Remeha Avanta 35C - Reviews

Specificaties
Vermogen
31 kW
Warmwatercapaciteit bij 40°C
15 liter per minuut
Kleuren
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 97 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ramon 17-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

na 9 jaar warmtewisselaar lek

Algemene score

5,0
Hebben deze Remeha laten monteren eind 2007.
In het beging veel problemen gehad met brommend geluid en Remeha heeft een aantal pompen vervangen is toen wel wat minder geworden maar nooit echt weg gegaan.
Vandaag bij de service beurt ontdekt dat de warmtewisselaar lekt. Eigenlijk is de ketel nu technisch total loss en dat valt mij behoorlijk tegen van een ketel van net 9 jaar.

Pluspunten

  • compact
  • warm water

Minpunten

  • kwaliteit
  • veel kunstof delen
  • service Remeha

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Jan 27-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Remeha Avanta 35C

Algemene score

9,2
Na het in bedrijfstellen van de oude CV in ons klushuis bleek dat de oude CV zijn beste tijd had gehad. Wij moesten dus op zoek naar een vervanger. Nou ja, op zoek... Bij mijn Broer en ouders draaiden de Remeha's uitstekend! De keus is dan snel gemaakt. Bij ons is de Avanta 35C geïnstalleerd, omdat wij geen tekort aan warm water wilden hebben. De CV heeft tot nu toe geen storingen gehad. Doet zijn werk goed en is vooral stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hayco 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

prima dingetje

Algemene score

8,0
wij gebruiken onze ketel als verwarming voor boven en voor de voorziening van warm water, we hebben een houtkachel in huis en kunnen dit prima combineren door de uitgebreide programma's van de cv ketel. echt een aanrader, we hebben hem op openhaard stand staan en dan slaat hij gewoon aan om vervolgens een ingestelde temperatuur handhaaft boven.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

Remeha Avanta 35C

Algemene score

8,5
Uitstekende cv ketel die helemaal aan onze verwachtingen voldoet. Geruisloos en betrouwbaar. Nog geen enkele storing hoeven melden, meer dan een jaar geleden geïnstalleerd. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ineke 28-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Bad snel vol, veel beter dan mijn oude ketel!!

Algemene score

9,0
Nooit problemen mee, bad snel vol en altijd goede temperatuur van water. Hij is ook veel zuiniger en stiller dan mijn oude ketel!! Dus ik ben er heel blij mee!! Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lekkerwonen 05-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,7
in 2 jaar tijd al 2x stuk geweest storing E5 ?? moest ernstig bijgesteld worden. Ook duurt het wel 10 minuten voordat hij eindelijk een flink heet water gaat geven voor de verwarming, dus kom je in een koud huis gebeurt er de eerste 10 min. amper wat , ook de buis pal onder de CV is dan amper warm, het slome ding is dan bezig op te starten, waarderloze aankoop , andere CV in andere huizen van andere merken doen het wel snel.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Marinus 31-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Prima verwarmingstoestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben dit verwarmingstoestel met ingebouwde warmwatervoorziening in 2007, samen met een Celcia 20 klokthermostaat laten monteren. Sindsdien is er niet meer naar omgekeken, geen storingen, geen onderhoud, niets meer aan gedaan. Toestel werk nog steeds naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-07-2016 Product jaar of meer in bezit

installatie van een Remeha Avanta 35C ketel

Algemene score

9,0
Ik heb deze ketel nu ruim 2 jaar en hij bevalt prima. Een eenvoudige ketel, die doet wat hij moet doen en voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 21-07-2016 Product jaar of meer in bezit

aangeschafte remeha avanta

Algemene score

8,0
Zijn er tevreden over. De eerste 2 jaar geen problemen gehad. Ook de monteur had goede kennis van zaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bs 20-07-2016 Product jaar of meer in bezit

goede ketel

Algemene score

10,0
een goeie en betrouwbare ketel zonder storingen met goeie prestaties bij verwarming en levering warm water.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Dreuning 15-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Prima ketel!

Algemene score

8,5
Wij hebben de ketel nu bijna 2 jaar. Functioneert perfect n probleemloos. De duurzaamheid is natuurlijk nog niet echt in te schatten, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ikke 12-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Remeha Avanta 35C

Algemene score

9,2
Remeha Avanta 35C is een top product.
Wij hebben deze 2 jaar geleden gekocht en hebben er zonder enig probleem heerlijke warmte van.
Mooi klein formaat en verder lekker simpel.
Zeer blij mee.

Mvg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manus76 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

Remeha Avanta

Algemene score

8,2
Ruim twee jaar gebruik ik de Remeha Avanta CW5, naar volle tevredenheid.
De ketel bevalt prima, is klein en daardoor praktisch, met een goede en warme wateropbrengst. Alleen vind ik de bediening van het menu onhandig en niet fijn werken, omdat je alleen maar codes ziet en omdat je er niet praktisch door heen kunt scrollen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

P.J.J. Maessen 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Probleemloos en gemakkelijk te bedienen

Algemene score

8,5
Een mooie strakke ketel die probleemloos is te bedienen met een goede handleiding. Ook fijn stil. In de zomer zet ik de watertemperatuur lager dan in de winter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arthur 11-07-2016 Product half jaar in bezit

Een ketel om van te genieten!!

Algemene score

9,0
Onze nieuwe Remeha ketel is een genot van bedieningsgemak en comfort. Nooit meer een koude kamer als ik thuiskom en altijd lekker en veel warm water bij het douchen. Kortom; ik wil nooit meer iets anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michael 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Uitstekend

Algemene score

8,3
Kleine maar krachtige CV met een uitstekende warmtekracht. We hebben deze ketel nu twee jaar en hij draait nog steeds op volle toeren. Een uitstekend product in verhouding tot de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Slimkk 07-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Top machine

Algemene score

9,0
Zeer fijne gebruiksvriendelijke ketel! Reeds 2 jaar zonder problemen genieten wij van zijn warmte ! De maandelijkse kosten t.o.v de oude HR ketel zijn gedaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kleintjes 29-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Helemaal tevreden!!

Algemene score

9,0
Onze energiekosten zijn enorm omlaag gegaan met de nieuwe ketel. Ook is het erg fijn dat hij een stuk kleiner is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mr.Critical 29-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Compacte krachtpatser

Algemene score

9,0
Na 15 jaar 'overleed' mijn NEFIT HR ketel (formaatje nucleaire reactor). Mijn installateur adviseerde om een Remeha Avanta (CW5) te nemen. Die bleek ongeveer 4 maal kleiner te zijn met hetzelfde rendement dus dat was al een behoorlijke ruimte besparing. Nog meer bleken we bespaart te hebben toen de jaarafrekening van de energieleverancier op de mat viel want we kregen nog 350 euro terug. Wij zijn dus erg tevreden met deze ketel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Linskens 29-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Prima ketel

Algemene score

7,5
Nu 3 jaar in huis en zeer tevreden. Geen klachten of problemen gehad. Warmte in huis is altijd prima met de bijbehorende thermostaat. Geeft meer warm water dan we voorheen hadden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews
>