Remeha Tzerra Ace - Reviews

  • Best Reviewed 6 keer jan 2021
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 77 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JM De Vries 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Veel meer waterdruk op kranen en douchen en gelijkmatiger verdeling van warmteafgifte in woning, en veel minder geluid van de ketel.

Pluspunten

  • Compact
  • Geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peetduif 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Mooi product ..niet te groot
Mooi uiterlijk..ik heb hen pas een dag .dus .kan nog niet veel vertellen. Lekker stil .dat val me op .en makkelijk geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f. smeen 26-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Doet het prima zoals het moet prima zijn best voldoet uitstekend goed en overal warm water en heerlijk overal warm.

Pluspunten

  • klein
  • goede temperatuur.

Minpunten

  • geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wieger 21-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

5,0
Mooie zuinige compacte ketel. De ketel levert goede prestaties voor een niet al te hoge prijs. Wat ik helaas mis in alle beoordelingen is de onderhoudskosten van de ketel. Het modulair systeem (3 modules) maakt het onderhoud 'gemakkelijker'. Alleen als er een onderdeel (bv ventilator = slijtage gevoelig onderdeel) kapot is, dan moet er een nieuwe module worden aangeschaft. Deze kost ca. 400 eur. excl. inbouwkosten. Een refurbished onderdeel kost een paar tientjes minder. Ik vraag mij af of je een ketel een goede beoordeling kunt geven als je je al bij een kapotte ventilator moet gaan afvragen of je niet beter een nieuwe ketel kunt kopen! De ketel is zuinig met aardgas maar de milieubelasting is zeer hoog. En ik vraag mij af of deze ketel niet goedkoop maar duurkoop is.

Pluspunten

  • Compact
  • Zeer zuinig
  • stil
  • prijs / kwaliteit

Minpunten

  • Kosten onderdelen / modules

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rene 21-02-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tweede keer een RemehaTzerra

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Zo een fijne ketel. Stil, compact en superkrachtig. Nooit problemen gehad. Gewoon een superketeltje en dat in een vrijstaande woning.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Compact
  • Veel mogelijkheden voor meer comfort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 23-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Doet wat het moet doen, ruim voldoende heet water voor meerdere tappunten. verwarming heel snel en stil. Thermostaat iSense, is handig, kun je met wifi verbinden en met app bedienen als je wilt.
Nu 2 weken in huis en kan ém zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Hoge capaciteit voor meer tappunten

Minpunten

  • geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Graveeratelier Klaasing 01-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Klein maar werkt als een grote!

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Zeer nette ketel! Klein maar werkt als een grote!! Geeft veel vertrouwen omdat je de garantie kan vergroten naar 15 jaar! Ik ben heel erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 20-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine ketel veel mogelijkheden

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Kleine ketel met veel mogelijkheden welke makkelijk zijn terug te vinden in de instructies . Veel warm water en voorbereid op de duurzame toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kuiper 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra ACE 39C SUPER KETEL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Mooie kleine ketel doet wat die moet doen en mooie uitstraling.

super tevreden en dan nog de Etwist thermostaat wat een geweldig ding en super mooie uitstraling

Pluspunten

  • klein
  • goed uiterlijk
  • doet wat die moet doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mulder 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm water, goede waterdruk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Aanbevolen door installateur. Nu sinds lange tijd weer "normale"waterdruk. Veel warmer in huis. Makkelijk menu op thermostaat voor wijzigen "instellingen". Snel het bad vol!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H de Ruiter 01-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

H de Ruiter

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Al jaren een Remeha cv gehad zonder problemen dus nu ook een Remeha door de goede service van het bedrijf is het aan te bevelen om deze cv aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernard 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goeie verwarmingsbron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Ik vindt het een goed product. Ik heb voor deze ketel gekozen op advies van de energiewacht. Ik heb de ketel nog maar een paar dagen, maar mijn idee is dat ik een goede keus heb gemaakt. Ben er tevreden mee.

Pluspunten

  • Snel warm in huis
  • Heeft niet veel lawaai
  • Neemt niet veel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pi 02-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Remeha is Remeha niet meer

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

4,0
Had al 20 jaar remeha dus weer een remeha nu een tzerra 39c
Prima warmte en water, maar duurzaamheid is niet meer wat het was
Na 4 jaar ervaring, 4 maal probleem, flowsensor 2x, cartridge, ventilatiesysteem
Ongeveer de aanschafprijs aan reparaties, voor mij geen remeha

Pluspunten

  • Compact
  • Prima warmte en water

Minpunten

  • Onbetrouwbaar
  • Duur in reparaties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Ben 06-10-2020
  • Product gekocht

super keteltje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Ik heb de CW4 en CW5 bij mijn dochter en mij geïnstalleerd. Stille en betrouwbare c.v. ketels en gemakkelijk te onderhouden. Goede back up van Remeha. Blij mee!

Pluspunten

  • klein
  • makkelijk te onderhouden
  • stil
  • prima rendement

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dhr. L.N.J.M. Geradts 13-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wandkachel Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Een compacte en door DESO (Breda) mooi geïnstalleerde Remeha Tzerra Ace 39C CW5 cv met luchtafscheider en vuilvanger voorn een gangbare prijs. Via de Consumentenbond is mijn keuze op deze cv gevallen. Zoals verwacht werkt de kachel prima, maar kan nog geen lange termijn uitspraken hierover doen. Prijs/kwaliteit schat ik als goed in.

Pluspunten

  • compact
  • stille CV
  • mogelijkheid voor evt.warmtepomp
  • relatief zuinige CV

Minpunten

  • nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ed 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra Ace 39c CW5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Ben tot nu erg tevreden over deze ketel, heb een stortdouche heerlijk nu krachtig en snel warm water, verwarming is trouwens ook snel op temperatuur, heb hem nu een maand maar zeer tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Aad 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goedv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Mooi kleine ketel ik heb hem pas dus even afwachten alles lijkt simpelweg gebruik geef alles aan display onderhoud vrij als goed is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marinus 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Ziet er verzorgd uit en levert een ruime hoeveelheid tapwater wat prettig is wanneer je op meerdere locaties warm water nodig hebt.

Pluspunten

  • Afmetingen
  • Afwerking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johnny B 19-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Ik heb deze ketel gekocht op basis van informatie van de Consumentenbond. Mijn vorige ketel was een Remeha met ingbouwde boiler. Deze heeft dat niet maar dat verschil is niet te merken. Het water uit de kraan en voor verwarming is heel snel op temperatuur. Nadeel is dat de ketel veel geluid maakt als hij in bedrijf is. Ook slaat hij soms uit zichzelf aan. Verbruik is lager dan bij de vorige HR-ketel van Remeha. Ik ben tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Prijs
  • Gasverbruik

Minpunten

  • Geluidshinder
  • Onnodig aanslaan

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Richard T 17-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Klein van formaat groot van dienst!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Als je moeten kiezen voor een CV ketel dan zijn er eigenlijk geen slechte. De één past beter bij de behoefde dan de ander.
Waarom dan toch Remeha? Het antwoord is simpel. Zelfs als deze ketel er plots mee zou stoppen maak ik me geen zorgen. Ik vroeg een keer aan Remeha of ze naar de warmte wisselaar van mijn Avanta ketel wilde kijken omdat deze 9,5 jaar oud was en ik vroeg naar de tien jaar garantie en eventuele levensverwachting van de ketel. De volgende dag stond er een Remeha monteur op de stoep die de hele ketel heeft nagezien en mij verzekerde dat hij best nog wel vijf jaar mee kon.
Na veertien jaar het huis verkocht met een nog altijd prima werkende ketel.
Remeha rekende geen kosten voor de monteur. Nu weer voor Remeha gekozen. De Tzerra Ace 39C toen ik hem voor het eerst zag dacht ik CW5? Hoe dan? zo'n klein pakketje maar ongelofelijk sterk.
De Tzerra Ace 39C is een uiterst slim ontwerp en doet wat hij moet doen.
Thermostaat aansluiten was simpelweg twee draden verbinden en klaar. De Tzerra Ace sprak direct met de thermostaat en nam het programma van de oude ketel moeiteloos over.
Wat mij betreft maak deze ketel de naam "Ace" waar.

Pluspunten

  • Klein maar krachtig
  • Betrouwbaar
  • Goede service

Minpunten

  • Plastic afwerking (Kap en Elektra box)
  • Ketel display leest soms moeilijk af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews