JVC KDX351BT - Reviews

Best Reviewed 6 keer apr 2020 JVC KDX351BT
Best Reviewed - april 2020
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
350 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 72 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KDX351BT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Complete all in one radio !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
2 exemplaren van deze radio gekocht en ingebouwd in 2 van onze verkoopwagens, prima geluid en uitgebreide afspeelmogelijkheden waaronder spottify.
Via de USB aansluiting is je telefoon snel opgeladen.
Een aanrader !

Pluspunten

  • spottify
  • USB aansluiting

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Valerie 11-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product, aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven, veel functies. Een beetje zoeken om door te hebben hoe het werkt. Maar eens je het toestel doorhebt, is het een handig toestel. Ook heel positief dat het met een app bedienbaar is. Werkt met spotify, iphone, ipod, ... Top!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Bluetooth
  • Handsfree

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Namelijk in te bouwen en te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Mooie autoradio gekregen voor vaderdag. Heel blij mee vanwege bluetooth connectie en belfunktie. Apparaat kan bijna alles en met behulp van gebruiksaanwijzing werkte hij zomaar. Alles was goed en makkelijk te vinden. Mooi was ook de bijgesloten microfoon voor het bellen.

Pluspunten

  • Complete autoradio.
  • Microfoon voor het bellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

tibo.1999 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel opties (USB, aux, bluetooth)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

7,0
Dit product had opties die up-to-date waren voor een voordelige prijs.
Alleen vind ik het wel jammer dat hij in rood en blauw te verkrijgen is en geen andere kleuren . Om meer bij de rest van de auto te passen zou dit fijn zijn.

Pluspunten

  • veel manieren om media af te spelen
  • optie aansluiting subwoofer
  • mee geleverde microfoon voor hands free bellen

Minpunten

  • voelt te goedkoop voor de prijs die je betaald

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Furko 15-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Disco blauw !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

10,0
Ik zocht een radio met bluetooth en toen ik spotify zag en dat voor een prijs rond de 70 euro was ik gelijk verkocht. Wanneer ik de auto start verbind die automatisch met spotify. Mooie blauwe kleur op het scherm. Heel veel opties mogelijk. Je kan kiezen welke boxen je een boost wilt geven of minder. Heel veel mogelijkheden. Voor die prijs, aanradertje !

Pluspunten

  • Bleutooth makkelijk in te stellen
  • Spotify software ingebouwd

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Stef 10-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

makkelijk gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Deze radio had de beste prijs/kwaliteitsverhouding. ook de installatie verliep heel vlot. er is een duidelijke handleiding bijgevoegd zodat je snel op weg kan

Pluspunten

  • gebruik
  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Een zéér tevreden klant 10-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Eenvoudige autoradio met veel extra's zoals Bluetooth, Externe aansluiting en USB aansluiting. Het model is niet diep, waardoor de kabels er gemakkelijk achter gaan met inbouwen. De Bluetooth carkit functie is erg duidelijk met name door de externe microfoon. Het geluid is TOP met vele instelmogelijkheden op het gebied van geluid en display. Ik stream veel muziek via mijn mobiele telefoon, en dit gaat vlekkenloos. Er zijn tot 5 telefoons te koppelen waarbij er 2 tegelijk actief kunnen zijn.
Prijs / kwaliteit verhouding vind ik zééér goed. Er zijn mischien betere autoradio's maar die zijn dan ook een heel stuk duurder.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • De volumeknop is niet verlicht
  • Geen tasje voor afneembaar scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

henk van der sluis 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm goede funties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
handsfree bellen en bluetooth voor audio bv smartfoon afspelen en natiirlijk am fm zenders
met voorkeurinstelingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 25-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Makkelijke inbouw. Goede geluidskalitieit.
Makkelijk in te stellen. Verbinding via Bluetooth is erg goed. Geluid via Bluetooth is erg goed en duidelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide functionaliteit en makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Goed product op basis van terecht goede recensies gekocht. Verrassende functionaliteit en makkelijke bediening. Overzichtelijk front. Favoriete telefoonnummers achter voorkeuzetoetsen op te slaan.

Pluspunten

  • makkelijk te installeren
  • makkelijk te bedienen
  • grote functionaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marina 14-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

goede kwaliteit autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Het instellen van deze autoradio verloopt zonder leesbril niet vlekkeloos (klein opschrift van de tasten). Verder geen enkele verbetering te bedenken, ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Akkerman 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima handsfree

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Geluid handsfree bellen is uitstekend, opladen via USB erg handig!
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

latoya stavenga 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
fijne radio, goede bluetooth verbinding. alleen jammer dat het microfoontje met een draad is........

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

osk1991 21-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Prima autoradio met bluetooth om gemakkelijk je mobiel mee te verbinden. Je kunt daarnaast ook gebruik maken van de usb poort om je mobiel op te laden. Met de bijgeleverde microfoon kun je ook makkelijk ook telefoontjes plegen.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Usb

Minpunten

  • DAB radio

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bertie 14-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke autoradio voor mijn oud autootje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Fijne radio voor weinig geld! Mooi geluid en ideaal dat ik mijn favoriete muziek kan beluisteren via de USB.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te installeren
  • Duidelijke display

Minpunten

  • Nog niet gevonden ...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Turan 14-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Radio, zeer mooi geluid en veel opties!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

10,0
Ik ken JVC al jaren via iedereen en JVC maakt jaren lang kwaliteit producten.......................

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belgiandriver 09-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top handsfree en Spotify koppeling!! makkelijk en snel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Je oudere wagen in een flits up to date maken! Microfoon inbegrepen alsook de koppeling!
Direct toetsen voor muziek en telefoon met eventueel voice control mogelijkheden!
Vele eq instellingen en zelf helemaal custom aan te passen 😎
Snel geleverd door Coolblue op zondag!
Installatie nam 5minuten in beslag
Gekende JVC muziek warmte
Zeker aan te raden in deze prijsklasse!

Pluspunten

  • Snelle installatie
  • Bluetooth met extra functies
  • Michel inbegrepen
  • JVC muziek warmte
  • Personalizeerbaar

Minpunten

  • Geen CD
  • Kleuren niet aanpasbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dutchheidi 01-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schitterend apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Voldoet aan alle verwachtingen. Snelle plug en play, koppeling telefoon(s) voor audio streaming, en simpele montage.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carlos 22-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verouderd systeem

Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

5,0
Ik heb deze radio gekocht omdat hij via een app is te bedienen. Niet dus! De app is al zo oud dan het niet meer werkt onder je huidige samsung telefoon. Erg jammer.

Minpunten

  • Verouderd systeem

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Jolien 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Goede radio. Goed geluid, goed beeld, veel opties. Koppelt goed. Beveel het aan. Zeker kopen. Bij de mediamarkt gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews