Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Remeha Avanta 35C

Vergelijkbare producten

Remeha Avanta 35c CW5 (met concentrisch rookgasafvoer)

Remeha Avanta 35c CW5 (met concentrisch rookgasafvoer)
8,5
Bekijk alle CV-ketels
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 122 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Avanta 35C op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ramon 17-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

na 9 jaar warmtewisselaar lek

Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

5,0
Hebben deze Remeha laten monteren eind 2007.
In het beging veel problemen gehad met brommend geluid en Remeha heeft een aantal pompen vervangen is toen wel wat minder geworden maar nooit echt weg gegaan.
Vandaag bij de service beurt ontdekt dat de warmtewisselaar lekt. Eigenlijk is de ketel nu technisch total loss en dat valt mij behoorlijk tegen van een ketel van net 9 jaar.

Pluspunten

  • compact
  • warm water

Minpunten

  • kwaliteit
  • veel kunstof delen
  • service Remeha

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

lekkerwonen 05-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,7
in 2 jaar tijd al 2x stuk geweest storing E5 ?? moest ernstig bijgesteld worden. Ook duurt het wel 10 minuten voordat hij eindelijk een flink heet water gaat geven voor de verwarming, dus kom je in een koud huis gebeurt er de eerste 10 min. amper wat , ook de buis pal onder de CV is dan amper warm, het slome ding is dan bezig op te starten, waarderloze aankoop , andere CV in andere huizen van andere merken doen het wel snel.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

hans 08-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

kleine ketel. grote daden

Geschreven voor: Remeha Avanta 35c CW5

Algemene score

9,0
geweldige ketel. is snel lekker warm. en heeeel weinig geluid. een aanrader voor ieder huishouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hayco 11-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

prima dingetje

Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

8,0
wij gebruiken onze ketel als verwarming voor boven en voor de voorziening van warm water, we hebben een houtkachel in huis en kunnen dit prima combineren door de uitgebreide programma's van de cv ketel. echt een aanrader, we hebben hem op openhaard stand staan en dan slaat hij gewoon aan om vervolgens een ingestelde temperatuur handhaaft boven.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hilbrand 23-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne compacte combiketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

9,0
Mijn oude Radson HR-ketel was aan vervanging toe en op marktplaats heb ik deze (nieuwe)ketel medio 2017 gekocht met de I-sense thermostaat en de Remeha Avanta 35C op 29 dec.2017 zelf (vakkundig) gemonteerd en ingeregeld.
Deze ketel kan ik prima inregelen voor mijn hoofdvloerverwarming en kan de HR-functie optimaal benut worden met een aanvoertemperatuur ingesteld op 44'C en een retourtemperatuur van ca 33'C (combinatie vloerverwarming 22'C en radiatoren ca 37'C.
Het gasverbruik was tot 2017 1800-2000 m3 en met deze ketel in 2018 1403 m3, met de hele beneden verdieping middels vloerverwarming verwarmd (vrijstaande woning).
Ik moet nu iets langer wachten op heet tapwater (oude ketel had een 60 liter boiler) maar verder alleen maar lof voor deze kleine compacte ketel. Bad snel gevuld en altijd behaaglijk warm in huis. Mooie mogelijkheden in de I-sense-klokthermostaat, zoals vakantie op datum in te vullen, waarbij een minimale instelbare ruimtetemperatuur wordt gehandhaafd en de warmwater-tapspiraal niet direct stand-by staat en dan geen gas verbruikt.
Verder nog geen storing gehad met de ketel.

Pluspunten

  • compact
  • optimaal benutten HR-functie

Minpunten

  • Iets langer wachten voor heet water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Stone 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

STRAK ONTWORPEN KETEL AAN DE MUUR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

9,0
Wat een geweldige warmte straalt deze CV ketel uit. Ja, zowel in de leidingen die er uit komen als ook in de strak vormgegeven ketel zelf. Probleem is wel ... je hoort hem niet. O, ja natuurlijk dat is de bedoeling ... fluisterstil. Prima regelbaar op afstand, zeer gebruiksvriendelijk in de bediening. Niet nodig om aan zoonlief te vragen hoe alles werkt. Dan ook nog een automatisch navulsysteem erbij: laat de kou maar komen. In 2019 zitten wij er prima bij. Geen angst voor wat de toekomst gaat brengen, met Remeha heb ik het volste vertrouwen weer terug in een warme toekomst.

Pluspunten

  • instelbaarheid
  • bediening
  • fluisterstil
  • vormgeving
  • communicatie met de ketel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 27-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Remeha Avanta 35C

Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

9,2
Na het in bedrijfstellen van de oude CV in ons klushuis bleek dat de oude CV zijn beste tijd had gehad. Wij moesten dus op zoek naar een vervanger. Nou ja, op zoek... Bij mijn Broer en ouders draaiden de Remeha's uitstekend! De keus is dan snel gemaakt. Bij ons is de Avanta 35C geïnstalleerd, omdat wij geen tekort aan warm water wilden hebben. De CV heeft tot nu toe geen storingen gehad. Doet zijn werk goed en is vooral stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bs 20-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

goede ketel

Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

10,0
een goeie en betrouwbare ketel zonder storingen met goeie prestaties bij verwarming en levering warm water.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikke 12-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Remeha Avanta 35C

Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

9,2
Remeha Avanta 35C is een top product.
Wij hebben deze 2 jaar geleden gekocht en hebben er zonder enig probleem heerlijke warmte van.
Mooi klein formaat en verder lekker simpel.
Zeer blij mee.

Mvg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manus76 11-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Remeha Avanta

Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

8,2
Ruim twee jaar gebruik ik de Remeha Avanta CW5, naar volle tevredenheid.
De ketel bevalt prima, is klein en daardoor praktisch, met een goede en warme wateropbrengst. Alleen vind ik de bediening van het menu onhandig en niet fijn werken, omdat je alleen maar codes ziet en omdat je er niet praktisch door heen kunt scrollen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 11-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Remeha Avanta 35C

Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

8,5
Uitstekende cv ketel die helemaal aan onze verwachtingen voldoet. Geruisloos en betrouwbaar. Nog geen enkele storing hoeven melden, meer dan een jaar geleden geïnstalleerd. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ineke 28-06-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Bad snel vol, veel beter dan mijn oude ketel!!

Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

9,0
Nooit problemen mee, bad snel vol en altijd goede temperatuur van water. Hij is ook veel zuiniger en stiller dan mijn oude ketel!! Dus ik ben er heel blij mee!! Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 02-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

CV ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

8,0
Ookal heb ik het product pas een paar weken, het bevalt erg goed en is ook makkelijk te bedienen. Tot heden toe tevreden.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Tot hede toe nog niks (1 maand)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mike 12-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Avanta 35C nieuwe ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

9,0
Nieuwe ketel laten aanleggen door Huisman in Baarn. Heerlijke ketel had een 26 jarige (ja 26) Nefit ketel maar die maakte zoveel lawaai dat het nu maar eens van moest komen... een nieuwe ketel !
Moest wel even wennen aan het feit dat ik de ketel niet meer hoorde als deze in bedrijf is . De oude ketel leek soms wel op een opstijgende F16 :)

Nu een Remeha heerlijk alles snel warm en de 35C is perfect voor de stoomcabine wat betreft waterdruk / debiet

Pluspunten

  • erg stil
  • snel warmwater zonder boiler

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

jewesa 14-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk te installeren en heel erg stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

10,0
Aanbieding. Was incl. expansievat en thermostaat. En natuurlijk prima ketel.Kende de ketel al, en vind em gemakkelijk te installeren.

Pluspunten

  • licht gewicht
  • stil
  • niet duur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Maas 26-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe verwarmings ketel

Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

9,0
Goede ketel geruisloos en levert heel snel warm water meer dan voldoende ,goed geadviseerd en goed gemonteerd thermostaat werk ook heel fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud 14-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

nieuwe ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

8,0
Op advies van de installateur de avanta cw5
een stille verassing de vorige ketel (Valiant) hoorde je het gas stromen en de branders blazen na de Installatie vroeg ik of hij het wel deed want je hoort NIKS....

Pluspunten

  • klein/ compact
  • geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Wijburg 29-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat men beloofd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

9,0
Na diverse ketels te hebben vergeleken zijn wij uitgekomen op de Remeha Avanta. Onze woning (1969) is redelijk geisoleerd en beschikt over vloerverwarming als hoofdverwarming beneden en radiatoren op de andere verdiepingen. De oude ketel (ook van nederlandse makelij) was inmiddels bijna 15 jaar oud en had veel tijd nodig om de woning op temperatuur te krijgen.

Nieuwe situatie:
(Na gedegen advies en goed afregelen van de radiatoren)
- Ketel is veel kleiner
- Ketel (CV) temperatuur 54 graden.
- Ketel is vrijwel geruisloos (eigenlijk hoor je hem niet)
- Vloerverwarming is vrijwel constant.
- Verbruik is nog lastig te zeggen maar lijkt duidelijk lager (volgens Toon / Eneco)

Al met al blij met de investering!

Pluspunten

  • Lager verbruik
  • Sneller opwarmen van de woning
  • Eenvoudig in te stellen (gebruikers instellingen)
  • Ketel is vrij klein
  • Snel (veel) warm water

Minpunten

  • Zo stil dat je hem niet hoort. (Pomp en brander)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bert 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne betrouwbare ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

8,0
Heb na 12 jaar zonder problemen weer een nieuwe avanta aangeschaft omdat ik een lekke warmtewisselaar had helaas net na de garantie .
Hele betrouwbare stille ketel.

Pluspunten

  • Compact
  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Richard 17-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en sterk - snel warm water

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35C

Algemene score

10,0
IN 2005 hebben wij ook een Remeha compact ketel gekocht. Deze beviel prima. Na jaren ging de ketel lekken en met contact met Remeha werd er een nieuwe binnenkant geleverd zonder kosten. Voor ons houdt dit in dat Remeha ook service verleent als het even niet goed gaat. Nu weer gekozen voor Remeha 35C - snel warm water, meer waterdruk en eenvoudig te installeren op de reeds bestaande aansluiting van vorige ketel. Dus service en goed product is onze reden om wederom voor Remeha te kiezen.

Pluspunten

  • Snel warm water
  • Compact voor kleindere ruimte
  • Service Remeha

Minpunten

  • Duurder dan concurrent

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews