Back to school/work

Van online colleges tot volle klaslokalen en van thuiswerken tot kantoorwerk. Nog even en je moet weer naar school of aan het werk en je vraagt je af, wat voor laptop heb ik nodig om presentaties, werkstukken of rapportages te maken. Wel zo handig als dit allemaal samenkomt op een fijne laptop. Maar waar moet je op letten bij aanschaf van een laptop? En heb je bijvoorbeeld een extra SSD nodig? Kieskeurig.nl helpt jou!

Back to school/work met de Samsung Galaxy line-up

Een nieuw school/werkjaar, dus hoog tijd voor wat nieuwe gadgets. Ga je studeren, begin je aan je eerste baan of ben je gewoon toe aan een paar nieuwe apparaten om alles uit je werk, school en zelfs je gezondheid te halen? Of het nu om je nieuwe studiejaar gaat of je meer uit je werk wil halen, dit zijn de beste deals van Samsung.

Lees meer

Upgrade je studiekamer tot gameroom met deze MSI-aanbiedingen

De collegebanken dagen aan de horizon en dus draaien Back To School-acties volle toeren. Mocht je voor het komende studiejaar een mooie set-up willen assembleren of upgraden, dan kan dat juist nu net dat beetje voordeliger. Met behulp van deze aanbiedingen zien je favoriete games er ook op kamers fantastisch uit.

Lees meer

Bekijk alle aanbiedingen van MSI

Bekijken

Nog even en school of werk start weer. Hoe zorg jij ervoor dat je goed voorbereid bent? Het begint allemaal bij de juiste apparaten. Een laptop die voldoet aan al jouw eisen, een tablet die je alle gewenste opties biedt en vergeet ook niet de juiste smartphone te kiezen. En denk daarnaast ook aan handige accessoires. 

Lees meer

De laptop was natuurlijk een belangrijke uitvinding, net als de tablet. Tegenwoordig bestaat er ook een overgangsvorm, de zogenaamde hybride laptop. Dat is een gewone laptop, waarbij je het scherm kunt omklappen, zodat je hem als tablet kunt gebruiken. Waarom zou je dat willen?

Lees meer

Uitgelicht: Lenovo IdeaPad Gaming 3 en IdeaCentre5

Voor fervente gamers heeft Lenovo al sinds jaar en dag een mooie line-up in de schappen liggen. Of je nu een gaminglaptop zoekt of een volledige pc voor onder je bureau, er is voor ieder wat wils. We duiken in een aantal modellen uit de IdeaPad en IdeaCentre line-ups, en bespreken een aantal specificaties van de verschillende modellen. 

Lees meer

Bekijk alle aanbiedingen van Lenovo bij Coolblue.

Bekijken


Nieuwe laptop nodig? Let hierop bij het kiezen van een nieuwe laptop 

Ben jij op zoek naar de beste nieuwe laptop voor jezelf? In deze video leggen we uit waar je op moet letten als jij een nieuwe laptop gaat kopen. Hoe groot moet die zijn? Welke specificaties heb ik nodig? 


Maak van je studielaptop een gamingbeest met de MSI Raider GE67 HX

De collegezalen komen dichterbij en studenten verzamelen nog haastig studiemateriaal. Voor de gemiddelde scholier voelt een laptop als vaste kost, maar voor gamers betekent het meer dan dat. Wie op kamers door wil blijven spelen, doet er goed aan een krachtige notebook te overwegen. Dit studiejaar maakt MSI gamers lekker met de luxe Raider GE67 HX.

Lees meer


Benieuwd naar alle Back to school dealsstrong> van Samsung?

Bekijk nu

In het overgrote deel van de nu verkochte laptops tref je een SSD aan als opslagmedium. Ook je oudere pc of notebook kun je vaak upgraden met een SSD. Maar wat is zo’n apparaat en wat zijn de voor- én nadelen ervan? En is een SSD een goede aanvulling voor jouw laptop?

Lees meer

Koop je een laptop of pc in de winkel, dan staat er meestal al een besturingssysteem op. Maar daar hoef je het natuurlijk niet bij te houden. Niets staat je in de weg wat anders te proberen, of meerdere systemen tegelijkertijd te draaien. 


Lees meer