Braun MQ 700 Soup - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Afneembare mengbeker
Ja
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 53 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin Post Heerenveen 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie staafmixer van Braun

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 13 jaar trouwe dienst nieuwe staafmixer aangeschaft. Al de accessoires passen op de nieuwe staafmixer, top product.

Pluspunten

  • Degelijk produkt
  • Werkt makkelijk
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veilige, ergonomische maar dure mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze staafmixer werkt prettiger dan een staafmixer met twee snelheden bediening. Het merk is door de jaren duurzaam en heeft zichzelf overtroffen met deze bijna geruisloze shaker.

Pluspunten

  • Geruisloze motor
  • Prettige traploze snelheden bediening
  • Snel te reinigen
  • Het mes hakt uitzonderlijk fijn

Minpunten

  • het snijdeel kan vol water lopen
  • prijzige staafmixer
  • maatbeker is van kunststof
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Giertje 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Power mixer, makkelijk in onderhoud en gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige mixer zonder extra accessoires, makkelijk in gebruik en ook in het onderhoud. Is zo schoon.Ik kan dit geweldige product aan bevelen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Makkelijk schoon te maken
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • NVT
  • NVT
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toby 05-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Amazing!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super staafmixer die aan mijn verwachtingen voldoet. Soepen en smoothies maken zonder spetters! Makkelijk schoon te maken.
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Wolters 23-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie en stevige staafmixer, ligt lekker in de hand, en pureert erg goed.
Voelt goed zwaar aan. mooi design

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Voelt goed zwaar aan
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 01-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening en doet wat er wordt belooft

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer krachtig en gemakkelijk in gebruik, het apparaat doet wat ze beloven en is erg handig door de lange staaf vd mixer.
Makkelijk met 1 hand te bedienen.

Pluspunten

  • Lange staaf
  • Goede grip
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geerda Warnet 31-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super krachtig, mooie sausen, soep en tampenades gemaakt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi simpel product, goede prijs en zeer tevreden met de kwaliteit en resultaat van de gerechten. Ik heb het gekocht bij de EP winkel en ben tevreden over de uitleg vooral, demonstratie en sevice.
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Y.A.Humme 21-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Aangenaam verrast na het uitpakken. Een zeer goed in de hand liggende en robuuste staafmixer. Ook aangenaam verrast bij het gebruik, pureert echt super glad..

Pluspunten

  • robuust
  • meerdere snelheden
  • goede beveiliging
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W. 14-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

relatief groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie snelheidsregeling en ontwerp.
de behuizing van het staafgedeelte is open,
waardoor er water in kan komen

Pluspunten

  • goede revieuws

Minpunten

  • open gedeelte van het staafgedeelte
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Joyce 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn oude staafmixer had het opgegeven en het was tijd voor een nieuwe. Ik heb verschillende review gelezen voor het aanschaffen van deze staafmixer. De reviews waren over het algemeen positief, dus ik waagde de gok. De reviews hebben er niet over gelogen, wat een top ding! Krachtig, stevig en fraaie design.

Pluspunten

  • Beveiliging
  • Krachtig

Minpunten

  • Zwaar
  • Geen houder
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

desingnuitvoering

Algemene score

8,0
Handige handgreep, veiligheidsslot, mooie designuitvoering, krachtig toerental,
makkelijk schoon te maken vanwege het roestvrijstalen gedeelte
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marieke 10-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
staafmixer met smartspeed instelling om zelf snelheid dmv knijpfunctie in te stellen, hoe harder je knijpt sneller mixen. Handig en snel in gebruik
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danielle 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede, stevige staafmixer met krachtige motor. Aankoop net een paar dagen in huis, maar bevalt tot nu toe goed. Eerdere staafmixers gingen altijd kapot op de aanhechting tussen de voet en de houder, dus hoop dat deze het langer volhoudt dan de voorgangers van philips en AEG.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • stevige grip
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze staafmixer van Braun heeft een mooie vormgeving. Hij is uitgeroepen tot beste koop. Bij gebruik bleek dat deze staafmixer vrij stil is. De veiligheidsnop die ingedrukt dient te worden voordat je de staafmixer aanzet is zeker een pluspunt. Hij ligt goed in de hand en het is prettig dat je d.m.v. harder/zachter drukken je de snelheid van het mixen kunt regelen.

Pluspunten

  • vormgeving
  • beste koop
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F.C. 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ 700 Soup staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net in bezit dus nog geen eindoordeel te vellen, maar het apparaat voelt goed aan. Variabele snelheid is echt een aanwinst in vergelijking met mijn vorige staafmixer (ook een Braun). Spat niet, uitstekend te gebruiken om mayonaise mee te maken. Een degelijk en mooi apparaat en, in tegenstelling tot de consumentengids vind ik het niet te zwaar
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.M. 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer ziet er stoer en degelijk uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik maak veel gebruik van de staafmixer. De messen van onze vorige staafmixer, ook een Braun, zijn na jaren en veel gebruik niet meer scherp. Braun staafmixer bind ik prettig in gebruik. Het nieuwe model is wat zwaarder, in gewicht, maar ook qua kracht. Precies wat ik nodig heb.

Pluspunten

  • Staafmixer ziet er krachtig uit.
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke 03-01-2018
  • Product gekocht

Stevig uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb product gekocht om cadeau te geven, en omdat het als beste koop op internet stond. Wel "droog" getest, heeft slimme veiligheidsknop en is makkelijk te bedienen (traploos regelen). Heb zelf ook al jaren Braun staafmixer. Snel te pakken, pureert prima en makkelijk schoon te houden.
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Reageer

Pauline Jongbloed 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een stevige, prima werkende, staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een stevige/zware staafmixer die prima pureerd.
Hij maakt weinig lawaai en is voorzien van een beveiliging bovenop waardoor de kans op ongelukjes nihiel is.

Pluspunten

  • pureren
  • beveiliging
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenprinses 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk product

Algemene score

8,0
Net uit de doos. Ziet er degelijk uit. Moet nog zien hoe het product werkt. Eerste indruk is goed en ik ga ook een beetje af op wat anderen zeggen zoals de consumentenbond.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Goede reviews
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

maria 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig in gebruik. Snelheid is makkelijk te regelen. Ben er blij mee.
Best getest dus wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • veilig
  • regelen van de snelheid

Minpunten

  • geen houder
Geschreven voor: Braun MQ 700 Soup

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews