Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 109 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
De oude CV-ketel kon het niet meer aan,
en is toe met pensioen gegaan.
Dus toen een vervanger werd gezocht,
is de beste Remeha Tzerra Ace gekocht.
De CV-ketel straalt en doet goed zijn best,
Met een dikke 10 geslaagd voor deze Test.
Sinds we deze ketel hebben laten installeren maakt de leiding van de cv geluid.
Bij de vorige ketel was dit niet
De installateur is reeds 2x komen kijken maar zonder resultaat.
Helaas is het zo heftig dat we er s'nachts wakker van worden.
Dus tot nu toe nog niet echt tevreden over de Remeha Tzerra Ace
Ik heb de Remeha Tzerra Ace gekozen vanwege het beperkte ruimte beslag in huis en de uitstekende beoordeling via vakliteratuur met predikaat: Uitstekend.
Nu de installatie sinds september vorig jaar in werking is kan ik bevestigen dat het verbruik vrijwel gelijk is aan de prognose die ik van Heat Transformers heb gekregen. In combinatie met vloerverwarming is het comfort in de woonkamer uitstekend en op 21.5 graden constant. Misschien wat hoog voor velen maar als nul meting een uitstekend begin
De cv-ketel en/of warmtepomp valt regelmatig uit en ik krijg geen water op een hogere temperatuur. Daarnaast nog geen uitleg gekregen. De installateur hierover geïnformeerd. Die komt binnenkort langs.
Mooi kleine CV. Bij het plaatsen bleek een onderdeel niet goed te werken, deze is vervangen door een nieuw onderdeel. Daarna werkt de Cv naar tevredenheid. Over het verbruik kan ik nog geen oordeel geven, daarvoor hebben we hem te kort.
Geïnstalleerd door aannemersbedrijf C Griffioen is dit een fijne ketel die snel en goed warm opwarmt.
De installateur is een fijne vakman die goed communiceert en je snel en deskundig helpt. Zo goed zelfs dat we nu ook een warmtepomp van Remeha bij hem aanschaffen.
Zeer slecht produkt. Na 4 jaar printplaat en box stuk, lekt water bij warme verwarmingsbuis.
Ketel heeft jaarlijks onderhoud gehad.
Garantie? Vergeet het maar bij Remeha
Wij zijn misleid door de gas los reclame waarbij je als men van het gas af zou moeten binnen 10 jaar je een voucher zou krijgen van 1000 euro nu blijkt daar een ADDER onder het gras te zitten want dit geld niet voor onze Trezza Ace 39C wij voelen ons erg misleid als dit juist is.
Zie graag een reactie tegemoet.
Onze oude ketel was aan vervanging toe ,nieuwe ketel is veel kleiner ,zeer compact ,en zeer stil ,ook deze ketel kan je uitbreiden met een hybride pomp ( alleen is die op het moment niet leverbaar . Deze wordt er dus later naast geplaatst )
Nefit Top Line vervangen op advies van installateur voor een Remeha Tzerra Ace CW5, wij hadden gekozen voor een CW4 maar er is een CW 5 geleverd en geplaatst vanwege levering problemen met de CW4 volgens installateur.
** Wat ons erg tegenvalt is het geluid van de Remeha Tzerra Ace deze maakt aanzienlijk meer lawaai dan de Nefit Top Line, jammer dat dit niet vermeld is met het maken van de keuze voor de nieuwe kachel.
Ik vond ook dat ie in bedrijf veel lawaai maakte. Zag in de handleiding dat de pomp standaard op 100% snelheid stond ingesteld. Via het (installateurs-)menu teruggezet naar 80%. Nu bijna niet meer te horen en merk geen verschil in warmte. (Model Tzerra Ace 39C)
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?
Heb je al een account? Log dan hieronder in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina. Klik hieronder om in te loggen.