Nikon COOLPIX A900 zwart - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Nikon COOLPIX A900 zwart
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Megapixel
20,3 megapixel
Filmen in full-HD
Filmen in Full-HD
Optische zoom
35 x optische zoom
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 30 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard 23-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

4K filmpjes OK. Autostand foto's waardeloos

Algemene score

3,0
jammer. Hoop geld voor een camera die in auto-stand slechte foto's geeft met mane bij licht bewegende objecten zoals kinderen en dieren. Heeft dan een automatisch trage sluitertije met open diafragma. Bijna altijd "bewogen" opnamen!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

B 20-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Let op, fout in de camera

Algemene score

1,0
Heb deze camera gekocht bij Media Markt, tijdens test bleek dat met een bepaald diafragma en lichtinval er een paarse vlek op het scherm en de foto verschijnt. Heb bij Media markt een nieuwe gekregen, maar deze vertoonde hetzelfde probleem. Heb mijn geld terug gekregen. Ben naar plaatselijke fotograaf gegaan. Hij pakte willekeurige Nikon A900 uit zijn voorraad, en wat blijkt, wederom dezelfde fout. Fotograaf even tijdelijk dit model uit de schappen gehaald. Dus pas op met deze camera.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

LarsTerstegen 20-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Tegenvallende snelheid

Algemene score

1,0
Ik heb de camera nu een week en hij valt me erg tegen. Hij is voornamelijk erg langzaam in autofocus waardoor ik veel onscherpe foto's heb. In slecht licht presteert hij dan nog minder. Pluspunt is de accuduur. Heb pas 1 keer opgeladen.

Pluspunten

  • Accuduur

Minpunten

  • Langzame autofocus
  • Veel waas bij slecht licht

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Hubbie78 02-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk in de broekzak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gaat makkelijk in de broekzak ondanks het grote zoombereik. Erg moo en helder schermpje wat je in elke stand kunt zetten.

Pluspunten

  • Veel zoom
  • Past nog in je zak
  • Prijs

Minpunten

  • Geen touch scren
  • Zou nog beter kunnen in het donker

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Pieter Baars 31-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Veel zoom en toch nog aardig compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk heb ik deze camera gekozen omdat ik veel optische zoom zocht maar toch niet zo'n enorme bak wilde hebben. Ik kwam uit bij deze met 35x zoom. Camera bevalt heel goed. Wel problemen gehad met het verbinden met iphone. Ging niet goed en was echt een drama. Maar, nu werkt alles naar behoren en tevreden. Verder vond ik het kantelbare scherm en 4K video kwaliteit handig. Maar ook de mogelijkheid om de camera handmatig (PSAM) in te kunnen stellen.

Pluspunten

  • 35x optische zoom
  • toch nog heel compact
  • mooi kantelbaar scherm
  • 4K video
  • ook handmatig in te stellen

Minpunten

  • connectie met telefoon ingewikkeld (werkt wel)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

DikJPhoto 25-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Super inzoomen en scherpe foto's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met zijn handige formaat neem je de A900 gemakkelijk overal mee naar toe en dankzij de super zoomlens kun je ook prachtige foto's maken van objecten die verder weg staan. ondanks de zoom zorgt de camera voor stabiel beeld. Ook bij weinig licht kun je prima foto's maken zonder flits. De macrostand levert juist voor zeer dichtbij erg mooi beeld op met fraaie scherpte-diepte werking. En dan heb ik het nog niet eens over de vele instelmogelijkheden gehad. Bovendien vind ik het (vintage) uiterlijk erg mooi en de behuizing geeft een stevig en solide gevoel.

Pluspunten

  • compact formaat
  • gemakkelijke bediening
  • uitstekende zoomlens
  • ook goed bij weinig licht

Minpunten

  • digitale zoom minder mooi resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne compact camera met groot zoombereik.

Algemene score

8,0
Camera met compacte afmetingen en toch veel zoom. Fijne display en tot nu toe weinig problemen met invallend zonlicht. Moet volgens specificaties beter zijn dan andere types en of merken.

Pluspunten

  • zoombereik

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Montagne86 26-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Uitstekende beeldkwaliteit en handig kantelbaar scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze camera nu enkele weken in gebruik en ik ben zeer tevreden. De beeldkwaliteit is uitstekend en het kantelbaar scherm is handig. Ook de accuduur is prima. De snapbridge werk naar behoren.
De uitgebreide instelmogelijkheden zullen goed van pas komen.
Makkelijk mee te nemen. Deskundige advisering door verkoopster.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Kantelbaar scherm
  • Accuduur
  • Snapbridge functie

Minpunten

  • Prijs-kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 12-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Nikon Coolpix A900 zilver

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Aangeschaft bij de vestiging Den Haag van Kamera Express. Hier deskundig en objectief geadviseerd.

Pluspunten

  • Ideaal toestel voor op vakantie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lilian 04-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nikon Coolpix A900 heeft een mooi groot beeldscherm welke handig kan klappen zodat je gemakkelijk opnames kan maken, heel laag of heel hoog.
Gekocht bij Kamera-express met een snelle levering.

Pluspunten

  • Groot scherm, klapbaar
  • zoomfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janke de Boer 04-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede zoom, intensieve kleuren, veel megapixels.

Algemene score

8,0
Camera met veel mogelijkheden. De camera is gemakkelijk in gebruik en niet zwaar om hem met je mee te dragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman Huizenga 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

robuuste camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tijdens het uitpakken viel het gewicht op , dat gaf meteen vertrouwen: robuust en sterk.Ik fotografeer al jaren met Nikon en heb nog nooit problemen met een van mijn camera"s gehad.Dat zegt iets over de kwaliteit.van hun producten, ook de kwaliteit van de foto"s voldoen aan al mijn criteria. Ik blijf trouw aan dit merk tot in lengte van dagen.

Pluspunten

  • enorm zoombereik
  • komt betrouwbaar over
  • heldere foto"s

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 27-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfekte camera; veel mogelijkheden alleen accu is gauw leeg

Algemene score

9,0
Heb voor deze Nikon gekozen vanwege goede ervaringen met Nikon en aantrekkelijke prijs voor hetgeen de camera allemaal kan

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Goede telelens

Minpunten

  • accu beperkte capaciteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoekies 25-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Krachtpatser!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ongeveer een half jaar in bezit. Dit is echt een hele goede camera!!
Klein van formaat (past makkelijk in je broek zak), groot in prestaties!
Camera maakt erg mooie, heldere en scherpe foto's.
Sinds kort een goede (snelle) SD-kaart gekocht en nu ook 4K filmpjes maken!
De 35x optische zoom is super.
Al met al zeer tevreden.
Een aanrader!

Pluspunten

  • heldere scherpe foto's
  • 35x optische zoom
  • Wifi en Bluetooth
  • 4K filmen

Minpunten

  • nog niet ontdekt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zandvoort 24-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Jaren eerder moeten aanschaffen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Camera is top en o zo makkelijk te bedienen.
Voor heen altijd foto's maken met de telefoon maar dit is voorbij.
Super scherp en zeer snel van de camera naar de telefoon of computer.
Tnx Nikon namens een blijde gebruiker

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 24-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Klapscherm, goede zoomfunctie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een uitstekende camera. Het design van deze compactcamera is strak en functioneel. Ligt goed in de hand. Zeker voor het formaat zijn er genoeg functies voor een beginner om aardige kiekjes mee te maken. Mede door het klapscherm is het eenvoudig om selfies te maken en de zoom is geweldig, zeker voor het formaat van de camera.

Al met al een goede functionele camera. Niet te ingewikkeld dus prima voor de beginneners onder ons.

Pluspunten

  • Zoom
  • Klapscherm
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. G. van der Glas 24-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

makkelijk formaat en gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Formaat: je steekt hem gemakkelijk in je zak. Met het draaibare scherm neem je foto's recht omhoog, terwijl je gewoon naar beneden kijkt, heel handig. Goede foto's, veel mogelijkheden van je foto's te bewerken.

Pluspunten

  • formaat
  • bedienings gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julia van Gerwen 24-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Top kwaliteit in een compacte camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede kwaliteit, compact, gebruiksvriendelijk, ver in te zoomen, zelfs te gebruiken voor het nu zo populaire vloggen, al met al top!

Pluspunten

  • Compact
  • Uitklapscherm
  • Goede kwaliteit foto's
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel Albert 24-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Wat ik geweldige compacte camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor gebruik in Afrika is de camera perfect klein compact niet te opvallend accu gaat lang mee. In diverse omstandigheden gebruikt voor journalistisch werk tot natuur fotografie. Ook geschikt als video camera. Snelle opstart tijd.

Pluspunten

  • Zoom functie
  • Makkelijk mee te nemen
  • Video functie
  • Makkelijk te bedienen
  • Snel op starten

Minpunten

  • De oplader mag kleiner
  • De software gebruiken met de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 24-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne compacte camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Compact en ligt goed in de hand. De zoom is fantastisch! Wel de camera goed stil houden als je ver inzoomt, anders krijg je onscherpe beelden. Als huis tuin en keuken 'fotograaf' nu al erg tevreden op de standaard standen. Nu een cursus volgen om de diepte in te gaan en zelf de instellingen te kunnen doen. Aanrader deze camera!

Pluspunten

  • Zoom
  • Resolutie
  • Kantelbaar scherm
  • Diverse mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews