Mio Technology MiVue 788 - Reviews

Specificaties
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Schermgrootte
2,7 inch
Type/soort
dashcam

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Mio Technology MiVue 788 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Luc van Vessem 12-06-2018
  • Product gekocht

Levert veel voor redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Mio Technology MiVue 788

Algemene score

10,0
Bevalt prima, mooie en duidelijke beelden zowel overdag als in de nacht, veel handige extra's zoals b.v. roodlicht camera's, snelheids camera's, melding te dicht bij je voorganger en zo nog een aantal en ze werken goed.

Pluspunten

  • Eenvoudige montage
  • Degelijk
  • Redelijke prijs
  • Beeld transport naar mobtel zeer eenvoudig

Reageer

Jean 14-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Mio Technology MiVue 788

Algemene score

10,0
Mijn eerste dashcam, en een beetje schrik voor de installatie en configuratie wegens commentaren van vrienden en kennissen die ook een dashcam plaatsten en daar problemen mee hadden gekend (maar wel van een ander merk). Groot was mijn verbazing dat na ongeveer een half uurtje alles was ingesteld en nog perfect werkte ook. Ondertussen reeds geprobeerd en de beeldkwaliteit is perfect. Flitspalen worden zeer nauwkeurig aangegeven in het scherm. Een aanrader dus.

Pluspunten

  • Installatiegemak
  • Perfecte beeldkwaliteit
  • Zeer gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Tot op heden nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietjouw 01-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en alles uitstekend. Momenteel voor mij geen betere.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Mio Technology MiVue 788

Algemene score

10,0
Geweldig product, al verschillende in bezit gehad.
Conclusie; dit is tot nog toe de beste. En geweldige service.

Pluspunten

  • Perfecte beelden
  • Alles gaat vanzelf

Minpunten

  • Niet één

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Mio Technology MiVue 788

Algemene score

8,0
Ik kocht het ..omdat het is klein.. vingertip bedienbaar .Wi-Fi en Bluetooth en flitspaal functie niet onbelangrijk ..goedproduct
Was gunstig geprijsd

Pluspunten

  • Afmeting. Wi-Fi en blue tooht bedie baarheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AlexxxP 08-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beperkte gebruiksgemak

Geschreven voor: Mio Technology MiVue 788

Algemene score

5,0
Compact en degelijk apparaat met goede zuignap met o.a. GPS, G-sensor, stoplichtassistent. Maar ook met een aantal gebreken, vind ik.

1) Om gebruik te kunnen maken van het parkeermodus moet men extra Mio MiVue Smartbox (laadstation) t.w.v. €39,99 voor de Mio MiVue dashcam aanschaffen. Pas met de ingebouwde accu wordt je dashcam van stroom voorzien.
2) Flitspaal signaal op maximum ingesteld is te zacht en op de snelweg niet te horen is met radio of navigatie aan.
3) Noodopname knop - die moet je binnen 1 seconde indrukken maar dan ben je vaak te laat

Dit apparaat voldoet absoluut niet aan mijn verwachtingen. Geen aanrader dus.

Pluspunten

  • Goede zuignap

Minpunten

  • Bluetooth werkt niet met moderne smartphone
  • Bluetooth werkt met auto computer
  • WiFi werkt traag
  • Beeldkwaliteit slechter dan verwacht
  • Geen eigen voeding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

AlexxxP 23-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slechte prijs kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Mio Technology MiVue 788

Algemene score

5,0
Compact en degelijk apparaat met goede zuignap met o.a. GPS, G-sensor, stoplichtassistent. Maar ook met een aantal gebreken, vind ik.
1) WiFi werkt traag
2) Bluetooth werkt niet met moderne smartphone en met Mazda board computer
3) Noodopname knop - die moet je binnen 1 seconde indrukken maar dan ben je vaak te laat
4) Beeldkwaliteit slechter dan verwacht.
5) Geen eigen voeding - parkeermodus is vrijwel onbruikbaar
6) Verouderde flitspaal melder met een zacht signaal dat op de snelweg niet te horen is
Dit apparaat voldoet absoluut niet aan mijn verwachtingen. Geen aanrader dus.

Pluspunten

  • G sensor
  • GPS functie

Minpunten

  • Signaal flitscamera max 450 m
  • Bluetooth werkt niet met moderne smartphone
  • Bluetooth werkt met auto computer
  • WiFi werkt traag
  • Geen hulp via internet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Alard Ages 03-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Onder alle omstandigheden perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Mio Technology MiVue 788

Algemene score

10,0
Heb eerst recensies gelezen. Toen bij Cool Blue gekocht. Voor 2 auto's. Je moet dan nog wel geheugen kopen. Communiceren met je telefoon gaat langzaam.

Pluspunten

  • Haar scherp beeld.
  • Waarschuwt voor snelheidscontrole.
  • Neemt ook als je jouw auto geparkeerd hebt.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Waning A 14-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi beeld, accu snel leeg.

Geschreven voor: Mio Technology MiVue 788

Algemene score

7,0
Jammer dat de voeding via de sigarettenaansteker moet. Accu is snel leeg. Voeding heeft ook geen mogelijkheid om extra usb aan te sluiten voor bijvoorbeeld telefoon. Nu kan de telefoon niet geladen worden als dashcam in gebruik is.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Formaat
  • Flitser waarschuwing

Minpunten

  • Voeding beperkte mogelijkheid.
  • Accu snel leeg.
  • Gebruiksaanwijzing alleen online verkrijgbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer