JVC KDX351BT - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 89 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KDX351BT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Complete all in one radio !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
2 exemplaren van deze radio gekocht en ingebouwd in 2 van onze verkoopwagens, prima geluid en uitgebreide afspeelmogelijkheden waaronder spottify.
Via de USB aansluiting is je telefoon snel opgeladen.
Een aanrader !

Pluspunten

  • spottify
  • USB aansluiting

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Valerie 11-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product, aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven, veel functies. Een beetje zoeken om door te hebben hoe het werkt. Maar eens je het toestel doorhebt, is het een handig toestel. Ook heel positief dat het met een app bedienbaar is. Werkt met spotify, iphone, ipod, ... Top!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Bluetooth
  • Handsfree

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Namelijk in te bouwen en te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Mooie autoradio gekregen voor vaderdag. Heel blij mee vanwege bluetooth connectie en belfunktie. Apparaat kan bijna alles en met behulp van gebruiksaanwijzing werkte hij zomaar. Alles was goed en makkelijk te vinden. Mooi was ook de bijgesloten microfoon voor het bellen.

Pluspunten

  • Complete autoradio.
  • Microfoon voor het bellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

tibo.1999 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel opties (USB, aux, bluetooth)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

7,0
Dit product had opties die up-to-date waren voor een voordelige prijs.
Alleen vind ik het wel jammer dat hij in rood en blauw te verkrijgen is en geen andere kleuren . Om meer bij de rest van de auto te passen zou dit fijn zijn.

Pluspunten

  • veel manieren om media af te spelen
  • optie aansluiting subwoofer
  • mee geleverde microfoon voor hands free bellen

Minpunten

  • voelt te goedkoop voor de prijs die je betaald

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

KD-X351 07-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Goede autoradio, makkelijke installatie.
Het aansluiten van de bluetooth was gemakkelijk met een goed geluid. De kleur blauw was in het begin wat fel maar ook dat kun je instellen.

Pluspunten

  • gemakkelijke installatie
  • goed geluid
  • veel opties

Minpunten

  • veel opties ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frits 18-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk aan te sluiten, helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Prima prijs-kwaliteitverhouding. Eenvoudig in te bouwen. Helder geluid. Duidelijk beeldscherm. Eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Eenvoudig in te bouwen
  • Helder geluid
  • Duidelijk beeldscherm
  • Eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 14-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heel tevreden na brolradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

10,0
Na de goedkope nieuwe radio van de M********* die steeds storingen gaf hebben we via Coolblue.be deze keuze van Coolblue gekocht. We zijn zeer tevreden over de geluidskwaliteit. Eindelijk genieten we van de radio zonder storingen. Ook oneindig veel instellingen mogelijk met dit kleine apparaat.
Was niet zo makkelijk te installeren in ons busje maar als je perfect de handleiding volgt gaat het wel goed.
Kortom zeer tevreden tot nu toe.

Pluspunten

  • microfoon voor handsfree bellen
  • veel instelmogelijkheden
  • goed geluid
  • zeer compatibel met smartphone
  • radio zonder ruis

Minpunten

  • voelt plastiekerig aan
  • geen CD speler, maar wie gebruikt dat nog?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sebas 06-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede radio. Makkelijk verbinding te maken met bluetooth.

Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Ik zocht een radio met bluetooth voor een nette prijs en die past een een Suzuki Alto. Moest dus 1 Din inbouwformaat hebben.

Pluspunten

  • Prijs
  • Complete set met microfoon
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eddy43 28-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet geleverd en kleine inbouwdiepte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
De radio is makkelijk in te bouwen en simpel te bedienen.
Het koppelen met bluetooth gaat snel en eenvoudig.
Instellen van de zenders gebeurt door de geheugenpositie ingedrukt te houden.
Doordat de radio geen cd speler heeft, is deze minder diep dan een standaard radio.
Hierdoor is er meer ruimte om de bedrading en evt verloopstekkers weg te werken.
In mijn geval kon ik zelfs een knoppenpaneeltje wisselen met de standaard radioplek, waardoor de radio nu bovenin het dashboard zit, in plaats van onderin achter de beker houder.
Geen gedoe meer met een beker die continue de knoppen in drukt tijdens het rijden.

Pluspunten

  • Snel te installeren
  • Weinig inbouwdiepte
  • Prijs kwaliteit
  • Zeer goed geluid tijdens bellen
  • Goede microfoon

Minpunten

  • Frontje is wat fors

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicky Verbeek 16-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te installeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Hij is supper makkelijk te installeren, makkelijke bediening en het geluid is supper met legio verschillende mogelijkheden van instellingen, accepteerde via Bluetooth makkelijk met je mobiel, duidelijke hand free audio, met een woord een aanrader en zeker voor de prijs.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk display
  • Goed geluid
  • Goede hands free verbinding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lion 15-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi radio

Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
mooi radio met goed geluid en spotify functie
ook usb en telefoon functie werkt goed.
mooi display met blauwe verlicht

Pluspunten

  • spotify functie
  • radio is kort dus voldoende ruimte er achter
  • bellen via bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connor Gardner 01-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede bass

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

10,0
Ik vind het product uitstekend, de muziek wordt goed uit de speakers gespeeld door de bass booster. Mijn hele auto trilt dus is goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Imana 27-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Jvc autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Prettige radio. Makkelijk in de installatie en gebruik. Goede Bluetooth connectie. Genoeg voorkeurszenders.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Prijs
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Beetje kleine knopjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hein van Hamersveld 15-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WAUW makkelijk bedienen,geweldig geluid&opties, kleine prijs

Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

10,0
Wij hadden al een JVC autoradio, maar we merken dat deze nog beter is. Want hij is makkelijker te bedienen, zitten meer opties op, daarnaast geeft het een nog beter geluid. Ik vind de Bass boost echt goed. Wij gaan hier zeker nog veel plezier aan beleven.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk te bedienen ook bluetooth
  • Geweldig geluid
  • Veel opties
  • Kleine prijs voor een geweldige autoradio

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline Smeding 15-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Nette radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Ik heb deze radio gekregen voor mijn verjaardag. Gelijk geïnstaleerd in m'n nieuwe auto. Werkt gelijk helemaal top! Verbind goed met mijn telefoon en handsfree bellen werkt ook super. Zoveel mogelijkheden op één radio voor een goede prijs!

Pluspunten

  • USB
  • Bluetooth

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden voor het geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
De radio voor ongeveer 80 euro gekocht, inclusief JVC oortjes, dus dat was een mooie aanbieding.
De instelmogelijkheden qua geluid zijn erg uitgebreid, had ik zeker niet verwacht.
Ook het geluid wat er uit komt vervormt niet, ook niet op hoog volume. Het instellen van Bluetooth met mijn telefoon was ook zeer eenvoudig. Je kan de radio ook met een app op de telefoon bedienen, maar dat voegde voor mij niks toe. Ook de speciale Spotify functie is leuk, maar niet per se nodig.
Ook zonder deze mogelijkheden is het alsnog een zeer goede radio voor het geld. Vooral het geluid en instelmogelijkheden waren voor mij een verrassing. Er zitten ook mogelijkheden voor een versterker of subwoofer op. Verder maakt deze gebruik van een passende ISO aansluiting.

Pluspunten

  • Instelmogelijkheden
  • Geluid, er komt ook een goede bass uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 19-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot gebruiksgemak k

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Ik heb deze radio aangeschaft vanwege de prijs en de vele mogelijkheden. Met de bijgeleverde Nederlandse handleiding is de radio vlot te installeren naar eigen wens. Je telefoon koppelen met Bluetooth is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Handsfree bellen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Uitstekende radio voor nu! 14-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende radio voor nu!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
De autoradio met cd speler begaf het. Dus over naar een radio die streaming ondersteund. En dan is dit een uitstekende radio. Makkelijk te installeren en verbinden van 5 telefoons. Rijden en streamen maar ...

Pluspunten

  • Easy connect
  • Easy setup

Minpunten

  • Antenne kabel kan niet direct aangesloten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jan 09-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi uiterlijk , goed te bedienen , mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
ik zocht radio voor ouder type auto met BT erin zodat ik ook telefoon verbinding heb,
met dit toestel koppel je 2 telefoon voor telefoonverbinding en 5 voor evt audio,
je scrolt makkelijk door je contacten heen duidelijk zichtbaar op display , welke dimbaar is voor avond. ook 16 voorkeur zender simpel te doen , ook spotify van telefoon, wat heel mooi is de jvc remote app op telefoon , radio ziet automatisch op je telefoon kan dan makkelijk zenders zoek die niet in preset kunnen {16 max} . ook bijgeleverde microfoon met 1.5 meter snoertje makkelijk te bevestigen .
al met al voor deze prijs een hele mooie autoradio . met alles wat je nodig heb voor easy driving.

( TIP) lees voor installatie gewoon gebruiksaanwijzing 1 keer door ,

Pluspunten

  • makkelijk installatie
  • mooi geluid

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco 31-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne radio, goed geluid en makkelijk te monteren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Ik had nog nooit een radio vervangen, maar het ging makkelijker dan ik dacht. Ik moest alleen nog wel een universele antenneplug erbij kopen maar zo´n ding kost maar 2 euro. Het geluid is goed en ik vind de display ook erg plezierig.

Pluspunten

  • Goed geluid en plezierig display
  • Makkelijk te monteren

Minpunten

  • Antenneplug

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews