JVC KDX351BT - Reviews

Best Reviewed apr 2020 JVC KDX351BT
Best Reviewed - april 2020
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
350 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 58 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KDX351BT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Complete all in one radio !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
2 exemplaren van deze radio gekocht en ingebouwd in 2 van onze verkoopwagens, prima geluid en uitgebreide afspeelmogelijkheden waaronder spottify.
Via de USB aansluiting is je telefoon snel opgeladen.
Een aanrader !

Pluspunten

  • spottify
  • USB aansluiting

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Valerie 11-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product, aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven, veel functies. Een beetje zoeken om door te hebben hoe het werkt. Maar eens je het toestel doorhebt, is het een handig toestel. Ook heel positief dat het met een app bedienbaar is. Werkt met spotify, iphone, ipod, ... Top!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Bluetooth
  • Handsfree

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Namelijk in te bouwen en te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Mooie autoradio gekregen voor vaderdag. Heel blij mee vanwege bluetooth connectie en belfunktie. Apparaat kan bijna alles en met behulp van gebruiksaanwijzing werkte hij zomaar. Alles was goed en makkelijk te vinden. Mooi was ook de bijgesloten microfoon voor het bellen.

Pluspunten

  • Complete autoradio.
  • Microfoon voor het bellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

tibo.1999 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel opties (USB, aux, bluetooth)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

7,0
Dit product had opties die up-to-date waren voor een voordelige prijs.
Alleen vind ik het wel jammer dat hij in rood en blauw te verkrijgen is en geen andere kleuren . Om meer bij de rest van de auto te passen zou dit fijn zijn.

Pluspunten

  • veel manieren om media af te spelen
  • optie aansluiting subwoofer
  • mee geleverde microfoon voor hands free bellen

Minpunten

  • voelt te goedkoop voor de prijs die je betaald

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Carlos 22-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verouderd systeem

Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

5,0
Ik heb deze radio gekocht omdat hij via een app is te bedienen. Niet dus! De app is al zo oud dan het niet meer werkt onder je huidige samsung telefoon. Erg jammer.

Minpunten

  • Verouderd systeem

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Jolien 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Goede radio. Goed geluid, goed beeld, veel opties. Koppelt goed. Beveel het aan. Zeker kopen. Bij de mediamarkt gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap van Dijk 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige autoradio met top features

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Eenvoudige autoradio zonder veel poespas maar wel handsfree functie en USB. Veel voor weinig. Inbouw zonder problemen en koppelen van BT telefoon kinderlijk eenvoudig

Pluspunten

  • Prijs
  • Handsfree functie

Minpunten

  • Geen antenne jack meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Gepje 01-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio, veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Mooi design, veel mogelijkheden, prima geluidskwaliteit!
Prijs/ kwaliteit verhouding is ook goed. Goede integratie van de mobiele telefoon.
Geluidsinstellingen ook zeer uitgebreid en persoonlijk in te stellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melvin 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Het scherm van de radio geeft goed licht en de radio is makkelijk te gebruiken met de mobiel aan te sluiten, de hands-free werkt ook uitstekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Skippy 22-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Goede ervaring met JVC autoradio.
Veel mogelijk heden (veel instel mogelijk)
goed geluid met speaker CS-J620X
Goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nieuwhoff 21-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
Zeer veel instelmogelijkheden, wel eerst even het boekje lezen. Werkt perfect icm Spotify via bluetooth op een Iphone 11. Telefoneren via de bijgeleverde microfoon werkt ook goed je kan zelfs de gevoeligheid van de microfoon instellen.

Pluspunten

  • Veel instelmogelijkheden
  • Geen aparte carkit nodig
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Houtman 07-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moie radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Mooie radio, redelijk makkelijk in gebruik. Was even zoeken hoe ik mijn telefoon met bluetooth moest verbinden, maar uiteindelijk lukte het. Verder is de radio niet zo diep omdat deze geen cd speler heeft, wat hem dan ook makkelijker te plaatsen is met alle kabels erachter.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • niet diep
  • simpel te installeren

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Passie 22-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Gewoon goed! Geweldig geluid, ziet er mooi uit, CD's spelen goed. Dus kopen dit apparaat ook als je geen auto hebt!

Pluspunten

  • Geweldig, echt geweldig.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FreakyFrank 22-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great, just great!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

10,0
Needed a new radio in an old car, this one just works great. Mic installed in the right place, needed to buy a new adapter for antenna (ISO2DIN)]

Pluspunten

  • Great!

Minpunten

  • Needed to buy adapter for antenna.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Noppes 09-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

10,0
Mijn carkit was stuk dus daarom wilde ik een nieuwe radio met carkit en bluetooth en hij bevatl prima en de prijs was ook nog eens vrij goedkoop

Pluspunten

  • Mooie display

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco 01-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige montage en ditect super geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

10,0
Prima kwaliteit voor een correcte prijs. De bediening van de knoppen en de instellingen is vanzelfsprekend en eenvoudig te volgen met het boekje erbij. Met een verloop din kabeltje was het eenvoudig aan te sluiten.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Voldoende mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Peters 21-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig geluid, bluetooth.microphoon.

Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

8,0
geweldige radio voor een mooie prijs.
zelfs met een app te bedienen. de bluetooth verbinding is stabiel en met bijgeleverde microfoon zeer goed gesprek te voeren. achtergrond / auto geluiden totaal niet hoorbaar..

Pluspunten

  • bluetooth
  • microfoon

Minpunten

  • tot heden geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennis 17-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

10,0
Super fijne en mooie radio,
zeer klein van formaat, waardoor je de bekabeling mooi weg kan werken.
Functionaliteit is top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snel goed geluid

Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Erg eenvoudig te installeren, met de juiste antenne adapter, binnen 2 minuten, super geluid in mijn auto. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • eenvoudige installatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 20-11-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne bleuthooth radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX351BT

Algemene score

9,0
Fijne bluetooth radio. Muziek luisteren vanaf je telefoon. Handsfree bellen met het mee geleverde microfoontje werkt goed.

Pluspunten

  • bluetooth muziek luisteren
  • handsfee bellen
  • microfoontje is meegeleverd
  • Zachte verlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews