Russell Hobbs Colours Plus - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 338 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BigPoit 04-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snelle broodrooster

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

7,0
Nu een paar maanden in gebruik. Het is een snelle broodrooster. Ik vind 'm mooi. Minpuntje is wel dat ie aan de uiteinden niet gelijkmatig bruint. Deze verbranden snel.

Pluspunten

  • snel
  • ontdooifunctie
  • ziet er goed uit
  • je kan tussendoor even checken

Minpunten

  • niet gelijkmatige bruining
  • klein snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

richard 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
erg mooi design, lijkt op een ouderwetse broodrooster. Het brood past er goed in en hij doet wat hij moet doen nl. brood roosteren.

Pluspunten

  • brood past er goed in.
  • mooi design.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loes 22-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en mooi geroosterde broodjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Vooral de vormgeving, de kleurbeige ,mooie retro kleur en de reviews waren heel goed.
En de roosterresultaten zijn ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chantal 12-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker bruin, lekker krokant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
De broodrooster heeft een elegant, klassiek design. Deze is zeer compact en makkelijk in gebruik, de kruimellade en rooster om warm te houden zijn zeker mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Kruimellade
  • Compact

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende en mooie toaster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Russel Hobs broodrooster heeft een mooi design, goede werking, uitstekende kwaliteit en is ook lekker compact. De opening is breed genoeg voor alle soorten boterhammen. Je kan twee toast tegelijk maken. Bruingraad goed instelbaar.

Pluspunten

  • design
  • kwaliteit

Minpunten

  • geen minpunten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Petra 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect om bagels in te roosteren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een broodrooster waar ook bagels in kunnen worden geroosterd. Deze heeft brede sleuven waardoor dit mogelijk is. Hij is makkelijk in gebruik en staat mooi in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rubincello 27-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

leuk ogende broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
broodrooster met leuk modern design, gemakkelijk te bedienen in al zn functies
meerdere standen zijn mogelijk

Pluspunten

  • ontdooifunctie
  • mogelijkheid om broodjes op te warmen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Ryck 24-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi, simpel en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Hij doet precies wat je van hem verlangt. Prijs kwaliteit en de uiterlijk look is dan ook meegenomen. Je hebt echt geen universiteit diploma en/of een urenlange handleiding nodig om hem te gebruiken. Zaaaaaaaaalig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sonja 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie design, werkt perfect, korte duur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
mooi design, betaalbaar, gebruiksvriendelijk en kan verder een mooi assortiment uitbouwen in dezelfde design

Pluspunten

  • mooi design, gebruiksvriendelijk
  • betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aaron V 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Ik was opzoek naar een retro broodrooster als cadeau voor mijn ouders. Mijn oog viel op dit model en ik heb geen spijt gehad van mijn keuze. De broodrooster heeft een fraai design en is zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roelandus 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toch maar weer dezelfde !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
De vorige Russell Hobbs Broodrooster gaf het op na ruim 5 jaar. Dat type is helaas niet meer te koop. Omdat we zo tevreden zijn over dit apparaat hebben we de opvolger gekocht die, behalve de kleur, nauwelijks verschilt van zijn voorganger.
We zijn er weer blij mee !

Pluspunten

  • Automatische afslag en broodjes warmen.
  • chique uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mohammad Rahmati 13-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nog niet gebruikt Maar zitten heel goed uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

5,0
Heel Lux produkt
Ik heb hem nog nist gebruik maar ik moet nog weten ho de toestel werk en ho tewereden gaan we zijn als de tostel goed werk ik wel nog entje kopen vant ik heb deze tostel cadeau gekocht voor imand di ik zee hem heel graag en ik zal het laater horen van hem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bezzie 05-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat ie moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Het roostert brood snel en makkelijk. Behalve dat ie doet wat ie moet doen is die lekker compact en toch past er van alles in qua brood types. crème kleur is mooi zacht op het aanrecht.

Pluspunten

  • snel & compact
  • mooi & zacht kleurtje

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Little 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Passen grote en bredere boodjes in. Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
De broodrooster is een lust voor het oog. De broodjes worde mooi gelijkmatig bruin. Het roostertje voor een broodje op te warmen is handig.

Pluspunten

  • Grote gleuven
  • Groot kruimel laadje
  • Mooi design
  • Broodjes worden mooi egaal bruin

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne broodrooster voor grote sneden

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Fijne apparaat, lekker bruine boterhammen. Goed instelbaar en nog een mooi uiterlijk ook... Alles wat je in een vrouw... ik bedoel broodrooster zoekt!

Pluspunten

  • design
  • formaat broodsneden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime sledes, egaal bruin en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Mijn oude Russell Hobbs broodrooster, waar ik erg tevreden over was, ging ineens kuren vertonen. Nu dit broodrooster aangeschaft en weer tevreden.
Roostert in snel tempo egaal bruin en mijn hele boterham past erin. Het is wel een redelijk formaat broodrooster, maar hij is prachtig om te zien! Zo kun je vrolijk je dag beginnen!

Pluspunten

  • Egaal bruin
  • Hele boterham past erin

Minpunten

  • Redelijk groot formaat

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

ineke Kielder 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russel Hobbs Colours plus broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
De broodrooster heb ik bewust bij een Engelse firma gekocht omdat de Britten bij uitstek experts zijn op het gebied van het geroosterd brood. Geheel naar verwachting is dit een broodrooster die goed werkt en er ook nog erg mooi uitziet!

Pluspunten

  • werkt heel goed.
  • ziet er prachtig uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvia 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Een fijne broodrooster die eenvoudig en goed werkt. Ontdooien gaat prettig, Warm houd mogelijkheid is prettig. Ziet er leuk uit in de keuken. Brood is snel klaar en verbrandt niet. Reservoir aan de onderkant is handig met het schoonmaken.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • goed schoon te houden

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Caspar 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Prima product, doet wat verlangd wordt: gelijkmatig brood roosteren. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Rooster gelijkmatig
  • Snel
  • Ook prima met bevroren brood
  • Brede openingen

Minpunten

  • Snoer is aan de korte kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

GNOrtiz 23-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie klassiek design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving en combinatie kleur met staal geeft het product een klassieke uitstraling.
Het brood wordt perfect en gelijkmatig geroosterd.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Kwalitiet
  • Gelijkmatig roosteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews