• Best Reviewed 7 keer aug 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 90 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Lanting 21-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Onze oude ketel was aan vervanging toe ,nieuwe ketel is veel kleiner ,zeer compact ,en zeer stil ,ook deze ketel kan je uitbreiden met een hybride pomp ( alleen is die op het moment niet leverbaar . Deze wordt er dus later naast geplaatst )

Pluspunten

  • Compact
  • Zeer stil
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bob 08-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

bevalt redelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

6,0
Op zich een goed product, alleen vind ik dat hij relatief veel lawaai maakt bij het opstarten

Pluspunten

  • makkelijke bediening

Minpunten

  • lawaai bij opstarten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

t**a@z**t.nl 27-01-2022
  • Product gekregen

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
net geplaats klein en compakt heel mooi
vriendelijke monteur
alles netjes geplaats
en netjes achter gelaten
toppie

Pluspunten

  • compakt
  • mooi

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 12-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel lawaai

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

7,0
Nefit Top Line vervangen op advies van installateur voor een Remeha Tzerra Ace CW5, wij hadden gekozen voor een CW4 maar er is een CW 5 geleverd en geplaatst vanwege levering problemen met de CW4 volgens installateur.
** Wat ons erg tegenvalt is het geluid van de Remeha Tzerra Ace deze maakt aanzienlijk meer lawaai dan de Nefit Top Line, jammer dat dit niet vermeld is met het maken van de keuze voor de nieuwe kachel.

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Zoet 10-12-2021

Ik vond ook dat ie in bedrijf veel lawaai maakte. Zag in de handleiding dat de pomp standaard op 100% snelheid stond ingesteld. Via het (installateurs-)menu teruggezet naar 80%. Nu bijna niet meer te horen en merk geen verschil in warmte. (Model Tzerra Ace 39C)

Reageer

w**n@g**l.com 18-10-2021
  • Product gekocht

Fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Fijne stille cv ketel. Die lekker warm water geeft. En ons huis heerlijk verwarmd. Geen ingewikkelde knopjes enz!!

Reageer

j**c@h**l.com 14-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede cv ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Wij hebben gekozen deze CV ketel op advies van ons installateur.Werkt goed, klein formaat.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JV 16-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader , Nederlandse degelijkheid voor mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Prima CV ketel, mooi compact. Snel te installeren.
Veel warmwater voor zo’n klein ding.
Tot nu toe hartstikke tevreden!

Pluspunten

  • Klein
  • Veel warmwater
  • Stil
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

  • Modulair opgebouwd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P .van EMPEL ASTEN 02-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AANRADER VOOR HOEKHUIS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Dit product is tot nog toe bevallen en de plaatsing is heel goed gedaan.

Het advies voor mijn huis van onze onderhoudsman lijkt tot nu toe buitengewoon goed.

Pluspunten

  • KLAAR VOOR DE TOEKOMST o.a. WARMTEPOMP
  • JE HOEFT ZELF BIJNA NIETS MEER TE DOEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

i**k@z**o.nl 01-08-2021
  • Product gekocht

Prima nieuwe CV ketel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Het is een zuinige CV ketel zonder boiler: dit bespaart energie daar er niet steeds water op temperatuur moet worden gehouden.
Het geluid als de ketel aanslaat is niet storend.
De ketel werd vakkundig geinstaleerd (ter vervanging van een ouder model Remeha)
Wij zijn er zeer tevreden mee!

Bert Takens

Reageer

g**s@z**o.nl 06-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha is kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Goed merk volgens de installateur, zuinig, betrouwbaar, degelijk en betaalbaar

Pluspunten

  • kwaliteit
  • compact

Minpunten

  • heeft iets meer lawaai dan de vorige kachel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v**e@h**e.nl 26-05-2021
  • Product gekocht

Verwarmingsketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Prima prijs , kwaliteit verhouding, tot nog ,zeer tevreden 😊
De oude was 27 jaar dus het werd tijd voor een nieuwe en over deze hoorde we goede berichten.

Reageer

i**o@j**e.nl 05-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

klein compact en zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Niet gedacht dat na het monteren van de cv installatie ons huis zo snel verwarmt kan worden, heerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Boumans 15-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Prima ketel. Snel warm water en de ruimte verwarming ook uitstekend. Geruisloze ketel en reageert razend snel op de thermostaat.

Pluspunten

  • snel warm water
  • prima ruimte verwarming
  • snelle reactie op thermostaat
  • installatie door NRG uitstekend

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny B 19-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Ik heb deze ketel gekocht op basis van informatie van de Consumentenbond. Mijn vorige ketel was een Remeha met ingbouwde boiler. Deze heeft dat niet maar dat verschil is niet te merken. Het water uit de kraan en voor verwarming is heel snel op temperatuur. Nadeel is dat de ketel veel geluid maakt als hij in bedrijf is. Ook slaat hij soms uit zichzelf aan. Verbruik is lager dan bij de vorige HR-ketel van Remeha. Ik ben tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Prijs
  • Gasverbruik

Minpunten

  • Geluidshinder
  • Onnodig aanslaan

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Richard T 17-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein van formaat groot van dienst!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Als je moeten kiezen voor een CV ketel dan zijn er eigenlijk geen slechte. De één past beter bij de behoefde dan de ander.
Waarom dan toch Remeha? Het antwoord is simpel. Zelfs als deze ketel er plots mee zou stoppen maak ik me geen zorgen. Ik vroeg een keer aan Remeha of ze naar de warmte wisselaar van mijn Avanta ketel wilde kijken omdat deze 9,5 jaar oud was en ik vroeg naar de tien jaar garantie en eventuele levensverwachting van de ketel. De volgende dag stond er een Remeha monteur op de stoep die de hele ketel heeft nagezien en mij verzekerde dat hij best nog wel vijf jaar mee kon.
Na veertien jaar het huis verkocht met een nog altijd prima werkende ketel.
Remeha rekende geen kosten voor de monteur. Nu weer voor Remeha gekozen. De Tzerra Ace 39C toen ik hem voor het eerst zag dacht ik CW5? Hoe dan? zo'n klein pakketje maar ongelofelijk sterk.
De Tzerra Ace 39C is een uiterst slim ontwerp en doet wat hij moet doen.
Thermostaat aansluiten was simpelweg twee draden verbinden en klaar. De Tzerra Ace sprak direct met de thermostaat en nam het programma van de oude ketel moeiteloos over.
Wat mij betreft maak deze ketel de naam "Ace" waar.

Pluspunten

  • Klein maar krachtig
  • Betrouwbaar
  • Goede service

Minpunten

  • Plastic afwerking (Kap en Elektra box)
  • Ketel display leest soms moeilijk af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nieuwer niet steeds beter 17-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein, maar -nog- niet fijn

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

6,0
Na 22 jr. Remeha zonder veel problemen, opnieuw voor dit merk gekozen via misleidende actie Consumentenbond. Toestel is heel veel kleiner dan het oude en dat klopt want er zit geen boiler in en dat werd bij de selectie niet goed vermeld. Vooralsnog niet erg tevreden: het kost uren om 's morgens de woonkamer op temperatuur te krijgen, Ketel slaat voortdurend aan en uit, ook nadat de ingestelde temperatuur is bereikt. Gasverbruik is zeker niet minder dan bij het oude toestel.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Ger Jentzema 15-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Niet alles is TOP

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Product is gekozen op advies van de installateur. Klein en compact en handleiding ketel is voldoende duidelijk voor een leek. Korte (symbolische weergave) van de handleiding is zeker voor verbetering vatbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Niels Hommersom 14-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzwerra CW 5

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

5,0
Heb al jaren een Remeha ketel, sinds kort ben ik verhuisd en heb ik besloten om de nieuwe woning (bouwjaar 2009) te voorzien van een hybride warmtepomp met nieuwe ketel (oude was van 2009). Zodoende kwam ik weer bij Remeha uit. De warmtepomp werkt naar mijn idee goed, simpel aan te sluiten en te programmeren. Maar de ketel vind ik helemaal niets, de eerste dagen na installatie bleef de sifon aan de onderkant lekken, en niet zo'n beetje ook. Zodra de kap van de ketel dicht gemaakt werd valt de ketel in storing. We hebben vervolgens de ketel laten meten, de instellingen stonden goed, daarna problemen met het warme water, wordt gewoon niet warm. En op deze manier bezig zijn met een ketel, dan ben je er gewoon klaar mee.

Pluspunten

  • compact

Minpunten

  • Los zittend bedieingspaneel
  • Domme manier van montage sifon, blijft lekken
  • Zodra de kap op de ketel zit valt die in storing
  • Warm water blijft lauw!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Theo Taal 27-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Goede referenties, goede prijs/kwaliteit. Via Eneco uitstekende informatie, installatie en afhandeling van vragen.

Pluspunten

  • compact

Minpunten

  • raar borrelend geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

N pirovano 27-01-2021
  • Product gekocht

Remeha terra ace cw5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Warmte goed.
Zuinig.
Geeft voldoende douche water.
Maakt herrie.
Had inmijnvorige huis eenvaillant die aanmerkelijk minder herrie maakte.
Deze op aanraden van installateur gekocht.

Doe t goed....simpele ketel....maar maakt herrie.

---------------------------------------------------------
Review 08-10-2020:

Apparaat is klein met grote oprengst.
Maakt wel meer geluid als de vaillant ketel in mijn vorige huis.
Ik heb deze gekocht op aanraden van de instalateur zodoende.
Simpele handleiding en instelling is voordeel.
Goede programmas op de display voor themperatuur.
Al met al goede keuze alleen voor t gesuis had ik liever een vaillant gehad.

Pluspunten

  • Water opbrengst

Minpunten

  • Geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews