Nikon COOLPIX B700 zwart - Reviews

Specificaties
Megapixel
20,3 MP
Filmen in full-HD
Filmen in 4K Ultra-HD
Optische zoom
60 x optische zoom
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lizagroeneveld 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie bridge camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nkon is een mooi betrouwbaar merk en staat nog steeds voor kwaliteit. De prijs kwaliteit verhouding van deze camera is super: het is de beste bridge camera voor deze prijs met fantastische specs. Beeld kwaliteit is enorm, de behuizing ligt lekker in de hand maar hij is nog steeds best licht. Daarnaast ben ik erg blij met de 4K video kwaliteit en de zoom opties. Ook het kantelbare scherm icm de zoeker is erg fijn. Kortom, ik ben enorm blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • fantastische specs
  • licht
  • zoom opties
  • 4K video

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
robbertje58 08-04-2017

Hoe is de camera in huis.
Heeft hij wel iets over voor minder licht situaties.
Of is er al snel ruis.

Alvast bedankt voor uw antwoord.

Painter

Reageer

Ron 13-05-2017 Product paar maanden in bezit

Tegenvallende resultaten

Algemene score

3,0
Helaas moet ik bekennen dat de Nikon B700 een miskoop is. Mijn IPhone 7 maakt scherpere foto's. Het autofocussysteem is ronduit waardeloos en het merendeel van de foto's is onscherp. Bridge werkt trouwens wel goed. Binnen No Time staat alles op je iPad of IPhone middels Bluetooth. Helaas is de beeldkwaliteit waardeloos.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Compact goed hanteerbaar

Minpunten

  • Scherpte
  • Autofocussysteem waardeloos
  • Na reeds 20x zoom onduidelijk beeld
  • Voor Nikon begrippen ronduit slecht

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ron B. 27-07-2017

Dag Ron,

welk type zou u dan kopen? dan k voor uw reactie.

Groet,
Ron

Irma 12-08-2017

Hoi Ron,deze camera is zo goed,daar kan geen iPhone tegenop....
De macro foto's zijn haarscherp,en er zitten zoveel mogelijkheden op..
Misschien ff een cursus volgen....

Reageer

Hook1961 28-01-2017 Product paar weken in bezit

Lichte en compacte superzoom camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een vergelijk tussen de Canon SX60 HS, Sony HX400V en de Nikon Coolpix B700 is de keuze toch op Nikon gevallen. Een camera van 2016 met 60x zoom, 20.3 megapix, Nikkor lens, snapbridge, kantel scherm. Een camera met programma instellingen, maar ook handmatig (ook RAW), 4K video's opnemen en langere accuduur.

Pluspunten

  • Zoombereik
  • Snapbridge
  • Licht gewicht
  • Accuduur
  • 4K video opname

Minpunten

  • weinig fps

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
knarry45 30-01-2017

Wat is fps?

Reageer

Frans Muller 08-04-2017 Product paar dagen in bezit

Compacte camera met veel zoom en mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hoewel ik de camera nog maar kort heb ben ik enthousiast over de mogelijkheden in combinatie met het compacte karakter. Mooie camera, bediening is plezierig en vanzelfsprekend, 60 x optische zoom, een snelle autofocus. De camera ligt goed in de hand.

Pluspunten

  • 60 x optische zoom
  • compact
  • bediening is vanzelfsprekend
  • snelle en goed werkende autofocus
  • beeldstabilisatie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 1952 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Nikon Coolpix B700 zwart

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie compacte camera. Gekocht bij de Superstore van Kamera Express in Breda. Prima geholpen. De verkoper nam alle tijd om ons goed te informeren over de camera en de accessoires.

Reageer

Keith123 29-07-2017 Product paar dagen in bezit

Goede zoom mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu een paar dagen in het bezit en ik ben erg enthousiast. de zoomfunctie is echt geweldig! De camera is niet zwaar en ligt heerlijk in de hand. Echt een aanradar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pedro 04-02-2017 Product paar weken in bezit

Prima camera!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had al een compacte zoom camera, maar miste voldoende zoom voor het fotograferen van vogels. Ik heb de camera nu twee weken en al prachtige plaatjes geschoten. Ideale camera voor op vakantie zonder het meezeulen van losse lenzen.
Gekocht bij Foka. Prima service en snelle levering.

Pluspunten

  • Zoombereik

Minpunten

  • Snapbridge minder fijn dan Playmemories van Sony

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Nikon coolpix b700 rood

Algemene score

8,0
Ik heb op 16-11-2016 een Nikon b700 camera gekocht bij CameraExpress gekocht en twee dagen later kreeg ik de camera binnen \.
de levering is netjes verlopen en volgens afspraak.
En heb al een paar keer met Camera Express geschat en een aantal vragen die ik had ben ik goed en netjes te woord gestaan.
Ik ben zeer tevreden met de werkzaamheden die CameraExpress hanteerd.

Pluspunten

  • Goede leverings afspraken
  • Goede service
  • Afspraak is afspraak

Minpunten

  • Kan geen minpunt bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPR 15-03-2017 Product paar maanden in bezit

enorme zoom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn in de hand liggende camera met veel mogelijkheden Uitermate geschikt voor natuurfotografie wat zich op grotere afstand toont. Met "scene" veel keuzes voor verschillende foto onderwerpen.
Filmen in 4K ,wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Enorme zoom
  • licht makkelijk in de hand
  • 4K filmen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sardha 21-09-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie lichte compacte camera met heel veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de camera nog maar een week, gekocht voor op vakantie zodat ik een lichte camera heb die veel mogelijkheden heeft en waarmee diverse foto's kan maken.

Pluspunten

  • licht
  • behoorlijke optische zoom
  • 4k filmen
  • wifi

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

lokkers 31-08-2017 Product paar dagen in bezit

super camera voor een nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zocht een camera naast mijn spiegelreflex Nikon D80. Vooral voor het gebrek aan zoomvermogen en het geen zin hebben in het meeslepen van een hele grote lens (en uitgave van dito bedrag). Deze Coolpix B700 heeft een zeer groot zoomvermogen met een goede beeld/prijskwaliteit (zie ook www.dpreview.com). Kortom zeer fijne compacte lichte camera, die het meezeulen van de vele lensen overbodig maakt en waarmee ik prachtige foto's maak. zeer tevreden

Pluspunten

  • groot zoomvermogen
  • goede beeldkwaliteit
  • licht van gewicht

Minpunten

  • geen externe batterijlader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanzy 30-08-2017 Product paar weken in bezit

Mooie handzame Compact Camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed voorgelicht via internet en met een goede uitleg gekocht bij Kamera Express Amsterdam.
Mooie camera voor mijn doel en met prima beeldkwaliteit en meer dan voldoende mogelijkheden om met de instellingen te spelen.
60 x optische zoom, draaibaar scherm, viewfinder (Zoeker), snelle autofocus, ligt goed in de hand, vanzelfsprekende bediening.

Pluspunten

  • Prima Bouw/Beeld kwaliteit
  • Handzaam & Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Jolie, Pauw 21-08-2017 Product paar maanden in bezit

De camera is goed, ik ben erg tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze camera doet wat ik er van verwachtte, maar er zijn natuurlijk een paar , voor mij, verbeterpunten .
Allereerst vind ik het jammer dat er geen filters op de lens passen, ook een zonnekap kan er niet op.
Ook mis ik een accessoireschoen voor een externe flitser.
Voor het overige een fijn en gebruiksvriendelijke fototoestel
Tevens mis ik de accessoires hoen voor een

Pluspunten

  • Het grote zoombereik
  • Scherpte

Minpunten

  • Geen accessoire schoen
  • Geen zonnedak en filtervatting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Foka top camera 20-07-2017 Product paar dagen in bezit

Top bridge camera

Algemene score

9,0
Goede camera licht in gewicht grote functionaliteit groot zoom bereik WiFi en bluethoot on board draaibaar scherm 360 graden opslag in de cloud van je foto's kortom een prima kamera voor een leuke prijs

Pluspunten

  • Groot zoom bereik
  • Lange accu duur
  • WiFi onboard
  • Grote functionaliteit

Minpunten

  • Geen filters te bevestigen
  • Geen zonnekap

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer