JVC KD-X351BT - Reviews

Best Reviewed okt 2018 JVC KD-X351BT
Best Reviewed - oktober 2018
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-X351BT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Valerie 11-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product, aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven, veel functies. Een beetje zoeken om door te hebben hoe het werkt. Maar eens je het toestel doorhebt, is het een handig toestel. Ook heel positief dat het met een app bedienbaar is. Werkt met spotify, iphone, ipod, ... Top!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Bluetooth
  • Handsfree

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Namelijk in te bouwen en te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

8,0
Mooie autoradio gekregen voor vaderdag. Heel blij mee vanwege bluetooth connectie en belfunktie. Apparaat kan bijna alles en met behulp van gebruiksaanwijzing werkte hij zomaar. Alles was goed en makkelijk te vinden. Mooi was ook de bijgesloten microfoon voor het bellen.

Pluspunten

  • Complete autoradio.
  • Microfoon voor het bellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

tibo.1999 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel opties (USB, aux, bluetooth)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

7,0
Dit product had opties die up-to-date waren voor een voordelige prijs.
Alleen vind ik het wel jammer dat hij in rood en blauw te verkrijgen is en geen andere kleuren . Om meer bij de rest van de auto te passen zou dit fijn zijn.

Pluspunten

  • veel manieren om media af te spelen
  • optie aansluiting subwoofer
  • mee geleverde microfoon voor hands free bellen

Minpunten

  • voelt te goedkoop voor de prijs die je betaald

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Edwin 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

9,0
Snel aangesloten en zeer eenvoudig te bedienen. Mooi geluid en de mogelijkheden zoals streaming en hands free bellen werken erg goed. Voor weinig geld een top radio

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marinus 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Altijd al een Jvc autoradio gehad.Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

9,0
Altijd al Jvc autoradio gehad. Nooit in de steek gelaten. Meteen gekozen voor nieuwe met bt -aux en usb aansluiting bij aankoop andere auto. En zeker ook nu weer niet teleurgesteld. Handsfree werk perfect. Inbouwen en aansluiting kan bijna met de ogen dicht

Pluspunten

  • Werkt perfect
  • Inbouwen kan met twee linker handen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jibi 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

10,0
Zag er in de winkel goed en zeer degelijk uit.
Zeer makkelijk om in te bouwen in de auto.
Bluetooth werkt perfect en ondersteund Spotify.
Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Makkelijk om te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Autoradio 24-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Auto

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

8,0
Snelle levering en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Gemakkelijke montage in de auto, heb hem zelf zonder enige problemen kunnen inbouwen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karel 20-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening, super geluid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

9,0
Jvc is een betrouwbaar merk met een goede service. Qua prijs/kwaliteit perfect. Mooie radio met veel extra's. Makkelijk te installeren en natuurlijk vriendelijk in het gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Schokker 17-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijke installatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

9,0
Prima apparaat voor een goede prijs. Hands free functie werkt snel en goed. Goed geluid en gemakkelijke opzet

Pluspunten

  • goede audio
  • goede hands free

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Complete all in one radio !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

9,0
2 exemplaren van deze radio gekocht en ingebouwd in 2 van onze verkoopwagens, prima geluid en uitgebreide afspeelmogelijkheden waaronder spottify.
Via de USB aansluiting is je telefoon snel opgeladen.
Een aanrader !

Pluspunten

  • spottify
  • USB aansluiting

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kevin dekker 28-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

9,0
Super autoradio voor goede prijs gebruiksvriendelijk makkelijk te installeren. Alles erop en aan mis niets

Minpunten

  • Microfoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rkers16 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

9,0
Voor 79 Euro heb je een prachtige autoradio. Degelijk materiaal, goede geluidskwaliteit en prettige bediening. Handsfree bellen en audiostreaming via Bluetooth is voorhanden. Tot 2 telefoons kun je tegelijk gekoppeld houden en tot 5 audiostreaming devices dus ook makkelijk dat je gewoon spotify gebruiken kunt of gewoon een USB stick met MP3s kunt gebruiken. De remote control app (Android) is handig voor de bediening maar als bestuurder zul je die nooit kunnen/mogen gebruiken tijdens het rijden. Aansluiten ging redelijk makkelijk, de verwijderings beugeltjes werkten gelukkig ook op mijn oude radio van Pioneer want die had ik uiteraard niet meer.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Compleet uitgerust

Minpunten

  • Geen DAB+ voor deze prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lhvdb 01-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid mooie vormgeving en ideaal met Spotify

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

9,0
Fijne radio de connectie met Spotify is ideaal. En er zit een mooie geluid in. Verder werkt het handsfree bellen ook veel beter dan ik had verwacht. Al met al een mooie radio.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Laurens216 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te installeren en super geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding en kan veel audio instellingen uitvoeren zelfs tot de maten van je speakers

Pluspunten

  • Geluid
  • Instellingen
  • Gemak van installatie
  • Handige app

Minpunten

  • Frontje kan er niet af

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jvc KD-351BT 12-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

9,0
Een goede, niet al te moeilijke radio waarmee met diverse mogelijkheden naar muziek geluisterd kan worden. Ook de mogelijkheid van 2 BT telefoons gelijktijdig sprak mij aan. En natuurlijk 2 + 1 is mooi meegenomen, dan moet het wel een goed apparaat zijn. Alles bij alles een topding.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik.
  • 2 telefoons gelijk verbonden.

Minpunten

  • Eigenlijk geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 09-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige JVC autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

9,0
Zoekende naar een autoradio die aan mijn wensen voldeed, kwam ik op de JVC KD-X51BT uit. Binnen 15 minuten nadat ik hem gekocht had, was deze al geïnstalleerd en ingesteld zoals ik hem graag zou willen hebben. Het geluid is super, het aansluiten van de Iphone gaat snel, er zitten voldoende geluidsinstellingen op en hij is makkelijk te bedienen. Tot op heden absoluut nog geen spijt van deze aankoop!

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Makkelijk te instaleren

Minpunten

  • Er zit geen hardcase bij voor het frontje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gustav 08-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Jvc autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

10,0
Erg mooie radio makkelijk te installeren. Erg goede verbinding met telefoon.makkelijk te bedienen.binnen 10 min ingebouwd. Erg mooi uiterlijk.

Pluspunten

  • Makkelijk te instaleren.
  • Overzichtelijk beschrijving.
  • Binnen 10 min geïnstalleerd

Minpunten

  • Plakkertje van microfoon plakt niet erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Jvc radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

8,0
Mooie en compacte radio en mooi geluid, en mooi blauw let waar ik van hou omdat mn auto zelf ook blauw is 😋

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bernie 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie layout van het apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

9,0
Het is een mooie autoradio met een heel duidelijke beschrijving wat betreft inbouw en bediening van het toestel.

Pluspunten

  • Compact
  • Werkt perfect
  • Duidelijke nederlandstalige handbediening

Minpunten

  • Er zit geen hardcase bij voor het frontje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Radiotje1234 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi helder geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Algemene score

8,0
Ziet er strak uit en heeft nog eens mooi geluid. Mijn radio ging stuk rn had dus een nieuwe nodig. Na lang zoeken kwam ik deze tegen. Het heeft bt met een goed prijs eraan.

Pluspunten

  • Mooi geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews