Remeha Tzerra Ace 39c CW5 - Reviews

Best Reviewed jan 2020 Remeha Tzerra Ace 39c CW5
Best Reviewed - januari 2020
Specificaties
Gaskeur CW klasse
5
Vermogen
35,7 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 49 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace 39c CW5 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peetduif 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Mooi product ..niet te groot
Mooi uiterlijk..ik heb hen pas een dag .dus .kan nog niet veel vertellen. Lekker stil .dat val me op .en makkelijk geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM De Vries 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
Veel meer waterdruk op kranen en douchen en gelijkmatiger verdeling van warmteafgifte in woning, en veel minder geluid van de ketel.

Pluspunten

  • Compact
  • Geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f. smeen 26-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met concentrisch rookgasafvoer)

Algemene score

10,0
Doet het prima zoals het moet prima zijn best voldoet uitstekend goed en overal warm water en heerlijk overal warm.

Pluspunten

  • klein
  • goede temperatuur.

Minpunten

  • geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Graveeratelier Klaasing 01-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Klein maar werkt als een grote!

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
Zeer nette ketel! Klein maar werkt als een grote!! Geeft veel vertrouwen omdat je de garantie kan vergroten naar 15 jaar! Ik ben heel erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 20-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine ketel veel mogelijkheden

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Kleine ketel met veel mogelijkheden welke makkelijk zijn terug te vinden in de instructies . Veel warm water en voorbereid op de duurzame toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kuiper 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra ACE 39C SUPER KETEL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Mooie kleine ketel doet wat die moet doen en mooie uitstraling.

super tevreden en dan nog de Etwist thermostaat wat een geweldig ding en super mooie uitstraling

Pluspunten

  • klein
  • goed uiterlijk
  • doet wat die moet doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mulder 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm water, goede waterdruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Aanbevolen door installateur. Nu sinds lange tijd weer "normale"waterdruk. Veel warmer in huis. Makkelijk menu op thermostaat voor wijzigen "instellingen". Snel het bad vol!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H de Ruiter 01-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

H de Ruiter

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Al jaren een Remeha cv gehad zonder problemen dus nu ook een Remeha door de goede service van het bedrijf is het aan te bevelen om deze cv aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernard 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goeie verwarmingsbron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Ik vindt het een goed product. Ik heb voor deze ketel gekozen op advies van de energiewacht. Ik heb de ketel nog maar een paar dagen, maar mijn idee is dat ik een goede keus heb gemaakt. Ben er tevreden mee.

Pluspunten

  • Snel warm in huis
  • Heeft niet veel lawaai
  • Neemt niet veel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 21-02-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tweede keer een RemehaTzerra

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
Zo een fijne ketel. Stil, compact en superkrachtig. Nooit problemen gehad. Gewoon een superketeltje en dat in een vrijstaande woning.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Compact
  • Veel mogelijkheden voor meer comfort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 23-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
Doet wat het moet doen, ruim voldoende heet water voor meerdere tappunten. verwarming heel snel en stil. Thermostaat iSense, is handig, kun je met wifi verbinden en met app bedienen als je wilt.
Nu 2 weken in huis en kan ém zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Hoge capaciteit voor meer tappunten

Minpunten

  • geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

9,0
Ben tot nu erg tevreden over deze ketel, heb een stortdouche heerlijk nu krachtig en snel warm water, verwarming is trouwens ook snel op temperatuur, heb hem nu een maand maar zeer tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Aad 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goedv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Mooi kleine ketel ik heb hem pas dus even afwachten alles lijkt simpelweg gebruik geef alles aan display onderhoud vrij als goed is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marinus 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Ziet er verzorgd uit en levert een ruime hoeveelheid tapwater wat prettig is wanneer je op meerdere locaties warm water nodig hebt.

Pluspunten

  • Afmetingen
  • Afwerking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AteR 27-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker compact, snelle installatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
was op zoek naar nieuwe CV na het begeven van mijn oude CV, de Remeha Avanta.
Mede n.a.v. verschillende testen, waaronder die van de consumentenbond, is mij keus gevallen op de Remeha Tzerra Ace.
vanwege aanwezigheid regendouche gekozen voor de CW 5.

Pluspunten

  • compact
  • erg stil
  • heerlijk water onder regendouche
  • onderhouds vriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dick Basti 07-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kleine cv-ketel maar verwarmt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Op aanraden van Instalateur (Holland Warmte) gekocht samen met de Etwist thermostaat.
Verwarmt goed, alleen warm water duurt toch wel langer dan mijn Agpo cv-ketel.
Hij is wel veel kleiner dan mijn vorige cv-ketel.
Ik vind wel dat hij een hard blazend geluid maakt als die brand.
Ik weet niet of het standaard is maar de Cv-ketel brand iedere morgen precies om 7:00 uur 1 minuut terwijl ik de Etwist op een later tijdstip hebt ingesteld.
Ik bezit deze Cv-ketel nu 3maanden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit Vaarhorst 25-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra Ace 39c CW5 +wifi thermostaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met concentrisch rookgasafvoer)

Algemene score

9,0
Een super ketel met makkelijk instellen van eTwist thermostaat en dan nog niet te vergeten dit allemaal te kunnen doen met je IPad .
Zeer compact en mooi uit zien van deze ketel met zijn CW5 aan warmwater en CV in bedrijf van 35 KW voldoende voor onze bungalow te verwarmen .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Nico 05-02-2020

Dank u voor uw review. Kunt u ook aangeven of deze kleine ketel ook meerdere tappunten aan kan. Dan bedoel ik: als 1 persoon staat te douchen en 1 iemand doet de afwas (of staat zich op zelfde badkamer te scheren/tanden poetsen) lukt dat.................of staat degene die aan 't douchen is dan te gillen onder een koude straal

Reageer

Cees Snepvangers 23-01-2020
  • Product gekocht

Remeha Tzerra CW 5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
Dit apparaat werkt geweldig. Stil en heeel veeel warm water. Zeer gebruiksvriendelijk en werkt perfect samen met de Toon thermostaat. Zeer tevreden ook over de installatie.

Pluspunten

  • Veel warm water
  • Comfortabel gebruik
  • Heel stil
  • Zeer compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H. Volder 22-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe Remeha Tzerra 39c CW5

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

8,0
Oude ketel moest worden vervangen, va Eneco werd de Remeha geplaatst en kreeg goede beoordeling van de Consumentenbond. Dit was de motivatie om deze ketel aan te schaffen.
De Installatie door de Eneco monteurs verliep snel en goed.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Klein formaat

Minpunten

  • Watertemp. is nog niet ideaal

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

woude004 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleine ketel grote prestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Algemene score

10,0
De ketel werkt boven verwachting, druk in de douche is prima en ook de kamer is snel op temperatuur.Ik heb deze ketel samen met de ETwist thermostaat gekocht , en deze werkt tot nu toe ook prima.

Pluspunten

  • Stil
  • Levert voldoende waterflow
  • Snelle opwarming van de ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews