Russell Hobbs Colours Plus - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 338 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tom 27-04-2021
  • Product gekocht

Russell Hobbs roostert onregelmatig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

7,0
De functies en instellingen werken prima.
De boterhammen worden alleen niet egaal bruin. Als je ze er in een keer in roostert, worden de randen zwart en blijft het midden bleek.
Het beste resultaat is op de laagste stand zetten en drie keer roosteren, terwijl je tussendoor een keer omdraait en een keer omkantelt.
Dit is onze tweede. De eerste was nog niet oud en sloeg niet meer af.

Pluspunten

  • Handige functies
  • Grote opening voor tijgerbrood

Minpunten

  • Roostert niet egaal
  • Snoer is erg kort

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

trekkir 31-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Miskoop van het jaar

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

2,0
Helaas, alle goede reviews gelezen hebbende deze broodrooster aangeschaft. Maar wat een drama. En wat jammer dat we onze oude al hebben weggegooid. Het brood wordt niet egaal bruin. Om alle spiralen goed heet te laten worden dient sowieso de eerste cyclus zonder brood gedaan te worden. Maar ondanks dat wordt het brood niet egaal bruin. Een randje zwart, een bleek stukje, het is ondanks diverse instellingen en tientallen sneetjes verder aan de orde van de dag. Miskoop van het jaar!

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • brood wordt niet egaal bruin
  • gloeispiralen moeten een rondje opwarmen
  • zeer scherpe rand aan binnenzijde!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

WJK 23-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

timer is goed af te stellen, perfect en snel geroosterd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Mooi ontwerp, frisse kleur, werkt intuïtief goed, twee helften van een bolletje gaan er makkelijk in, snel en egaal geroosterd

Pluspunten

  • roostert gelijkmatig en snel
  • timer makkelijk in te stellen
  • mooi ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

heideblauwtje 19-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Mooi broodrooster waar je de boterhammen in 1 keer roostert, dmv het brood er verticaal in te doen. Bruiningsgraad kn je instellen, ook handig. Topding !

Pluspunten

  • broodje in 1 x roosteren
  • zelf bruiningsgraad instellen.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kristel 16-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Toast is supersnel klaar wat in de vroege uurtjes een luxe is !
Hierbij komt ook nog dat de toaster een heel mooi design heeft. Het oog wilt ook wat !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise en Jorni 15-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed formaat, goede standen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Wij zochten een broodrooster waar brood in past en dat is met deze aankoop gelukt. Ons brood is nog niet aangebrand en de kleur staat erg leuk in onze keuken. Het rooster is snel warm en hierdoor het brood snel geroosterd.

Pluspunten

  • Grote sleuven
  • Verschillende standen

Minpunten

  • Stekker had langer gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemarie 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goed koffie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Het is een geweldig apparaat. We zijn er heel erg blij mee. Echt een aanrader. Warme koffie. Met timer dus wakker worden en je koffie staat al te wachten

Pluspunten

  • Timer
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 12-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker bruin, lekker krokant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
De broodrooster heeft een elegant, klassiek design. Deze is zeer compact en makkelijk in gebruik, de kruimellade en rooster om warm te houden zijn zeker mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Kruimellade
  • Compact

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende en mooie toaster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Russel Hobs broodrooster heeft een mooi design, goede werking, uitstekende kwaliteit en is ook lekker compact. De opening is breed genoeg voor alle soorten boterhammen. Je kan twee toast tegelijk maken. Bruingraad goed instelbaar.

Pluspunten

  • design
  • kwaliteit

Minpunten

  • geen minpunten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joel 11-01-2021
  • Product gekocht

Good

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
GOOD design and easy to use. What you get worth what you pay. It's simple to use at the breakfast, even you are in a hurry. This toaster will give you short time to warm your bread.

Reageer

marlies 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
deze broodrooster kunnen ook grote plakken brood in, dus niet alleen casino brood. de gleuven zijn breed en lang waardoor het voor mij de beste broodrooster op de markt is. qua uiterlijk is hij ook mooi strak en in de keuken niet te groot.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • goed voor grote plakken brood

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikee2323 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer snelle broodrooster, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
strak en mooi uiterlijk, Kruimel opvanglade, grendel omhoog schuiven om te kijken of brood al bruin is zonder dat hij uit springt.

Pluspunten

  • Kruimel opvanglade
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Magnifico 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

6,0
Deze vuurrode Russell Hobbs is een aanwinst in mijn keuken. Waar mijn oude Tefal broodrooster nog snel de kast in ging na gebruik, heeft deze stijlvolle broodrooster zich een prominente plek op het aanrecht verworven.
Niet alleen mooi om te zien, maar ook prima in gebruik. De sneetjes brood worden mooi en gelijkmatig bruin.
De openingen zijn geschikt voor meerdere soorten en maten brood.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aangebrand 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Mooie Vintage broodrooster die je brood toast zoals behoren. Met een handig opzetstuk om broodjes terug krokant te maken en een handig opvangbakje om het toestel prober te houden. Een blikvanger in onze keuken. Enige nadeel: toestal wordt redelijk heet, dus opgelet!

Pluspunten

  • Leuke design
  • Toast brood

Minpunten

  • veel stappen op de cashback te krijgen
  • Toestel wordt heet

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bob Jacobs 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design en erg snel op temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
mooi design met een diep rode kleur. deze is ook erg snel op temperatuur.
de ontdooi functie werkt prima.

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • ontdooi functie

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom 07-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De bruining is helaas minder egaal dan voorganger

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

6,0
Ik had al eerder zo'n broodrooster van Russel en Hobbs, waar ik erg tevreden over was. Deze had ik gekozen om zijn brede gleuven, waar ook tijgerbrood in past. Helaas ging de timer kapot, daarom kocht ik dit nieuwere model. De bruining is helaas minder egaal dan bij zijn voorganger, maar verder werkt hij naar behoren.

Pluspunten

  • Brede gleuven voor grote boterhammen
  • Mooi ontwerp

Minpunten

  • Bruining niet egaal
  • Het snoer is te kort

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

TanjaM 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Mooie broodrooster voor een meer dan behoorlijke prijs in vergelijking met andere merken! Retrodesign in prachtig kersenrood met voldoende mogelijkheden om een knapperig sneetje brood te roosteren

Pluspunten

  • design
  • prijsklasse

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Tammi 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vorm en kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Een super mooi model om je keuken te doen stralen. De kleur is een intens rood. In den beginne even moeilijk om de juiste temperatuur te vinden, daar we niet altijd toast brood gebruiken. Dat is even zoeken. Maar na een tijdje weet je dit wel en anders ruik je het wel!

Pluspunten

  • Vorm
  • Super mooie rode kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jano 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster, 23330-56 Flame-Red Colours Plus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Prima apparaat, werkt naar behoren en makkelijk in gebruik. Passen tenminste normale boterhammen in, prijs/kwaliteit is ook goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dannie 05-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi, groot

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
het is een prachtig broodrooster! Werkt goed, fijn dat tussendoor het brood omhoog geschoven kan worden. Ook lekker dat er net iets dikkere boterhammen in kunnen. Hij is wat groter dan een gemiddeld broodrooster, dus een echte eye-catcher.

Pluspunten

  • kunnen dikkere boterhammen in

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews