Back to school/work

Van online colleges tot volle klaslokalen en van thuiswerken tot kantoorwerk. Nog even en je moet weer naar school of aan het werk en je vraagt je af, wat voor laptop heb ik nodig om presentaties, werkstukken of rapportages te maken. Wel zo handig als dit allemaal samenkomt op een fijne laptop. Maar waar moet je op letten bij aanschaf van een laptop? En heb je bijvoorbeeld een extra SSD nodig? Kieskeurig.nl helpt jou!Dit zijn de Back to school deals van MSI

De collegebanken dagen aan de horizon en dus draaien Back To School-acties volle toeren. Ook MSI zet een aantal van zijn topmodellen in de spotlights met mooie kortingen voor jou! Bekij op deze pagina de speciale deals van MSI en ga goed voorbereid het nieuwe school- of werkjaar in. 

Lees meer

Bekijk alle deals van MSI

Shop nu!


Back to school met deze aanbiedingen van Acer

Een nieuw school/werkjaar, dus hoog tijd voor wat nieuwe gadgets. Ga je studeren, begin je aan je eerste baan of ben je gewoon toe aan een nieuwe laptop om alles uit je werk en school te halen? Of het nu om je nieuwe studiejaar gaat of je meer uit je werk wil halen, dit zijn de beste deals van Acer voor jou.

Lees meer

Bekijk alle deals van Acer

Shop nu!

Nog even en school of werk start weer. Hoe zorg jij ervoor dat je goed voorbereid bent? Het begint allemaal bij de juiste apparaten. Een laptop die voldoet aan al jouw eisen, een tablet die je alle gewenste opties biedt en vergeet ook niet de juiste smartphone te kiezen. En denk daarnaast ook aan handige accessoires. 

Lees meer

De laptop was natuurlijk een belangrijke uitvinding, net als de tablet. Tegenwoordig bestaat er ook een overgangsvorm, de zogenaamde hybride laptop. Dat is een gewone laptop, waarbij je het scherm kunt omklappen, zodat je hem als tablet kunt gebruiken. Waarom zou je dat willen?

Lees meer


Nieuwe laptop nodig? Let hierop bij het kiezen van een nieuwe laptop 

Ben jij op zoek naar de beste nieuwe laptop voor jezelf? In deze video leggen we uit waar je op moet letten als jij een nieuwe laptop gaat kopen. Hoe groot moet die zijn? Welke specificaties heb ik nodig? 


In het overgrote deel van de nu verkochte laptops tref je een SSD aan als opslagmedium. Ook je oudere pc of notebook kun je vaak upgraden met een SSD. Maar wat is zo’n apparaat en wat zijn de voor- én nadelen ervan? En is een SSD een goede aanvulling voor jouw laptop?

Lees meer

Het besturingssysteem vormt het hart van je laptop. Of je nu graag films kijkt, werkt met zware programma's of nieuwe games uitprobeert, het OS bepaalt wat er allemaal mogelijk is op je laptop.  In dit artikel bespreken we de populairste keuzes.


Lees meer