Back to school/work

Van online colleges tot volle klaslokalen en van thuiswerken tot kantoorwerk, het mag weer (deels) normaal! Nog even en je moet weer naar school of aan het werk en je vraagt je af, wat heb ik allemaal nodig om goed voorbereid te zijn? Scherp beeld en helder geluid voor alle online sessies. De juiste programma’s om presentaties, werkstukken of rapportages mee te maken. En wel zo handig als het allemaal samenkomt op een fijne laptop, tablet of smartphone. Maar wat zijn nou de beste apparaten van dit moment? En hoe zorg je dat je alles veilig online kunt gebruiken? Op deze pagina vind je alle antwoorden op jouw vragen over back to school, en meer.


Het nieuwe schooljaar is aangebroken en dat betekent dat er thuis hard (online) gewerkt wordt: van huiswerk maken tot thuiswerken. En ook al is de vakantie dan voorbij, ontspanning blijft natuurlijk belangrijk. Online gamen, een serie bingen of een film of muzieklijst streamen: we willen het allemaal probleemloos kunnen doen. En het liefst nog tegelijk ook, zonder dat de internetsnelheid eronder lijdt. FRITZ! van AVM heeft de oplossing!

Lees meer

Nog even en school of werk start weer. Hoe zorg jij ervoor dat je goed voorbereid bent? Het begint allemaal bij de juiste apparaten. Een laptop die voldoet aan al jouw eisen, een tablet die je alle gewenste opties biedt en vergeet ook niet de juiste smartphone te kiezen. En denk daarnaast ook aan handige accessoires. Zo kan een externe muis praktisch zijn voor bepaalde computerprogramma’s of heb je misschien verbindingskabels nodig om je apparaten te connecten met een extern scherm. En heb je al een goede headset aangeschaft voor je online sessies? 

Lees meer

Bij het kiezen van de juiste gadgets is het verstandig om van te voren te bepalen welke eigenschappen tijdens je studie of tijdens ontspanning van belang zijn. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een geschikte printer, dan merk je dat er gelukkig volop aanbod is. Dat maakt het kiezen er echter niet eenvoudiger op. Met de juiste aanpak voorkom je een miskoop. Eén ding staat vast: slimme gadgets maken je leven een stuk prettiger!Lees meer


Het echte leven begint weer! De vakantieperiode is voorbij en het is weer tijd om naar school of aan het werk te gaan. En hoe lekker zou het zijn als jij het nieuwe school- of werkjaar kunt beginnen op een e-bike? Geen last meer van tegenwind en nooit meer bezweet arriveren op kantoor. Met een elektrische fiets heb jij een frisse start van het jaar én een frisse start van elke school- of werkdag die je dit jaar gaat hebben. Een e-bike maakt de overgang van vakantie naar het normale leven een stuk makkelijker! 

Lees meer

Het grote aanbod aan producten voor ontspanning en entertainment geeft een prima uitgangspunt: we kunnen bij een product kiezen uit meerdere modellen en rekening houden met onze persoonlijke eisen. Tegelijkertijd worden de producten ook steeds beter, bijvoorbeeld bij gaming-laptops. Daarvan profiteren we. Zorg er in elk geval voor dat je altijd het beste in huis haalt met een goede voorbereiding. Work hard, play harder!


Lees meer

Advertorial

Onze vrienden van BCC vertellen je alles over de nieuwste school-en werk gear!

Na een lange zomer moeten we er toch echt aan geloven: we gaan weer back to school! Wij hebben de fijnste school items voor je op een rij gezet en vertellen je in deze korte video's alles over wat jij nodig hebt om succesvol het nieuwe schooljaar of werkjaar in te gaan. Klik op de video's hieronder om ze af te spelen.

Lees meer