Remeha Calenta 28c CW4 Combi Comfort Systeem met iSense - Reviews

Best Reviewed aug 2016 Remeha Calenta 28c CW4 Combi Comfort Systeem met iSense
Best Reviewed augustus 2016
Specificaties
Vermogen
26 kW
Warmwatercapaciteit bij 40°C
13,7 liter per minuut
Kleuren
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 29 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry 19-07-2016 Product paar dagen in bezit

Remeha calenta 28. Prima ketel voor de prijs.

Algemene score

7,5
Verbruik is helaas iets hoger dan onze vorige HR ketel. Qua gebruiksgemak en geluid overduidelijke verbetering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Klaas 05-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Goede aankoop.

Algemene score

8,0
Voor aanschaf waren we in het bezit van een grote verwarmingsketel. Deze van Remeha is klein handig, zuiniger en gemakkelijk in gebruik. We zijn zeer tevreden. Top ketel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kachelopzolder 10-07-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Deze HR ketel is compacter van vorm en heeft een hoger rendement dan onze vorige ketel.We hebben in de badkamer veel vlugger warm water en ook een grotere hoeveelheid.
We hebben deze ketel aangeschaft om van de winter geen problemen te krijgen en zijn er tot nu zeer tevreden over.
Gemakkelijke thermostaat en bijna geen onderhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 12-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Zeer fijne en zuinige ketel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg zuinig, onze stookkosten zijn met 25euro er maand naar beneden gegaan. We hebben haar nu 3 jaar en loopt nog steeds als een zonnetje. Ook nu tijdens deze koude maanden nog geen storing gehad.

Pluspunten

  • Lagere kosten
  • duidelijk scherm op cv ketel en thermostaat
  • gebruiksvriendelijk
  • duidelijke instructies en handleiding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Snelle en stille ketel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Snelle en stille ketel. Razendsnel warm water, flinke druk zelfs tijdens het gebruik van de stortdouche.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel

Minpunten

  • Geen platte ketel (40cm diepte)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 24-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Remeha Calenta 28 hr-combie

Algemene score

9,2
De Remeha cv ketel heb ik nu vanaf feb/maart 2015.
Hij bevalt mij prima,heeft mij tot nu toe niet in de steek gelaten, is bovendien zuinig en gebruiks vriendelijk.Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Eijkenboom 17-07-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige aankoop

Algemene score

10,0
CV ketel is qua geluid stil en eenvoudig in bediening. De ketel is zuinig en geeft voldoende warm water. Echt een aanrader! We zijn zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. de Rooij 12-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

8,3
Zijn zeer tevreden over onze nieuwe ketel, duidelijk, gebruikersvriendelijk, zorgt voor heerlijk warm water, ook als we met twee tegelijk douchen. Nog geen klachten na 2 jaar, de eerste beurt met gehad en de ketel zal er nog zo goed als nieuw uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

tevreden klant

Algemene score

9,8
Het is heel relaxed als er warm water is op afroep en op koude dagen de centrale verwarming goed zijn best doet. We zijn al anderhalf jaar heel blij met deze gebruiksvriendelijke en zuinige ketel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chr 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

verwarming

Algemene score

8,5
Deze cv ketel is gemakkelijk in de bediening,ook met het vullen van het water.We hebben een vrij staand huis en kunnen het heerlijk warm stoken met niet te veel stook-
kosten. Kees.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fredje53 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Zuinige ketel

Algemene score

8,8
Had eerder deze ketel aan moeten schaffen. De besparing t.o.v. mijn vorige ketel is ruim 40%. Warmwater voorziening is ook uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jochem 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Remeha Calenta Topketel

Algemene score

10,0
We zijn nu al weer 1,5 jaar super blij met de Calenta.
De ketel is super stil warmt erg snel op geeft snel tap water en is zeeer zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nesreud5 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Een PRACHT ketel

Algemene score

9,0
Mijn vorige ketel valiant van 2000 was zeer onderhoud gevoelig veel onkosten aan gehad in de 14 jaar, en daarom besloten na 14 jaar op voorspraak van mijn zoon die al vele jaren een Remeha heeft, er ook een gekocht en geen moment spijt van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 11-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Doet wat je verlangt

Algemene score

9,0
Nu al 1,5 jaar in bezit van de Calenta. werkt uitstekend samen met de zonneboiler van een ander merk. Alles is af te lezen op de uitgebreide thermostaat ISense.
Je hoeft niet meer te kijken op het scherm van de Combiboiler. Nog geen problemen mee gehad.
En al heel wat geld bespaard t.o.v. onze oude combiboiler van 10 jaar oud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 05-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Compacte ketel

Algemene score

9,0
Een moderne verwarmingsketel. Hij is compact en mooi uitgevoerd. Voldoet perfect om onze bungalow te verwarmen en te voorzien van ruim voldoende warm water in de badkamer en keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 01-07-2016 Product jaar of meer in bezit

uitstekende aankoop!!

Algemene score

9,5
Wij zijn zeer tevreden over over de ketel, en zullen het zeker een ieder aanbevelen!! de ketel is compact en geruisloos wij hebben hem inmiddels 2 jaar en hebben geen enkele storing gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 30-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Uitstekend

Algemene score

8,5
Wij zijn tevreden over onze Remaha Calenta 2 van 8.
Geruisloos, compact van formaat, duurzaam!
Tot op heden geen storing gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem 29-06-2016 Product jaar of meer in bezit

top cv-ketel

Algemene score

9,5
cv-ketel van topkwaliteit, geen omkijken naar en warmwater en verwarming voorziening optimaal, niet twijfelen maar kopen dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 29-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Een mooie stille ketel

Algemene score

9,0
Een fijne ketel is zeer stil is snel warm voor zowel de centrale verwarming als voor de tapwater voorziening ik zal hem dus zeker aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KvdB 28-06-2016 Product jaar of meer in bezit

Goede, rustige ketel

Algemene score

8,2
We hebben deze ketel nu ruim een jaar. Hij hangt op zolder en we hebben er geen last van. Hij is erg rustig en je hoort hem niet.
We hebben snel warm water en de kosten zijn aanzienlijk minder dan voorheen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews