Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips HR2744

7,4 Lees 11 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

opamar 06-09-2013

redelijk

Algemene score

6,0
Voldoet goed , maar voor mij mocht hij wat sterker zijn - het aandrijfkoppel.
Liefst zodanig dat ik hem met de hand niet kan tegen houden.
Bijv bij een grapefruit
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Citruspers 31-07-2013

Dit is een perfect apparaat

Algemene score

8,0
Er blijft vocht achter in het transparante handvat, en gaat dan schimmelen. Je kan daar niet bij om te reinigen. Een vies gezicht.

Typical designfoutje....
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

StervanZeeland 23-06-2013

Prima product, erg handig en tijd besparend,

Algemene score

10,0
Perst snel en grondig de sinaasappelen tot sap, de wisselende omwentelings stand van links naar rechtsom is zeer effectief voor het goed uitpersen van het vruchtsap, een geweldig apparaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

penozepaddy 16-06-2013

handig en niet duur

Algemene score

6,0
Handig apparaat, weinig opbergruimte nodig, eenvoudig te reinigen. Filter voor vruchtvlees kan beter.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Apos 18-07-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
Het links- en/of rechtsdraaiende levert geen voordeel op.
Om de kom van het machine-deel af te draaien heb je geen houvast. Dat geldt helemaal voor de twee delen van de zeef.
De machine is verder van stevig materiaal.Ik zou zeggen: "Let's make things better".

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Steentje 20-05-2012

Een uitstekend werkend citruspers

Algemene score

10,0
Voor ons is het een ideale citruspers omdat we niet van vruchtvlees in uitgeperste citrusfruit houden en door de regelbare zeef gaat dat goed en het is ook goed te demonteren voor schoonmaken.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jasmijn72 10-10-2011

compacte citruspers, makkelijk schoonspoelen na gebruik

Algemene score

10,0
Ik heb deze citruspers een aantal weken in gebruik. Heerlijk gemakkelijk om verse sinaasappelsap te maken voor een ontbijtje. De pers neemt niet veel ruimte in en is makkelijk schoon te spoelen. Ik ben er helemaal tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Holysloter 09-10-2011

Uitstekend apparaat

Algemene score

10,0
een verademing dit apparaat.Had voordien een naamloos goedkoop produkt, waardeloos !.
Gelukkig weer terug bij Philips.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Pieter vd Plas 01-10-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,5
Een vervelend ding zodra er nu een sinasappel op gedrukt wordt weet de pers niet of die nu links of rechts moet draaien.
Dus doet hij maar wat zonder kracht.
Inwendige schakelaar werkte niet goed dus opengeschroefd en schakelaar er tussen uit gehaald zodat die altijd zou draaien.
Dit was al te laat want na 2x persen was het motortje overleden.

Dus niet kopen en geef iets meer geld uit!!!!!

1.5 jaar in bezit gehad en na een jaar begon de ellende

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

stef1066 16-02-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Nu een dag in bezit. Eerste indruk: voelt redelijk stevig en functioneert prima. Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wittie1 07-08-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Eenvoudig maar prima apparaat. De perskegel is links- en rechtsdraaiend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer