Alecto DVM-143 wit, zwart - Reviews

Specificaties
Type babyfoon
camera babyfoon
tile-Outdoor bereik
300 m bereik (buiten)
Interface
FHSS
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto DVM-143 wit, zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Adem Demir 22-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed bereik! Groot en mooie scherm!

Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

10,0
Na een onderzoek op kieskeurig hebben we uiteindelijk voor deze babyfoon gekozen. Wat vooral belangrijk was het bereik. Eerder Philips Avent geprobeerd, maar de had niet zo een goed bereik en mooie scherm.

Pluspunten

  • bereik
  • groot scherm
  • makkelijk installeren

Minpunten

  • je kan geen eigen liedjes toevoegen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EWRGroeneveld 01-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prettige babyfoon die niet op wifi werkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

9,0
Het is uitpakken en gebruiken, geen moeizame koppeling o.i.d., kortom erg praktisch. Er zijn een beperkt aantal instellingen, dus je kunt niet veel fout doen. Prima product als je op zoek bent naar een babyfoon die niet afhankelijk is van wifi (met de daarbij behorende beveiligingsrisico's).

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Nachtvisie
  • Goed bereik
  • Goed (en helder) geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mathijs 28-01-2020
  • Product gekocht

Fijne mooie babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

8,0
Hele fijne babyfoon gekocht bij expert. Super voorlichting gekregen over deze babyfoon. Na het uitpakken direct aan het stroom en bam ik heb beeld en geluid. Ik raad deze babyfoon aan vooral door de prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Lang stroomsnoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tamara 12-01-2020
  • Product gekocht

Fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze babyfoon nu een klein jaar in gebruik en ben er erg tevreden mee. De camera geeft een goed beeld, ook in de nacht. Als je het volume uit hebt staan kun je evengoed op het scherm zien dmv streepjes of je kindje huilt. Ook kun je instellen dat het scherm aan gaat bij geluid en bij welke intensiviteit. De muziekjes zijn een korte loop dus die gebruik ik niet echt, maar heeft voor mij geen meerwaarde. De ouderunit is wel wat aan de snelle kant leeg, maar ik vind het geen probleem om hem ergens aan de lader aan te hebben staan. Het bereik is goed, ik kan het overal in huis draadloos gebruiken. Ook vind ik het fijn dat ik kan zien wat de temperatuur van de man er is. Ik ben erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Goed beel, ook 's nachts
  • Makkelijk te bedienen
  • Ook met geluid uit zien wanneer baby huilt
  • Temperatuur weergave

Minpunten

  • Draadloos een paar uurtjes te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

van Dijk 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

9,0
Na het openen van de doos de stekkers en accu erin en klaar. Direct kan je het apparaat gebruiken. Het scherm is erg helder en het menu om al je instellingen in te stellen naar jouw wensen is erg makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ineke 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie goed uitziende babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

9,0
Een mooie babyfoon, ziet er ook goed uit. Is makkelijk in gebruik. Goede beeldkwaliteit!
Super handig om zo je kindje in de gaten te kunnen houden.

Pluspunten

  • Goede beeldkwaliteit
  • Snel en makkelijk te installeren
  • Je kunt er meerdere camera’s bij aansluiten

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Legerstee 08-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

8,0
Uitstekende babyfoon met mooi groot scherm wat ook van prima kwaliteit is. Mooi helder beeld overdag maar ook in de nacht.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Makkelijk te bedienen
  • Scherm dimt als baby slaapt

Minpunten

  • Op dit moment nog geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Teddy 02-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

8,0
Uitstekend beeld, vele melodieën en eenvoudig in gebruik. Kan zelfs gemonteerd worden aan het bedje.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Pruijssers 08-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige babyfoon met groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze babyfoon gekozen omdat we ons kindje niet alleen willen horen maar ook willen zien. Deze babyfoon is uitbreidbaar met meerdere camera's, wat voor ons een vereiste is.
De babyfoon is makkelijk in gebruik, er zitten handige functies op, goed beeld en een goed bereik.
In deze babyfoon komen alle functies voor die wij graag willen en dat tegen een redelijke prijs.
Het enige nadeel is dat je altijd een stopcontact in de buurt moet hebben.

Pluspunten

  • Fijn in bediening
  • Goed en groot beeldscherm
  • Uitbreidbaar met meerdere camera's

Minpunten

  • Je moet een stopcontact in de buurt hebben

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Saskia 08-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

8,0
Mooi duidelijk scherm met veel functies. Zitten leuke slaapliedjes op en hartslag geluid om de baby gerust te stellen. Wij zijn zeer tevreden over deze babyfoon

Minpunten

  • Hij kan niet helemaal naar beneden kantelen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Kelly 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

8,0
Ik vind het een top Product. Camera en geluid is duidelijk! Prijs-kwaliteitverhouding vind ik oké. Ik ben tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daphne Engel 18-09-2017

Hele fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

9,0
Wij hebben deze babyfoon gekozen vanwege de mogelijkhede zoals, beeldcamera, temperatuur, en uitbreiding mogelijk. Met 3 kinderen vinden wij het erg fijn om ze te kunnen zien maar ook te kunnen horen en dat kan met deze camera. Ook de grote van het scherm van de ouderunit is een groot pluspunt.

Pluspunten

  • Camera
  • Uitbreidbaar
  • Groot scherm
  • Temperatuur

Reageer

Babymom 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk te installeren

Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

8,0
Wij hebben voor dit product gekozen vanwege de functies. Temperatuur meter, camerabeelden die goed zichtbaar zijn voor zowel overdag als snachts en de terugspreekfunctie. Nadeel is dat 2 van de 7 slaapliedjes het niet doen. Je kunt meerdere camera's aansluiten en je kunt hem bevestigen aan de muur met bijgeleverde schroeven

Pluspunten

  • Camerabeelden duidelijk
  • Temperaturen meter

Minpunten

  • 2 slaapliedjes doen het niet

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Hesdo 21-07-2017

De DVM-143 heeft 5 liedjes en 4 natuurlijke geluiden, die natuurlijk allemaal behoren te werken.
Wellicht helpt dit antwoord je. Mocht je het niet werkend krijgen kun je de babyfoon altijd aanmelden voor reparatie. via https://www.alectobaby.nl/garantie_reparatie_en_retouren

Reageer

Claudia 10-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Hele fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

9,0
Wij hebben deze babyfoon gekozen omdat we het fijn vinden om niet alleen te horen als onze dochter wakker is maar haar ook te zien. Het ideale aan deze babyfoon is:

- het grote bereik (zelfs tot bij de buren hebben we verbinding)
- het goede signaal, wij wonen in een nieuwbouwhuis waarbij we merken dat niet alle babyfoons van familie/vrienden goed werken omdat het signaal te zwak is. Daar heeft dit model geen last van.
- keuze uit meerdere slaapliedjes
- slaapliedjes zijn zowel op de baby als de ouder unit aan te zetten. Bij de meeste babyfoons is dat op 1 van de 2 units.
- groot scherm met helder beeld.

Is er dan helemaal niets te verbeteren aan dit model? Als we minpunten moeten noemen dan zijn het er 2:
- de camera werkt niet op batterijen, moet altijd een stekker in het stopcontact. Soms is het lastig om het campingbedje in de buurt van een stopcontact te zetten en dat de camera dan ook in het bedje kan kijken.
- de batterij van het scherm haalt het niet een hele nacht (ook niet als het scherm uitstaat en alleen het geluid aan).

Pluspunten

  • groot, helder beeld
  • meerdere slaapliedjes
  • slaapliedjes op ouder- als babyunit aan zetten
  • groot bereik, ook in nieuwbouw

Minpunten

  • camera werkt alleen op stroom, niet op batterij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby 29-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Handige babyfoon met groot scherm en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze babyfoon. Prettig formaat, duidelijk geluid en handig draaibare camera. Handleiding is duidelijk. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • formaat
  • gebruiksvriendelijkheid
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Melissa 14-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

8,0
Erg tevreden over deze babyfoon.
Duidelijke handleiding, Reageert snel, Leuke liedjes, groot scherm en draaibare camera

Minpunten

  • Batterij erg snel leeg (na een dag gebruiken)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

T. 12-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

8,0
Dit is een duidelijke babyfoon. Alleen had ik liever zelf nog een aantal slaapliedjes erop willen zetten. Maar verderwerkt het uitstekend.

Pluspunten

  • Duidelijk beeld
  • Goede camera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Snijders 30-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede snelheid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

9,0
Hebben redelijk wat verschillende modellen in de winkel getest. Ook hebben wij al een babyfoon voor onze eerste dochter, alleen deze zonder camera. Voor de tweede waren we toch wel opzoek naar een babyfoon met camera ipv deze los aan te schaffen. Wij vonden het belangrijk dat er minimale vertraging in het beeld en geluid zit. Bij deze babyfoon is dat amper te merken! Ook heeft hij leuke slaapliedjes erop staan.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Minimale vertraging

Minpunten

  • Geen lampje

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

de Graaf 29-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Product zoals beschreven!

Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

8,0
Na een tijd zoeken ben ik uitgekomen bij de Alecto DVM-143.
Een prima product betreft prijs/kwaliteit.
Webcam ophangen(aan de muur montage erbij), monitor aan en hij deed het meteen.
Sommige plekken minder goed bereik, wat te verwachten was in een nieuwbouw huis (i.v.m. isolatie/etc.) Maar nog steeds meer dan voldoende.
Beeld zowel overdag als in het donker goed. Makkelijk bedienbaar menu met vele functies om het product een eigen inrichting te geven betreft gevoeligheid,geluiden,helderheid scherm.
Product nog niet lang genoeg om te oordelen over accu.
Leuke muziekjes die je ook in volume kunt schalen.
Kortom een product waar ik tot op heden tevreden over ben.

Pluspunten

  • Leuke muziekjes
  • Scherm uit bij geen geluid, springt aan bij geluid
  • Beeld

Minpunten

  • Geen app

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rick 08-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ideale babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Alecto DVM-143 wit, zwart

Algemene score

9,0
Ideale babyfoon, beeld reageert snel op bewegingen.
Ook de slaapliedjes zijn een uitkomst.
Ik zeg aanrader!

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Reageert snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews