Russell Hobbs Colours Plus - Reviews

Best Reviewed jun 2020 Russell Hobbs Colours Plus
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Kleuren
crème
Vermogen
1100 watt
Type/soort
broodrooster

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 298 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BigPoit 04-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snelle broodrooster

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

7,0
Nu een paar maanden in gebruik. Het is een snelle broodrooster. Ik vind 'm mooi. Minpuntje is wel dat ie aan de uiteinden niet gelijkmatig bruint. Deze verbranden snel.

Pluspunten

  • snel
  • ontdooifunctie
  • ziet er goed uit
  • je kan tussendoor even checken

Minpunten

  • niet gelijkmatige bruining
  • klein snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 25-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfect broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Ik heb de broodrooster nu enkele maanden in huis.

In een woord: Perfect.

Lange sleuven. Ook een flinke snee brood kan er helemaal in. Ook zijn ze breed genoeg voor een tostie.
Sleuven zijn ook breed genoeg voor een tosti.
Flink vermogen. Werkt snel.
Opwarmroostertje. Verrassend handig om broodjes even op te warmen.

Pluspunten

  • Lange sleuven
  • Brede sleuven
  • Ontdooifunctie
  • Fiks vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
erg mooi design, lijkt op een ouderwetse broodrooster. Het brood past er goed in en hij doet wat hij moet doen nl. brood roosteren.

Pluspunten

  • brood past er goed in.
  • mooi design.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Berghs 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte broodrooster met lange brede sleuven.

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Ik heb deze broodrooster gekocht omdat er een snee brood er geheel n past.
Bij de meeste roosters steekt het brood er half boven uit en dan moet je 2 keer roosteren.

Deze is compleet. Opvangbak kruimels dus ook geschikt voor tosties.
En nog een roostertje voor broodjes op te warmen, al denk ik niet dat we dat veel gaan gebruiken.

Pluspunten

  • lange en brede sleuvel
  • Veel vermogen
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sef 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
We hadden een broodrooster met een kleinere opening. Brood moest altijd twee keer erin, omdat het brood er niet in pastte. Bij deze past zelfs vlooerbrood erin, dus meer dan tevreden. Doet wat het moet doen en de kinderen zijn dol op geroosterd brood.

Pluspunten

  • Opening groot genoeg voor vloerbrood
  • Mooi design

Minpunten

  • Rekje voor broodjes oogt fragiel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

consument 05-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een broodrooster waar een normale boterham in past!

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Na best lang zoeken een broodrooster gevonden waar een normale boterham in past. Ik begrijp niet dat fabrikanten niet kunnen bedenken dat je meer dan alleen casinobrood wil roosteren... Hij ziet er goed uit en werkt naar behoren. Het snoer is eigenlijk te kort (1m max).

Pluspunten

  • past een normale boterham in
  • 2 slots
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • snoer erg kort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loes 22-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en mooi geroosterde broodjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Vooral de vormgeving, de kleurbeige ,mooie retro kleur en de reviews waren heel goed.
En de roosterresultaten zijn ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mariet 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vorm en kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
mooie vormgeving ,kleur. Een aanwinst voor mijn keuken. Het geroosterde brood smaakt super. lekker met jam, maar ook met kaas enz.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • snel
  • mooi vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bezzie 05-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat ie moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Het roostert brood snel en makkelijk. Behalve dat ie doet wat ie moet doen is die lekker compact en toch past er van alles in qua brood types. crème kleur is mooi zacht op het aanrecht.

Pluspunten

  • snel & compact
  • mooi & zacht kleurtje

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Little 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Passen grote en bredere boodjes in. Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
De broodrooster is een lust voor het oog. De broodjes worde mooi gelijkmatig bruin. Het roostertje voor een broodje op te warmen is handig.

Pluspunten

  • Grote gleuven
  • Groot kruimel laadje
  • Mooi design
  • Broodjes worden mooi egaal bruin

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne broodrooster voor grote sneden

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Fijne apparaat, lekker bruine boterhammen. Goed instelbaar en nog een mooi uiterlijk ook... Alles wat je in een vrouw... ik bedoel broodrooster zoekt!

Pluspunten

  • design
  • formaat broodsneden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.A Perry 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, is ook Brits net als ik zelf en praktische

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Groter maat. Gebruikt meteen pita brood en dat ging perfect, snel en overal gekleurd ook heet retro

Pluspunten

  • breed
  • sneller
  • mooi

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime sledes, egaal bruin en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Mijn oude Russell Hobbs broodrooster, waar ik erg tevreden over was, ging ineens kuren vertonen. Nu dit broodrooster aangeschaft en weer tevreden.
Roostert in snel tempo egaal bruin en mijn hele boterham past erin. Het is wel een redelijk formaat broodrooster, maar hij is prachtig om te zien! Zo kun je vrolijk je dag beginnen!

Pluspunten

  • Egaal bruin
  • Hele boterham past erin

Minpunten

  • Redelijk groot formaat

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Peter 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote gleuven

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Kan nog geen oordeel geven omdat ik gisteren pas deze heb gekocht. Ik ben uit gegaan van de oordeel van andere klanten. En wat de klanten vertellen over het broodrooster is mijn eerste oordeel dat het goed er uit ziet en klopt war er gezegd woord in de beoordeling

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

ineke Kielder 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russel Hobbs Colours plus broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
De broodrooster heb ik bewust bij een Engelse firma gekocht omdat de Britten bij uitstek experts zijn op het gebied van het geroosterd brood. Geheel naar verwachting is dit een broodrooster die goed werkt en er ook nog erg mooi uitziet!

Pluspunten

  • werkt heel goed.
  • ziet er prachtig uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pinkeltje 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs Colours Plus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Eenvoudig, fijn en klein broodrooster waar 2 Nederlandse boterhammen in passen. Met ontdooistand. Werkt goed en snel. Leuk frame erboven om bijvoorbeeld donuts oid te verwarmen.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • mooie vorm
  • goede prijs
  • ontdooistand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Merel 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Mooie broodrooster met grote sleuven waar ook de gewone boterhammen helemaal inpassen (dus niet alleen het casino formaat brood). Dit is iets wat ik bij een hoop andere broodrooster niet gevonden had. Komt ook met een handig rekje om broodjes mee op te warmen en een ontdooi functie. Over het algemeen erg tevreden met deze broodrooster!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Grote sleuven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jet 26-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie rode kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
De broodrooster van Russel Hobbs staat prachtig in onze keuken met zijn mooie rode glanzende kleur. Het is even uitvogelen hoe je het brood lekker kan roosteren maar dat lukt nu ook goed! De kruimellade is ook echt praktisch! Onze baby is ook fan van geroosterd brood. Blij met onze aankoop!

Pluspunten

  • design
  • snel warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sylvia 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Een fijne broodrooster die eenvoudig en goed werkt. Ontdooien gaat prettig, Warm houd mogelijkheid is prettig. Ziet er leuk uit in de keuken. Brood is snel klaar en verbrandt niet. Reservoir aan de onderkant is handig met het schoonmaken.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • goed schoon te houden

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Caspar 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Prima product, doet wat verlangd wordt: gelijkmatig brood roosteren. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Rooster gelijkmatig
  • Snel
  • Ook prima met bevroren brood
  • Brede openingen

Minpunten

  • Snoer is aan de korte kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews