Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Daily Collection HD2566

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Broodroosters

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Daily Collection HD2566 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pather 21-07-2013

Prima broodrooster.

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD2566

Algemene score

10,0
Doet gewoon waar die voor bedoeld is,hij maakt prima toast,ziet er ook nog mooi uit en is makkelijk schoon te maken, kortom een prima product.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Simon60 21-07-2013

goed product

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD2566

Algemene score

8,0
Het is `n makkelijke broodrooster mede dor de aparte kruimellade, waardoor het geheel makkelijk is schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

saitek 23-06-2013

Koude wand en prima roosteren

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD2566

Algemene score

10,0
Groot voordeel is dat de broodroosterbehuizing niet warm wordt. Klein nadeel kan zijn dat het snoer wat kort is. Er moet een stopcontact vlakbij zitten. Noodstop, variabele bruining: het doet allemaal zijn werk.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

svdelta 21-05-2012

Goede toast, te kort snoer

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD2566

Algemene score

8,0
Goed broodrooster, op resultaat niks aan te merken. Wel irritant day (net als alle broodroosters) het snoer zo ontzettend kort is.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

pather 20-05-2012

doet wat je verwacht van een goede broodrooster

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD2566

Algemene score

8,0
maakt prima toast in de kleur die je wenst,wij gebruiken meestal stand 4,heeft een handige kruimellade en is makkelijk schoon te houden,ook is het nog een mooi apparaat om te zien.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Liesje49 09-10-2011

prijs/kwaliteit komt goed overeen

Geschreven voor: Philips Daily Collection HD2566

Algemene score

8,0
De Broodrooster is handig, verwarmt snel en dat is handig wanneer je vergeten bent brood uit de vriezer te halen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

syl43 15-05-2011
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,0
wat een slechte broodrooster
past alleen maar kleine casino broodjes in
niet gelijk matig bruin
je broodje word heel snel zwart
niet in te stellen op de laagste stand brand hij nog aan
gauw weg gedaan
wat een onding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

J. Vervoort 19-02-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,7
Gekocht voor het maken van tosti's. Getwijfeld daar het om een broodrooster gaat. Zowel in de winkel als tijdens een chatsessie met Philipsklantenservice de boodschap gekregen dat met dit apparaat ook een tosti kaas mogelijk is om te maken.
Echter na een half brood geprobeerd te hebben en vele plakjes kaas, op alle standen die het apparaat heeft, alle tosti's ZWART als kool. Het brood komt met een dubbele boterham te dicht bij het warmte element waardoor het brood snel zwart is en de kaas niet gesmolten. Erg teleurgesteld. Prima denk ik voor een geroosterd sneetje brood bij een gekookt eitje, maar dan heb je het wel gehad.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Duisterhof 30-01-2011
  • Product maand in bezit

Algemene score

5,0
Geen goed apparaat.
erg goedkoop natuurlijk
maar laat philips hem dan maar niet maken
toast vebrand snel. centrering is sterk genoeg
instel knopje tijd werkt voor geen meter
je krijgt er bijna normaal toastje uit
en dan past er ook nog bijna geen enkel soort brood
in behalve als je de korsten er af snijd
ik ga een nieuwe kopen.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer