Remeha Avanta 35C - Reviews

8,4 Lees 95 reviews
Specificaties
Type cv-ketel
combi HR
Vermogen
31 kW
Warmwatercapaciteit bij 40°c
15 liter per minuut
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 95 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 27-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Remeha Avanta 35C

Algemene score

9,2
Na het in bedrijfstellen van de oude CV in ons klushuis bleek dat de oude CV zijn beste tijd had gehad. Wij moesten dus op zoek naar een vervanger. Nou ja, op zoek... Bij mijn Broer en ouders draaiden de Remeha's uitstekend! De keus is dan snel gemaakt. Bij ons is de Avanta 35C geïnstalleerd, omdat wij geen tekort aan warm water wilden hebben. De CV heeft tot nu toe geen storingen gehad. Doet zijn werk goed en is vooral stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter 22-07-2016 Product jaar of meer in bezit

installatie van een Remeha Avanta 35C ketel

Algemene score

9,0
Ik heb deze ketel nu ruim 2 jaar en hij bevalt prima. Een eenvoudige ketel, die doet wat hij moet doen en voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Maarten 21-07-2016 Product jaar of meer in bezit

aangeschafte remeha avanta

Algemene score

8,0
Zijn er tevreden over. De eerste 2 jaar geen problemen gehad. Ook de monteur had goede kennis van zaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Bs 20-07-2016 Product jaar of meer in bezit

goede ketel

Algemene score

10,0
een goeie en betrouwbare ketel zonder storingen met goeie prestaties bij verwarming en levering warm water.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jaap Dreuning 15-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Prima ketel!

Algemene score

8,5
Wij hebben de ketel nu bijna 2 jaar. Functioneert perfect n probleemloos. De duurzaamheid is natuurlijk nog niet echt in te schatten, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Ikke 12-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Remeha Avanta 35C

Algemene score

9,2
Remeha Avanta 35C is een top product.
Wij hebben deze 2 jaar geleden gekocht en hebben er zonder enig probleem heerlijke warmte van.
Mooi klein formaat en verder lekker simpel.
Zeer blij mee.

Mvg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Manus76 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

Remeha Avanta

Algemene score

8,2
Ruim twee jaar gebruik ik de Remeha Avanta CW5, naar volle tevredenheid.
De ketel bevalt prima, is klein en daardoor praktisch, met een goede en warme wateropbrengst. Alleen vind ik de bediening van het menu onhandig en niet fijn werken, omdat je alleen maar codes ziet en omdat je er niet praktisch door heen kunt scrollen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
P.J.J. Maessen 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Probleemloos en gemakkelijk te bedienen

Algemene score

8,5
Een mooie strakke ketel die probleemloos is te bedienen met een goede handleiding. Ook fijn stil. In de zomer zet ik de watertemperatuur lager dan in de winter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
hayco 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

prima dingetje

Algemene score

8,0
wij gebruiken onze ketel als verwarming voor boven en voor de voorziening van warm water, we hebben een houtkachel in huis en kunnen dit prima combineren door de uitgebreide programma's van de cv ketel. echt een aanrader, we hebben hem op openhaard stand staan en dan slaat hij gewoon aan om vervolgens een ingestelde temperatuur handhaaft boven.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Petra 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

Remeha Avanta 35C

Algemene score

8,5
Uitstekende cv ketel die helemaal aan onze verwachtingen voldoet. Geruisloos en betrouwbaar. Nog geen enkele storing hoeven melden, meer dan een jaar geleden geïnstalleerd. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Arthur 11-07-2016 Product half jaar in bezit

Een ketel om van te genieten!!

Algemene score

9,0
Onze nieuwe Remeha ketel is een genot van bedieningsgemak en comfort. Nooit meer een koude kamer als ik thuiskom en altijd lekker en veel warm water bij het douchen. Kortom; ik wil nooit meer iets anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Michael 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Uitstekend

Algemene score

8,3
Kleine maar krachtige CV met een uitstekende warmtekracht. We hebben deze ketel nu twee jaar en hij draait nog steeds op volle toeren. Een uitstekend product in verhouding tot de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Slimkk 07-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Top machine

Algemene score

9,0
Zeer fijne gebruiksvriendelijke ketel! Reeds 2 jaar zonder problemen genieten wij van zijn warmte ! De maandelijkse kosten t.o.v de oude HR ketel zijn gedaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Kleintjes 29-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Helemaal tevreden!!

Algemene score

9,0
Onze energiekosten zijn enorm omlaag gegaan met de nieuwe ketel. Ook is het erg fijn dat hij een stuk kleiner is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Mr.Critical 29-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Compacte krachtpatser

Algemene score

9,0
Na 15 jaar 'overleed' mijn NEFIT HR ketel (formaatje nucleaire reactor). Mijn installateur adviseerde om een Remeha Avanta (CW5) te nemen. Die bleek ongeveer 4 maal kleiner te zijn met hetzelfde rendement dus dat was al een behoorlijke ruimte besparing. Nog meer bleken we bespaart te hebben toen de jaarafrekening van de energieleverancier op de mat viel want we kregen nog 350 euro terug. Wij zijn dus erg tevreden met deze ketel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
S Linskens 29-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Prima ketel

Algemene score

7,5
Nu 3 jaar in huis en zeer tevreden. Geen klachten of problemen gehad. Warmte in huis is altijd prima met de bijbehorende thermostaat. Geeft meer warm water dan we voorheen hadden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Mr.T 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Ketel CV Remeha

Algemene score

7,8
Mooie ketel. Erg stil en voldoende warm water voor douchen. Ketel plaatsen was zo geregeld. Klein en compact formaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
c.heemskerk 28-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Een compacte bron van warmte

Algemene score

8,0
Het water is goed warm/heet en de ketel is zeer compact waardoor deze weinig ruimte in beslag neemt op onze zolder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Ineke 28-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Bad snel vol, veel beter dan mijn oude ketel!!

Algemene score

9,0
Nooit problemen mee, bad snel vol en altijd goede temperatuur van water. Hij is ook veel zuiniger en stiller dan mijn oude ketel!! Dus ik ben er heel blij mee!! Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kleintjes 28-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Avanta 35c

Algemene score

9,0
Makkelijk te installeren. Mooie en compacte ketel voor deze capaciteit. Regelmatig een controle laten uitvoeren en afstellen bespaart veel kosten. Zo blijft ook de CO2 waarde laag en je verbruikt dus minder. Uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews