Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Nikon COOLPIX B700 zwart

8,4 Lees 29 reviews
Nikon COOLPIX B700 zwart Best Reviewed jan 2018

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Digitale camera's

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lizagroeneveld 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie bridge camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nkon is een mooi betrouwbaar merk en staat nog steeds voor kwaliteit. De prijs kwaliteit verhouding van deze camera is super: het is de beste bridge camera voor deze prijs met fantastische specs. Beeld kwaliteit is enorm, de behuizing ligt lekker in de hand maar hij is nog steeds best licht. Daarnaast ben ik erg blij met de 4K video kwaliteit en de zoom opties. Ook het kantelbare scherm icm de zoeker is erg fijn. Kortom, ik ben enorm blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • fantastische specs
  • licht
  • zoom opties
  • 4K video
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
robbertje58 08-04-2017

Hoe is de camera in huis.
Heeft hij wel iets over voor minder licht situaties.
Of is er al snel ruis.

Alvast bedankt voor uw antwoord.

Painter

Reageer

Ron 13-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Tegenvallende resultaten

Algemene score

3,0
Helaas moet ik bekennen dat de Nikon B700 een miskoop is. Mijn IPhone 7 maakt scherpere foto's. Het autofocussysteem is ronduit waardeloos en het merendeel van de foto's is onscherp. Bridge werkt trouwens wel goed. Binnen No Time staat alles op je iPad of IPhone middels Bluetooth. Helaas is de beeldkwaliteit waardeloos.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Compact goed hanteerbaar

Minpunten

  • Scherpte
  • Autofocussysteem waardeloos
  • Na reeds 20x zoom onduidelijk beeld
  • Voor Nikon begrippen ronduit slecht
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ron B. 27-07-2017

Dag Ron,

welk type zou u dan kopen? dan k voor uw reactie.

Groet,
Ron

Irma 12-08-2017

Hoi Ron,deze camera is zo goed,daar kan geen iPhone tegenop....
De macro foto's zijn haarscherp,en er zitten zoveel mogelijkheden op..
Misschien ff een cursus volgen....

Reageer

Hook1961 28-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Lichte en compacte superzoom camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een vergelijk tussen de Canon SX60 HS, Sony HX400V en de Nikon Coolpix B700 is de keuze toch op Nikon gevallen. Een camera van 2016 met 60x zoom, 20.3 megapix, Nikkor lens, snapbridge, kantel scherm. Een camera met programma instellingen, maar ook handmatig (ook RAW), 4K video's opnemen en langere accuduur.

Pluspunten

  • Zoombereik
  • Snapbridge
  • Licht gewicht
  • Accuduur
  • 4K video opname

Minpunten

  • weinig fps
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
knarry45 30-01-2017

Wat is fps?

Reageer

Friekie 02-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Scherpe foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Scherpe foto's. Makkelijk in gebruik, ook voor de beginners.
Ultra HD film in 4k is zeer goed. Ook geschikt voor vloggers.
Een cursus is een pré om teleurstellingen te voorkomen.
Ligt ergonomisch goed in de hand.
Inzoomen vanuit je positie is perfect zonder dat de dieren het in de gaten hebben.
Ook bij sportevenementen is dit een goede camera voor het vastleggen van mooie actiefoto's.
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro 04-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima camera!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had al een compacte zoom camera, maar miste voldoende zoom voor het fotograferen van vogels. Ik heb de camera nu twee weken en al prachtige plaatjes geschoten. Ideale camera voor op vakantie zonder het meezeulen van losse lenzen.
Gekocht bij Foka. Prima service en snelle levering.

Pluspunten

  • Zoombereik

Minpunten

  • Snapbridge minder fijn dan Playmemories van Sony
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Muller 08-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compacte camera met veel zoom en mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hoewel ik de camera nog maar kort heb ben ik enthousiast over de mogelijkheden in combinatie met het compacte karakter. Mooie camera, bediening is plezierig en vanzelfsprekend, 60 x optische zoom, een snelle autofocus. De camera ligt goed in de hand.

Pluspunten

  • 60 x optische zoom
  • compact
  • bediening is vanzelfsprekend
  • snelle en goed werkende autofocus
  • beeldstabilisatie

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 1952 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Nikon Coolpix B700 zwart

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie compacte camera. Gekocht bij de Superstore van Kamera Express in Breda. Prima geholpen. De verkoper nam alle tijd om ons goed te informeren over de camera en de accessoires.
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Reageer

Cor 24-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Nikon coolpix b700 rood

Algemene score

8,0
Ik heb op 16-11-2016 een Nikon b700 camera gekocht bij CameraExpress gekocht en twee dagen later kreeg ik de camera binnen \.
de levering is netjes verlopen en volgens afspraak.
En heb al een paar keer met Camera Express geschat en een aantal vragen die ik had ben ik goed en netjes te woord gestaan.
Ik ben zeer tevreden met de werkzaamheden die CameraExpress hanteerd.

Pluspunten

  • Goede leverings afspraken
  • Goede service
  • Afspraak is afspraak

Minpunten

  • Kan geen minpunt bedenken
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 24-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooie camera

Algemene score

3,0
Camera ligt goed in de hand.
Helaas is de communicatie tussen geheugen en terugkijken van foto's slecht.
Geheugen loopt vast en camera valt daarna uit. Heb de camera nog geen half jaar en 2x terug voor dit probleem.
Als hij het even wel doet, maakt de camera mooie foto's.

Pluspunten

  • licht
  • goed in de hand

Minpunten

  • geheugen probleem
  • valt uit
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Suzanne 25-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik, stelt mooi scherp.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze camera is mijn eerste superzoom en hij bevalt goed. De camera is makkelijk in het gebruik, de menu opties zijn simpel en daardoor overzichtelijk. De camera maakt mooie scherpe foto's, ook wanneer het beeld ver ingezoomd is.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Stelt goed scherp
  • Maakt mooie foto's zonder ingewikkelde extra's

Minpunten

  • Smartphone app werkt alleen met bluetooth
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H.Jolie, Pauw 21-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

De camera is goed, ik ben erg tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze camera doet wat ik er van verwachtte, maar er zijn natuurlijk een paar , voor mij, verbeterpunten .
Allereerst vind ik het jammer dat er geen filters op de lens passen, ook een zonnekap kan er niet op.
Ook mis ik een accessoireschoen voor een externe flitser.
Voor het overige een fijn en gebruiksvriendelijke fototoestel
Tevens mis ik de accessoires hoen voor een

Pluspunten

  • Het grote zoombereik
  • Scherpte

Minpunten

  • Geen accessoire schoen
  • Geen zonnedak en filtervatting
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Keith123 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede zoom mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu een paar dagen in het bezit en ik ben erg enthousiast. de zoomfunctie is echt geweldig! De camera is niet zwaar en ligt heerlijk in de hand. Echt een aanradar.
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henny 30-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede zoom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de B700 nu een maandje en hij bevalt erg goed!
De zoom bereik is zeer goed, maar je moet hem dan wel stabiel houden.
Hij ligt goed in de hand. Accu duur is goed.
Ik heb hem bij Kamera Expres in Leeuwarden gekocht en mocht diverse camera's testen
en daar kwam de Nikon B700 voor mij het beste uit! Was blij met de verkoper die er verstand van had!

Pluspunten

  • Zoom
  • Niet te groot,, ligt goed in de hand
  • accu duur
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handzame camera met veel zoom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze camera gekocht voor zijn grote zoom bereik. Hij is compact maar ligt toch lekker in de hand door de greep aan de rechterzijde. Ik ga hem vooral gebruiken tijdens vakanties. Ik fotografeer thuis doorgaans met een spiegelreflex camera van Nikon.
De B700 heb ik aangeschaft omdat ik veel reizen maak en deze is wat gemakkelijker om mee te nemen. Het zoombereik met 60 x zoom is hierbij uitermate welkom.

Pluspunten

  • zoombereik
  • compact en toch lekker in de hand
  • draaibaar en kantelbaar scherm
  • filmen in 4K
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Foka top camera 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top bridge camera

Algemene score

9,0
Goede camera licht in gewicht grote functionaliteit groot zoom bereik WiFi en bluethoot on board draaibaar scherm 360 graden opslag in de cloud van je foto's kortom een prima kamera voor een leuke prijs

Pluspunten

  • Groot zoom bereik
  • Lange accu duur
  • WiFi onboard
  • Grote functionaliteit

Minpunten

  • Geen filters te bevestigen
  • Geen zonnekap
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPR 15-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

enorme zoom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn in de hand liggende camera met veel mogelijkheden Uitermate geschikt voor natuurfotografie wat zich op grotere afstand toont. Met "scene" veel keuzes voor verschillende foto onderwerpen.
Filmen in 4K ,wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Enorme zoom
  • licht makkelijk in de hand
  • 4K filmen
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 17-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima prijs kwaliteitverhouding.
Robuust
Goed scherm veel mogelijkheden. Uitstekende accuduur. Fenomenale zoom.
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

MaFraz 29-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geen spijt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ver en goed kunnen inzoomen, terwijl beeld scherp blijft. Cursus gevolgd omdat verder wilde verdiepen, met als resultaat steeds betere en mooiere fotos. Niet te zwaar in de hand. Begin 2018 gekocht voor mooiere vakantie-fotos, mede door de vele mogelijkheden van dit toestel inmiddels hobby geworden. Mijn advies: aanbeveling!

Pluspunten

  • Ver kunnen inzoomen
  • Makkelijk + uitgebreid menu
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

burley 23-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

nikon coolpix B700 ideaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog nooit had ik aan fotografie gedaan.
Heerlijk om te ontdekken wat het toestel allemaal kan.
Mijn kinderen van een afstand fotograferen geeft spontanere en toch haarscherpe beelden.
Een cursus helpt enorm om meer uit de camera te halen.
Fantastisch dat je de foto's gelijk op je mobiel hebt mits je bluetooth aan staat.
Het enige minpunt is de batterijduur. Hij gaat nagelang je hoelveelheid inzoomen lang mee maar er is weinig indicatie hoe lang de batterij nog mee gaat. Icoontje volle batterij naar icoontje halfvolle batterij ten slotte lege batterij en leeg. Nu al een paar keer fehad dat hij heel snel van een halve batterij naar uitval ging. (hey was niet heel warm ofzo) Ik zou graag zien dat de batterijduur beter af te lezen is.

Pluspunten

  • handzaam
  • prachtige foto's
  • intuïtieve bediening
  • de zoom is geweldig
  • Bij elk licht mooie foto's

Minpunten

  • Geen idee hoe lang de batterij nog mee gaat
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis 16-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact , goede grip en mooi van gewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze camera is voor mij ideaal omdat ik de laatste jaren veel aan natuurfotografie ben gaan doen.
ik heb voor deze camera ook veel filmpjes gemaakt met een Full HD Videocamera van het merk Panasonic en mijn wens was om ook ooit eens een 4K filmpje te schieten - en deze COOLPIX -b700 kan dat allemaal perfect ! Prachtige foto's geen probleem - maar - - het geluid bij video opnames vindt ik wel teleurstellend - deed mijn Panasonic een stuk beter.

Pluspunten

  • Zoombereik
  • Vormgeving
  • Snelle processor

Minpunten

  • Geluidsopname bij Video
Geschreven voor: Nikon COOLPIX B700 rood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews