JVC KD-X351BT - Reviews

Best Reviewed jul 2018 JVC KD-X351BT
Best Reviewed juli 2018
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Valerie 11-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product, aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven, veel functies. Een beetje zoeken om door te hebben hoe het werkt. Maar eens je het toestel doorhebt, is het een handig toestel. Ook heel positief dat het met een app bedienbaar is. Werkt met spotify, iphone, ipod, ... Top!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Bluetooth
  • Handsfree
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tibo.1999 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel opties (USB, aux, bluetooth)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Dit product had opties die up-to-date waren voor een voordelige prijs.
Alleen vind ik het wel jammer dat hij in rood en blauw te verkrijgen is en geen andere kleuren . Om meer bij de rest van de auto te passen zou dit fijn zijn.

Pluspunten

  • veel manieren om media af te spelen
  • optie aansluiting subwoofer
  • mee geleverde microfoon voor hands free bellen

Minpunten

  • voelt te goedkoop voor de prijs die je betaald
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Paul Janssen 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte radio met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze radio gekocht door zijn goede beoordeling bij diverse review sites.
Het afspelen van spottify op deze radio is een echte pré.
Het geluid is prachtig dankzij de uitgebreide instelmogelijkheden.
Een echte aanrader voor een leuke prijs.

Pluspunten

  • USB aansluiting
  • spottify

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 16-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Complete all in one radio !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
2 exemplaren van deze radio gekocht en ingebouwd in 2 van onze verkoopwagens, prima geluid en uitgebreide afspeelmogelijkheden waaronder spottify.
Via de USB aansluiting is je telefoon snel opgeladen.
Een aanrader !

Pluspunten

  • spottify
  • USB aansluiting

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rkers16 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor 79 Euro heb je een prachtige autoradio. Degelijk materiaal, goede geluidskwaliteit en prettige bediening. Handsfree bellen en audiostreaming via Bluetooth is voorhanden. Tot 2 telefoons kun je tegelijk gekoppeld houden en tot 5 audiostreaming devices dus ook makkelijk dat je gewoon spotify gebruiken kunt of gewoon een USB stick met MP3s kunt gebruiken. De remote control app (Android) is handig voor de bediening maar als bestuurder zul je die nooit kunnen/mogen gebruiken tijdens het rijden. Aansluiten ging redelijk makkelijk, de verwijderings beugeltjes werkten gelukkig ook op mijn oude radio van Pioneer want die had ik uiteraard niet meer.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Compleet uitgerust

Minpunten

  • Geen DAB+ voor deze prijs
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lhvdb 01-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid mooie vormgeving en ideaal met Spotify

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne radio de connectie met Spotify is ideaal. En er zit een mooie geluid in. Verder werkt het handsfree bellen ook veel beter dan ik had verwacht. Al met al een mooie radio.
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Laurens216 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te installeren en super geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding en kan veel audio instellingen uitvoeren zelfs tot de maten van je speakers

Pluspunten

  • Geluid
  • Instellingen
  • Gemak van installatie
  • Handige app

Minpunten

  • Frontje kan er niet af
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jvc KD-351BT 12-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goede, niet al te moeilijke radio waarmee met diverse mogelijkheden naar muziek geluisterd kan worden. Ook de mogelijkheid van 2 BT telefoons gelijktijdig sprak mij aan. En natuurlijk 2 + 1 is mooi meegenomen, dan moet het wel een goed apparaat zijn. Alles bij alles een topding.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik.
  • 2 telefoons gelijk verbonden.

Minpunten

  • Eigenlijk geen
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 09-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige JVC autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zoekende naar een autoradio die aan mijn wensen voldeed, kwam ik op de JVC KD-X51BT uit. Binnen 15 minuten nadat ik hem gekocht had, was deze al geïnstalleerd en ingesteld zoals ik hem graag zou willen hebben. Het geluid is super, het aansluiten van de Iphone gaat snel, er zitten voldoende geluidsinstellingen op en hij is makkelijk te bedienen. Tot op heden absoluut nog geen spijt van deze aankoop!

Pluspunten

  • Geweldig geluid
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Makkelijk te instaleren

Minpunten

  • Er zit geen hardcase bij voor het frontje
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gustav 08-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Jvc autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg mooie radio makkelijk te installeren. Erg goede verbinding met telefoon.makkelijk te bedienen.binnen 10 min ingebouwd. Erg mooi uiterlijk.

Pluspunten

  • Makkelijk te instaleren.
  • Overzichtelijk beschrijving.
  • Binnen 10 min geïnstalleerd

Minpunten

  • Plakkertje van microfoon plakt niet erg goed.
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Jvc radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie en compacte radio en mooi geluid, en mooi blauw let waar ik van hou omdat mn auto zelf ook blauw is 😋
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bernie 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie layout van het apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie autoradio met een heel duidelijke beschrijving wat betreft inbouw en bediening van het toestel.

Pluspunten

  • Compact
  • Werkt perfect
  • Duidelijke nederlandstalige handbediening

Minpunten

  • Er zit geen hardcase bij voor het frontje
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Radiotje1234 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi helder geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er strak uit en heeft nog eens mooi geluid. Mijn radio ging stuk rn had dus een nieuwe nodig. Na lang zoeken kwam ik deze tegen. Het heeft bt met een goed prijs eraan.

Pluspunten

  • Mooi geluid
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michael 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Namelijk in te bouwen en te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie autoradio gekregen voor vaderdag. Heel blij mee vanwege bluetooth connectie en belfunktie. Apparaat kan bijna alles en met behulp van gebruiksaanwijzing werkte hij zomaar. Alles was goed en makkelijk te vinden. Mooi was ook de bijgesloten microfoon voor het bellen.

Pluspunten

  • Complete autoradio.
  • Microfoon voor het bellen
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan S 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te installeren en in gebruik nemen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben positief verrast over hoe makkelijk het ging met het installeren. Dit was eerste keer ik een autoradio heb geïnstalleerd.
Het gebruikers interface is ergonomisch. top. Zonder enig documentatie te lezen heb ik de radio gepaird met mijn iPhone en gepersonaliseerd.

Pluspunten

  • Niet duur
  • Vele functies
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joël 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik vind de prijs kwaliteit verhouden erg goed. Het is een prima autoradio met veel aansluitingen en mogelijkheden zoals bluetooth, usb en aux.
Helaas heeft deze radio geen ingebouwde cd speler.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • USB en AUX

Minpunten

  • Geen cd speler
  • Ingewikkeld
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jurgen 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Usb en bluetooth en handsfree bellen speelt ook flac bestanden af perfect daarbij ziet hij er ooknog mooi uit met die blauwe verlichting

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Alles werkt super
  • Veel instellingen

Minpunten

  • Geen
  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kd x351bt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goede radio .
Veel functies, heel mooi geluid werk goed samen met mijn Samsung telefoon.
1 klein minpuntje krijg met geen mogelijkheid iemand gebeld met spraakherkenning op de radio . Verder +++++ radio

Pluspunten

  • Bediening goed
  • Menu's simpel
  • Geluid supergoed
  • Heel veel instellingen
  • Twee telefoon 's handsfree tegelijkertijd

Minpunten

  • Spraakherkenning radio wil met telefoon
Geschreven voor: JVC KD-X351BT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer