Remeha Avanta 28c CW4 - Reviews

Specificaties
Gaskeur CW klasse
4
Vermogen
26,7 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 3 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Avanta 28c CW4 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

l wolters 26-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compacte ketel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4

Algemene score

10,0
Na mijn vorige ( al oude ketel) is dit een verademing! Zo goed als geruisloos. Prettige warmte door het hele huis. Een week is wellicht nog te kort om echt te kunnen oordelen, maar deze week voelt als FEEST. Gewoon een ketel die doet wat ie moet doen! Blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMW .kleyn 24-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4

Algemene score

10,0
4 jaar geleden gekocht, prima ketel , voldoet uitstekend en zeker in combinatie met de toon van Eneco . Zeer geruisloos

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Werkt uitstekend

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob de Rooij 07-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne mooie krachtige ketel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4

Algemene score

9,0
Mooie fijne kleine ketel, en maakt weinig geluid. Je hebt zowel boven als in de keuken snel warm water.
Deze ketel is echt een aanrader had ook niets anders verwacht van Remeha. Hoop er nog lang plezier van te hebben, . Wat een wereld van een verschil met mijn oude ketel van Agpo. Verwacht dat ik met mijn nieuwe ketel een lagere gasrekening heb.

Pluspunten

  • Klein
  • Stil

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 26-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4

Algemene score

8,0
dit is mijn tweede remeha avanta en bevalt prima, de eerste kreeg na 13 jaar wat lekkage problemen in de warmte wisselaar,heb toen besloten een nieuwe te kopen in plaats van een reparatie.

Reageer

Joop 26-01-2019
  • Product gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4

Algemene score

8,0
Nu 8 jaar in bezit. Voldoet voor 2 onder 1 kap huis al je weinig eisen stelt. Wil je meer douchewater en douchen en tegelijk warmwaterkraan gebruiken, neem dan zwaardere uitvoering.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Stil

Minpunten

  • Net voldoende voor douchen
  • 1 tappunt tegelijk gebruiken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

J. de Wolf 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel, snelle verwarming van de CV-installatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4

Algemene score

8,0
Strakke compacte ketel die zowel naar de CV als naar het water goede verwarming afgeeft. Installatie van de ketel verliep vlot door een vakbekwame, geroutineerde monteur met Remeha-certificering! Oude ketel en restmaterialen werden keurig afgevoerd. Wij zijn tot dusverre zeer tevreden.

Pluspunten

  • omvang
  • snelle verwarming
  • zuinige ketel

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

piet 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer stille cv ketel

Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4

Algemene score

10,0
Ik had al een Remeha ketel , weinig problemen mee gehad. Nu ivm kosten een Avanta aangeschaft. Prima prijs/kwaliteitsverhouding, bovendien zeer stil als hij in werking is. levering warm water prima in orde en snel.

Pluspunten

  • stille ketel
  • klein in omvang
  • goede warmwaterlevering
  • vult snel een bad.

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruinhorst 27-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

C.v.-toestel Remeha Avanta

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4

Algemene score

9,0
Mooi stil toestel voor een scherpe prijs nu met de a-labelpomp die qua snelheid eenvoudig in te stellen is. Hiervoor had ik er een toestel dit dat miste

Pluspunten

  • stil
  • scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casiraghi 30-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Mooie kleine cv-ketel. Heel stil en snel warm water. Dik tevreden. Daarnaast ook een mooie actie vanwege 80 jaar actie van Remeha. Aankoopprijs van de ketel terug gewonnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer