Nikon COOLPIX B700 zwart - Reviews

Specificaties
Megapixel
20,3 MP
Optische zoom
60 x
Filmen in Full-HD
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lizagroeneveld 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie bridge camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nkon is een mooi betrouwbaar merk en staat nog steeds voor kwaliteit. De prijs kwaliteit verhouding van deze camera is super: het is de beste bridge camera voor deze prijs met fantastische specs. Beeld kwaliteit is enorm, de behuizing ligt lekker in de hand maar hij is nog steeds best licht. Daarnaast ben ik erg blij met de 4K video kwaliteit en de zoom opties. Ook het kantelbare scherm icm de zoeker is erg fijn. Kortom, ik ben enorm blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • fantastische specs
  • licht
  • zoom opties
  • 4K video

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Nikon coolpix b700 rood

Algemene score

8,0
Ik heb op 16-11-2016 een Nikon b700 camera gekocht bij CameraExpress gekocht en twee dagen later kreeg ik de camera binnen \.
de levering is netjes verlopen en volgens afspraak.
En heb al een paar keer met Camera Express geschat en een aantal vragen die ik had ben ik goed en netjes te woord gestaan.
Ik ben zeer tevreden met de werkzaamheden die CameraExpress hanteerd.

Pluspunten

  • Goede leverings afspraken
  • Goede service
  • Afspraak is afspraak

Minpunten

  • Kan geen minpunt bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 1952 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Nikon Coolpix B700 zwart

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie compacte camera. Gekocht bij de Superstore van Kamera Express in Breda. Prima geholpen. De verkoper nam alle tijd om ons goed te informeren over de camera en de accessoires.

Reageer

JPR 15-03-2017 Product paar maanden in bezit

enorme zoom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn in de hand liggende camera met veel mogelijkheden Uitermate geschikt voor natuurfotografie wat zich op grotere afstand toont. Met "scene" veel keuzes voor verschillende foto onderwerpen.
Filmen in 4K ,wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Enorme zoom
  • licht makkelijk in de hand
  • 4K filmen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro 04-02-2017 Product paar weken in bezit

Prima camera!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had al een compacte zoom camera, maar miste voldoende zoom voor het fotograferen van vogels. Ik heb de camera nu twee weken en al prachtige plaatjes geschoten. Ideale camera voor op vakantie zonder het meezeulen van losse lenzen.
Gekocht bij Foka. Prima service en snelle levering.

Pluspunten

  • Zoombereik

Minpunten

  • Snapbridge minder fijn dan Playmemories van Sony

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hook1961 28-01-2017 Product paar weken in bezit

Lichte en compacte superzoom camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een vergelijk tussen de Canon SX60 HS, Sony HX400V en de Nikon Coolpix B700 is de keuze toch op Nikon gevallen. Een camera van 2016 met 60x zoom, 20.3 megapix, Nikkor lens, snapbridge, kantel scherm. Een camera met programma instellingen, maar ook handmatig (ook RAW), 4K video's opnemen en langere accuduur.

Pluspunten

  • Zoombereik
  • Snapbridge
  • Licht gewicht
  • Accuduur
  • 4K video opname

Minpunten

  • weinig fps

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
knarry45 30-01-2017

Wat is fps?

Reageer