Alecto DVM-143 - Reviews

Specificaties
Camera babyfoon
Ja
Muziek
Ja
Type/soort
baby-videomonitor

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pruijssers 08-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige babyfoon met groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze babyfoon gekozen omdat we ons kindje niet alleen willen horen maar ook willen zien. Deze babyfoon is uitbreidbaar met meerdere camera's, wat voor ons een vereiste is.
De babyfoon is makkelijk in gebruik, er zitten handige functies op, goed beeld en een goed bereik.
In deze babyfoon komen alle functies voor die wij graag willen en dat tegen een redelijke prijs.
Het enige nadeel is dat je altijd een stopcontact in de buurt moet hebben.

Pluspunten

  • Fijn in bediening
  • Goed en groot beeldscherm
  • Uitbreidbaar met meerdere camera's

Minpunten

  • Je moet een stopcontact in de buurt hebben
Geschreven voor: Alecto DVM-143

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Adem Demir 22-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed bereik! Groot en mooie scherm!

Algemene score

10,0
Na een onderzoek op kieskeurig hebben we uiteindelijk voor deze babyfoon gekozen. Wat vooral belangrijk was het bereik. Eerder Philips Avent geprobeerd, maar de had niet zo een goed bereik en mooie scherm.

Pluspunten

  • bereik
  • groot scherm
  • makkelijk installeren

Minpunten

  • je kan geen eigen liedjes toevoegen
Geschreven voor: Alecto DVM-143

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 08-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi duidelijk scherm met veel functies. Zitten leuke slaapliedjes op en hartslag geluid om de baby gerust te stellen. Wij zijn zeer tevreden over deze babyfoon

Minpunten

  • Hij kan niet helemaal naar beneden kantelen
Geschreven voor: Alecto DVM-143

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Kelly 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een top Product. Camera en geluid is duidelijk! Prijs-kwaliteitverhouding vind ik oké. Ik ben tevreden!
Geschreven voor: Alecto DVM-143

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daphne Engel 18-09-2017

Hele fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze babyfoon gekozen vanwege de mogelijkhede zoals, beeldcamera, temperatuur, en uitbreiding mogelijk. Met 3 kinderen vinden wij het erg fijn om ze te kunnen zien maar ook te kunnen horen en dat kan met deze camera. Ook de grote van het scherm van de ouderunit is een groot pluspunt.

Pluspunten

  • Camera
  • Uitbreidbaar
  • Groot scherm
  • Temperatuur
Geschreven voor: Alecto DVM-143

Reageer

Babymom 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk te installeren

Algemene score

8,0
Wij hebben voor dit product gekozen vanwege de functies. Temperatuur meter, camerabeelden die goed zichtbaar zijn voor zowel overdag als snachts en de terugspreekfunctie. Nadeel is dat 2 van de 7 slaapliedjes het niet doen. Je kunt meerdere camera's aansluiten en je kunt hem bevestigen aan de muur met bijgeleverde schroeven

Pluspunten

  • Camerabeelden duidelijk
  • Temperaturen meter

Minpunten

  • 2 slaapliedjes doen het niet
Geschreven voor: Alecto DVM-143

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Hesdo 21-07-2017

De DVM-143 heeft 5 liedjes en 4 natuurlijke geluiden, die natuurlijk allemaal behoren te werken.
Wellicht helpt dit antwoord je. Mocht je het niet werkend krijgen kun je de babyfoon altijd aanmelden voor reparatie. via https://www.alectobaby.nl/garantie_reparatie_en_retouren

Reageer

Claudia 10-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Hele fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze babyfoon gekozen omdat we het fijn vinden om niet alleen te horen als onze dochter wakker is maar haar ook te zien. Het ideale aan deze babyfoon is:

- het grote bereik (zelfs tot bij de buren hebben we verbinding)
- het goede signaal, wij wonen in een nieuwbouwhuis waarbij we merken dat niet alle babyfoons van familie/vrienden goed werken omdat het signaal te zwak is. Daar heeft dit model geen last van.
- keuze uit meerdere slaapliedjes
- slaapliedjes zijn zowel op de baby als de ouder unit aan te zetten. Bij de meeste babyfoons is dat op 1 van de 2 units.
- groot scherm met helder beeld.

Is er dan helemaal niets te verbeteren aan dit model? Als we minpunten moeten noemen dan zijn het er 2:
- de camera werkt niet op batterijen, moet altijd een stekker in het stopcontact. Soms is het lastig om het campingbedje in de buurt van een stopcontact te zetten en dat de camera dan ook in het bedje kan kijken.
- de batterij van het scherm haalt het niet een hele nacht (ook niet als het scherm uitstaat en alleen het geluid aan).

Pluspunten

  • groot, helder beeld
  • meerdere slaapliedjes
  • slaapliedjes op ouder- als babyunit aan zetten
  • groot bereik, ook in nieuwbouw

Minpunten

  • camera werkt alleen op stroom, niet op batterij
Geschreven voor: Alecto DVM-143

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby 29-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Handige babyfoon met groot scherm en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze babyfoon. Prettig formaat, duidelijk geluid en handig draaibare camera. Handleiding is duidelijk. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • formaat
  • gebruiksvriendelijkheid
  • geluid
Geschreven voor: Alecto DVM-143

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Melissa 14-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg tevreden over deze babyfoon.
Duidelijke handleiding, Reageert snel, Leuke liedjes, groot scherm en draaibare camera

Minpunten

  • Batterij erg snel leeg (na een dag gebruiken)
Geschreven voor: Alecto DVM-143

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

T. 12-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijk beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een duidelijke babyfoon. Alleen had ik liever zelf nog een aantal slaapliedjes erop willen zetten. Maar verderwerkt het uitstekend.

Pluspunten

  • Duidelijk beeld
  • Goede camera
Geschreven voor: Alecto DVM-143

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Snijders 30-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede snelheid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hebben redelijk wat verschillende modellen in de winkel getest. Ook hebben wij al een babyfoon voor onze eerste dochter, alleen deze zonder camera. Voor de tweede waren we toch wel opzoek naar een babyfoon met camera ipv deze los aan te schaffen. Wij vonden het belangrijk dat er minimale vertraging in het beeld en geluid zit. Bij deze babyfoon is dat amper te merken! Ook heeft hij leuke slaapliedjes erop staan.

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Minimale vertraging

Minpunten

  • Geen lampje
Geschreven voor: Alecto DVM-143

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

de Graaf 29-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Product zoals beschreven!

Algemene score

8,0
Na een tijd zoeken ben ik uitgekomen bij de Alecto DVM-143.
Een prima product betreft prijs/kwaliteit.
Webcam ophangen(aan de muur montage erbij), monitor aan en hij deed het meteen.
Sommige plekken minder goed bereik, wat te verwachten was in een nieuwbouw huis (i.v.m. isolatie/etc.) Maar nog steeds meer dan voldoende.
Beeld zowel overdag als in het donker goed. Makkelijk bedienbaar menu met vele functies om het product een eigen inrichting te geven betreft gevoeligheid,geluiden,helderheid scherm.
Product nog niet lang genoeg om te oordelen over accu.
Leuke muziekjes die je ook in volume kunt schalen.
Kortom een product waar ik tot op heden tevreden over ben.

Pluspunten

  • Leuke muziekjes
  • Scherm uit bij geen geluid, springt aan bij geluid
  • Beeld

Minpunten

  • Geen app
Geschreven voor: Alecto DVM-143

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rick 08-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ideale babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideale babyfoon, beeld reageert snel op bewegingen.
Ook de slaapliedjes zijn een uitkomst.
Ik zeg aanrader!

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Reageert snel
Geschreven voor: Alecto DVM-143

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van de Rijt 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed ontvangst, groot scherm en goed te plaatesen camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product voelt zuur solide en heeft een groot scherm. De antenne is wat aan de grote kant, maar blijkt voor goed ontvangst te zorgen. Er zitten veel functies op zoals temperatuur meting met instelbare grenzen zodat een alarm gegeven kan worden, Afspeelbare muziekjes via de camera en talk functie via de camera. Ook handig dat er ingesteld kan worden dat het scherm en geluid alleen aan springt bij beweging of geluid in de kamer van de camera.

Tot op heden zeer tevreden met de babyfoon

Pluspunten

  • Accu duur
  • Scherm formaat
  • Gebruiksgemak
  • Mogelijkheid tot aansluiten meerdere cameras

Minpunten

  • Formaat antenne
  • Dikke ouder unit
  • Lengte voeding kabel camera kort
Geschreven voor: Alecto DVM-143

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kaat 28-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Groot scherm, helder beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prijs van € 149 zeker waard, gekocht op bol.com met actie: gratis nachtlampje van Alecto bij. Duidelijke handleiding zorgt voor makkelijke opstart. Groot scherm en draaibare camera! Uitbreidbaar met extra camera's

Pluspunten

  • Slaapliedjes
  • Spreekfunctie
  • Groot scherm
Geschreven voor: Alecto DVM-143

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer