zoom en beeldstabilisatie, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

8,0
Deze camera gekocht om de 40x zoommogelijkheid en mooie fotokwaliteit. Ik hoef geen 4K video of de mogelijkheid in RAW op te nemen, dus prima prijs/kwaliteitverhouding

Pluspunten

  • 40x Optiche zoom
  • Beeldstabilisatie
  • Vele instelmogelijkheden
  • geluidskwaliteit

Minpunten

  • Geen touchscreen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Barryvleeuwen 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne camera met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

8,0
Fijne compacte camera met veel mogelijkheden. Goede actie bij cameraexpress met tasje en memorycard erbij.
Maakt mooie foto’s. Ook met 40 x ingezoomd. Blij mee!

Pluspunten

  • Compact
  • Goede foto’s
  • Veel zoom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews