ProForm ProForm 325 CSEi Ergometer Crosstrainer - Reviews

Best Reviewed sep 2017 ProForm ProForm 325 CSEi Ergometer Crosstrainer
Best Reviewed september 2017
Specificaties
Ergometer
Ja
Aantal weerstanden
20
Maximaal gebruikersgewicht
130 kg
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bzikkkk1979 09-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Alles op fit te worden en blijven!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze crosstrainer geeft mij en mijn vriendin alles om fit te blijven! De intervaltrainingen geven mij de juiste boost om elke keer weer meer uit mijn training te halen. Mijn vriendin traint op wattage om te revalideren en daarbij helpt deze crosstrainer erg goed. De ventilator hebben we nog niet gebruikt maar ik kan me voorstellen dat we dat in de zomer wel gaan doen:-)

Pluspunten

  • Intervalprogrammas
  • Ventilator
  • Geschikt voor meerdere personen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yve 30-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Al weken tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Crosstrainer gemaakt van sterke degelijke materialen. Erg tevreden met alles en vooral met de mooie soepele beweging. Aan programma's niks te klagen, alles is meetbaar en de weerstandsniveaus zijn ideaal te noemen. Tevreden klant hier!

Pluspunten

  • sterk materiaal
  • genoeg weerstandsniveaus
  • soepele beweging

Minpunten

  • ieder fitnessapparaat neemt ruimte in beslag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pasquale 29-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Helemaal Happy met deze crosstrainer!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Helemaal blij met de proform, goede keuze geweest qua merk. Het traint goed, dingen instellen is niet moeilijk en voor een leek als mij prima te doen. Trainen is fijn met de handvaten en de hartslagmeter, zo weet je precies wat er nog aan je conditie scheelt en kun je trainen op bijvoorbeeld afvallen. Als ik geen zin in die statistieken heb zet ik tv gemist op mijn tablet.

Pluspunten

  • Hartslagmeter
  • Handige knoppen
  • Fijne handvaten
  • Tablet optie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kimberly 28-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi scherm - stevig ding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi verlicht scherm met alle nuttige statistieken erop. Je kunt trainen op wattage, dat was een van mijn voorwaarden. Omdat ik zelf wat zwaarder ben, zocht ik iets stevigs en dat is gelukkig waar gemaakt. Als er wat is ben ik ook ingedekt, heb 3 jaar garantie erop zitten

Pluspunten

  • scherm display
  • wattage trainen
  • stevigheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Soendia 28-09-2017

Prijs kwaliteit verhouding erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De crosstrainer heeft fantastisch veel programms om mee te trainen, in ieder geval genoeg voor mij. De prijs is niet hoog als je kijkt wat je er voor terug krijgt. Ik train zelf met ifit live een mooi programma om te trainen met maps etc . Ook handige bidonhouder want je krijgt er dorst van

Pluspunten

  • Prijs
  • Veel programmas
  • Bidonhouder

Reageer

Marieke 22-09-2017

Veel programma's om mee te trainen. Intensief apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De crosstrainer heeft veel programma mogelijkheden om lekker intensief mee te trainen. Met het verlichte display scherm Kun je ook goed in het donker trainen en de wattage is goed zichtbaar. Dit vind ik belangrijk om op te trainen. Al met al. Top apparaat die ik zeker aanbeveel.

Pluspunten

  • Programma's
  • Intensief trainen
  • Display
  • Op wattge trainen

Reageer