Remeha Calenta 28c CW4 Combi Comfort Systeem met iSense - Reviews

9,1 Lees 27 reviews
Best Reviewed aug 2016 Remeha Calenta 28c CW4 Combi Comfort Systeem met iSense
Best Reviewed augustus 2016
Specificaties
Vermogen
26 kW
Warmwatercapaciteit bij 40°c
13,7 liter per minuut
Kleuren
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk 24-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Remeha Calenta 28 hr-combie

Algemene score

9,2
De Remeha cv ketel heb ik nu vanaf feb/maart 2015.
Hij bevalt mij prima,heeft mij tot nu toe niet in de steek gelaten, is bovendien zuinig en gebruiks vriendelijk.Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Harry 19-07-2016 Product paar dagen in bezit

Remeha calenta 28. Prima ketel voor de prijs.

Algemene score

7,5
Verbruik is helaas iets hoger dan onze vorige HR ketel. Qua gebruiksgemak en geluid overduidelijke verbetering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Wim Eijkenboom 17-07-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige aankoop

Algemene score

10,0
CV ketel is qua geluid stil en eenvoudig in bediening. De ketel is zuinig en geeft voldoende warm water. Echt een aanrader! We zijn zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
S. de Rooij 12-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

8,3
Zijn zeer tevreden over onze nieuwe ketel, duidelijk, gebruikersvriendelijk, zorgt voor heerlijk warm water, ook als we met twee tegelijk douchen. Nog geen klachten na 2 jaar, de eerste beurt met gehad en de ketel zal er nog zo goed als nieuw uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Hans 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

tevreden klant

Algemene score

9,8
Het is heel relaxed als er warm water is op afroep en op koude dagen de centrale verwarming goed zijn best doet. We zijn al anderhalf jaar heel blij met deze gebruiksvriendelijke en zuinige ketel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Chr 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

verwarming

Algemene score

8,5
Deze cv ketel is gemakkelijk in de bediening,ook met het vullen van het water.We hebben een vrij staand huis en kunnen het heerlijk warm stoken met niet te veel stook-
kosten. Kees.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Fredje53 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Zuinige ketel

Algemene score

8,8
Had eerder deze ketel aan moeten schaffen. De besparing t.o.v. mijn vorige ketel is ruim 40%. Warmwater voorziening is ook uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
jochem 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Remeha Calenta Topketel

Algemene score

10,0
We zijn nu al weer 1,5 jaar super blij met de Calenta.
De ketel is super stil warmt erg snel op geeft snel tap water en is zeeer zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
nesreud5 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Een PRACHT ketel

Algemene score

9,0
Mijn vorige ketel valiant van 2000 was zeer onderhoud gevoelig veel onkosten aan gehad in de 14 jaar, en daarom besloten na 14 jaar op voorspraak van mijn zoon die al vele jaren een Remeha heeft, er ook een gekocht en geen moment spijt van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Patrick 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Doet wat je verlangt

Algemene score

9,0
Nu al 1,5 jaar in bezit van de Calenta. werkt uitstekend samen met de zonneboiler van een ander merk. Alles is af te lezen op de uitgebreide thermostaat ISense.
Je hoeft niet meer te kijken op het scherm van de Combiboiler. Nog geen problemen mee gehad.
En al heel wat geld bespaard t.o.v. onze oude combiboiler van 10 jaar oud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hans 05-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Compacte ketel

Algemene score

9,0
Een moderne verwarmingsketel. Hij is compact en mooi uitgevoerd. Voldoet perfect om onze bungalow te verwarmen en te voorzien van ruim voldoende warm water in de badkamer en keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Klaas 05-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Goede aankoop.

Algemene score

8,0
Voor aanschaf waren we in het bezit van een grote verwarmingsketel. Deze van Remeha is klein handig, zuiniger en gemakkelijk in gebruik. We zijn zeer tevreden. Top ketel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Tom 01-07-2016 Product jaar of meer in bezit

uitstekende aankoop!!

Algemene score

9,5
Wij zijn zeer tevreden over over de ketel, en zullen het zeker een ieder aanbevelen!! de ketel is compact en geruisloos wij hebben hem inmiddels 2 jaar en hebben geen enkele storing gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Freddy 30-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Uitstekend

Algemene score

8,5
Wij zijn tevreden over onze Remaha Calenta 2 van 8.
Geruisloos, compact van formaat, duurzaam!
Tot op heden geen storing gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Willem 29-06-2016 Product jaar of meer in bezit

top cv-ketel

Algemene score

9,5
cv-ketel van topkwaliteit, geen omkijken naar en warmwater en verwarming voorziening optimaal, niet twijfelen maar kopen dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan 29-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Een mooie stille ketel

Algemene score

9,0
Een fijne ketel is zeer stil is snel warm voor zowel de centrale verwarming als voor de tapwater voorziening ik zal hem dus zeker aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
KvdB 28-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Goede, rustige ketel

Algemene score

8,2
We hebben deze ketel nu ruim een jaar. Hij hangt op zolder en we hebben er geen last van. Hij is erg rustig en je hoort hem niet.
We hebben snel warm water en de kosten zijn aanzienlijk minder dan voorheen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Dennis 28-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Geen omkijken naar

Algemene score

9,5
Stiller dan mijn voorgaande ketel.
Zeer groot warmwatercomford.
Weinig onderhoud noodzakelijk.
Verlichting in het toestel erg comfortabel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
RSchippers 28-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Super, erg tevreden! Geen storingen en weinig geluid

Algemene score

9,5
Mijn vader had al eerder een Remeha gekocht en was erg tevreden. Ik had hiervoor een CWS als ik me niet vergis en in mijn vorige huis een Nefit. De Nefit had continu storingen, de CWS was al wat ouder en had problemen met een bepaalde klep die niet meer open/dicht kon. Deze CV ketel is perfect: nog geen enkele storing gehad, kleiner qua omvang en stiller.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Riesrook 28-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Geen omkijken naar ,

Algemene score

10,0
Een verrassend goede ketel in prijs kwaliteit verhouding, weinig geluid, bijna stil en vrijwel geen onderhoud. Klase verloochend zich niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews