Russell Hobbs 23330-56 - Reviews

Specificaties
Kleuren
rood, zwart, roestvrijstaal
Type/soort
broodrooster

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Russell Hobbs 16-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het heeft een mooie uitstraling samen met de waterkoker

Algemene score

7,0
Ik had er nog geen en wilde iets opvallends. Dat is wel gelukt met de Russell Hobbs waterkoker en Toaster

Pluspunten

  • Opvallend

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Susan 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

snelle mooie broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb het product pas twee keer gebruikt, maar er tot nu toe erg blij mee! Het ziet er heel mooi uit, qua vormgeving en kleur. Het roosteren gaat supersnel, in minder dan een minuut is je brood klaar.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.C. 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie broodrooster met hanidge functies!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele mooie broodrooster met verschillende functies. Het ziet er goed uit. Er zit een broodkruimellade bij waardoor het makkelijk schoon te maken is en de broodspleten zijn lekker ruim!

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Meerdere functies

Minpunten

  • Snoer is wat aan de korte kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CAJVDB 09-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de broodrooster nog niet zo lang, maar hij bevalt tot nu toe super! Ten eerste is de rode kleur ongelooflijk mooi, ten tweede roostert hij het brood snel en perfect bruin. Binnen niet eens een minuut kwam mijn ontdooide, geroosterde boterham uit de rooster springen. Ik raad dit product zeker aan, omdat hij aanzienlijk sneller (en mooier) is dan de andere broodroosters die ik heb gezien.

Pluspunten

  • Modern
  • Snel
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ineke van Dongen 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, goede broodrooster.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekozen vanwege design en ook op basis van prijs. Er zijn goedkopere broodroosters te vinden, maar aangezien deze wat duurder is, verwacht ik ook een lekker geroosterd boterhammetje. Dat doet hij prima.

Pluspunten

  • mooi design
  • prima toast

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nellie 04-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

2 grote sleuven en zeer snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zochten een compacte broodrooster waarin met gemak twee grote boterhammen passen. Deze voldoet uitstekend. Twee sleuven van 17 cm lengte. De meeste roosters hebben veel kortere sleuven, of 1 lange, waarin twee grote boterhammen ook niet goed passen. En natuurlijk ook een leuk kleurtje.
Momenteel bovendien 10 euro terug vanwege de cashback-actie, altijd meegenomen, maar zonder dat zou ik hem ook gekocht hebben.
Ik had er al een maar heb een tweede nodig op een andere locatie. Ik wilde beslist dezelfde (alleen ander kleurtje).

Pluspunten

  • compact
  • 2 grote boterhammen tegelijk

Minpunten

  • Zou ik niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 29-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik kan helaas het product nog niet beoordelen omdat ik het als cadeau heb gekocht. Het rekje bovenop de broodrooster om broodjes op te warmen lijkt mij wel handig.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

evz 25-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Leuk product mooi van design een toch klein van formaat , ook leuk dat de andere keuken apparatuur met dezelfde kleur wordt geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jackie 24-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel geroosterd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven broodrooster die ook nog een heel snel het brood lekker knapperig roostert. Ook handig dat je brood even kan opwarmen of ontdooien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote opening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote opening op grote sneden brood te roosteren daarnaast een zeer snelle werking sneller dan andere broodrooster super product.
Makkelijk zo'n ontdooistand.

Pluspunten

  • Super snel
  • Lekker bros
  • Handig formaat

Minpunten

  • Gee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boilletje 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb deze toaster gekocht bij mijn Russel Hobbs waterkoker, het is 'n mooi setje en niet echt duur! Het is zeker niet de allerbeste broodrooster, hij heeft de neiging een kant van het brood wat donkerder te roosteren dan de andere kant maar dat went wel.....

Pluspunten

  • Mooi

Minpunten

  • Ongelijkmatige roosteren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer