Alecto DVM-250 - Reviews

Specificaties
Camera babyfoon
Ja
Muziek
Ja
Kleuren
wit, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

VMartinez10 19-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie babyfoon met veel opties!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De babyfoon met camera is goed en fijn in het gebruik. Groot scherm met voldoende beeldkwaliteit, ook goed zicht in het donker! Goed bereik, in een eengezinswoning geen storingen gehad.

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • VOX
  • Groot scherm
  • Muziekjes klinken goed!

Minpunten

  • Accuduur
  • Beeldkwaliteit is minder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Moeder S 24-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, makkelijk te plaatsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Superhandige video baby monitor, voldoet aan de verwachtingen en is makkelijk om te bedienen. Ook de cam die wordt bijgeleverd kan makkelijk geplaatst worden op elke vlakke ondergrond. Kortom, handig dingetje!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Makkelijk bedienbaar

Minpunten

  • Beeldkwaliteit kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jennifer 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De babyfoon met camera is makkelijk en fijn in het gebruik. Groot scherm met voldoende beeldkwaliteit, ook goed zicht in het donker! Goed bereik, in een eengezinswoning geen storingen gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Cuijk 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot scherm met duidelijk, scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het beeldscherm is duidelijk en we merken geen vertraging.
Hij heeft nog geen storingen gegeven.
We zijn erg tevreden over dit product!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rowdy 03-09-2017

Alecto dvm250

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de alecto dvm 250 aangeschaft omdat het ons een goeie kwaliteit is de alecto camera staan hoog aangeschreven het scherm heeft goed zicht en nachtzicht en door het grote camera scherm ook goed en de functies erop zijn makkelijk in te stellen de prijs vonden wij meevallen voor de kwaliteit van de camera een zeer goed product

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Goede nachtfunctie
  • Muziekjes fijn

Reageer

Karaca 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijn scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in te stellen, licht qua gewicht en een geweldige scherm. Kwaliteit van het beeld is erg netjes. Geluid kun je instellen, meerdere camera's verbinden is mogelijk. Ideaal dus!!

Pluspunten

  • Scherm grootte en kwaliteit
  • Gewicht
  • Meerdere camera's mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Iris 27-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie babyfoon met groot scherm!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie babyfoon met een groot scherm! Ideaal.
Beeldkwaliteit is goed, en zitten handige/leuke functies op!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Goede beeldkwaliteit geen vertraging ed!

Minpunten

  • Camera kan niet bediend worden vanaf ouderunit

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

michel 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

te gevoelig

Algemene score

5,0
Na een dag getest zonder kind is de conclusie dat de DVM-250 te gevoelig is. De VOX instelling geeft zelfs bij minste gevoeligheid en een geluid al een actie op de camera. Nadat dit gemeld is bij ALECTO is de melding: "lees de gebruikshandleiding". Na een 2e maal contact geen reactie meer ontvangen van ALECTO.
Beeld ziet er goed uit. Maar juist de extreme gevoeligheid schiet het beeld aan waardoor de functie van VOX compleet weg is.

Pluspunten

  • groot beeld
  • VOX

Minpunten

  • extreme gevoeligheid VOX
  • slechte support van ALECTO

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Goed
Goed

Reageer